|
غیرت ایرانی کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۱۳:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یخه سوال دارم
در برابر نگاه های هوس آلود عده ای بیغیرت وظیفه من چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی می خوام برم بیرون این وضع رو که می بینم میگم یا ما مسلمون اونم از نوع شیعه نیستیم و فقط داریم شیعه رو مسخره میکنیم یا من خیلی بد بینم !!!!!!!!!!!!! و همه به چشم برادری این گونه اند وقتی فکر می کنم که نکنه یکی این نگاه رو نسبت به ناموس من داشته باشه می خوام بترکم خوب حالا باید چه کرد ! تماشا ؟ که بیغیرتی مون ثابت شه ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۷, ۱۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۲ ۲۱:۳۰ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام .منم یه پیشنهاد کوچک دارم.اینکه خانم ها و دختران محجه چادری،طوری چادر سر کنند که در عین پوشیدگی و رعایت حجاب،خوشتیپ و تمیز و مرتب و در کل ببخشید این اصطلاح رو به کار میبرم،باکلاس باشند(روسری های زیبا و خوشرنگ که با مدل خاصی سر شده و چادر های زیبا و...ولی نه زننده.) و همچنین نشان بدهند هر جایی میرند میتونند راحت باشند و روابط اجتماعی خوبیم داشته باشند مثه بعضی از مجریهای چادری تلویزیون.بنظر من اینطور حتی خانم های مانتویی که باورت هم نمیشه، از اینجور بودن خوششون میاد و ان شاء الله به سمت حجاب کشیده میشوند.من اینو واقعأ بشخصه تجربه کرده ام وگرنه پیشنهاد نمیکردم و البته این پیشنهاد برای خانمهای چادری هست که دوست دارند با رفتارشون امر به معروف کنند و یادمان باشه دختران امروزه دنبال زیباییند پس باید طوری نشان داد که در عین چادری بودن و رعایت حجاب هم میشود زیبا بود. (چه بسا بیشتر)
![]() |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
ببخشید خدا کجاست؟
. . . . . برا چی حجاب می گیرید؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من گفتم وظیفه ی ما ایجاد خفقان برای گناهه
یعنی نباید زمینه رو برای اجام گناه فراهم کرد یعنی عرصه بر گناهکارا باید تنگ باشد دوست من |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۲۰/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط M912.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۷)زهیر نوشته است: سلام یخه سوال دارم به نکته خوبی اشاره کردین چون مرد ها الان دیگه به حجاب و بی حجابش کار ندارن مث گرگ دنبال ناموس دیگران هستن و دلیلشون هم یه چیزی شبیه همین حرفای بچه های اینجاست که ازدواج نیست و خانومای بدحجاب خودشون این نگاه ها رو میخوان و از این حرفا در صورتی که اصلا اینطوری نیست و این تقصیر این جامعه مرد سالار ماست که به مردها اجازه همچین کاری میده به نطرم به جای گشت ارشاد که نمیتونه اصلا شهر رو پوشش بده و خانوم ها رو داره از حق مسلم خودشون برای مردها دور میکنه باید برای مسائل فرهنگی هزینه کنیم ای کاش به جای این همه تبلیغ برای بدحجابی دو تا تبلیغ هم برای مزاحمت های خیابانی یا نگاه بد مرد ها انجام میدادن و جالب تر اینکه اکثر این اتفاقات و این کار ها بین افراد قشر پایین جامعه اتفاق میوفته که مذهبی ترن و اکثرا خودشون صاحب خانواده ان اما چون چشم مردها سیر شدنی نیست یعنی بهشون یاد دادیم که به زن و زندگی خودشون راضی نباشن هم حق مسلمشونه دچار همچین مشکلاتی شدیم من چند وقت پیش تو یه تاپیک با یه آقای سر همین موضوع بحث میکردم اصلا راضی نمیشد که بابا اگه ما باید حجاب رو رعایت کنیم تو هم باید چشات رو بپایی میگفت نه من نگاه میکنم حق هم دارم شما باید خودتو بپوشونی و فقط باید میدیدین چه نفرینی هم میکرد خانوما رو که این مجبوره نگاشون کنه تازه به گناه هم بیوفته حالا این آقا از قشر مذهبی و یه جورایی هم اهل نت و این حرفا بود!!! در کل این اتفاقاتیه که خودمون مقصرش هستیم و کسی هم نمیتونه کاریش کنه!!! (۱۸/خرداد/۹۲ ۲۱:۱۷)asal.m نوشته است: من نمیدونم چرا باز هم مسئله رو به خانوم ها ربط میدین از خانوم های چادری (که خودمم به نوعی عضوشون هستم) خواهش میکنم بیان خودشون بگن آیا چادر باعث شده که کمتر مورد اذیت و آزار خیابانی قرار بگیرند یا خیر لطفا شعار ندین چون خودم میدونم نه اگه خانوم کم حجابی باشه شاید در وهله اول به اون توجه بشه اما در نهایت چادر هم باعث نمیشه این اذیت ها تموم شه چون مرد های جامعه ما این مسئله رو حق مسلم خودشون میدونن |
|||
|
۱۱:۱۲, ۲۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۷)زهیر نوشته است: سلام یخه سوال دارم سلام به نکته خوب اما دردناکی اشاره کردید متاسفانه وضع بی حجابی ها روز افزونه و گاهی آدم با صحنه هایی مواجه میشه که ... ![]() چند وقت پیش با همسرم رفتیم از یکی از باغهای زیبای شهر استفاده کنیم و مناظر سبز و زیبا ببینیم که ... متاسفانه وضع پوشش ها خیلی بد بود بعد هم که داشتیم به سمت خونه برمیگشتیم توی مسیر خونه کنار خیابونی که نام یک شهید خیلی بزرگوار رو داره و زمانی جای خوبی بود برای تفریح و قدم زدن ، توقف کردیم که اونجا دیگه واقعا نوبر بود؛ بوق زدن ماشین ها برای یک دختر، توقف چند تا پسر برای یک دختر دیگه و از همه بدتر چند تا دختر حدودا 20 ساله که در فاصله ای کمی دور تر ازما مشغول عکس گرفتن به سبک عکسهای محرک کنار سواحل بودند... و جالب اینکه پلیس هم از خیابون رد شد و باعث شد توقف در اون مکان کم بشه اما اون سه تا دختر با خیال راحت اونجا موندند فقط نوع عکس گرفتنشون رو تغییر دادند... جالب اینه که بعضا حانم های متاهل با وضعی ظاهر میشن که خودشون هم به خوبی میدونند تحریک کننده ست و جالبتر اینکه گاهی مردی هم در کنار این خانم ها در حال راه رفتن هست بی حیایی و بی غیرتی دو معضلی است که از هم قابل تفکیک نیستند چندی پیش کتابی میخوندم با عنوان درآمدی بر تربیت عقلانی، که به بحث حیا هم اشاره کرده بود، در حدیثهایی که آورده بود حیا رو از نشانه های عقل و خرد معرفی کرده بود، در واقع با استفاده از احادیث در اون کتاب ، باید بگم که یکی از دلایل بی حیایی امروز در جامعه ما کم عقلی و کم خردی است... |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۰/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۵۶ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:من نمیدونم چرا باز هم مسئله رو به خانوم ها ربط میدین از خانوم های چادری (که خودمم به نوعی عضوشون هستم) خواهش میکنم بیان خودشون بگن آیا چادر باعث شده که کمتر مورد اذیت و آزار خیابانی قرار بگیرند یا خیرلطفا شعار ندین چون خودم میدونم نه اگه خانوم کم حجابی باشه شاید در وهله اول به اون توجه بشه اما در نهایت چادر هم باعث نمیشه این اذیت ها تموم شه چون مرد های جامعه ما این مسئله رو حق مسلم خودشون میدوننسلام.ببخشیدا ...اون بعضی مردهای جامعه ما بیخود کردن.تو قرآن اول به مرد گفته مراقب نگاهش باشه و بعد هم اول به خانمها گفته شده پوشیده باشند. ما خانمها وظیفمونو اونطور که شایسته است،طبق قرآن و همچنین با توجه به زمانه،پوشیده باشیم.البته ،زمان قدیم خانمها روبنده میزدند و اونطور شایسته بود ولی الان بنظره من دیگه اونطور جالب نیست و همچنین بست نشستن خانمها در خانه.زمانه و نوع پوشش و رفتار فرق کرده ولی حجاب همان حجابه.اینو گفتم که بگم اگه اون نوع پوششو واسه خانمهای چادری پیشنهاد کردم،یه دلیلش فرق کردن زمانه بود و بتونیم بد حجابها رو تشویق کنیم برای رضای خدا .هرکسم نمیخواد،نکنه.منکه مجبور نکردم.پیشنهاد بود واسه کسانی که دلشون میخواد با رفتار ملایم بقیه رو تشویق کنند. دوم اینکه ما خانمها وظیمونه چیزی که به عهدمونه رو انجام بدیم و همجنسهای خودمان هم به اینکار تشویق کنیم. گرفتن جلوی نگاه مردها،بیغیرتیشون دیگه وظیفه ما نیس ،برعهده همجنسهایی خودشونه چون ما نمیتونیم آنها رو توجیح کنیم ،مثله شما که نتونستید.شما بهتره هم جنسهای خودتونو به حیا و حجاب تشویق کنید.ما وظیفه خودمونو انجام دادیم،گناه نگاه اونا دیگه پای ما نوشته نمیشه ولی اگه طبق دین پوشیده نبودیم،گناه نگاه اونا پای ما نوشته میشه. و با اون فرمایشتون کاملأ موافقم نباید هم تمام انتقادها و محدودیتها و اعتراضات برعلیه خانمها باشه باید و باید ،جلوی بعضی از آقایون بیغیرت چشم چران گرفته بشه چون ما نمیتونیم در خانه بشینیم و از خانه بیرون نیاییم،جامعه الان چنین چیزیو قبول نمیکنه.ولی تواناییه ما درحد پیشنهاد و انتقاد به مسئولان بی توجه به این موضوع است وبعد مراقبت از رفتار خودمان و بس.راهی پیشنهاد دارید که بتونیم ما جلوشونو بگیریم ،بگید.ولی بدونید این اخلاق زشت،در خونه بعضی مردانه ما نهفته است که جلوش که گرفته نشد هیچ،شکوفاترم شد. لطفأ دیگه این کلمه"چرا شعار میدید" رو نگید.کی شعار داد؟؟!!پیشنهاد بود.خوبه همه نظرات رو بخونید،بفهمید موضوع از چه قراره،بعد انتقاد کنید. |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۲۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام .منم یه پیشنهاد کوچک دارم.اینکه خانم ها و دختران محجه چادری،طوری چادر سر کنند که در عین پوشیدگی و رعایت حتما می دونید درمقابل نامحرم باید تا می توانید از زیبایی های خود کم کنید نه این که پوششی داشته باشید که جذاب تر و زیباتر به نظر بیایید! همیشه الگوی خودتان را بیاد بیارید. حجاب و اندیشه ایشان را درمورد برخورد با نامحرم. راه گشاخواهد بود. |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۲۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
من قبلأ ذکر کردم ،منظورم تیپی که زننده باشه نیست،دوست گرامی.درضمن،من نگفتم اینجور باشیم که جلوی نامحرم خودنمایی کنیم،گفتم طوری باشیم که باعث بشیم بقیه بدحجابها تشویق بشوند.من نگفتم چادر سرکن،موتا بذار بیرون و لباس رنگ زننده بپوش زیره چادرت و آرایش زننده و ... گفتم شیک باشیم.این دوره زمانه با سالها یا سالیانه قبل فرق کرده.حجاب همان حجابه ولی نوع پوشش بسته به شرایط زمانه همانطور که گفتم فرق کرده.بعدهم الان بیشتر افراد بدحجاب سراغ قرآن و کتاب مذهبی واسه شناخت حجاب نمیرند،الان با چشمشون قضاوت میکنند و این تشویق شدن اولیه رو به حجاب رو از نگاه به نوع پوشش و رفتار ما کسب میکنند.
ببخشید دوستان ،من از اینکه این پیشنهاد رو اینجا نوشتم بکلی پشیمان شدم.چون انگار نتونستم منظور و نیت صحیح خودمو برسونم و هی شما برداشتهای نادرست متأسفانه میکنید. |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۶)asal.m نوشته است: من قبلأ ذکر کردم ،منظورم تیپی که زننده باشه نیست،دوست گرامی.درضمن،من نگفتم اینجور باشیم که جلوی نامحرم خودنمایی کنیم،گفتم طوری باشیم که باعث بشیم بقیه بدحجابها تشویق بشوند.من نگفتم چادر سرکن،موتا بذار بیرون و لباس رنگ زننده بپوش زیره چادرت و آرایش زننده و ... گفتم شیک باشیم.این دوره زمانه با سالها یا سالیانه قبل فرق کرده.حجاب همان حجابه ولی نوع پوشش بسته به شرایط زمانه همانطور که گفتم فرق کرده.بعدهم الان بیشتر افراد بدحجاب سراغ قرآن و کتاب مذهبی واسه شناخت حجاب نمیرند،الان با چشمشون قضاوت میکنند و این تشویق شدن اولیه رو به حجاب رو از نگاه به نوع پوشش و رفتار ما کسب میکنند.من متوجه مطلب قبلی شما شدم و تایید هم می کنم بالاخره همه چادر پوش ها هم یک شکل نیستن. بعضی ها آراسته تر هستن. این به معنای این نیست که قصد و نیت خودنمایی داشته باشن. ما آقایون هم بین دو تا پیراهن، پیراهنی که فکر می کنیم زیباتره رو می پوشیم. قصدمون خودنمایی نیست، خوش پوشی و زیبایی ست که به نظر من یک وظیفه ست که هر کسی آراسته باشه. |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
خداروشکر...
ممنون از شما soheyl_ir89. واقعأ خوشحال شدم یکنفر منظوره منو متوجه شد... |