|
call of duty black ops و ناجی ماسونی
|
|
۱۵:۴۴, ۱/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۸۹ ۱۶:۲۳ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چقدر به غنی بودن محتوای داستانی بازی اهمیت میدهید؟ این جملهای است كه با بازی كردن این نسخه، بدون شك به آن پاسخ "خیلی زیاد!" خواهید داد. نویسندهی بازی David S. Goyer همان نویسندهی فیلم فوق العادهی The Dark Knight است. تا به حال سری CoD به جنگ جهانی و جنگهای مدرن میپرداخت و چندان به داستان در بازی اهمیت داده نمیشد كه در واقع مسئلهی خیلی مهمی هم در اين نوع بازیها به شمار نمیآید، چرا كه در میان جنگ، داستانی وجود ندارد. اما چه خواهد شد اگر كه همهی زیباییهای نسخههای قبل به علاوهی داستانی زیبا، پيچيده و درگير كننده را با هم بیآمیزند؟
شما در بازی كنترل چندین شخصیت را بر عهده میگیرید، اما میتوان گفت شخصیت اصلی داستان مامور مخفی سازمان CIA یعنی Alex Mason میباشد. داستان بازی از ترور فیدل كاسترو رهبر وقت كوبا آغاز شده و پس از تلاش برای فرار از دست كوباییها، Alex توسط كاستروی واقعی و همینطور Dragovich دستگیر میشود. كاسترو، الكس را به Dragovich سپرده و وی بلاهای مختلفی را بر سر او میآورد و سعی میكند كه او را به یكی از افراد خود تبدیل كند. در این بین تنها یك نفر است كه الكس را از این كار باز میدارد: Viktor Reznov (حتماً او را در نسخهی World at War دیدهاید، ظاهراً او در آن نسخه میمیرد! اما در هر حال به نظر میرسد كه جان سالم به در برده است). Reznov قبلاً در ارتش شوروی در جنگ جهانی دوم شركت كرده و بسیار با تجربه در جنگ نشان میدهد، اما چیزی كه داستان را برای بازیبازان بسیاری مبهم كرده است این است كه Reznov از Mason به عنوان یك وسیله برای رسیدن به اهداف خود استفاده كرده است و این در حالیست كه هر دو دوست صمیمی یكدیگر هستند. این معرفی کوتاهی از این بازی معروف بود. اما.... شخصیت اصلی بازی،که رئیس جمهور امریکا جان اف کندی را به قتل می رساند اما در نهایت "ناجی" امریکا می گردد الکس "ماسون" نام دارد! جالب اینکه در تمام مدت 5 ساله که در عملیات های دشوار حضور دارد، کسی به او کمک می کند که در انتهای بازی متوجه می شوید وجود ندارد! در عین تاثیر گذاری وجود ندارد! تم قرمز رنگ بکار برده شده، رقص مداوم اعداد مقابل چشم های ماسون به چه معناست؟ آیا سری جدید call of duty یک بازی ماسونی است یا انتخاب نام الکس ماسون کاملا تصادفی است؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۷, ۲۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
تو یکی از مرحله ها ، میسون از زندان فرار میکنه،و اون زیر مینویسه:
mason is free با یکم بازی با کلمات میشه فهمید که سازنده ها فراماسونری هستن در ضمن تو باضا به قتل 2 تا از رییس جمهور های آمریکا اشاره میشه، 1-کندی 2-لینکن که تنها رییس جمهور هایی که در تاریخ آمریکا فراماسونی نبودند،این 2 بوده که هر 2 به قتل رسیدند. |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۲۷/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۰ ۲۱:۱۲ توسط amin7.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۰ ۰:۲۷)devilinside نوشته است: تو یکی از مرحله ها ، میسون از زندان فرار میکنه،و اون زیر مینویسه: با سلام mason اسم شخصيت بازي هست و اونجا هم نجات پيدا مي كنه، نمي تونن بگن كه مشت ولي آزاد شد كه !!! بايد بگن : mason is free يكي هم بياد به من اثبات كنه كه فقط اين دو تا رييس جمهور فراماسونري نبوده لطف خيلي بزرگي در حق من كرده ... تازه خود شما هم فرموديد كه اشاره شده. حالا از اين چه برداشتي ميشه كرد ؟ |
|||
|
۱۷:۱۵, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها فک کنم منم یه چیزی کشف کردم که فک میکنم زیر سر ماسونا باشه
تو یکی از مرحله ها یکی به ماسون میگه the Numbers Are broadcast You are Brainwashed |
|||
|
۱۶:۵۲, ۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۰ ۱۷:۳۵ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
دوستان من یه چیزی کشف کردم.تو منوی اصلی بازی که اتاق شکنجه ی mason هست چندتا تلویزیون جلوتونه که اگه چند دقیقه صبر کنید عکس زیر رو خواهید دید.
![]() http://www.pic.iran-forum.ir/images/fle5...m7mwqb.png |
|||
|
|
۳:۵۱, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۰ ۱۷:۱۳)amin7 نوشته است:(۲۷/خرداد/۹۰ ۰:۲۷)devilinside نوشته است: تو یکی از مرحله ها ، میسون از زندان فرار میکنه،و اون زیر مینویسه: دوست خوب خودت باید بری تحقیق کنی نکه ما به ما بگین اثبات کنید فراماسونری نبودند شاید ما اشتباه می کنیم شما ما رو اصلاح کن D: |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
یکی از قسمت های مهم قسمت آخره که فیلم واقعی مرگ کندی و قبل از اونو نشون میده که در آخر روی یه نفر در بین مردم تصویر زوم میکنه که خیلی شبیه میسونه!
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
خودشه دیگه! خود خود اقا میسون هستش
انصافا خیلی داستان پیچیده ای داشت!
|
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بخش زامبیش یه چیزایی داره بس پیچییده
یه نقشه هم جدیدا براش اومده که اسمش Moon هست (DLC) |
|||
|
۱۵:۵۲, ۱۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۳:۳۹ توسط sam fisher.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
این عکس قاتل جان اف کندی هست تقریبا شبیه میسون هست.مخصوصا چشماش
جدیدا هم مطالب زیادی توی گوگل درباره ی جک رابی(قاتل قاتل کندی)اومده در صورتی که قبلا حتا یه صفحه ی درست هم دربارش نبود!(الان توی گوگل نزدیک 8میلیو صفحه براش اومده!) به نظر من ماسون ها اطلاعات قتل کندی رو در قالب یه بازی میخوان بگن ولی نه به این راحتی ها |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
یک نقد درباره این بازی:
طعمه(2) - (تحلیل - بررسی و ابعادسنجی بازی Call of Duty) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بررسی نقض مفاد کنوانسیون ژنو در سه گانه Call of Duty: Modern | mahdy30na | 9 | 10,148 |
۲۰/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۶ آخرین ارسال: BLACK-BLACK |
|
| Call of Duty 4 | *ركن الهدي* | 9 | 5,680 |
۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۰ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,827 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| اموزش تروریست در بازی Call of Duty:MW2 | mohammad74 | 1 | 2,727 |
۲۰/شهریور/۹۱ ۲۳:۲۸ آخرین ارسال: tmp.tmpo |
|
| Call Of Duty:Modern Warfare 3 | محب الزهرا | 19 | 13,565 |
۲۰/شهریور/۹۱ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: tmp.tmpo |
|

![[تصویر: fle5on2mt2nrmlm7mwqb.png]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/fle5on2mt2nrmlm7mwqb.png)
انصافا خیلی داستان پیچیده ای داشت!