|
زن
|
|
۱۴:۰۴, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وقتی واژه ی زن را می شنوید، اولین تصویری که در ذهن شما می آید چیست؟
|
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
معلومه اول از همه با خدا بودن و ایمان و بعد وفا و نجابت |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۵۱ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:وقتی واژه ی زن را می شنوید، اولین تصویری که در ذهن شما می آید چیست؟نباید کولر رو روشن کنه
|
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
"از دامن زن مرد به معراج می رود" بزرگ ترین نقش یک زن در جامعه مادر بودن و همسر بودن هست. |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۱۵:۱۳ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
با تشکر از ایجاد کننده این تاپیک، حقیر ضمن اینکه این سوال را اشتباه می دانم: بر این معتقد هستم که زن بسیار ظریف و یکی از خلقت های عجیب خداوند است. او در عین لطافت و ظرافت موجودی است احساسی همراه با قدرت نفوذ فوق العاده که در اکثر مواقع پر از مهربانی است. هزاران قدرت نهان و پیچیده گی در شخصیت یک زن موجود است. توصیف های فراوانی بر یک زن وارد است. اما بازهم از ایجاد کننده این تاپیک می خوام بپرسم هدف از این سوال و این تاپیک چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز از توجه شما ممنونم اما باید بگم هدف من شناخت تصور مردم است نه القا نظر
|
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مادرم
|
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
تصور من از زن، برمیگردد به توقعات و تصورتام از همسرآینده ام
مدتیست انتخاب خود را کرده ام و اکنون جز ایشان که پاک و باخدا و نجیب و باحجاب و باحیا و باعفت و باصداقت هستند هیچ تصویری از زن در ذهنم نیست. اصلا اگر زنی غیراز این باشد ارزش تصورکردن هم ندارد! مهربانی در رفتار و گفتار و خوش برخورد بودن هم بسیار مهم است+داشتن قدرت مدیریت خانه و خانواده و همراه بودن با همسر که البته این موارد آخر بدون همراهی مرد، امکان پذیر نیست. زن نعمت الهی و امانتی ست که خداوند درنهایت لطافت آفریده ست، و پدر و سپس همسر را محافظی قرار داده تا از او مراقبت کنند و در کنار همسر به آرامش برسد و مبادا به ایشان سخت بگذرد. واضح است زنان باحیا و محجبه و باعفت شایسته بهترین ها هستند چنان که حتی جان دادن برای حفظ آبروی و وجودشان، ارزشمند است. خدا ان شاءالله بانوان مومن و فرهیخته را حفظ کند و همه خانم های هدایت پذیر را هدایت فرماید. |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۳۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۰۰)سعید 63 نوشته است: تصور من از زن، برمیگردد به توقعات و تصورتام از همسرآینده ام بنده دقیــــقا همین حرفو میخواستم بزنم! مخصوصا 3 خط اول! |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
البته من نمیدونم ارزش زن به چیه
اما واژه زن برام تداعی کننده ی یه موجود مهربان،فداکار،زیبا و حساسه کسی که در عین انعطاف و ظرافت میتونه کارهای بزرگ انجام بده فداکار بودنش برام پر رنگتره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |