|
زن
|
|
۱۴:۰۴, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وقتی واژه ی زن را می شنوید، اولین تصویری که در ذهن شما می آید چیست؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۵, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۰)سعید 63 نوشته است: سلام : بله معلومه که نعمت هست ![]() وقتی کسی ، کسی رو دوست داره بهش هدیه می ده و خدا چون مرد رو دوست داشت زن رو بهش هدیه داد کسی که زندگی رو به بقیه می بخشه و.......... ![]() حالا شما جای کلمه هدیه نعمت قرار بدید!
|
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:و خدا چون مرد رو دوست داشت زن رو بهش هدیه داد کسی که زندگی رو به بقیه می بخشه و.......... و خدا خواست یه شوخی با مردا کنه و یکم حالشون رو بگیره زن رو بهش هدیه داد!!!! ![]() . . . نه نه و خدا چون زن را دوست داشت مرد رو قرار داد تا از زن مراقبت کنه و خرجش رو بده و هزار تا بدبختی دیگه!
|
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
۱۶:۴۶, ۲۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۷ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
نِسَآؤُكُمْ حَرْثٌ لَّكُمْ
[b]زنان شما كشتزار شما هستند بقره 232 |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۲ ۱۴:۰۴)godsfriend نوشته است: وقتی واژه ی زن را می شنوید، اولین تصویری که در ذهن شما می آید چیست؟ اولین تصویری که از زن به ذهن من میاد زن در لباس مادر هست !!!! موجودی مهربان ،،که هیچ وقت احساس خستگی نمیکنه تایم کاریش از صبح تا دو بعداز ظهر نیست !!!! بلکه 24 ساعته شبانه روز مشغوله انجام وظیفه به خانوادشه بعد از 30 سال هم بازنشست نمیشه !!!!! هیچ وقت خسته نمیشه ... بدون توقع محبت میکنه... بدون توقع میبخشه... حواس و نگاهش به همه هست ... فشار زیاد کار و مشکلات از پا درش نمیاره با اینکه خیلی هم ضعیفه اما بسیار محکمه همیشه خدا اگه بخوای از چیزی که داری میخوری بهش بدی میگه سیرم یا دوست ندارم !!!!!!!!!!!!! موقعی که فرزندش استرس امتحان داره ...اونم استرس داره کم خوابی رو تحمل میکنه .. شب بیداری برای فرزندانش رو تحمل میکنه چه در دوران نوزادی و گریه های شبانه ی فرزندش و چه برای شب نخوابی های فرزند جوانش برای امحان فردا صبحش !!!!!! و ..... بخدا هر چی گفتم ویژگی های مادرم بود مادرم دوست دارم خیلی خیلی ... ![]() |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۲۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۷)pari74bala نوشته است: دوست عزیز شما ۱۶ سالت بیشتر نیست.فکر نمی کنی یکم برات زود باشه؟خواهشا وارد جزئیات نشین،قبلا زیاد بحث شده! ![]() از نظر شما و عرف جامعه،شاید زود باشه.ولی همه چی که به اینا بستگی نداره.خیلی چیزا به شرایط فرد و زندگیش و مدل فکریش بستگی داره! حالا من که هنوز ازدواج نکردم،چرا سفسته میکنید؟! ![]() درضمن،اکثر بچه های تالار و نصف اونایی که تو این تاپیک پست گذاشتن،یکی دوسال بامن اختلاف سنی دارن! حالا سنشونو تو اکانتشون نمیذارن دیگه تقصیر من نیست!
|
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۳ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام من میخوام همسر خوبی باشم چون معنای زن بودن با همسر خوب بودن عجین شده بقیه اش واسه تکمیل زندگی هست به زن بودنم افتخار میکنم چون جهاد زن همسرداری هست و افتخار میکنم که جهاد کنم مطئنم رضایت خدا هم در همین هست. خوشحالم همسرم ازم راضی هست و جهادم به نتیجه نشسته |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چرا توی این تالار اینقدر تاپیک درباره زن و لباس پوشیدن و ظاهر و ازدواج و عشق و . ... هست!!!
سایت همسریابی هست آیا؟ |
|||
|
|
۰:۲۵, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۲:۰۸, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
در سرزمین من هیچ کوچه ای به نام هیچ زنی نیست و هیچ خیابانی … بن بست ها اما فقط زنها را می شناسند انگار .. در سرزمین من سهم زنها از رودخانه ها تنها پل هایی است که پشت سر آدمها خراب شده اند ..
اينجا زمين است حوا بودن تاوان سنگينی دارد ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)