|
زن
|
|
۱۴:۰۴, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وقتی واژه ی زن را می شنوید، اولین تصویری که در ذهن شما می آید چیست؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۷, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:خوب چرا دقیقا زن رو بهر این ساختن که نباشه؟؟؟ اینجور که تو جامعه ما معلومه و از حرفای روحانیون عزیزی که از قول قرآن واسه ما روشن میکنن زن باید این کار رو بکنه و اون کار رو نکنه و هزار جور فتوا و تبعیض برای زن قائل شدن میشه فهمید که اصلا خدا هم پشیمونه از آفرنش زن و آفریده الان میگه بذارمشون تو خونه بذارمشون اون پشت مردا نبینن گناه دارن من نفهمیدم شما با دستور خدا مشکل دارین و یا نظرتون با ما فرق میکنه .اگه با دستور خدا مشکل دارین مشکل خودتونه .اگه هم نظرتون با نظر ما فرق میکنه حتما شما اشتباه میکنید چون ما بیشتریم .اگه نظرتون فرق میکنه در یک تاپیک جداگانه از دوستان کمک بخواین کمکتون میکنن مثلا در همین موردی که چرا میگین زن باید کارگردان باشه .یک نکته: پیامبر فرموده اند اگه میخواین گمراه نشین از قرآن و اهل بیت جدا نشیم .والسلام |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۴ توسط M912.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۸)enan ilghon نوشته است: ببینید اینایی که گفتید درست ببینید دقیقا اشتباه اینجاست بحث درباره جنسیت باید مرحله دوم زندگی باشه بعد از اینکه پذیرفتیم زن هم مثل مرد انسانه اونوقت میتونیم با توجه به روحیات تقسیم وظایف کنیم اصلا بین زن ها هم همینطوره و اخلاق متفاوته یه خانومی کارای هنری دوس داره یه خانومی کارای فنی مهم اینه در درجه اول انسانه و بعد از اون علایق مخصوص خودش رو داره ممکنه یه خانومی روحیاتش نقاشی کشیدن رو بپذیره و یه حانومی علاقه به قالی بافی داشته باشه من میخوام تفاوت ها رو بگم که حتی تو خانوم ها هم زیاده چه برسه به دو جنسیت متفاوت اما بحث من اینه بعضی ها میگن زن نباید در صحنه باشه در حالی که ممکنه یه زنی هم باشه علایقش فیلمبرداری نباشه با توجه به مثالتون و دوس داشته باشه بیاد تو صحنه این وظایف رو کی مشخص میکنه؟؟؟: خدا تو قرآن چند بار در مورد زن ها صحبت کرده چند بار درباره تموم انسان ها؟؟؟ این یعنی به جز مسائلی که مربوط به زن هاست تو موارد دیگه مرد و زن با هم مشترکن!!! در ضمن یک سری از مسائل هم مربوط به زن های پیامبره که ما ازش معافیم! در مورد پوشش هم فکر میکنم همین که شلوار میپوشیم و مانتو میپوشیم و یه چیزی رو سرمونه هر چند موهامون معلوم باشه حجابه بحث خودنماییه که مرد و زن هر دو نباید داشته باشن و اون که اهل خودنمایی باشه با اون چادرش هم میتونه جلب توجه کنه ولی حالا میبینیم کتاب وظایف زن و باید و نباید هاش از کتاب خدا هم بزرگتر شده!! ![]() (۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۷)مهدی2012 نوشته است: من نفهمیدم شما با دستور خدا مشکل دارین و یا نظرتون با ما فرق میکنهمن با خودم مشکل دارم!!! ![]() چیزایی که شما میفهمین رو من نمیفهمم البته من به شما که جسارت نکردم کل بچه های تالار بیشتر از من میفهمن. در ضمن من نگفتم زن باید کارگردان باشه دوستان میگن کارگردان که خداست و این حرفا زن باید پشت صحنه واسته کلا بحث متفاوت بودن وظایفه اما من میگم شما هدفتون متفاوت نشون دادن انسانیته در حالی که زن در وهله اول انسانه بعد زن... اگر منظور همون احادیثه!!! احادیث هم انقد درست و غلط داره که بازم ما نمیفهمیم! امام زمانمون هم که نیست یعنی هستا ولی از تو تاپیک قبلی فهمیدم کسی ازش خبر نداره و شخص خاصی ازش دستور مشخصی نمیگیره بیخیال بحث نکنیم ![]() ببخشید اینو بعدا نوشتم در مورد قرآن یه چیز نوشتم وقتی ارسال کردم ناپدید شد لابه لای نوشته ام و این خیلی برام عجیب بود درکلش این بود که دوباره مینویسم : اگه منظورتون قرآنه که تو این تالار فهمیدم ما معنی درستش رو نمیفهمیم پس برای ما نیست مگه اینکه بخوایم بخونیم ثواب ببریم و اگر منظوراز اهل بیت همون احادیثه!!! احادیث هم انقد درست و غلط داره که بازم ما نمیفهمیم! امام زمانمون هم که نیست یعنی هستا ولی از تو تاپیک قبلی فهمیدم کسی ازش خبر نداره و شخص خاصی ازش دستور مشخصی نمیگیره |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۹:۱۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول:انسانیته در حالی که زن در وهله اول انسانه بعد زن... به جای اینکه حرفای فمینیست ها رو تکرار کنیم بهتره به حرفهای قران توجه کنیم . برای قران مسئله خانواده مهمه ! چه زن به تنهایی و چه مرد به تنهایی هیچ ارزشی برای قران ندارن که بیاد از حق و حقوقشون دفاع کنه ... اسلام از خانواده دفاع میکنه و مسلما از کسانی که میخوان از خانواده فرار کنن و میگن حق زنان و حق مردان باهاشون کاری نداره . در اسلام زن , زن است و مرد , مرد است ! و اینها در زیر خانواده تعریف میشن ... قران راجع به مفهوم انسان اینطور میگه : ان الانسان لفی الخسر ! پس بهتره مفاهیم و تعریف های خودمون رو بر پایه ی موجوداتی که در خسران و زیان هستند ارائه نکنیم . |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:اگر منظور همون احادیثه!!! احادیث هم انقد درست و غلط داره که بازم ما نمیفهمیم! امام زمانمون هم که نیست یعنی هستا ولی از تو تاپیک قبلی فهمیدم کسی ازش خبر نداره و شخص خاصی ازش دستور مشخصی نمیگیرهاینجوری که شما میگید نیست. با تحقیق و تفکر و منبع معتبر و.... میشه بفهمیم که حدیث اشکال داره یا نه. چرا، امام زمان هم گفته چیکار کنیم: أمَّا الْحَوادِثُ الْواقِعَهُ فَارْجِعُوا فیها إلى رُواهِ حَدیثِنا (أحادیثِنا)، فَإنَّهُمْ حُجَّتی عَلَیْكُمْ وَ أنَا حُجَّهُ اللهِ عَلَیْكُمْ. فرمود: جهت حلّ مشكلات در حوادث - امور سیاسى، عبادى، اقتصادى، نظامى، فرهنگى، اجتماعى و... - به راویان حدیث و فقهاء مراجعه كنید كه آن ها در زمان غیبت خلیفه و حجّت من بر شما هستند و من حجّت خداوند بر آن ها مى باشم. خیلی دقت کنید گفته من حجت خداوند بر آنها هستم. نقل قول:بیخیال بحث نکنیمچشم یا علی |
|||
|
۱۹:۲۳, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱/مرداد/۹۲ ۱۹:۰۹)مهدی2012 نوشته است: اینجوری که شما میگید نیست. با تحقیق و تفکر و منبع معتبر و.... میشه بفهمیم که حدیث اشکال داره یا نه. [b]حجت خدا که هست اما تا حسین نیامده ولی فقیه مسلم است بکشیم خودمون همینه
|
|||
|
۱۹:۴۴, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱/مرداد/۹۲ ۱۹:۰۹)مهدی2012 نوشته است: اینجوری که شما میگید نیست. با تحقیق و تفکر و منبع معتبر و.... میشه بفهمیم که حدیث اشکال داره یا نه.فقط یک سوال الان دقیقا چطور میتونم بفهمم همین حدیث درسته یا نه؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.
.
چون ما بیشتریم
.
.