|
به خاطر خدا ببخشیم
|
|
۱۷:۱۱, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۳ توسط 313flowers.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم سلام:
نیمه شعبان نزدیک است و همه ما خوشحال از این روز که قائم آل محمد (عج ) به دنیا می آید. ![]() و قرار است امسال جشنی بزرگ تر از هر سال برایش بگیریم . و قرار است امسال شب نیمه شعبان را احیا بگیریم استغفار برای ظهور بله امسال همه ما خوشحال تر از هر سال می خواهیم در این احیا شریک باشیم .[b]خب حالا بریم سر اصل مطلب خواستم بگم همه ما که میگیم یابن الحسن آیا واقعا اماممون از ما راضیه؟؟ خواستم بگم با دل خوش بریم به استقبال نمیه شعبان خواستم بگم بیایم اگه کدورتی بینمون هست به خاطر خدا ببخشیم بیایم به خاطر خدا اگه با کسی قهر کردیم باهاش آشتی کنیم بیایم برای یه بار هم که شده واسه شادی اماممون ، دلمون رو از ناراحتی که خودمون واسه خودمون درست کردیم پاک کنیم بیایم هر کسی رو در هر کجا که هست و سر هر ماجرایی که بوده چه توی دنیای مجازی چه توی دنیای حقیقی که زندگی می کنیم فقط فقط به خاطر خدا ببخشیم و بگیم خدا من گذشتم ببخشیم حتی اگه تقصیر از ما نبوده حتی اگه طرف مقابل دل ما رو شکسته حتی اگه باعث آزار و اذیتمون شده بیایم ببخشیم تا خدا هم ما رو ببخشه بیایم ببخشیم فقط فقط به خاطر خدا فقط فقط به خاطر خدا واسه اینکه اماممون از ما راضی باشه به خاطر اینکه اماممون رو دل شاد کنیم بیایم به خاطر خدا کمی از حق الناس هایی که گردن ما هست یا گردن کسی داریم کم کنیم فقط فقط به خاطر خدا فقط فقط واسه شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط برای یک بار هم که شده بزرگی کنیم و همدیگه رو ببخشیم و اگه کدورتی هست از بین ببریم تا خدا ازمون راضی باشه تا اماممون رو دل شاد کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۵, ۳۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بعضی کارها هستش که بعضیا انجام میدن و اثرش تا سالها بعد یا حتی نسهای بعد هم میمونه......
با اینا باید چیکار کرد....؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۳۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۲ ۱۸:۴۵ توسط 313flowers.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۳۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۲ ۲۲:۳۰ توسط آ-313.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
"به نام حضرت دوست" دل من ، دل تو از دل من تا دل تو یک دنیا راه است بین دل من و دل تو یک کهکشان فاصله است ، من از دل تو بی خبرم و تو از دل من... شیطان از همین بیخبریها سود میجوید؛ همین بیخبریهاست که آتش زده به این دل ها، به دل من ، به دل تو... میان دل من و دل تو از وقتی فاصله افتاد که در جاده تا خدا رفتن تو زمین خوردی و من دستت را نگرفتم زیرا از یاد برده بودم که ما با هم همسفریم و قرار است این مسیر را با هم برویم؛میان دل من و دل تو از وقتی فاصله افتاد که دل تو زخمی شد و من فراموش کردم مرهم گذاشتن و دعا کردن را... میان دل من و دل تو از وقتی فاصله افتاد که تو در جاده جا ماندی و من بیتوجه به تو تنها رفتم... ای کاش دلهایمان دوباره نزدیک میشد ، آنقدر نزدیک که وقتی غم تمام دلت را میگیرد دل من هم آشوب شود، که وقتی دل من در تب بیقراری میسوزد دل تو سراغی از دلم بگیرد. بین دل من و دل تو یک کهکشان فاصله است اما این فاصله از سنگ نیست ، این فاصله یک کوه یخ نیست ،این فاصله فقط یک راه است ، راهی میان دل من و دل تو... از امشب هرشب دعا میکنم و یک قدم از این راه را میپیمایم به امید رسیدن دل من به دل تو ، به امید با هم رفتن در جاده خدا... این روزا که ماه شعبانه و داریم به نیمه شعبان نزدیک میشیم بهترین موقع است برای اینکه همدیگه رو ببخشیم تا دلامون به هم نزدیک شه و اگه اونقدر دلمون پره که نمیتونیم ببخشیم باید اول دعا کنیم هم برای دل اون دوستی که ازش ناراحتیم هم برای دل خودمون... دعا دل آدمو سبک میکنه طوری که بخشش خیلی راحت تر میشه... قطعا دل اماممون هم از این بخشش ها و نزدیک شدن دلها شاد میشه... |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم 8 سلام:
این صوت رو گوش کنید![]() شعر برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ببینید داره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو صدا می زنه همه ما داریم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو صدا می زنیم همه ما میگیم مولانا یا مهدی ![]() من فقط چند تا جمله اش رو می نویسم! میگه : مولانا یا مهدی هر شب چشمامون به آسمونه پس کی می آیی خدا می دونه عزیز زهرا امید آخر تویی ای مولا تو یی ای سرور مگر نه اینکه همه ما یه امید داریم اونم اومدن مولامون هست ؟ ![]() دلیل بزرگ تر از این هم هست برای دوستی و بخشش؟؟ ![]() مهروبونی کن مولا جان برگرد سر پناهی تو .... برای عشقت یوسف زهرا دلامون تنگه برات یا مولا می دونید دلی که پر بشه از هر چیزی کم کم از رونق اصلیش می افته ؟! یعنی دلی که پر بشه از هر کینه ای دیگه نمی تونه اون جوری که باید و شاید حب مولاش رو داشته باشه یعنی دیگه نمی شه چه بخواد چه نخواد می دونید چرا؟؟؟ ![]() چون عشق مولا یه دل صاف و شفاف می خواد ![]() وقتی دلامون رو با دستای خودمون سیاه کردیم دیگه دلمون نه صافه نه شفاف اون وقته که باید بگیم ماها خیلی بدبختیم !!! خیـــــــــــــــــــلی!!!!!!!!!!!! به خاطر همین میگم بیایم به خاطر خدا ببخشیم ![]() به خاطر اینکه از این گرد و غبارهایی که روی دلمون نشسته کمی کم کنیم برای اینکه نکنه یه وقت هواسمون پرت بشه و دیگه توی دلمون واسه عشق مولامون جایی نمونه !! و بعد زمانی متوجه بشیم که دیگه خیلی چیزا رو نشه درست کرد !!!!! اگه یه همچین بلایی سرمون بیاد.....!!!! ![]() بلا ازین بزرگ تر ؟؟ بدبختی از این بیشتر؟؟؟ مولانا یا مهدی اگه برگردی به پات می میریم مولانا از تو نفس می گیریم برای عشقت یوسف زهرا دلامون تنگه برات یا مولا واقعا دلامون تنگه ! دلای هممون تنگه همه ما منتظریم همه ی ما مولا رو دوست داریم به خاطرهمینه که هنوز برای جبران وقت داریم ![]() هیچ وقت برای بخشش دیر نیست هیـــــــــــــــچ وقت حتی زمانی که فکر می کنیم دیگه فرصتی نمونده ! همه ی ما که ادعا داریم قراره واسه مولا بمیریم به خاطر همین مولا بیایم از همدیگه بگذریم ![]() ماهایی که ادعای جون فشانی داریم گذشت و بخشش خیلی آسون تر از جون دادنه! پس همه ما می تونیم انجامش بدیم پس بیایم برای اینکه توی دلمون فقط فقط جای مولا باشه ببخشیم پس بیایم برای اینکه مولامون رو خوشحال کنیم ببخشیم پس بیایم به خاطر خدا ببخشیم
|
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به رود گفتم : چه کردی که زلالی ؟ گفت : گذشتم ...
|
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۰:۰۷ توسط 313flowers.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم 9 سلام:
خدایا می بخشم چون به بخشش تو نیازدارم![]() خدایا می بخشم چون می دونم منم باید بخشیده بشم خدایا می بخشم چون می دونم فقط الان وقت بخشیدن دارم خدایا می بخشم چون می دونم تا قدرت دارم باید ببخشم خدایا می بخشم تا تو هم با قدرتی که داری منو ببخشی خدایا می بخشم چون می دونم در ناتوانی ، بخشیدن هنر نیست خدایا می بخشم چون می دونم با بخشیدن به تو نزدیک تر میشم خدا یا می بخشم چون با بخشیدن دلم از آلودگی و غبار پاک میشه خدایا می بخشم چون توی قلبم فقط جای توست خدا یا می بخشم چون دوست ندارم توی قلبم جز تو کسی باشه خدایا می بخشم چون می دونم دلی که توش پر کینه باشه جای تو نیست خدایا می بخشم چون می دونم از بخشش من تو خوشحال میشی خدایا می بخشم چون می دونم با بخشیدن من شیطون عصبی میشه خدایا می بخشم چون می دونم با بخشیدن من دشمن تو ناراحت میشه خدایا می بخشم چون میدونم دشمن در کمین من نشسته خدایا می بخشم چون می دونم دشمن از نبخشیدن من سود میبره خدایا می بخشم چون می دونم دوستام از نبخشیدن من ضرر می کنند خدایا می بخشم چون می دونم از بخشش من دوستام خوشحال میشن خدایا می بخشم چون میدونم که خیلی چیزها رو نمی دونم و همین ندونستن هاست که باعث میشه من نبخشم ! خدایا می بخشم چون می دونم ..... پس به خاطر خدا ببخشیم |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به خاطر خدا ببخشیم 10 سلام:
خدایا می بخشم چون نمیخوام از کسی حق الناسی داشته باشم![]() خدایا می بخشم چون نمی خوام باعث عذاب کسی توی اون دنیا باشم خدا می بخشم چون نمی خوام قلبی تیره و تار داشته باشم خدایا می بخشم چون نمی خوام چشمای کسی رو گریون ببینم خدایا می بخشم چون نمی خوام کسی رو ببینم که محتاج بخشش من باشه خدایا می بخشم چون نمی خوام بگم من نمی خوام ببخشم خدایا می بخشم چون نمی خوام کسی رو چشم انتظار بخششم ببینم خدایا می بخشم چون نمی خوام کسی به خاطر من عذاب ببینه خدایا می بخشم چون نمی خوام دشمن شاد بشم خدایا می بخشم چون نمی خوام کسی از نبخشیدن من سوء استفاده کنه خدایا می بخشم چون نمی خوام کسی رو بهت زده و ناراحت ببینم خدایا می بخشم چون نمی خوام ..... پس بیایم به خاطر خدا ببخشیم
|
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
....... |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وخداازبنده اش بخشنده تراست. خدایا بحق این روزوشب عزیز بدیهامون رو پاک کن ودلمون رو ازکینه....وروحمون رواز کدورت ها... کاش که همه مان خدایی شویم. التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا اباصالح المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وَلْيَعْفُوا وَلْيَصْفَحُوا أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ سوره نور ایه22 و بايد عفو كنند و گذشت نمايند مگر دوست نداريد كه خدا بر شما ببخشايد و خدا آمرزنده مهربان است خدایا به من خود قدرت بخشش عطاکن تا مستحق بخشش تو گردم امین یا رب العالمین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به خاطر یک مشت "یارانه"... | مصباح | 12 | 5,794 |
۱/فروردین/۹۶ ۱۱:۵۸ آخرین ارسال: قاتل مرگ |
|

![[تصویر: 24.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/24.gif)
![[تصویر: 12.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/12.gif)
![[تصویر: 04.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/04.gif)
![[تصویر: jw39hn1t1rhe0ls9nbi.gif]](http://oshelam.persiangig.com/image/new_folder/jw39hn1t1rhe0ls9nbi.gif)

![[تصویر: 42.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/42.gif)
![[تصویر: 4gq6d6h.gif]](http://www.pic4ever.com/images/4gq6d6h.gif)