کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا اسکورسیزی و اسپیلبرگ باید در حسرت شاکردوست باشند؟
۱:۵۰, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1

سینمای ایران در هشت سال اخیر به شدت افت کرده و در این چند هفته به نشانه‌های آن پرداخته شده؛ اما همچنان بسیاری از این نشانه‌ها از سوی شمارش‌گران رویدادها‌ محاسبه نشده است. یکی از همین نشانه‌های نزول سینمای ایران در متن قرار گرفتن چهره‌های حاشیه‌ سینمای ایران و گوشه‌نشینی بالاجبار بسیاری از بزرگان سینماست؛ واقعه‌ای که آثارش در گفتار اخیر الناز شاکردوست دیده می‌شود.

به گزارش «تابناک»، «...چرا وقتی کسی هست که می‌تواند چرخه سینما را به حرکت بیندازد، باید سرکوبش کنیم؟... امیدوارم روزی برسد ‌قدر هنرمندانی را که هستند، بیشتر بدانیم... آقای گلزار نبودش شاید از نظر جسمی باشد اما مرگ هنرپیشه است در سینما و من بابت نداشتنش در سینما تسلیت می‌گویم!... اگر این اتفاق برای من هم بیفتد، این من نیستم که سینما را از دست می‌دهم، بلکه سینماست که من را از دست می‌دهد. من اینگونه فکر می‌کنم، چون این سینما، چیزی نبود که فکر می‌کردم قرار است‌ به دست بیاورم. در این سینما هر چقدر هم بال‌های بزرگی داشته باشی و بخواهی بلند بپری، آنقدر سقفش کوتاه است که جایی برای پرواز نیست».

اینها بخشی از اظهارات یکی از بازیگران برجسته سینمای ایران نیست و نگران از دست دادن یکی از ستاره‌ها یا چهره‌های شاخص سینمای ایران نباشید. این اظهارنظر، از سوی الناز شاکردوست، بازیگر نقش‌های خاص سینمای ایران در گفت‌و‌گوی اخیرش مطرح شده و به نوعی با خودبزرگ‌بینی به تحقیر سینمای ایران پرداخته شده؛ مسأله‌ای که نباید در قبالش‌ با هیچ مدعی‌ شوخی داشت و بنابراین به رغم آنکه این شخص چهره جدی نیست، ‌اظهاراتش، گفته‌های پیدا و پنهان یک گروه خاص از هم‌سطح‌هایش را تداعی می‌سازد که پاسخ به آن ضروری بود.

شاکردوست که در سال 1383 با «گل یخ» کیومرث پوراحمد توانست وارد فضای سینمای ایران شود، در ‌هشت سال اخیر در حدود سی فیلم سینمایی حضور داشته است؛ فیلم‌هایی که وجه مشترک بیشتر آنها ‌برخوردار نبودن از یک داستان جدی است و اگر با فیلم جدی نیز مواجه بوده‌ایم، شاکردوست یا نقش محوری نداشته یا تنها تیپی که در بازی‌اش استاد است، به وی سپرده شده و چهره‌اش نقشی پول‌ساز را از طریق جذب مخاطب عام داشته است.

با همین تفسیر، قرار داشتن شاکردوست در کنار گروهی از به اصطلاح چشم‌آبی‌های سینمای ایران انکارناشدنی است و این بازیگر جوان هر زمان به لحاظ چهره و فیزیک افت جدی داشته باشد، به سرعت فرصت حضور در همین سینمای عامه‌پسند را نیز از دست خواهد داد و چهره‌های جذاب‌تر جایش را خواهند گرفت. با این حال آن گونه که از اظهارات ‌اشاره شده برداشت می‌شود، شاکردوست نه تنها سینمای ایران را نیازمند به خود تلقی می‌کند، بلکه ارتفاع سقف سینمای ایران را برای پریدنش کوتاه می‌داند و آنچنان از بالاهای بزرگش سخن به میان آورده و گلزار را هم در همین ردیف طبقه بندی کرده که تصور می‌شود، با دو عقاب روبه‌رو هستیم!

[/b][تصویر: 268749_449.jpg][b]

آنچه مسلم است، حضور امثال شاکردوست، ‌یکی از موانع رشد سلیقه مخاطب ایرانی و از عوامل حیات داستان‌های دم‌دستی دختر پسری فاقد حداقل ارزش سینمایی است و بنابراین چنین ادعاهای گزافی بی‌شک شبیه شوخی است. سینمای ایران بدون امثال شاکردوست اگر فضای تازه برای نفس کشیدن نیابد، چیزی از دست نخواهد داد و برای آزمودن این ماجرا، از این بازیگر زن سینمای ایران تقاضا می‌کنیم، یک سال از سینمای ایران دور شود و ببیند چه کسی ضرر خواهد کرد و چه موجودیتی سود خواهد برد؟

خوشبختانه محمدرضا گلزار که غیبتش روی پرده سالن‌های سینما با تسلیت شاکردوست به سینمای ایران همراه شده با همین رویه حذف شد و در حالی که تصور می‌کرد حضورش در هر فیلم به منزله فروش قطعی آن فیلم خواهد بود، با تیپی (در خوشبینانه ترین برداشت) که بازی می‌کرد، ادامه داد و به هر حال در زیبایی ظاهری نیز دست بالای دست بسیار است و امثال مصطفی زمانی توانستند جایش را پرکنند تا فیلم‌‎های آخر گلزار نتواند هزینه‌های تولیدش را بازگرداند و دقیقاً چرخه اقتصادی سینما، او را حذف کرده است.

در عین حال اگر الناز شاکردوست گمان می‌کند سقف سینمای ایران برایش کوتاه است و حقش در این سینما داده نشده، می‌تواند یک کپی از بازی‌هایش را به دفاتر مارتین اسکورسیزی و استیون اسپیلبرگ بفرستند و این فرصت را تنها به همین دو کارگردان بدهد تا دریابند چه گنجی در سینمای خاورمیانه نهفته مانده و او را به سطح نخست سینمای جهان دعوت نمایند و با کسب افتخار همکاری با شاکردوست، دیگر حسرت بهره‌برداری از چنین عقاب‌هایی را در پروژه‌های جهانی‌شان نداشته باشند.

از شوخی گذشته، حقیقت آن است که حضور امثال شاکردوست در بطن سینمای ایران و ساخت آثاری با بازی امثال او که بخشی از بودجه‌شان را از دولت دریافت کرده بودند، یکی از بزرگترین ظلم هایی است که به سینمای ایران شده، چرا که این بودجه‌ها می‌توانست صرف تولید آثار جدی‌تر شود که بزرگان سینما و بازیگران شاخص در آن ‌باشند؛ بازیگران مرجعی همچون عزت الله انتظامی، علی نصیریان و گلاب آدینه که این هشت سال، کم کارترین روزهای عمرشان را پشت سر گذاشته‌اند.

تصور می‌شود، یکی از مهمترین رویکردهایی که از سوی اهالی سینما و منتقدان می‌بایست مورد توجه قرار دهند، بازگرداندن بزرگان به ویژه در عرصه‌های کارگردانی و بازیگری به صحنه است تا با ساخت آثار جدی، هم تماشاگر سینما آشتی کند و سقوط فروش فیلم‌ها پایان یابد و هم جایگاه برخی در سینمای مملکت‌مان مشخص‌تر شود و برخی با چنین سازوکاری، عملاً به جایگاهی که لیاقتش را دارند، هدایت شده و این گونه متوجه سطح خود شوند.

منبع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، درست پسند ، SAViOR ، یاســین ، Reza71 ، عدالت ، A L I ، Justice Bringer ، fiftynine ، پرنیان ، Bahar ، Admirer ، jafar ، محب الزهرا ، mahramaneh ، fafa* ، help me ، دل خسته ، صهبا ، حضرت عشق

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۴, ۱۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۰:۱۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #21

(۱۷/آذر/۹۲ ۲۳:۴۷)هامون نوشته است:  
آخه میدونین آقای درست پسند موضوع م.د.ن فیلم ها و طرفدارن و طیف بندی نیست

مال زمانی هست که عوض دوربین .......... دستش بود برای همین ایشون رو نماینده این قشر میدونن که یییییهو علاقه مند به فرهنگ شده
بله! میدونم! حرف بنده هم دقیقاً همین بود که نباید اینطور باشه!
عرضم این بود که اگه ما که دنبال تفکر هستیم بهش بگیم نماینده قشر مذهبی، وای به حال باقی جامعه!

(۱۷/آذر/۹۲ ۲۳:۴۷)هامون نوشته است:  حرف از مذهب هم در فیلماشون میزنن ، پس تو دیدگاه سیاه سفید، آدم های خاکستری این دوره زمونه میشه تو همون دسته ای که دغدغه خیلی از ماهاست
نمیتونم طرز درستِ خوندن جمله‌تون رو پیدا کنم، و بنابراین متوجه معناش نمیشم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، هادی...
۰:۲۵, ۱۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۰:۵۷ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:نمیتونم طرز درستِ خوندن جمله‌تون رو پیدا کنم، و بنابراین متوجه معناش نمیشم.
جوگیری ادبی که میگن حرف های منهConfused
نقل قول:پس تو دیدگاه سیاه سفید، آدم های خاکستری این دوره زمونه میشه تو همون دسته ای که دغدغه خیلی از ماهاست
دید ماها شده ظاهری ، ظاهربین!شده سیاه یا سفید خودمون هم خاکستری هستیم ، اما از اون خاکستری هایی که هردفعه یه رنگی میگیریم، اینکه کسی نماینده قشری باشه که خدا رو یاد ما بندازه کار سختیه به هرکسی این ظاهر نمیچسبه ولو اینکه ظاهرشم بخواد شبیه اونها کنه شاید بتونه بقیه رو گول بزنه اما خداوند رو نه! بلاخره رو میشه دیگه.....

یادمه چقدر یه عده ای!!!! که سابقه درخشانی هم دارند و معرف حضور همه هستند! به آقای حاتمی کیا سر ظاهرشون ایراد گرفتند ، میگفتن اونی که اورکت امریکایی (همون اورکت های سبز جنگ )شو در نمی آورد حالا واسه ما ریش میزنه (حالا بنده خدا همه فیلم هاش جنگی هست ها )
-----
البته آقای م.د.ن دغدغه دینی دارند اما راهشو متاسفانه ..... (<--- در ویرایش اضافه شد)
-----
قشر مذهبی فرهنگی شهید آوینی بود ، که خیلی ها از اسمش سوء استفاده کردند و به اسم ایشون چه نون ها که نخوردند و چه سرها که نشکستند
-----
بازهم ادبی شد ، ببخشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، درست پسند
۰:۳۸, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:عرضم این بود که اگه ما که دنبال تفکر هستیم بهش بگیم نماینده قشر مذهبی، وای به حال باقی جامعه!

من که اصلا ً این آقا رو تو باغ نمی بینم ، بچه ها خیلی پا فشاری می کنن، که ایشون تو باغه!!!!

به هر حال
بیآیم بحث آقا مسعود رو جمعش کنیم ، چون زمانی که من اون حرفها رو زدم روز اول ثبت نامم در این تالار بوده و خیلی از دسته این آقا و طرفدارش عصبانی بودم ...
و شما هم به خاطرِ تازه واردیمون ، تو دلت گفتی ، این چی میگه این وسط!!!Big GrinBig Grin

از اون موقع تا الان ، فضای بین من و مسعود خیلی تلطیف شده،
دیگه به این نتیجه رسیدم که ، سینما رفتن ، پفک هم می خواد!
دیگه به هر حال ، ایشون هم هست! فیلماشو می سازه دیگه!!!!Confused

و یه تشکر ویژه از آقای درست پسند که ما رو بعد از سه ماه دید!!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، درست پسند
۱۰:۰۴, ۱۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۱۰:۲۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #24

(۱۸/آذر/۹۲ ۰:۲۵)هامون نوشته است:  جوگیری ادبی که میگن حرف های منهConfused
نه!Smile خواهش میکنم.

(۱۸/آذر/۹۲ ۰:۲۵)هامون نوشته است:  دید ماها شده ظاهری ، ظاهربین!شده سیاه یا سفید خودمون هم خاکستری هستیم ، اما از اون خاکستری هایی که هردفعه یه رنگی میگیریم، اینکه کسی نماینده قشری باشه که خدا رو یاد ما بندازه کار سختیه به هرکسی این ظاهر نمیچسبه ولو اینکه ظاهرشم بخواد شبیه اونها کنه شاید بتونه بقیه رو گول بزنه اما خداوند رو نه! بلاخره رو میشه دیگه.....

یادمه چقدر یه عده ای!!!! که سابقه درخشانی هم دارند و معرف حضور همه هستند! به آقای حاتمی کیا سر ظاهرشون ایراد گرفتند ، میگفتن اونی که اورکت امریکایی (همون اورکت های سبز جنگ )شو در نمی آورد حالا واسه ما ریش میزنه (حالا بنده خدا همه فیلم هاش جنگی هست ها )
-----
البته آقای م.د.ن دغدغه دینی دارند اما راهشو متاسفانه ..... (<--- در ویرایش اضافه شد)
-----
قشر مذهبی فرهنگی شهید آوینی بود ، که خیلی ها از اسمش سوء استفاده کردند و به اسم ایشون چه نون ها که نخوردند و چه سرها که نشکستند
کاملاً قبول دارم.

(۱۸/آذر/۹۲ ۰:۳۸)هادی... نوشته است:  
من که اصلا ً این آقا رو تو باغ نمی بینم ، بچه ها خیلی پا فشاری می کنن، که ایشون تو باغه!!!!
دقیقاً.

به هر حال
بیآیم بحث آقا مسعود رو جمعش کنیم ، چون زمانی که من اون حرفها رو زدم روز اول ثبت نامم در این تالار بوده و خیلی از دسته این آقا و طرفدارش عصبانی بودم ...
و شما هم به خاطرِ تازه واردیمون ، تو دلت گفتی ، این چی میگه این وسط!!!Big GrinBig Grin
نه! من اصلاً چنین چیزهایی تو دلم نمیگم!Big Grin
همین دیروز اتفاقی دیدم!Smile

از اون موقع تا الان ، فضای بین من و مسعود خیلی تلطیف شده،
دیگه به این نتیجه رسیدم که ، سینما رفتن ، پفک هم می خواد!
دیگه به هر حال ، ایشون هم هست! فیلماشو می سازه دیگه!!!!Confused
من که خیلی وقته در برابر تلاش خانواده برای سینما بردنم مقاومت میکنم!Big Grin
از این فیلمهای بی‌سروته حمایت نکنیم تا تهیه‌کنندگانشون فکر نکنن سطح درکمون اینه و با همینها میتونن پول دربیارن!
إن‌شاءالله امثال ده‌نمکی که چهره‌ی مذهب رو به عمد آلوده میکنن از روی زمین برچیده بشن. آمین.

(۱۸/آذر/۹۲ ۰:۳۸)هادی... نوشته است:  و یه تشکر ویژه از آقای درست پسند که ما رو بعد از سه ماه دید!!!Big Grin
من از همون اول هم شما رو دیده بودم!Blush موقعیتش پیش نیومده بود که یه ایرادی بگیرم!Big Grin(مثل توصیفات بعضی دوستان عزیز مثل SAViOR و وحید110 که میگن من همش دنبال مخالفت و اشکال گرفتنم!Big GrinBig Grin)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی...
۱۰:۴۲, ۱۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۱۰:۴۶ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #25
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

چرا فکر می کنید فیلم ها حتما باید پیام انقلاب را برسانند؟؟؟

چرا فکر می کنید فیلم های سینما حتما باید طبق تفکر شما باشد؟؟؟

اصلا تفکر شما درست.

چرا حتما باید فیلم های سینما طبق تفکر درست و اندیشه های آرمانی باشد؟؟؟

چرا نباید به واقعیت های جامعه بپردازد؟؟؟

چرا وقتی یک فیلم به واقعیت های جامعه می پردازد با هزار تا مغلطه آن را به چالش می کشید؟؟؟

این همه نقد آبکی آخر شما را به کجا رسانید؟؟؟

فقط این را بدانید که با این خشکه مقدس بازی ها نمی توانید چیزی رو درست کنید.

سینما اگر مطابق میل جوون ایرانی نباشه،میره فیلم خارجی نگاه می کنه.

بدتر شد!!!

حالا هی بگین فلان بازیگر فراماسونه،فلانی جیغ شیطانی کشیده،فلانی حجابش اونطوری بود،اون یکی دیگه این حرف رو زد.

برو خودتو درست کن برادر من.

برو.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۱۵:۵۳, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۸/آذر/۹۲ ۱۰:۴۲)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

اصلا تفکر شما درست.

چرا حتما باید فیلم های سینما طبق تفکر درست و اندیشه های آرمانی باشد؟؟؟

چرا نباید به واقعیت های جامعه بپردازد؟؟؟

چرا وقتی یک فیلم به واقعیت های جامعه می پردازد با هزار تا مغلطه آن را به چالش می کشید؟؟؟

این همه نقد آبکی آخر شما را به کجا رسانید؟؟؟

فقط این را بدانید که با این خشکه مقدس بازی ها نمی توانید چیزی رو درست کنید.

بدتر شد!!!

حالا هی بگین فلان بازیگر فراماسونه،فلانی جیغ شیطانی کشیده،فلانی حجابش اونطوری بود،اون یکی دیگه این حرف رو زد.

برو خودتو درست کن برادر من.

برو.

فی امان الله

به نام خدا

صحبتهای شما تندروانه میباشد. درست کردن خود جای خود، دادن اطلاعات درست در مورد نقشه های شیطانی هم جای خود.

فیلمها حتما نباید پیام انقلابی داشته باشد ولی توهین کننده به شعور انسان هم نباید باشد. هتک کننده مقدسات و دهن کجی به باورهای مذهبی هم نباید باشد. نشان دادن سیاهی که دائم منشا آن را از مذهب میدانند هم نباید باشد.

خوشبختانه الان فیلمهایی که مطابق با تفکر ما باشد اصلا ساخته نمیشود یا از تعداد انگشتان دست در این چند سال بسیار کمتر است. پس حرف شما تندروانه بود چون اصلا فیلمی مطابق با تفکر ما ساخته نشده یا بسیار کم ساخته شده.

در چند سال اخیر کدام فیلم سینمایی در سینمای ایران آرمانی بوده. اصلا دیگه شخصی در سینما با آرمانها کاری داره یا برعکس هرشخصی که به دنبال آرمانها میره هزارتا انگ بهش میچسبونن تا آن شخص از کارش پشیمان شود. شما انگار نمیدانید که سینمای ایران سیستم مافیایی داره.

به نظر شما خیانت زوجین به یکدیگر واقعیت جامعه امروز ماست ؟؟؟؟؟؟؟ چند درصد افرادی که دور و بر شما زندگی میکنند به یکدیگر خیانت میکنند. بله خیانت وجود دارد و باید به آن پرداخت ولی نه اینکه از هر پنج فیلم، یکی به موضوع خیانت دلالت دارد. این دیگه از نقد خیانت گذشته و بیشتر جنبه تبلیغ برای خیانت به خود گرفته که مثلا به اون خانوم حق بدیم که خیانت کرده چون مثلا شوهرش معتاده یا شوهرش هزارتا عیب و ایراد دیگه داره به همین دلیل هر خانومی مجازه بره خیانت. یعنی شما با این ایده موافقی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فیلمی مثل (( هیس )) ساخته شد. همه هم از آن حمایت کردند هر چند نقدهایی هم مانند وجود رگه های فمینیستی در آن وارد است ولی نود درصد به بالا از آن حمایت کردند. پس لطفا افراطی به قضیه نگاه نکنید.

کدام نقد دقیقا ابکیه، لطفا ذکر کنید و خودتان نقد بهتری به جای آن بگذارید تا همه متوجه شوند که کدام نقد آبکی میباشد.

کی خشکه مقدس بازی در میاره. اگر ما میخواستیم خشکه مقدس بازی در بیاریم اصلا فیلم نگاه نمیکردیم که بخواهیم نقد کنیم. ولی فیلم نگاه میکنیم و نکات منفی آنرا هم نقد میکنیم تا خیلیها روشن شوند که منظور از ساخت این فیلمها چیست و لااقل کمتر مسخ شوند و کمتر به گناه بیافتند، چون به هر حال ما چه بگوییم چه نگوییم ، همه فیلم نگاه میکنند پس بهتر است لااقل آگاهانه نگاه کنند تا فریب نخورند و مسخ نشوند.

جوون ایران اگر برود برخی فیلمهای خارجی را ببیند بسیار بهتر از این است که خیلی از فیلمهای بسیار سخیف ایرانی را ببیند که همه چیز را به سخره میگیرند. سینمای جهان اگر باطن ندارد لااقل ظاهر استاندارد دارد ولی سینمای داخلی اکثریتش نه ظاهر استاندارد و قابل قبول دارد نه باطن خوب هر چند به نظر بنده فیلمهای خارجی گاهی پیامهای اخلاقی میدهند که صدتا فیلم داخلی هم نمیتوانند آنها را نشان دهند . آنها چقدر در مورد پروژه های آخرالزمانی کار کردند و ما چقدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آنها چقدر برای مقدساتشان فیلم ساختند و ما چقدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و آنها چقدر استانداردها سینماییی را رعایت میکنند و به شعور مخاطب احترام میگذارند و ما چقدر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بحث در مورد اینکه کی ماسونه و کی ماسون نیست هم اصلا ربطی به نقد آثار سینمایی ندارد ولی شکی در این نیست که تشکیلاتی صهیونی پشت پرده اکثریت فعالیتهای سینمایی در تمام نقاط دنیا را هدایت میکند. پس اقلا اگر میخواهید فیلم ببینید لااقل فیلمی ببینید که ارزشش را داشته باشد. شما فیلم گذشته را ببینید. فیلمی خسته کننده و با داستان تکراری خیانت آنهم از نوع مربعی و مکعبی. چقدر رسانه ها در حال بزرگ کردن این فیلم هستند در حالیکه این فیلم هیچ جذابیتی هم ندارد. خوب این یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما دستی پشت پرده وجود ندارد تا ناگهان یک شخص و یک تفکر را بزرگ کند برای مسخ بیشتر توده ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// به سرنوشت مخملباف دقت کنید که همین دستان پشت پرده چه به روز او و تفکرش آوردند.

زیاد تند نروید و افراط نکنید چون با افراط گری، حقیقت تغییر نمیکند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سجاد313 ، حضرت عشق
۱۷:۰۲, ۱۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۱۷:۲۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:

چرا نباید برسانند!!؟

ما انقلاب نکردیم که یک عده در خانه سینما و تلوزیون هر کثافت کاری که خواستند به اسم مدرنتیه و هنر به خورد مردم بدن

بعد اگر کسی هم اعتراض کرد بهش انگ خشک مقدسی بزنن

واقعیت جامعه رو عرضه بکنند و راهکار بدهند نه اینکه سیاه نمایی کنند

دوست دارید منم از زندگی سیاه اینها فیلم بسازم برای سیاه نمایی؟

در مورد افرادی که به ده نمکی ایراد می گیرند

من موافق 100 در 100 فیلمهاش نیستم

ولی دور ننشینید بگید لنگش کن

شما برای رساندن پیام انقلاب چکار کردی؟

همین فقط ایراد بگیرید

حالا فیلم ساخته هزارتا ایراد هم داشته

شما بیا بساز با 999 تا ایراد بعد حرف بزن

نقل قول:

جوون ایرانی از هر چیز بدی خوشش بیاد باید همون رو بسازیم؟

این اسمش اصالت لذته ، اپیکوریسم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me
۲۰:۲۷, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

من تا حالا تو این تالار از ده نمکی بد گفتم؟؟؟

دقیقا همین است.

سینما باید چیزی بسازد که مردم می خواهند.

باید چیزی بسازد که نسل جوان می خواهد.

حالا درسته یا غلط من کاری ندارم.

اما جوان میخواد این فیلم رو ببینه.

من از یه فیلمی به نام طلا و مس خوشم میاد،اما به هر کی می گم میگه ای بابا تو هم بیکاری میری این جور فیلما رو میبینی.

خوب اکثرا طرفدار یه چیز دیگن.

باید این اکثرا رو نگه داشت.

منم از فیلم هایی که سینما میسازه زیاد راضی نیستم.

اما خوب شما ممکنه به هر چیزی بگین توهین به اعتقادات.

دلیل نمیشه هر برداشتی رو حق دونست.

مثلا یه فیلمی مثل مامان بهروز منو زد!!!چه فایده ای داره؟؟؟

خوب این فیلم های آبکی چی اند؟؟؟

کارگردانی که این فیلم رو میسازه خجالت نمی کشه؟؟؟

بازیگران خجالت نمی کشند که توی فیلمی مثل مامان بهروز منو زد بازی می کنند؟؟/

هزار تا فیلم بی سروته دیگه مثل زنان ونوسی و مردان مریخی.

خوب مسئولیت این افتضاح ها به پای کیست؟؟؟

وقتی محدودیت ایجاد می کنند،طبیعی است که کار خوبی در نمی آید.

فکر می کنم از زمانی که اقای عباسی اومدن منتقد شدن و تو کار سینما دخالت کردن اینطور شد.

البته وضعیت آقای عباسی مشخصه.

بعضی ها طرفدارش هستند.

اگه بگه نیم متر ریش بذارین،مستحبه،طرفداراش می گن چشم.

مثل اون اهانت هایی که به شهید مطهری و علامه طبابایی و کلا فلسفه ی اسلامی و ملاصدرا کرده بود.

تو سینما هم همینطور.

میان نقد می کنن که فلان بازیگر حجابش اونطوریه.

اون یکی رفتار اونطوری بود.

این نقد های الکیه که بازیگران خوب رو از صحنه ی سینما دور می کنه.

یادمه یه زمانی که آقای دایی و آقای عزیزی بازکن بودن.

بعد معلممون گفت من با اینکه عزیزی از دایی بهتره(این اواخر که دایی داشت توانایی بازی نداشت)اما دایی رو ترجیح میدم چون عزیزی بد دهنه!!!

منم بهش گفتم خوب معلم عزیز،بد دهن بودن مهم نیست.

اینا که فن و توانایی نمیشه.

بازیکنی بهتره که توانایی فوتبال بهتر باشه،طلبه که نمی خوایم امامه گذاری کنیم،این چیزا رو معیار قرار میدین.

فی امان الله
۲۰:۳۰, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
به نام خدا

سلام

این فرد نه زیباست نه هنرمند!

وقت انسان بسیار ارزشمند تر از این است که با چنین موضوعاتی تلف بشود الحمدلله انواع سرگرمی ها وجود دارد که آرزو داری آن را رها کنی وبه درس وعلمت برسی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۲۰:۴۴, ۱۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۲۲:۲۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #30
آواتار
نقل قول:
سینما باید چیزی بسازد که مردم می خواهند.

باید چیزی بسازد که نسل جوان می خواهد.

حالا درسته یا غلط من کاری ندارم.

پس به چی کار داری شما!!!؟

می خوام نبینه اون نسل جوون

بره فیلم های هالیوود رو ببینه

نقل قول:
فکر می کنم از زمانی که اقای عباسی اومدن منتقد شدن و تو کار سینما دخالت کردن اینطور شد.

البته وضعیت آقای عباسی مشخصه.

بعضی ها طرفدارش هستند.

اگه بگه نیم متر ریش بذارین،مستحبه،طرفداراش می گن چشم.

مثل اون اهانت هایی که به شهید مطهری و علامه طبابایی و کلا فلسفه ی اسلامی و ملاصدرا کرده بود.

تو سینما هم همینطور.

بله دقیقا همه اینها به استاد عباسی مربوطه

دکتر خیلی انسان اغتشاش گریه

شما مثل اینکه زیاد با فضای علمی آشنایی نداری

انتقاد رو توهین می پنداری

دکتر عباسی جرمش این بود که فلانی رو پدر لیبرالیسم داخل نظام معرفی کرد ولی افتاد مشکلها!!!

نقل قول:طلبه که نمی خوایم امامه گذاری کنیم،این چیزا رو معیار قرار میدین.

خب این دیدگاه لیبرالیه دیگه
طرف میره پشت سر آخوند نماز میخونه
بالاسرش هم ون یکاد میزنه
ولی حرفاش حرف غربیاس
دوست دارید اصغر فرهادی براتون فیلم بسازه که آمریکا(شیطان بزرگ) ازش تمجید کنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، عبدالرحیم ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا