|
دین ندارد هر کس که ... (به نظرم مهم است!)
|
|
۱۶:۰۱, ۲۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۳۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
﴿ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ (2) كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ (3) ﴾( سوره صف)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد چرا چيزى مىگوييد كه انجام نمىدهيد (۲)
نزد خدا سخت ناپسند است كه چيزى را بگوييد و انجام ندهيد (۳)
حضرت امام صادق علیه السلام: لا دینَ لِمن لا عَهدَ لَهُ. دین ندارد هر کسی که وفای به عهد ندارد. بحار، جلد 81، ص 252 . . ما به خودمون قول میدیم به دیگران قول میدیم به خدا هم قول میدیم اون روز داشتم با خودم فکر میکردم که من اصلاً خیلی از قول هایی که در روز به دیگران، خودم و خدا میدم رو اصلاً یادم نمیمونه! چه برسه که بخوام بهش عمل کنم... بگذریم بنای ما بر اختصار است همین قدر هم بیش از کپن خود نوشتم... وقتی آیات و روایات رو میخونم می بینم احمقانه است این سوال که: چرا حضرت ظهور نمی کنند! . روایتی را یک زمانی بر سر در مسجد محل خواندم به این مضمون از قول یکی از حضرات معصومین که فرموده بودند: شیعیان ما در دو وقت شناخته میشوند یکی هنگام بلند شدن بانگ اذان و دیگری هنگام رسیدن موعد وفای به عهد... التماس دعا برای پدر و مادرم سلامتی و تعجیل در فرج حضرت صلواتی هدیه بفرماید... یا علی خدا هادی و نگهدار همه ی ما |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۱, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول: اَللّـهُمَّ اِنّي اُجَدِّدُ لَهُ في صَبيحَةِ يَوْمي هذا وَ ما عِشْتُ مِنْ اَيّامي عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَيْعَةً لَهُ في عُنُقي ، لا اَحُولُ عَنْها وَ لا اَزُولُ اَبَداً
خدايا من تازه مى كنم در بامداد اين روز و تمام روزهایی که زندگى میكنم، عهد و پيمان و بيعتى براى آن حضرت که در گردنم هست، كه هرگز از آن سر پيچی نکنم و دست نكشم |
|||
|
|
۸:۵۲, ۱۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اَللّـهُمَّ اِنّي اُجَدِّدُ لَهُ في صَبيحَةِ يَوْمي هذا وَ ما عِشْتُ مِنْ اَيّامي عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَيْعَةً لَهُ في عُنُقي ، لا اَحُولُ عَنْها وَ لا اَزُولُ اَبَداً خدايا من تازه مى كنم در بامداد اين روز و تمام روزهایی که زندگى میكنم، عهد و پيمان و بيعتى براى آن حضرت که در گردنم هست، كه هرگز از آن سر پيچی نکنم و دست نكشم اَلسَّلامُ عَلَيکَ يا بَقيَّةَ اللهِ في أرضِه
اگر کافر اگر مومن به دنبال تو می گردم.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |