|
آیانقددکتـــر روازاده رواســـــــت؟؟++لطفا تعصب راکناربگذرید
|
|
۱۴:۴۳, ۲۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۲ ۲۳:۰۱ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض ســــــــــــــــلام خدمت دوستـــــــــان عزیز و پژهــــــــــــشگران گرامــــــــــــــی بی مقدمه شروع می کنم تا وقت شما عزیزان را نگیرم اما قبل از شروع خواهشی دارم که بدون تعصب بدین موضوع بنگرید.چراکه تعصب انسان را از حقیقت دور می کند. از حدود چهار سال پیش من با خواندن مقاله ای دیگر چای نخوردم و در همه جا تبلیغ می کردم که چای نخورید چراکه هیچ حیوانی جز انسان ان را نمی خورد!! این اولین تجربه ی من از طب سنتی بود و ناخواسته در این مسیر قرار گرفتم با خواندن یک مقاله در ایترنت البته لازم به ذکر است که هنوزم که هنوز است چای نمی خورم فارق از تمام فشار هایی که از سوی خانواده و دوستان و آشنایان تحمل می کنم چراکه حالا دلیل چای نخوردنم دیگر فرق می کند. خب احتمالا همه ی شما تاکنون اسم حکیم دکتر حسین روازاده را شنیده اید یا لااقل صابون دکتربه تنتان خورده است.نه بگذارید از جای دیگری شروع کنم: پارسال بود که دو حلقه دی وی دی را خریدم با عنوان طب و تغذیه در اسلام که در ان سخران حکیم دکتر روازاده بود. پس از آن سخرانی گویی دیگر متحول شده بودم عین آن روزهایی که تازه با فراماسونری اشنا شده بودم و یکی از طرفداران محکم دکتر و دیگر هیچ... همه را به باد انتقاد می گرفتم و گویی که صم بکم لا یعقلون گشته بودم و از افاضات دکتر بهرهها می بردم. تا اینکه روزی متنبه شدم که برای اولین بار از روغن کنجد دکتر بهره ها برم برین شدم تا به نمایندگی ایشان رجوع کرده و از دست این روغنهای سمی نجات برم زیرا دکتر فرموده اند که اگر شما نیز روزی اگاه شدی که روغن خوب چیست روغن خوب را صهیونیستها فاسد کرده اند در نتیجه فقط از من بخرید در نتیجه شادان بودم از بخت اقبال خویش که به همراه شوهر خاله مان که ان نیز با واسطه ی من از افاضات حکیم بهره مند شده بود به نمایندگی دکتر رفتیم.تا کمی روغن کنجد اعلا بخریم اما چشمتان روز بد نبیند که هر دو دو عدد روغن خریدیدیم اما چه روغنی روغنی بس شفا اما تلخ خب این اولین جرقه را در ذهن من ایجاد کرد که نکند خدایی نکرده آنهمه توصیات دوستان نیک صحیح باشد و من در چاه ضلالت از این پس بود که به خودم جرات دادم و بادی در گلو انداختم تا به نقد سخنان دکتر گوش فرا دهم. پس از بررسی هایی که انجام دادم بدین نتیجه رسیدم که جناب حکیم یکسری سخنانی را افاضه فرموده اند که با عقل سلیم بنده در تضاد است لذا آنان را یک به یک خدمت دوستان عرضه می کنم تا شما نیز مطلع گشته و اگر چنانچه من در گمراهی بودم مرا آگاه کنید تا بسوی نور هدایت گردم چون من فقط به منطقیات و عقل سلیم وایت و روایات معتبر متوجه می گردم. البته اشتباه نشود بنده بر خلاف تمامی دوستانی که بدون دلیل طب سنتی را می کوبند از این دسته قماش نیستم و یکی از طرفداران طب سنتی شدید که حتی در حال حاضر در حال رایزنی برای ایجاد کمیته تحقیقات طب سنتی در دانشگاه هستم. اما حرف من اینست که اگرکه اقای روازاده دلیلی دارند صریح و علمی لا اقل حتی با دلایل طب سنتی بیان کنند نه با عقاید خودشان در ضمن من این را به شما بگویم که ایشان این طب نوین پزشکی را به هیچ عنوان علم نمی دانند پس با توجه به این موضوع ایشان تمام راههای انتقاد به خود را بسته اند. ***************************************************************************************** 1. در اولین بررسی از روغن شروع می کنیم به نظر شما روغن های کلزا و پالم و آفتاب گردان خوب است یا نه حقیر به شخصه نمی دانم اما این را می دانم که من نباید به دنبال ازمون و خطا باشم و می ایم طبق حدیث از روغن کنجد و زیتون و روغن شفای گاو استفاده می کنم. اما آیا این علمی است که بگوییم روغن نباتی استفاده نکنید چونکه هنگام پخت و پز بر روی کاشی های اشپز خانه می چسبد پس نتیجه می گیریم که در بدن انسان نیز این روغنها به دیواره ی رگها می چسبد این تا چه اندازه علمیست آیا این بازی با احساسات مردم نیست. صددرصد نه این دلیلیست که مرا راضی کند و نه دیگران را اگر متعصب نباشتد. 2.در یکی از سخنرانی ها از ایشان داروی برای سیاه کردن موهای سفید سوال می شود و دکتر نیز نسخه ای می پیچند حال نکته ی اصلی که به ذهن متبادر می شود این است که اگر این دارو وجود دارد پس چرا موهای دکتر مثل دندانهایشان گشتهاست.بهتر است خودتان پاسخ را بشنوید و قضاوت کنید: من در زمانی که در خارج از کشور بودند مرا به یک بیماری کشنده مبتلا کردند که باید می مردم اما من ان را درمان کردم و سفید شدن موها عارضه ی باقی مانده ی ان بیماری است!!!! شاید شما نیز همانند من از خود بپرسید که حداقل نام این بیماری چیست که ما نیز بدانیم و لااقل جان هزاران نفز از بیماران را نجات دهیم یا اینکه اینها که بودند که می خواستند شما را بکشند ،اما ایشان مثل همیشه به لطایف الحیلی به در می رود. 3.صرف درست یا نادرست بودن ایشان می گوید که باید گندم یا برنج دقیق یادم نیست رو با سبوس خورد و دلیلی که ایشان می اورد این است که این مطلب در سوره ی جمعه نیز امده است و نان بدون سبوس<ارد سفید>همانند شمشیر بدون غلاف است. اما چرا حداقل شماره ی ایه و یا تفسیر را نمی گویید تا من محقق نیز به صحت ادعای شما پی برم یا می گوید که کره ی گیاهی را از مارگارین می گیرند و مارگارین را از فاضلاب شهری و در ادامه دکتر می گوید که عالم بزرگواری ان را در کتاب خویش اورده است خب گیرم که این بوده است اما نام کتاب چیست و نام آن عالم چه بوده است برای تحقیق بیشتر مجهول است ایا اینها علمی است. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .. . . . . [b]اگر خدا بخواهد ادامه دارد....[/i] |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۴, ۲۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۱۵:۵۸ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول: استاد به چه جراتی و با کدام ادله ی دینی می گوید که هدف حضرت سلیمان نبی از ساختن ابگینه ای شیشه برای بلقیس این باشد که ایشان پاچه ی خود را بلند کنند تا خیس نشود و حضرت سلیمان نعوذ بالله با دیدن رویش پر موهای ساقین این خانم بر مزاج گرم ایشان پی ببرند و ایشان را لایق حکومت بدانند...هر چی گشتم نبود! لطفا منبعش رو هم بذارین ![]() - اولین كسى كه دستور ساختن نوره را در زمان حضرت سلیمان داد، براى این كه موهاى اضافى پاى بلقیس پادشاه سبا را از بین ببرند.(8) 8-علل الشرایع ، ج 2، ص 233 بحار، ج 93، ص 306. http://baah.blogfa.com/8707.aspx
|
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:اثبات؟ صد سال سیاه نمیخوایم این دکترای مدرن اکثرا کله پوک چیزی رو واسه ما اثبات کنن. دوست عزیز حسابی داغ کردی؟؟!!! مطمئنم صددرصد احساسات بر شما غلبه کرده است ؟؟؟ نگران نباشید این نشانه ی اولیه ی بالینی بیماری است به نام روازاده ایسم بیماری که شاید اولین بار است اسمش را می شنوید اما آثارش و symtom هایش هر روز بیش از پیش در افراد مشاهده می شود و در طی تحقیقات اخیر نشان داده شده است که این بیماری واگیر دار نیست بلکه از تماس با حرف های غیر منطقی روازاده به فرد دیگر منتقل می شود. تحقیقاتی اخیر که شما قبول ندارید نشان داده است این بیماری اولین جایی که اثر می کند بر عقل و منطق است و ارام ارام ان را فلج می کند مبتلایان به این بیماری حرف منطقی را قبول ندارند اما این بیماری قابل پیشگیری است و هدف از زدن این تاپیک پیشگیری است. اما اکنون شما دارید از صدای یک شفایافته راه درمان را می شنوید پس خوب گوش دهید: جناب مهدی 2012 شما میدونین کسی که مدام داره توهین می کنه در واقع پاسخی برای بحث منطقی نداره یا اینکه داره منافعش متضرر می شه همون منافعی که دکتر برای خودش درست کرده یا واقعا از این علم عظیم و نوین پزشکی نوین بی خبره یا واقعا متعصبه که اگر متعصبه عنوان تاپیک رو نخونده که تعصب رو کنار بگذارید!!!!! در ضمن انگار شما در شفاف سازی تاپیک توجه نکردید که نقد اقای روازده برای این زده شده که ماهیت طب رو از ایشون جدا کنه و این اصل برای پزشکی نوین هم صادقه پس چنانچه دارید از پزشکان امروزی گله می کنید تردیدی بر بنای پزشکی عظیم نوین متردد نیست. اصلا انگار بعضی ها یاد گرفتند با زدن چیز ارزشمندی مشهور شوند و این نشانه ی دیگری از روازده ایسم است.[/b] میدونید با توهین به پزشکان امروزی در واقع به نخبگان کنکور سراسری توهین می کنید؟؟؟؟ اما من فقط با دلیل و منطق حرف می زنم. بررسی اثر فیزیولوژی زردی کودکان با مدارک ازمایشگاهی که کف علم است چرا شما را اینقدر پرخاشگر کرد من نمی دانم؟؟؟شاید دلیل این باشد شما در حال درمانید چون منطق داروی این بیماریست هر چند دارو در مذاق بیمار تلخ است. نقل قول:مگه با یک تیغ زدن به پشت گوش بچه نمیشه زردی بچه رو درمان کرد؟ فردی رو میشناسم حدود 30 سال پیش وقتی بچه بود زردی گرفته بود ، پدر و مادرش هرجا دکتر میبرن زردیش خوب نمیشه. یک پیرمرده یک تیغ پشت گوش بچه میزنه و حال بچه خوب میشه! نمی دونم خودتون میشناسید یا... در هر حال کسی مخالف تیغ زدن نیست مهم اینه که اثبات بشه در ضمن لازم نیست که اثبات حتما از فی*ل*تر طب نوین بگذره بلکه در ازمایشگاه یا از لحاظ بالینی مثلا نتایج حاصل بر روی100 نوزاد در شرایط کنترل شده بررسی بشه چه اشکالی داره اگه اثبات بشه!!!!! نقل قول:من همچنان منتظر یک نقد صحیح از دستورات طب سنتی هستم. قرار نیست دستورات طب سنتی نقد بشه قراره سخنان بی پایه دکتر نقد بشه چنانچه اگر مورد علمی در پشت ان بود من اگاه شوم و مطمئن هم باشید بعد از صحت از ان قبول هم می کنم [b]هرکاری بکنیم نمیشه این تاپیک رو عاقبت به خیر کرد یه بار از طب سنتی دفاع کنیم یه بار روازاده رو نقد کنیم یه بار از طب جدید دفاع کنیم یه دفعه اسکیزوفرنی [مالیخولیای خودمون] نگیریم ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:نگران نباشید این نشانه ی اولیه ی بالینی بیماری است به نام روازاده ایسم بیماری که شاید اولین بار است اسمش را می شنوید اما آثارش و symtom هایش هر روز بیش از پیش در افراد مشاهده می شود و در طی تحقیقات اخیر نشان داده شده است که این بیماری واگیر دار نیست بلکه از تماس با حرف های غیر منطقی روازاده به فرد دیگر منتقل می شود. ![]() نقل قول:شما میدونین کسی که مدام داره توهین می کنه در واقع پاسخی برای بحث منطقی ندارهآخه آدم بعضی موقع ها یه چیزایی یادش میاد عصابش خورد میشه من خواهرم کوچیک بود به خاطر بی سوادی همین پزشک ها از بین رفت... البته شاید خواست خدا بود. از این مورد ها یادم میاد عصابم خورد میشه آخه شما جای من نیستی که.نقل قول:میدونید با توهین به پزشکان امروزی در واقع به نخبگان کنکور سراسری توهین می کنید؟؟؟؟ ![]() من نگفتم همشون. نقل قول:قرار نیست دستورات طب سنتی نقد بشه قراره سخنان بی پایه دکتر نقد بشه چنانچه اگر مورد علمی در پشت ان بود من اگاه شوم و مطمئن هم باشید بعد از صحت از ان قبول هم می کنمدرست می فرمایید. به هر حال من معذرت میخوام اگه برخوردم تند بود و یا بحث رو عوض کردم . |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:گران نباشید این نشانه ی اولیه ی بالینی بیماری است به نام روازاده ایسم بیماری که شاید اولین بار است اسمش را می شنوید اما آثارش و symtom هایش هر روز بیش از پیش در افراد مشاهده می شود و در طی تحقیقات اخیر نشان داده شده است که این بیماری واگیر دار نیست بلکه از تماس با حرف های غیر منطقی روازاده به فرد دیگر منتقل می شود. چگونه شخصی می تواند تا این حد بی ادب باشد؟! روش سرکوب کردن شما مانند شیوه سرکوب های به اصطلاح روشن فکرانی است که از اصطلاحات و واژه ها سوء استفاده می کنند تا اهل دین ومنطق را زیر پا له کنند البته من قصد ندارم از دکتر روازاده دفاع کنم این روش برخوردهای شما بسیارتاسف برانگیزه شما در پاسخ شخصی که پرهیزاتی را فقط وفقط برای جلوگیری از زردی نوزاد سفارش کرده بود چه فرمودید؟!خواهشا تاملی بر شیوه نقد واستدلال خودتان داشته باشید سپس به نقد دیگران بپردازید! |
|||
|
|
۱:۳۴, ۲۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یا من اسمه دوا و ذکره الشفادوستان عزیز! چرا اینهمه به همدیگر می پرین؟؟!! در مورد روغن های کنجد آقای روازاده بنده خریدم و راضی بودم.واقعا خوشمزه هست(!). ببین این ایراد ماست که سریع طرف رو بت میکنیم. بنده خدا میگفت کره رو از فاضلاب میگیرند و قدیم هم می خواستند این کار رو کنند و منبع هم دادند و درست بود. از کجا معلوم این کره های وارداتی اینجوری تهیه نشده باشند؟؟!! یک مناظره ای بین اطبای سنتی و مدرن تو شبکه خبر پخش شده بود که اگه بگردید تو اینترنت هست.بهتره اونو نگاه کنید تا دیدتون باز بشه! خوشم میاد با این دکانی که آقای روازاده یا خیراندیش و یا غیره باز کردند، کسانی هم هستند که بی سر و صدا دارند درمان می کنند. درمان بیماری های لا علاج و وحشتناک.البته بدون عمل کردن و تشریح. و ویزیت دکترهاش هم کاملا رایگان هست و دارو ها فقط پولیه که اونم خیلی خیلی ارزون هست. پژوهشگران طب گیاهی بوعلی زیر نظر آیت ا.. شیخ ابو اسحاق.تمامی پزشک ها هم آخوند هستند. یک روز قبلش باید تماس بگیرید و نوبت بگیرید و معطلی هم حد اکثر فکر نکنم از 10 دقیقه بیشتر باشه. آدرسش هم قم هستش.میدان زاویه ک شهید ابواسحاق.کار به عمل آید به سخندانی نیست بگذریم.[/b] ولی بعضی از صحبتهاشون هست که اعتراض وارده.بنده خدایی میگفت ما از قدیم الایام گوجه فرنگی داشتیم و از خارج نیومده و سمی نبوده. کتب طبی هم امروزه به مدد فرمایشات رهبر تصحیح شده و تو بازار به وفور موجوده. میتونید مراجعه کنید. ولی در مورد اینکه صهیونیسم داره کار میکنه شک نکنید! یا حق |
|||
|
|
۹:۵۹, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستان
مدتي است به علت مشغله ي زياد وقت كافي ندارم بنابرين اگر دير پاسخ ميگويم مرا به بزرگي خود عفو كنيد مدتها بود ميخواستم مطالب جديدي در اين تاپيك قرار دهم كه متاسفانه نمي شد اما خوشحالم كه اين تاپيك دوباره بالا امده نقل قول:روش سرکوب کردن شما مانند شیوه سرکوب های به اصطلاح روشن فکرانی است که از اصطلاحات و واژه ها سوء استفاده می کنند تا اهل دین ومنطق را زیر پا له کنند سركوب ؟؟؟ روشن فكر؟؟؟ چرا بحث رو سياسي مي كنيد؟؟؟ ![]() اين يك انتقاد ساده و دلسوزانه بود كه اچنانچه سو برداشت شده عذر ميخوام!!! البته من به كلمه ي قرمز شده به شدت منتقدم نقل قول: این روش برخوردهای شما بسیارتاسف برانگیزه مطلب به صورت طنز اميز بود تا فهم بهتري صورت گيرد .... نقل قول:[b] شما در پاسخ شخصی که پرهیزاتی را فقط وفقط برای جلوگیری از زردی نوزاد سفارش کرده بود چه فرمودید؟!اولا بحث پرهيزات نبود و درمان بود دوما چيز خاصي نفرمودم فقط گفتم كه كار علمي و اماري صورت بگيره تا اثبات بشه همين |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۱۶/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۲۱:۵۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم برا دکتر روازاده کار میکنید یا برا رضای خدا که این فروم را راه انداخته اید- اما چند تا سوال اول اینکه میشه براما بنویسی که یون چیه ومولکول چیه - بعد اینکه آقای دکتر چون چهارتا روایت خونده وتازه درست هم نقلشون نمیکنه شد ولایت مدار یا منظور شما از ولایت مداری چیز دیگه ایست -اینکه به دکتر روازاده خیلی ظاهرا تعصب داری ونمیدونم براچی بماند ولی میشه بفرمایید دکتر براساس کدوم مباحث علمی بحث یون را مطرح میکنند وقرص آهن را رد میکنند - میشه اگر از مقربین دکتر هستید سوال کنید ازشون که مشکل روغن کنجد از طریق کلد پرس چیه و هزارتا سوال که نمیتونی پسر خوب جوابشون را بدی چون روازاده خودش عین تروریسمه و اسرائیلی - دکتر روازاده که بنظر من خودش یک پروژه اسرائیلی هست داره با حرفای بی پایه واساسش به اسرائیلی ها خدمت میکنه - میگی چجوری خوب ساده س وقتی آقای به ظاهر دکتر به همه چیز داره ایراد میگیره و دلیل علمی براش رو نمیکنه تو ذهن مخاطب چی شکل میگیره : اینکه این حرفا چرت وپرتند و اسرائیلی ها هم خوبند واین یارو داره بی خودی بهشون گیر میده - تو همه چیز شبهه میندازه وبعد میگه از مرکز خودمون تهیه ش کنید مطمئن هست - تو سایتش خوندم یکی گفته بود روغن کنجد را چجوری میشه تو خونه تهیه ش کرد که مطمئن باشیم ازش، گفته بود در جواب این فرایند ساده ای نیست وبرید از مراکز معتبر خودمون تیه ش کنید - یا اینکه آقای دکتر بی دلیل وبدون پایه علمی میگه روغن پرس سرد اصلا مناسب نیست وصنعتی محسوب میشه واکیدا نخورید - در مجموع میخواستم بگم بشما وامثال شما و ان شاالله که به گوش آقای به ظاهر دکتر برسه که شک ما داره به یقین تبدیل میشه که تروریسم واقعی تغذیه و دلال بزرگ خود روازاده هست - محض اطلاع شما وامثال شما که برین تحقیق کنید ببینید آقای به ظاهر دکتر کجا درس خونده - در ضمن آقای به ظاهر دکتر در جوابیه وبلاگ طب لعنتی به سوالات با پایه واساس صحیح نویسنده وبلاگ جواب منطقی وعلمی اصلا ندادند و بغیر از مغلطه و بازی با کلمات کاری انجام ندادند - برید و دست از حمایت خود از این دکتر دست بردارید - ان شاالله به یاری امام زمان به زودی دست این آقای به ظاهر دکتر وبه ظاهر ولایت مدار رو میشه - ان شاالله
|
|||
|
۱۲:۵۷, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول: منبع بسم الله الرحمن الرحیم با دید بازتری برگشتم بالاخره امتحانات تموم شد... فقط جمله ی قرمز رو بخونید همین |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم به نظر بنده ایشون بیشتر از اینکه به خودشون دعوت کنند، به طب سنتی و اسلامی دعوت می کنند.برای مثال: همه شما در مورد سرطان معده، هنجره، خون، دیابت،کور شدن تدریجی، پارگی پرده گوش، ایدز و و و زیاد دیدید و شنیدید و شاهد پرپر شدن انسانهای دور و اطراف خود بودید. برای این بیماری ها و صدها بیماری مشابه اینها از نظر صعب العلاج بودن، طب جدید هنوز هم که هنوزه اندر خم یک کوچه هست در صورتی که طب سنتی و اسلامی سالهاست این بیماری ها رو به لطف خدا درمان کرده و می کنه. مگه میشه بیماری در عالم امکان باشه ولی دارو درمان اون تو طبیعت نباشه؟؟؟؟ (آره. میشه مثلا جهل) یا حق |
|||
|
۱۴:۰۷, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۳ ۱۳:۳۰)rezamohammadi نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبه نظر بنده ایشون بیشتر از اینکه به خودشون دعوت کنند، به طب سنتی و اسلامی دعوت می کنند.شما دیگه چرا؟؟ شما دیگه چرا بعضی از مهملات برخی افراد رو باور می کنید شاید تقصیر نداشته باشید چونکه برخی افراد در سبزی رو نشون میدن و از موضوعاتی حرف میزنند که اگر غیر از این سخن برانند مورد اقبال عمومی قرار نمی گیرند سالهاست که این بیماری ها رو به لطف خدا درمان می کند ؟؟!! اگر واقعا چنین بود چرا هیچ دلایل و مدارک و سندی را ارائه نمی کنند شما را راحت کنم اگر چنین چیزی وجود داشته باشد فقط کافیه چند دوره کارازمایی بالینی بشه و شواهد در قالب مقاله به زبان علمی بیان بشه و دنیا رو تکون بده کاری که چینیا با طب سنتی خودشون انجام دادن چه اشکالی داره نه تنها مردم ایران بلکه تمام مردم جهان از درمان بهره مند بشن برای اطلاعات بیشتر بهتر برید سایت جاطا پرتال تیزر سرطان رو دانلود کنید بعد ببنید حدود یک و نیم سال هست که بعد از تیزر هنوز مستند اصلی ارائه نشده..... این چه چیزی را می رساند؟؟! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گفتگوی اختصاصی با دکتر روازاده (طب سنتی مهم) | مهدی2012 | 3 | 2,944 |
۱۲/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۹ آخرین ارسال: ballista |
|
| دانلود سخنرانی های دکتر روازاده در مورد طب اسلامی و سنتی | akhevi | 32 | 36,998 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۳۷ آخرین ارسال: fazel |
|
| خشم مافیای پشت پرده صدا و سیما از طب سنتی و دکتر روازاده | ضد ماسون | 11 | 9,967 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۲۰:۰۲ آخرین ارسال: ztb |
|

بخوره تو سرشون مدرکشون.

من خواهرم کوچیک بود به خاطر بی سوادی همین پزشک ها از بین رفت... البته شاید خواست خدا بود. از این مورد ها یادم میاد عصابم خورد میشه آخه شما جای من نیستی که.