|
سوالی هم از متأهل ها و هم از مجرد ها@وارد بشید!!!
|
|
۴:۰۰, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوال مجرد ها:
شخصیتی که برای همسر آیندتان در نظر گرفتید چگونه ست؟(خجالت نکش بگو) سوال متأهل ها: آیا همسرتان آن شخصیتی که دوران پیش از ازدواج دوست داشتید داشته باشد را واقعا دارد؟(بابا بگو همسرت نمیفهمه)!!!!!! |
|||
|
|
۴:۵۸, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگه یکم سوال مجرد ها رو جزیی ترش کنی ممنون میشم. سوال خیلی کلیه
|
|||
|
|
۶:۰۰, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جدیدن فقط به این نتیجه رسیدم که آدم باشد و به خدا اعتقاد داشته باشد ، فقط همین
|
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۲ ۱۷:۴۱)ســــــاقی نوشته است: خب میتونید بگید دوست دارید همسرتون از چه تیپ آدمایی باشه. والا راستشو بگم ، دوس دارم همسرم از خودم بهتر باشه ، تا من ازش درس بگیرم و خودمو اصلاح کنم. تو اقوام درجه یکم داشتم کسی که بعد از زندگی مشترکش اخلاق ورفتارش خیلی تغییر کرده بود. همیشه هم میگه من مدیون همسرمم چون اخلاق خوب اون رو من اثر گذاشت... . . . . . یا علی |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
از اونجایی که خیلی ها رو میشناختم که واسه همسر آیندشون آما و اگر های فراوان، خصوصیات مطلق، فرمانبرداری خاصی متصور بودن و بعد از ازدواج به هیچ یک نرسیدند و دهنشان آسفالت شد، بنابرین ترجیح میدم فقط روی اعتقادات توجه کنم.
بقیه رو باید طی مرور زمان به دست آورد. نتیجه اخلاقی: زیاد واسه همسر آینده رویا پردازی نکنید. بعدا ممکنه تو ذقتون بخوره. |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۶ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
در مورد مجرد ها اینکه
اول از همه معتقد باشه بعد دارای احساس لطیف باشه و بتونه در مقابل مشکلات ایستادگی بکنه و همچنین با سواد باشه |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام. به نظر حقیر دو مورد خیلی مهمه:
1- متدین بودن 2- هوش متناسب با همسر. ( البته از لحاظ سواد هم متناسب باشیم بهتره) |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا....ازدواج یک مرحله ای است از زندگی که انسان روبه کمال نزدیکترمیکنه..........به فرموده امام خمینی ازدامن زن مرد به معراج رودوهمچنین همانطورکه قران انسان سازاست زن نیزانسان سازاست.........من کسی روانتخاب میکنم که چشم ودلش پاک باشه مودب وباشخصیت وخداترس باشه وبتونه روزی حلال دربیاره.درهمه حال خدارودرنظرداشته باشه تادرکنارهم به کمال واقعی برسیم وبخدانزدیکتراز قبل بشیم دختروپسرقبل ازازدواج به تنهایی هرکدام من هستن ولی بعدازدواج درکنارهم تبدیل به ما میشوند.........انشاا...هم دخترخوب نصیب پسرامون بشه هم پسرخوب نصیب دخترامون بشه......صلوات
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:سوال مجرد ها: 1- چادری باشه! ( از اول چادری باشه ، برخلاف بقیه خودش به این نتیجه رسیده باشه که چادر براش تو این هوس بازار جامعه لازمه...)2- مسلمان شناسنامه ای نباشه. 3- اهل چشم تو هم چشمی نباشه ، حریص به مال دنیا نباشه. 4-مادر خوبی باشه. ![]() 5-شوهرداری بلد باشه! ![]() البته 4 تا شرط دوم رو در صورتی مدنظر قرار می دهم که از صافی اول عبور کرده باشه! چادری نبود هیچ کدوم دیگه هم نمیتونه باشه ، کسی که برا خودش ارزش قائل نیست برا شوهر و بچه هاش هم ارزش قائل نخواهد بود...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به یه مجرد کمک کنیددددددد | مجرد | 9 | 6,023 |
۱۳/آذر/۹۲ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: meshkat |
|
| توصیه هائی از جانب متأهل ها! | KABOOTAREHARAM | 13 | 6,071 |
۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۶ آخرین ارسال: السا |
|

( از اول چادری باشه ، برخلاف بقیه خودش به این نتیجه رسیده باشه که چادر براش تو این هوس بازار جامعه لازمه...)