|
سوالی هم از متأهل ها و هم از مجرد ها@وارد بشید!!!
|
|
۴:۰۰, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوال مجرد ها:
شخصیتی که برای همسر آیندتان در نظر گرفتید چگونه ست؟(خجالت نکش بگو) سوال متأهل ها: آیا همسرتان آن شخصیتی که دوران پیش از ازدواج دوست داشتید داشته باشد را واقعا دارد؟(بابا بگو همسرت نمیفهمه)!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۸, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
هر چند فکر نمیکنم اونی که مد نظر من و امثال من هست دیگه توی این دوره زمونه پیدا نمیشه
ولی با ایمان واقعی باشه(به زور پدر و مادر و یا به خاطر حرف مردم مومن نباشه) عاشق امام زمانش باشه. به حرف مردم اهمیت نده. اهل چشم و هم چشمی نباشه. و... البته اون جمله ی اولی که گفتمو همینطوری نزدم دیدم که میگم. حتی اونهایی که خیلی مدعی مومن بودن و با تقوایی هستن وقتی میری جلو یه عالمه توقعات و انتظارات بی جا و بیهوده دارن. ایمان شده لقلقه ی زبان هر جا به نفعمون باشه. اما وقتی خواسته ها و منافع خودمون اومد وسط.... |
|||
|
|
۱:۳۱, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به نظرمن مهمترین مساله هم کفوی هستش اگر کسانی باشن که به هم از همه جنبه ها شبیه باشند خیلی مشکلات بینشون کم میشه البته اگر همسر ادم از خودش کمی بالاتر باشه از لحاظ اعتقادی باعث رشدش میشه اما ازهمه این حرفها مهمتر خودمونیم که سعی کنیم بهترین باشیم یاحق |
|||
|
|
۱:۴۲, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
یه آدم کاملا متعادل و کامل باشه
|
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
مجردم:
اعتقاداتش ار نوع اعتقادات خودم و از من با ایمان تر باشه. تفکرات بسیجی ـ ارزشی داشته باشه. ترجیحا روحانی (آخوند) باشه. و جدای اینها خیلی دلم میخاد از سادات باشه... (2 تا آخری شرط لازم نیست، امتیازه تحصیلات و شغل مهم نیست) البته عقل سلیم میگه تو هنوز بچه ای برو سر درس و مشقت! |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
ببخشیدا دوستان،اما انصافا چهره و قیافه واسه هیچ کدومتون ملاک نیس دیگه!!الان اگه یه زن جزامی(؟!) بیاد همین ملاک ها رو داشته باشه شما باهاش ازدواج میکنید؟نه ازدواج میکنید؟نه بابا آخه ازدواج میییییکنید؟؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بنده هم به علت ضیغ (زیق؟ظیغ؟ضیق؟)سن،ترجیح میدم به این مسائل فکر نکنم!!فقط گفتم یادآور بشم مسئله ی ریخت و قیافه رو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یا علی! |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
سوال برای مجرد ها: 1.اول اخلاق 2.بعد ایمان (چون اگه اخلاق داشته باشه پس ایمان هم داره) 3.با اصالت باشه و از خانواده با اصل و نسبی باشه 4.خانواده ها از لحاظ فرهنگی و اقتصادی در یک حد باشن.(مثلاهردو از یک شهر و یا ازلحاظ مادی هردو متوسط باشن) 5.فرد خسیسی نباشه و به پدر و مادر خودش احترام بذاره. اینها شرایط اولیه مهم برای انتخاب همسر هست....البته از نظر خودم |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۹)Tishtar نوشته است: ببخشیدا دوستان،اما انصافا چهره و قیافه واسه هیچ کدومتون ملاک نیس دیگه!!الان یه زن از سومالی بیاد همین ملاک ها رو داشته باشه شما باهاش ازدواج میکنید؟نه ازدواج میکنید؟نه بابا آخه ازدواج میییییکنید؟؟؟؟؟ فکر کنم صحبت بچه ها بیشتر سر شروط لازم بود . درسته ، قیافه مهمترین شرط کافی برا ازدواجه |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۳ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بنظره منم ،پسر خوب که مد نظر من و امثال من هست،امروزه نیست یا کمه.
پسر باایمان و با اخلاق.نه ایمان تنها و نه اخلاق تنها. در یک کلام:کسی که واقعأ مرد باشه. پسرا هم یا جلف شدند و ایمان درستی ندارند و اصلأ نمیشه بهشون اعتماد کرد. به چشمشون،به اینکه خیانت نکنند.به اینکه لقمه حلال سر سفره بیارند.به اینکه راست گو باشند،به اینکه مسئولیت پذیر باشند و... یا جلف نیستند ولی از اون طرف بوم افتادند، خودشونو علامه دهر میدونند و فقط از زن انتظار دارند.و فقط خودشون خوبند،و همه دخترا بدند.همه دخترا کم ایمانو پرتوقع و ...شدند. دختر نباید انتظار داشته باشه،نباید بگه چرا،نباید ...اگه غیره چیزی که میخواند باشی،بدی.نباید اصلأ انتظار داشته باشی چون اونا نمیتونند به خودشون سختی بدند،مسئولیت بپذیر نیستند و حاضر نیستند به یک خانم حق بدند.خشک ،خشک،خشک.فقط خانم ها هستند که زیاد ازشون انتظار دارند. یک مرد اگه تو زندگیش یک قدم واسه خانمش جلو میذاشت،خانمش ده قدم جلو میذاشت.ولی پسرای ما مغرور شدند،هیچی ندارند، بعد میگند چرا ازمون چیز میخوای.پر توقعی و فلانی و ... میخواند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند و بخودشون سختی ندهند.در یک کلام: تنبل شدند.و کلأ استقلال ندارند.و نمیتونند روی پای خودشون بایستند. البته ناگفته نماند که اندکی پسرها هم هستند که متعادل و منطقی و عاقلند و زندگی خوبی دارند یا در آینده خواهند داشت. |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بنظر من دلیل اینکه ما اون فرد مورد علاقمون و مورد نظرمون رو پیدا نمیکنیم یا هم اگر پیدا میکنیم کمی اینور و اونوره،اینه که ما اون
رو از خدا نمیخوایم.به هر دری میزنیم ولی از خدا نمیخوایم که برامون ردیفش کنه. مثلا من خودم به دختری علاقمند بودم ولی شرایطی رو که مد نظرم بود نداشت.منم کوتاه اومدم(مُردم) ![]() خیلی هم دنبال دختری بودم که اونکه میخوام باشه ولی گیرم نمیومد. ولی وقتی از خدا خواستم یه دخترخوب و اصیل و معتقد و فهمیده برام ردیفش کنه،خدا هم واسم ردیفش کرد.منم به خونوادم گفتم اوناهم قبول نکردن به همین راحتی.گفتن بشین بچه سر جات هنو دهنت بو شیر میده![]() ![]() ما هم نشستیم در کل اگه از خدا بخوایم پشیمون نمیشیم... حالا اگه بازم دوستان صحبت و نظراتی دارن بفرمایند... |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۲ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سوال متأهل ها:
آیا همسرتان آن شخصیتی که دوران پیش از ازدواج دوست داشتید داشته باشد را واقعا دارد؟(بابا بگو همسرت نمیفهمه)!!!!!! سلام بر تمامی همسنگران عرصه ی مهدویت به نظرم بنده از تمامی کاربران این تالار به لحاظ سنّی بزرگ باشم اما از نظر سواد یا هوش مسلما از خیلی ها پایینم . احتمالا جوابم مقداری از سوال مطرح شده خارج باشد ولی به خواندنش می ارزد . من تجربه خودم را عرض می کنم : مختصر و مفید و منطبق با واقعیت جواب مسلما : خیر و اگر این سوال از همسرم نیز پرسیده می شد این جواب را می داد ما که علی (علیه السلام) و فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نیستیم هر کدام در یک خانواده و با یک نگرش و فرهنگ غالبی بزرگ شده ایم. توجه داشته باشید که برای ازدواج با یک آقا یا خانم فقط در کلیاتی که برایتان مهم است به توافق برسید نه جزئیات زندگی .شما هم در کلیات به توافق برسید بقیه به مرور زمان درست خواهد شد انشا الله مثل : رعایت احکام الهی ، نوع پوشش ، شغل خانم برای مرد و مسائلی از این دست . ازدواج در عین حال که یک برکت عظیم از طرف خدا می باشد ، یک نوع محدودیت هم می باشد (این ها را زیاد خواهید شنید : دیر نیا ، کجا بودی ، زیاد با دوستانت نباش ، به خانواده هم توجه کن و ...... )اما برای خانواده ی خود این اصول را همیشه قائل شوید و پایبند به آن باشید . مهتقدو ملتزم به اسلام صداقت و پاکدامنی خوشرویی و احترام به اعضای خانواده همسر حفظ حرمت همسر صرفه جویی و جلوگیر از اسراف و ..... . و در آخر یک توصیه برادرانه به همه ی شما سعی کنید همسرتان فعال مهدی باشد .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |