|
سوالی هم از متأهل ها و هم از مجرد ها@وارد بشید!!!
|
|
۴:۰۰, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوال مجرد ها:
شخصیتی که برای همسر آیندتان در نظر گرفتید چگونه ست؟(خجالت نکش بگو) سوال متأهل ها: آیا همسرتان آن شخصیتی که دوران پیش از ازدواج دوست داشتید داشته باشد را واقعا دارد؟(بابا بگو همسرت نمیفهمه)!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۱, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۸ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۸)asal.m نوشته است: بنظره منم ،پسر خوب که مد نظر من و امثال من هست،امروزه نیست یا کمه. شما مثل اینکه صحبت های منو به خودتون گرفتید. البته حق با شماست همانطور که خانم های با ایمان و مسئولیت پذیر واقعی، کم هستن. از طرف مقابل این اتفاق برای اقایون هم افتاده. من نمیخواستم یک طرفه صحبت کنم.در هر صورت عذر خواهی میکنم.ولی من این جبهه گیری شما رو درک نمیکنم! البته هنوز هم هستن افرادی که شرایطی که گفتم رو داشته باشن ولی واقعا خیلی کم هستن. |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۲۳:۱۰ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
نه آقای ثارالله،من فقط مخاطبم شما نبودید.مطمئن باشید در کل صحبتم با تمام آقایونی بود که فقط از خانم ها توقع دارند و تمام انتقادشون از خانم هاست.
اصلأ بخودم نگرفتم،طرفداری از همه خانم ها کردم.چون درسته ماها هم اشتباه داریم،ولی نباید که همش مقصر باشیم. جبهه گیریم هم به علت این بود که نباید همش به خانها اعتراض کرد. . همش گفت دخترخانم خوب کمه.خواستم نگاهی به هم جنس های خودتون داشته باشید. ببخشید. |
|||
|
|
۰:۳۰, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۰:۳۱ توسط farzad313.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۲ ۴:۰۰)ســــــاقی نوشته است: سوال مجرد ها:بعدز ایمان نگاه میکنم ببینم چه برنامه ایی برای آیندش داره،و امین باشه و اهدافش چیه،راستش رو بخواین الا تو مسجد بحث ازدواج بود منم همینا رو مد نظرم گرفتم ![]()
|
|||
|
|
۱:۵۱, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۲ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از تاپیک همون طور که دینمون بهمون یاد داده اول اینکه مومن و دیندار باشه اونم نه معتقد متظاهر اسلام آورده واقعی و منصف با تقوا و منتظر دوم خوش اخلاق باشه یعنی مهربان و صبور وخوش برخورد و مردم دار سوم فرهنگ خانواده ست وبعد اینکه از نظر ارزشی و دیدگاه و سطح فکر مشابه باشن سر انجام اینکه کلا خودشو شخصیتش به دل آدم بشینه برای خودم هم ظاهر و هوش و تحصیلات عالی ملاکهای غیر قابل گذشت هستند اینه که..... انتخابها بسیار محدود و نایاب میشه! آدم با خودش میگه کوتاه اومدن از اصول اساسی بهتره یا تنها موندن!! (۲/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۸)sarallah نوشته است: هر چند فکر نمیکنم اونی که مد نظر من و امثال من هست دیگه توی این دوره زمونه پیدا نمیشهبسیار عالی: واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند گوییا باور نمی دارند روز داوری کین همه قلب و دغل در کار داور می کنند بنده پیر خراباتم که درویشان او خاک را از بی نیازی خاک بر سر می کنند[/b] (۳/مرداد/۹۲ ۱:۳۱)راحیل نوشته است: ....این بهترین جمله این تاپیکه ، راحیل محترم!! (۳/مرداد/۹۲ ۱:۴۲)دغویه نوشته است: یه آدم کاملا متعادل و کامل باشه اما ب نظر م انسان باید با ازدواج کامل بشه! |
|||
|
|
۲:۴۴, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:سوال مجرد ها: 1.با تقوا 2. کریم و بزرگوار و مهربان 3.امام حسینی 4.با عرضه و کاری و مسئولیت پذیر 5.اهل مطالعه و تفکر |
|||
|
|
۱۰:۴۱, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۱۰:۴۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
جواب سوال از متأهل ها:
میدونین چیه؟ من خیلی صادقانه میگم. من توی ازدواج بسیار بسیار بسیار سخت گیر بودم. اگر پسری کوچکترین مغایرتی با اصول اولیه اعتقادی و رفتاری و اجتماعی من داشت، بلافاصله ردش میکردم. تا این که با همسرم آشنا شدم. توی خواستگاری تمام شرایطمون به هم میخورد. همه چیز عالی بود. با هم ازدواج کردیم. دو تاییمون تغییر کردیم. و الآن میبینیم که 80-90% حرف هایی که توی خواستگاری گفته میشه، باید به مرحله عمل دربیاد تا نتیجه اش دیده بشه. ببخشید که تو ذوق بعضی ها ممکنه بخوره. اما کسی که تا حالا مادر نشده، چطور میتونه قول بده که مادر خوبی میشه؟ کسی که تا حالا همسر نشده، چطور قول بده که همسرداری خوبی میکنه. شما باید از یک سری تمرینات دوران مجردی و ... نتیجه گیری کنین که باور کنین فقط 10-15% اش راست از آب درمیاد. من چادری بودم. اما بچه دار که شدیم، اونقدر چادر رو از سر من کشید و بدتر چادرم افتاد و روسریم عقب رفت و آبروم رفت که مجبور شدم برم مانتو عربی بخرم. یعنی شرط همسر من هم چادری بودن بود و من هم چادری بودم. اما به دلیل میگرنی که دارم، نمیتونم کش چادر بدوزم و واقعاً بعد از بزرگ شدن دخترم، حتماً دوباره چادری میشم. منظورم اینه که توی زندگی یه جایی هم برای احتمالات غیر قابل پیش بینی بذارین. من و همسرم هر دو اونی نشدیم که توی خواستگاری به هم میگفتیم. و نمی دونستیم که اینجوری هستیم. اما تنها و تنها و تنها با عنایت خدا هر جوری هم که از آب دراومدیم، مورد علاقه اون یکی شد. انسان ها قبل و بعد از ازدواج خیلی خیلی با هم فرق دارن. این توضیحات رو دادم که برسم به جواب سوال: همسر من 80-90% همونیه که من میخوام. من هم برای ایشون همین جورم. انشاءالله همه مجردای خانوم یه همسری به خوبی همسر من گیرشون بیاد. |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
باید مرد باشه و بشه بهش تکیه کرد .
به قول احسان علیخانی الان اونی که میاد خواسگاریم رو می تونم توی کافی شاپ ، توی سینما و توی پارک با خودم تصورش کنم اما نمی تونم به عنوان کسی که بهش تکیه کنم قبولش کنم ... این روزا مرد خیلی کم شده ... ![]() یه مرد باید هم جنم کار کردن داشته باشه ، هم اهل ریسک و خطر کردن باشه ... ... اعتقاداتش درست باشه ( درست ، نه از نظر من بلکه از نظر منطق اسلام ) ... اونقدر منطقی باشه که بشه با منطق توجیهش کرد و تنها منطقش « همینه که هست » نباشه ... ![]() موفق باشید و حق گرا . |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ماشالا.. چقدر جوون عزب داریم!!!!
|