|
کدام پوشش مناسب تر است ؟؟ **** نظر سنجی اضافه شد ****
|
|
۱۷:۱۷, ۱۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۸ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر شما در بین تصاویر زیر, کدام پوشش شایسته تر است ؟ لطفا بدون تعارف پاسخ بدید ! ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۱, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۳)أین المنتظر نوشته است: اگه فکر میکنید مفسده نداره، خب نزنید. من خواهرم پوشیه میزنه. بنابراین قبول دارم. اما خودم واقعا نمیتونم استفاده کنم.بنابه دلایلی که گفتم. افرادی که باحجابن ولی چی؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
۱۶:۲۷, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۱)mahpare نوشته است: من خواهرم پوشیه میزنه. بنابراین قبول دارم. ادامه ی (ولی) رو نگفتم چون قبلا توضیح دادم. ولی جلب توجه میکنن و مفسده دارند. (۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۶)مرتاح نوشته است: البته بیشتر درمورد استفاده کردنش ارسال زده شد. من حرفهام رو کامل تو این ارسال ها زدم و: 1- دلایل زدن پوشیه 2- حکم مراجع درباره پوشیه 3- نظر آقا درباره پوشیه 4- سنتّ خاندان اهل بیت علهم السّلام در زدن پوشیه رو تو این تاپیک توضیح دادم. صلاح مملکت خویش خسروان دانند... |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۰ توسط مرتاح.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۷)أین المنتظر نوشته است: ادامه ی (ولی) رو نگفتم چون قبلا توضیح دادم. ولی جلب توجه میکنن و مفسده دارند.ما هم نظرات و دغدغه ها و واقیتهای جامعه رو گفتیم! من و امثال من کی باشیم ک بخوایم حرف آل الله رو رد کنیم یا ... من میگم خ از ماها دین رو قسمت قسمت میکنیم.تیکه ای ک ب نفعمونه رو درشت میکنیم و رو پیشونیمون میچسبونیم و بقیه رو.......... همین.......... دیگه خودتون تا اخرشو بخونید.......... "حلالمون کنید" |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۸)مرتاح نوشته است: ما هم نظرات و دغدغه ها و واقیتهای جامعه رو گفتیم! من و امثال من کی باشیم ک بخوایم حرف آل الله رو رد کنیم یا ... 1- نمیدونم این صفحه وبلاگی که گفتم رو دیدید یا نه. 2- بنده نظر مراجع رو در این رابطه گفتم. طبق این نظرات، بعضی اوقات، پوشوندن صورت، واجب میشه. بعضی مراجع احتیاط واجب دادند و بعضی ها هم در صورت مفسده لازم و واجب دونستند. حالا یکی دلش نمیخواد، بحثش جداست... شما هم حلال کنید. |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
نقل قول:شما چطور اون جریان حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به احرام ربط دادید؟ بسم الله الرحمن الرحیم شرمنده بخاطر تاخیرم! من این روایت رو از کتاب " مساله حجاب " شهید مطهری خوندم, باید میگشتم دوباره پیدا میکردمش, بعدشم یه مدت نمیتونستم به سایت بیام, این شد که طول کشید!!!! ![]() متن اصلی کتاب رو مینویسم : نقل قول:« عن ابی جعفر عن جابر بن عبدالله الانصاری قال : خرج رسول الله صلی الله عليه و آله يريد فاطمه عليها السلام و انا معه . فلما انتهينا الی الباب وضع يده عليه فدفعه ، ثم قال : السلام عليكم . فقالت فاطمة : عليك السلام يا رسول الله . قال : أأدخل ؟ قالت : أدخل يا رسول الله ! قال : ادخل انا و من معی ؟ فقالت : يا رسول » الله! ليس علی قناع فقال : يا فاطمة ! خذی فضل ملحفتك فقنعی بها رأسك . ففعلت . ثم قال : السلام عليكم . فقالت : و عليك السلام يا رسول الله . قال : أأدخل ؟ قالت : نعم يا رسول الله ! قال : انا و من معی ؟ قالت : و من معك . قال جابر : فدخل رسول الله و دخلت و اذا وجه فاطمة اصفر كأنه بطن جراده ، فقال رسول الله : ما لی اری وجهك اصفر ؟ قالت : يا رسول الله ! الجوع . فقال : اللهم مشبع الجوعة و دافع الضيعة ، اشبع فاطمة بنت محمد . قال جابر : فنظرت الی الدم ينحدر من قصاصها حتی عاد وجهها احمر ، فما جاعت بعد ذلك اليوم » .(كافی جلد 5 صفحه 528 و وافی مجلد 12 صفحه 124 و وسائل جلد 3 صفحه . 27 ) درضمن خود حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم قطعا به حج رفتن و قعطا تو این مراسم الهی پوشیه نزدن! پس تعداد زیادی از مسلمین چهره ایشونو دیدن و این ایرادی نداره!!! این نکته هم از همین کتابه : نقل قول:مسأله " وجوب پوشش " را كه وظيفه زن است از مسأله " حرمت کلا بخش "حریم عفاف" از همین کتاب که به این مساله پرداخته جالبه برای مطالعه! اما نظر شخصی خودم: من فکر میکنم باید با توجه به محیط حجاب رو رعایت کنیم ! مثلا خودم اگه (خدای نکرده! ![]() ) برای زندگی برم به یه کشور عربی قطعا پوشیه میزنم! ولی تو یه کشور اروپایی به هیچ وجه پوشیه نخواهم زد!چون این قضیه در بین اعراب حل شدست, ولی اروپایی ها به همچین آدمی به چشم تروریست نگاه میکنن و نه تنها نمیتونیم کسی رو جذب دینمون بکنیم, یه تعداد زیادی رو هم از دین زده میکنیم! رعایت قوانین هر کشوری هم برای ما واجبه! مثلا اگر جایی زدن پوشیه ممنوعه چرا باید لجبازی کرد و پوشیه بزنیم وقتیم ما رو میگیرن ناراحت بشیم؟؟؟؟ البته رعایت قوانین بشری تا جاییه که به قانون الهی تجاوز نکنه! پس تا جایی که میشه حجاب رو رعایت کرد باید پایبند قانون باشیم! (در این باره هم حتما ماجرای ذبح مرغ در منزل امام در فرانسه رو شنیدید!؟ اونایی که نشنیدن برن از اونایی که شنیدن بپرسن!!! خخخخخخخخخ ![]() )
|
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
من مدتهاست دارم پست های مربوطه رو مطالعه میکنم.شکی نیست که چادر برترینه.اما واقعا لازمه ؟ بله،جایی که چادری نبودن باعث جلب توجه بشه بله ولی مثلا در تهران؟وقتی با شال و مانتو شروط اجرا میشن؟واقعا برام سواله.یعنی اگه کسی،با لباس ساده(نه مشکی،نه توجه جلب کننده به اون شکل،و نسبتا گشاد) وو شاال(حجاب کامل) باشه "ایراد"ی هست؟آقایون هم باید کنترل کنن دیگه.حتی اول ب اقایون سفارش شده نه خانم ها.دقیقا به یک اندازه سفارش شده.شما در این پست و پست های مشابه هرکسی که چادری نیست رو با بی حجاب ها یکی دونستید.نه افراط،نه تفریط.خدا نه چادر رو واجب کرد،نه پوشیه رو.اینها با محیط تعیین میشن.
|
|||
|
|
۵:۱۴, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
با سلام گزینه 3متعادل تره ولی نظرسنجی جالبی نبود.
|
|||
|
۱۱:۱۲, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) البته با عرض پوزش از همه دوستانی که نظر دادند،نظر من این هستش که اگه یه نگاه دقیقتر به نتیجه نظرسنجی بندازید متوجه می شد که دوستان بیشتر از اینکه بخوان به نوع پوشش رای بدن به چهره خانمهای که اون نوع بخصوص پوشش رو پوشیدن رای دادن. لطفا توجه کنید این فقط نظر شخصی منه.همین. اما از اینها که بگذریم به نظر من اگه مانتوی که اون خانوم در عکس شماره 7 پوشیده بلند باشه،این نوع پوشش مکفی و مطلوب هستش. |
|||
|
۱۵:۵۴, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
حجاب من مثل شماره 3 .
ولی 1و 2 را خیلی دوست دارم باحالن . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 6bb3aqg8g3pv7usfg.jpg]](http://www.mediafire.com/convkey/700d/6bb3aqg8g3pv7usfg.jpg)