|
موسیقی کره جنوبی
|
|
۱:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز سلام
من تازه اینجا عضو شدم...شاید دلیل عمده اش کمک گرفتن از شما دوستان باشد که مسلما اطلاعات شما درباره موعود شناسی و نمادها شیطان پرستی به مراتب بیشتر از منه راستش من چند سالی میشه که گرفتار یه مشکل بزرگ ( یه جور اعتیاد به یه سبک که نه ولی خب موسیقی کشورهای شرقی ) هستم...شاید از اون موقعی که از محتویات موسیقی های غرب خسته بودم پناه بردم به شرق (شاید اشتباه بود)..کشورهایی مثل ژاپن و چین و کره جنوبی...انصافا اوایلش خیلی خوب بود...ساده بودن و قشنگ،با مفهوم های ساده از زندگی ولی کم کم سبکشون تغییر کرد تاجایی که الان خیلی از اونایی که من یکی از طرفدارانشون بودم کاملا از نمادهای مشخصی که همه میدونن یعنی چی استفاده میکنن حتی خیلی از آهناشون کاملا تبدیل به ورژن شرقی آهنگ های غربی شد واسه همین تصمیم گرفتم با بررسی این نمادها ،دوستان زیادی که مثل من درگیر موسقی شرق هستند را کمی ( درحد توانم) آگاه کنم...متاسفانه چون اطلاعات من اونقد نیست ازتون خواهش میکنم به این خواهر کوچیکتون کمک کنین صادقانه میگم نمیخوام خیلی تند و یک سوه برم جلو...یعنی فقط بگم این نماد یعنی این...پس این موزیک ویدیو رد میشه و به خواننده لیبل بزنم که شیطان پرسته...هنوز از این نوع موسیقی لذت میبرم من سعی میکنم چیزایی که به نظرم میاد میتونه نمادباشه و معنی خاصی بده رو اینجا بذارم تا با کمک هم نقد درست و حسابی بشه...متاسفانه موسیقی شرق مخصوصا گروه های موسیقی کره جنوبی خیلی تو کشور مون بین جوونا مد شده امیدوارم بتونم با کمک شما قدمی تو مسیر آگاهی جوونایی مثل خودم بردارم. ممنون |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۱۷:۴۵ توسط admiral.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
باز سلام میخوام از بررسی گروه مورد علاقه ام شروع کنم...گروه دابل اس 501 که نزدیک سه ساله از هم پاشیده ( تقریبا....هرچندخیلی از طرفدارا هنوز مطئنا که گروه دوباره تشکیل میشه) این گروه 5 تا عضو داشت...کیم هیون جونگ ( لیدر گروه که جدیدا خیلی کارهاش و موزیک ویدیو هاش مشکوکه..حتی خیلی بهش نقد شد از طرف طرفداران غیر مسلمان) کیم هیونگ جون...کیم کیو جونگ ( که بعد چندتا آلبوم سولو الان درحال انجام ( سربازیه و تقریبا کار نمیکنه)هیو یونگ سنگ . پارک جونگ مین (که دو تا شخصیت داره که تایشالا کامل توضیح میدم) این گروه تا زمانی که دابل اس 501 بودن کلا کارشون عالی بود و حتی جز چندتا چیز معمولی که میشد ازش چشم پوشی کرد از نماد خاصی استفاده نکردند صفحه شطرنجی در موزیک ویدیوA song calling for you صفحه شطرنجی در موزیک ویدیLucky days دست کرانادو در موزیک ویدیوLuck days (که میشه خوشبینانه اون نمادI Love you نیز بدونیمش) ولی بعد از جدا شدن اعضا از هم به بهانه تجربه کار انفرادی، دو نفر از اعضا ، کیم هیون جونگ و پارک جونگ مین به شدت به سمت نماد گرایی رفتند...انصافا بعضی جا ها هم خیلی قشنگ از نمادها چه نماد های ژاپن و چین و کره چه نمادهای ماسونی و غیره استفاده کردند کم کم اونا رو هم میخوام بررسی کنم البته با کمک شما دوستان |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی ! خوش آمدید. من خودم مدتی یکی از طرفدارن فیلم های کره ای بودم و خیلی دوست داشتم و از همین راه کم کم با گروه های موسیقیشون هم آشنا شدم و کامل کامل گروهی که گفتید رو میشناسم و تمام کلیپ هاشو دیدم و داشتم و هم تقریبأ گروه های دیگرشونو، ولی بعد دیدن مستند ظهور و تحولی که درونم صورت گرفت الان در حال حاضر خیلی خیلی کم فیلم هاشونو میبینم و کلأ گروهای موسیقی و موسیقیشونو گذاشتم کنار و همه رو حذف کردم. مثله شما چنین تحقیقی نکردم و الان با اینکه دیگه گذاشتم کنار ولی واسم جالبه اطلاعاتی که در این مورد میذارید رو ببینم. البته موسیقی شرقی از این نظرها هنوز به پای غرب نمیرسه داره کم کم به این سمت میره.نمیدونم،ولی شایدم خود این گروه ها ندونند. با وجود جو بچه های تالار ،فکر نکنم زیاد کسی در اینجا آشناییتی روی گروه های موسیقی شرقی داشته باشه ولی حتمأ کمک بگیرید چون ممکنه اشتباه بکنید. ******************************************************************************** دوستان !!! واقعأ این فیلم ها و موسیقی های کره ای خیلی خیلی مخصوصأ دخترهای جوان مارو معتاد به خودش کرده و من واقعأ اطرافم خیلیا رو دیدم و میشناسم.از راهنمایی داریم تا دانشجو.و خیلیا پولو وقتشونو دارند در این راه خرج میکنند و دیدم کسانی که دانش آموز زرنگی بودند ولی بعد از معتاد شدن شدید به این فیلمها و موسیقی ها و علاقه شدید به خواننده ها و بازیگراشون،افت شدید در درسشون کردند. در این تالار جای تحقیق روی اینها و بررسی روشون و بررسی روی اینکه چرا و چطور نوجوان ها و جوان های ما انقدر شدید معتادشن وجود داره.لطفأ همکاری کنید و اگر چیزی در این زمینه که دوستمون گفتند میدونید،مطرح کنید که کسی مثل من که با چنین افرادی در ارتباطه ،این مطالب رو منتقل کنه و کمکی بشه.
|
|||
|
|
۰:۳۳, ۱۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۰:۵۷ توسط بارون.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام...
منم یه چند ماهی می شه که با یکی از گروه های موسیقی کره جنوبی به اسم سوپرجونیور آشنا شدم ...چند تا از آهنگ ها و کلیپاشونو هم دیدم...به نظر من موقعی که این طور گروه ها رو یه کمپانی مخصوص که به گفته ی خودشون یه کمپانی سرگرمی _تفریحیه تشکیل می دن ؛اول صبر می کنن تا بین مردم خودشون و کشورهای دیگه محبوبیت پیدا کنن ،بعد کم کم در راستای عقاید کسانی که پشت پرده هستند ، نماد ها و وسایل تزیینی و لباس و گریم و...اون اشخاص رو توی آهنگاشون به کار می برن و کم کم کاری می کنن که اون عقاید(عقاید شیطان پرستی)ملکه ی ذهن طرفداراشون بشه و به اصطلاح اون تخم عقاید رو تو ذهن طرفداراشون می کارن بعد کم کم گسترشش می دن...حتی یکی از اعضای این گروه به سرزمین اشغالی فلسطین رفت و کنار دیوار ندبه دعا خوند ،من هرچی خواستم به طرفدارای اون شخص بفهمونم که حداقل این احتمال رو بدید که اون شاید یه مسیحیه صهیونیست باشه قبول نکردن(که قطعا این کارش بی دلیل نبوده)عکساشم تو اینترنت هست کافیه سرچ کنید...توی آهنگ ها و کلیپاشون به تازگی استفاده از نمادهای شیطان پرستی به شدت دیده می شه و متاسفانه طرفدارهای این گروه ها نمی خوان این چیزا رو قبول کنن... این گروهss501 هم که شما می گید رو هم می شناسم ولی تا حالا به آهنگاشون گوش ندادم...و متاسفانه طرفدارای این گروه ها توی کشور خودمون هم کم نیستن... سید شهیدان اهل قلم:آدم بر زمین هبوط کرد تا عشق بیاموزد و شیطان را نیز خداوند آفریده بودتا عشق آدم به ظهور رسد.نه آنکه شیطان عاشقی بداند.او از اهل عشق نبود.چرا که تا با امری خلاف عقل خویش مواجه شد ، گردن از اطاعت معشوق پیچید و حکم عقل گرایی خویش را گردن نهاد ، وپیروان شیطان نیز همه چنین اند. |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۱۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۰ توسط admiral.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
امروز میخوام درباره لیدر کیم هیون جونگ یکم بگم ( البته فقط برداشت خودمه)
کیم هیون جونگ متولد شش ژوئن 1986 است..شاید به دور از واقعیت نباشه که بگم بیشترین دلیل مشهور شدن گروه دابل اس بخاطر ایشون و بازی در سریال پسران فراتر از گل باشه ( و تو ایران تقریبا بالای 60 درصد کسایی که طرفداران این گروه هستند بخاطر این سریال عاشقانه و آهنگ Because Im Stupid ه) خب تا جایی که من میدونم آهنگ های این آقا بیشتر حول محور عشق میگرده ولی توی سه موزیک ویدیو آخرش بشدت از نماد استفاده میکنه اول چندتا نماد از زمان دابل اس میذارم بعد میرم سراغ خود لیدر تک چشم در لباس پارک جونگ مین ![]() ستاره پنج پر ( این عکس مال عکاسی تو آمریکایه.. بهتر به اسکلت روی پیراهن یونگ سنگ هم توجه کنیم) ![]() شاید بهتر بگم هیون جونگ حدود شش ماهه که سمت نماد گرای رفته تا قبل اون فقط یه لباس تک چشم و داشت و یه صفحه شطرنجی ( شرمنده عکس لباس تک چشمش و پیدا نکردم) بیشتر نبود این عکس های مقدمه تک چشم ( اونم چشم چپ البته عکس جدید فک کنم مال دو ماه پیشه) ![]() اینم اسکلت فک کنم هنگام ورود به فرودگاه باشه تاریخش یادم نیست ولی خیلی قدیمی نیست ![]() این عکس خیلی جدیده درسته شکل اصلیش صلیبه ولی ستاره های پنج پر دور لباس اونم با زاویه خاص و تعداد 6 تا!!!!!) ![]() خب بریم سراغ موزیک ویدیو هاش صفحه شطرنجی تو موزیک ویدیو Lucky Guy ![]() صفحه شطرنجی تو موزیک ویدیو save today ( این موزیک ویدیو یکم مشکوکه قبلا یه نقد ازش خونده بودم میخواستم واستون بذارم ولی پیدا نکردم ) ![]() حالا وقت بحث اصلیه موزیک ویدیو tonight تاریخ انتشار یک روز قبل از تولد امسالش 5 ژوئن 2013 یک آهنگ عاشقانه و این نمادها ؟!!!!!! ![]() 1** از اول تا آخر این موزیک ویدیو شطرنجیه ![]() ![]() ![]() یه نگاه به این اسکلت بندازین ![]() بیشتز از خود هیون جونگ تو موزیک ویدیو حضور داره اولش میکنه تو انگشتش ( اونم انگشت اشاره ) چیزی که خیلی ذهنم و درگیر کرده اینه که این اسکلت یهو ظاهر میشد وسط تصویر اونقد سریع بود که نمیفهمیدی چیه فقط میومد و میرفت ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ادمیرال جان سلام! من وقتی که این پست رو خوندم عضو شدم! من هم دقیقا مثل تو فکر میکنم یعنی از همون اولی که اولین کلیپ کره ای رو دیدم این احساس رو داشتم ولی یه جورایی خودمو گول میزدم ! می گفتم اینا به پای موزیکای غربی نمی رسن ! منم یه جورایی بعد از اینکه ماهیت موزیکای غربی برام رو شد به سمت شرق پناه آوردم ! دیگه دوست نداشتم اینو بشنوم که اینا هم مثل اونان تقریبا یه سالی میشه که دارم این حرفا رو بخودم میزنم! ولی واقعا بعد از اینکه دیدم تو هم مثل من فکر می کنی دیدم فکرم اشتباه نبوده! تب کره داره بالا میگیره به طوری که الان یکی از اعضای گروه اکسو (اکسو اسم یک گروه کره ای متشکل از 12 پسر است) لباسی توی یکی از اجراهاش پوشیده بود که به فارسی روی اون عبارت "جنگجو" نوشته شده بود! من هیچ قضاوتی روی ان موضوع نمی کنم ولی تنها چیزی که از این مسئله دسگیرم شده اینه که ما هم الان وارد بازی شون شدیم! یعنی اونقدر تو ایران طرفدار دارن که میتونن با باهم این بازی روشروع کنن!
من احساس می کنم موسیقی کره ای داره از حد تفریح میگذره و وارد لایه های دیگه ای میشه! کیم هیون جونگ که در این موزیک ویدئو به اسم "من نمیشکنم" به نظر من تاکید می کنم به نظر من داره پیغامی واضح از طرف خود شیطان میده ! البته میشه توجیهش کرد و گفت که بعضی جاها اینطور نیست ولی در کل ، جمله های گفته شده کاملا دارای 2 گانگی اند! از اعتیادشم بگم که یه نمونش خود منم ! فقط امدم بگم اگه کمکی خواستی من هستم! |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوست عزیزم من یه پیشنهادی برات دارم اگه از الان که بهت میگم حرفمو گوش کنی 1 سال از برنامه ات جلویی
منم اون اوایل که از این قضایا سر در آورده بودم شروع کردم حذف کردن آدمایی که زمانی طرفدارشون بودم و به خاطر چه میدونم یه مشت نماد و اینا دیگه بی خیالشون شدم فکر می کردم مثلا این موزیک رو اگه گوش بدم روم تاثیر میذاره یا زمین شطرنجی آدمو مثلا حالات روحیش رو عوض می کنه و خلاصه کنم عزیزم هیچ کدوم از این چیزا نبود.اون موقع ها هم که طرفدارشون بودم واسه امام حسین گریه میکردم بعدش هم همین طور بعدش تصمیم گرفتم این سخت گیری هام رو بذارم کنار.هم فیلم کره ای میبینم هم دوستشون دارم چه اشکالی داره تو که قرار نیست از حرکاتشون پیروی کنی که درست میگم؟ الانم طرفدار آدم لمبرت هستم که کسی شکی نداره که شیطان پرسته نمیگم دوستش دارما نه ولی آهنگاش رو گوش میدم و از سبکش لذت می برم.از اون طرف هم سخنرانی های آقای رائفی پور اشکم رو درمیاره پس نترس تاثیری رو روح و روانت نداره البته برای یه سریا فرق می کنه مثلا کسی که طرفدار یکی مثل ریحانا یا لیدی گاگا هستش دیگه نمی تونه بگه فقط آهنگاش رو گوش میدم و کاری به پوشش و رفتارای کثیفش ندارم نه طرفدار اینا نمیشه بود اما این آدم لمبرتی که من میگم من تا حالا یه کلیپی که توش ببخشیدا لاس بزنه و با دخترا کثافت کاری کنه نبود همه چیزش رو فرم و نرماله پس هم کلیپاش رو می بینم هم موزیکش رو گوش میدم پس عزیزم خودت رو اذیت نکن بشین فیلماشو ببین و لذت ببر واینطوری تازه حال اونا هم گرفته میشه چون اونا این خرج ها رو می کنن که تو جذب نمادگراییشون بشی اما تو عوضش هم چنان از فیلم و کلیپاشون لذت میبری بون اینکه توجهی به اون قسمت داشته باشی یا علی |
|||
|
|
۱:۱۵, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان عزیزم ، اتفاقا منم یه پیشنهادی دارم..البته فقط یه پیشنهاده،برای عمل کردن بهش بهتره خودتون هم از متخصصین امر پرس و جو کنید! 1/ اصولا،همه ی دعواها از ازل تا ابد بر سر این دو مسئله است:حق و باطل! خداوند وقتی حق رو بر همه چیز آشکار کرد(لیظهره علی الدین کلّه) اعلام کرد که لا اکراه فی الدین...ولی اگر قرار شد دیندار باشید، نباید مصداق کسانی باشید که "نومن ببعض و نکفر ببعض" هستند... یعنی این که "دین،همه ی دین است!" یک مثال:امروزه خیلی از افراد موسیقی گوش میکنند(من جمله موسیقی های همین شیطان پرستان از خدا بی خبر! ) و یا موسیقی درمانی رایج شده...اگر سری به رساله دانشجویی بزنید،ذیل یکی از سوالاتی که درباره موسیقی درمانی پرسیده شده نظر همه مراجع این است که:"خداوند متعال در کارهای حرام-از جمله موسیقی ممنوع- شفا قرار نداده است!"(برای اطلاع بیشتر به کتاب پرسش ها و پاسخ ها با موضوع موسیقی مراجعه شود.) به هر حال وقتی خداوند برخی کارها را حرام و ممنوع اعلام می کند، به احوال مخلوق خود از همه آگاه تر است،حتی از خود ما هم بیشتر؛خواه ناخواه تاثیر سوء خود را خواهد گذاشت.پس خدای ناکرده ندانسته،برای خود و دیگران نسخه های نادرست یک ساله نپیچیم!! 2/ روایتی هست که مضمونش این است که : انسان هرچیزی را که دوست داشته باشد(حتی ذره ای علاقه) در قیامت با همان محشور می شود... حیف نیست بهشت و حوض کوثر و خانواده کهکشانی ها-اهل بیت- را از دست بدهیم بعد با یک مشت اراذل و آدمای یه وری و کج و کوله بریم تو جهنم و خوراکمون چرک و خون باشه!! نه واقعا حیف نیست؟؟!! 3/ اما در مورد دیدن فیلم ها...دوستی داشتم که ایمانش را سر همین فیلم ها به باد داد! البته نمی گم کافر شد ها!! ولی مثلا کسی که نماز شب و زیارت عاشورایش ترک نمی شد، الان به زور نماز واجبش را هم می خواند!و این برای یک انسان یعنی سقوط!! نکته مهم : گاهی یـــــــــک نگاه ، انسان را از چشم خدا می اندازد! |
|||
|
|
۱:۴۲, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام نیلوفر خانم!
من صحبت شما رو درک میکنم ولی مخالفم.چون واقعأ نمیشه گفت ببینی،گوش بدی ولی هیچ تأثیری نذاره(البته من بیشتر کلیپ ها و آهنگ هاشونو میگم،فیلمها کمتر) شاید شما متوجه تأثیر نشی و به مرور زمان تأثیر خودشو بذاره.از کجا معلوم؟؟ما(خودمو میگم) ایمان خییلی قوی که نداریم. ممکنه رو ناخداگاه ما تأثیر خودشو بذاره و ما اصلأ متوجه نشیم. و اگه واقعأ شما مقاوم بودید،درست ،ولی نمیتونید برای همه تجویز کنید. |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
منم همین نظرو دارم عسل جان ! خدا به هممون رحم کنه !
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,753 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: 42657932968653646187.jpg]](http://www.8pic.ir/images/42657932968653646187.jpg)
![[تصویر: 93497908734965555290.jpg]](http://www.8pic.ir/images/93497908734965555290.jpg)
![[تصویر: 05771253962098981622.jpg]](http://www.8pic.ir/images/05771253962098981622.jpg)
![[تصویر: 45974214246680899096.jpg]](http://www.8pic.ir/images/45974214246680899096.jpg)
![[تصویر: 62029264134947173908.jpg]](http://www.8pic.ir/images/62029264134947173908.jpg)
![[تصویر: 99869657639422643034.jpg]](http://www.8pic.ir/images/99869657639422643034.jpg)
![[تصویر: 34253195699362848422.jpg]](http://www.8pic.ir/images/34253195699362848422.jpg)

![[تصویر: 96362891014869423390.jpg]](http://www.8pic.ir/images/96362891014869423390.jpg)
![[تصویر: 59550342095013182262.jpg]](http://www.8pic.ir/images/59550342095013182262.jpg)
![[تصویر: 54525958922681169676.jpg]](http://www.8pic.ir/images/54525958922681169676.jpg)
![[تصویر: 14224590898583126177.jpg]](http://www.8pic.ir/images/14224590898583126177.jpg)
![[تصویر: 94083605825392849436.jpg]](http://www.8pic.ir/images/94083605825392849436.jpg)
![[تصویر: 44418981492381066247.jpg]](http://www.8pic.ir/images/44418981492381066247.jpg)