کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موسیقی کره جنوبی
۱:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیز سلام
من تازه اینجا عضو شدم...شاید دلیل عمده اش کمک گرفتن از شما دوستان باشد که مسلما اطلاعات شما درباره موعود شناسی و نمادها شیطان پرستی به مراتب بیشتر از منه
راستش من چند سالی میشه که گرفتار یه مشکل بزرگ ( یه جور اعتیاد به یه سبک که نه ولی خب موسیقی کشورهای شرقی ) هستم...شاید از اون موقعی که از محتویات موسیقی های غرب خسته بودم پناه بردم به شرق (شاید اشتباه بود)..کشورهایی مثل ژاپن و چین و کره جنوبی...انصافا اوایلش خیلی خوب بود...ساده بودن و قشنگ،با مفهوم های ساده از زندگی ولی کم کم سبکشون تغییر کرد تاجایی که الان خیلی از اونایی که من یکی از طرفدارانشون بودم کاملا از نمادهای مشخصی که همه میدونن یعنی چی استفاده میکنن حتی خیلی از آهناشون کاملا تبدیل به ورژن شرقی آهنگ های غربی شد
واسه همین تصمیم گرفتم با بررسی این نمادها ،دوستان زیادی که مثل من درگیر موسقی شرق هستند را کمی ( درحد توانم) آگاه کنم...متاسفانه چون اطلاعات من اونقد نیست ازتون خواهش میکنم به این خواهر کوچیکتون کمک کنین
صادقانه میگم نمیخوام خیلی تند و یک سوه برم جلو...یعنی فقط بگم این نماد یعنی این...پس این موزیک ویدیو رد میشه و به خواننده لیبل بزنم که شیطان پرسته...هنوز از این نوع موسیقی لذت میبرم
من سعی میکنم چیزایی که به نظرم میاد میتونه نمادباشه و معنی خاصی بده رو اینجا بذارم تا با کمک هم نقد درست و حسابی بشه...متاسفانه موسیقی شرق مخصوصا گروه های موسیقی کره جنوبی خیلی تو کشور مون بین جوونا مد شده
امیدوارم بتونم با کمک شما قدمی تو مسیر آگاهی جوونایی مثل خودم بردارم.
ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، 59-11(یامهدی) ، Bahar ، pari74bala ، r .b .35 ، ترنم بهاری ، یاوران مهدی ، جویای حقیقت ، help me ، Reza2035 ، mofa ، ANTI satan ، Maysam-1st ، هانا ، bagheri4 ، pure ، sadra master ، قلب ، soora ، azade ، marvel ، نرگس مهدوی ، | جستجوگر | ، مهرومه ، seyed Hamid ، khandee ، amirak ، sarbaz sabur ، A.E ، علی املشی ، saina

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۶, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
با سلام خدمت دوستان ، خصوصاً عزیزانی که به تازگی عضو شدند و خیر مقدم خدمت این عزیزان

ابتدا لازم می دونم از کاربر محترمی که این تاپیک رو زدن تشکر کنم که بحث خوبی رو پیش کشیدن و بهش پرداختند ، ان شاء الله در ادامه به فعالیتون ادامه بدند

نقل قول:منم اون اوایل که از این قضایا سر در آورده بودم شروع کردم حذف کردن آدمایی که زمانی طرفدارشون بودم و به خاطر چه میدونم یه مشت نماد و اینا دیگه بی خیالشون شدم
فکر می کردم مثلا این موزیک رو اگه گوش بدم روم تاثیر میذاره یا زمین شطرنجی آدمو مثلا حالات روحیش رو عوض می کنه و خلاصه کنم

در مورد صحبت های سرکار خانوم نیلوفر باید خدمت این کاربر محترم به عنوان برادر کوچکتر عرض کنم ما باید همیشه از افراط و تفریط دوری کنیم ، نه طوری بشه که ما از این ور بوم بیفتیم نه از اون ور بوم ، البته محدوده این بوم رو باتوجه به اعتقاداتی که دارم ، دین و اهل البیت (علیهم السلام) مشخص می کنند . معمولاً زمانی که ما بر اساس شور، هیجان و احساسات عمل می کنیم و رفتاری انجام می دهیم ، باعث می شود که بعد از پایان یافتن و فروکش کردن آن هیجانات و شور های احساسی ماها متاسفانه عقب گرد کنیم ، ابتدا خودم رو عرض می کنم . به قول معروف هر داغی یه زمانی سرد میشه ، اگر ما به جای شور به دنبال شعور و علم صحیح باشیم دیگه در راه درستی که در پیش گرفتم ، عقب گردی نخواهیم داشت . بازهم عرض می کنم روی صحبتم با خودم است . اگر ما بر اساس علم و آگاهی راهی را انتخاب کنیم نه بر اساس شور و هیجانات و گفته های دیگران ، احتمال انحراف ما از مسیر و شاهراه اصلی بسیار کم می شود . به این دلیل است که در اسلام می گویند اصول دین تحقیقی است و این فروع دین است که تقلیدی . شاید یکی از دلایل اصلی اینکه بنده خیلی در دینداری و ایمان به خدا ضعیف هستم و به راحتی گناه می کنم ، این است که به دنبال تحقیق و بررسی عقلانی اصول دینم نرفته ام که امروز به برخی از فروع دینم عمل و برخی را رد می کنم . اگر اصل دین را علمی و عقلانی در بیابم آن وقت است که وقتی خدا وحی می کند فلان موسیقی حرام است و یا فلان کار را نکن ، دیگر آن عمل را با توجیه های ساختگی ، کنار نمی گذارم . در مورد بحث اینکه یه زمانی تب بحث فراماسونری داغ بود و خیلی ها تغییر کردن و الانبرخی دوباره عقب کردن همینه ، چون برخی با تعقل و تفکر جلو اومدند و برخی با شور و احساس که همین باعث عقب گرد برخی و جلو رفتن برخی شد . البته ما هم متاسفانه ظاهراً جزء عقب گرد کنندگان بودم ، ان شاء الله خدا همه ی مارا به مسیر صحیح هدایت کند . و در آخر جمله کاربر محترم بارون رو نقل قول می کنم که یک روایت دینی است .

نقل قول:روایتی هست که مضمونش این است که : انسان هرچیزی را که دوست داشته باشد(حتی ذره ای علاقه) در قیامت با همان محشور می شود...

معنی لغوی محشور شدن به معنای یکجا جمع گردانده شدن است ، وای به روزی که بنده را بخواهند با افرادی مثل x وy و z که در دشمنی و نافرمانی با خدا سرآمدن ، فردای قیامت در یک مکان باشم و خدا به من بگوید که اگر شفاعت و کمک خواستی از این افراد که در دنیا یار و همراهت بودن کمک بگیر و کمک بخواه . فردای قیامت چه به سرم خواهد آمد و در آن حال ببینم که یک عده از دوستان نزدیکم با اهل حق محشور شده اند و آنها او را در پیشگاه خدا وساطت می کنند . آن موقع چه کسی سعادتمند خواهد بود ؟ در روایت هست که یاد قیامت دلها را زنده می کند ، باشد که دلهای ما نیز زنده شود ... ان شاء الله...

نقل قول:شینیگامی یه افسانه ژاپنیه...شینیگامی ها خدایانه مرگ هستند و درجایی خارج از دنیای ما زندگی میکردند....شینیگامی ها انواع داشتند!!یکی از شینیگامی ها اسمش(رو)بود(رو میتونه مرتبط به اسم رومئو باشه)رو از بقیه خدایان شینیگامی زیباتر جسور تر و سرکش تر بود و قدرت ویژه ای هم داشت!قدرتش این بود که میتونه روح ادما رو تاریک و شرور کنه به راحتی و تسخیرشون کنه...رو زیبایی و جوانی ابدی داشت ولی عمرش محدود بود!!و اگه میخواست بیشتر زندگی کنه باید در روح ادما باهاشون شریک میشد...اون روی زمین میومد و جوونا رو گول میزد و باهاشون معامله میکرد...و بهشون قول میداد که در ازای دریافت روح اونها یکی از ارزوهاشونوو واقعی کنه

بنده در مورد موسیقی شرقی تحقیقی نکردم اما در مطالبی که شما فرمودید چند نکته مهم وجود دارد . در مطالبی که شما در مورد افسانه شینیگامی توضیح دادید اولین مطلب مهمی که وجود دارد ،بحث فروختن روح به شیطان ،جهت بدست آوردن قدرت است ، متاسفانه این یک مناسک و روشی در بین شیطان پرستان است و کسی که وارد جریان شیطان پرستی می شود در ابتدا با شیطان قراری می گذارد و در ازای بدست آوردن یک قدرت خاص ، روح خود را به شیطان هدیه می کند . اینکه این فرد در موزیک ویدیو خود از این افسانه می گوید و در ان نقش رو را دارد ، کارش را بحث برانگیز می کند ، اما با کمی بررسی متوجه می شویم که ظاهراً پشت این موزیک ویدیو هدفی بوده است . در مورد فروختن روح به شیطان چند فیلم و موزیک ویدیو مختلف وجود داشته باشد اما قطعاً معروف ترین این موزیک ویدیو ها ، همان موزیک ویدیو معروف
Bohemian Rhapsody
برای گروه Queen است که در آن موزیک ویدیو از فردی می گویند که روح خود را به شیطان اهدا کرده است و در پایین عکس معروف این آهنگ را می بینیم .

[تصویر: 31252388613603845528.jpg]

چند نکته مهم در مورد این اهنگ گروه کویین، اینکه در این اهنگ از اهدای روح به شیطان صحبت می کند ، حالت قرار گرفتن دستان فردی مرکوری ، نماد بسیار خاص در شیطان پرستی است که معنا و مفهوم آن ، یعنی تعبد و پرستش شیطان است . نکته جالب این است که این آهنگ شیطان پرستی این گروه ، به عنوان برترین اهنگ 50 سال گذشته بریتانیا در کتاب گینس ثبت شده است [!] قطعاً افتخاری بالاتر از این برای کشوری که فراماسونری و شیطان پرستی را گسترش داد ، وجود ندارد ! نکته دوم در مورد اسم این آهنگ است
که "Bohemian Rhapsody "
این اسم از گروه شیطان پرست معروف بوهمین "bohemian grove" گرفته شده است که در امریکا فعالیت می کند و مولوخ را که خدای شیطانی بابلی ها بود را می پرستند. گروهی که اکثر مقامات مثل رییس جمهور های امریکا و انگلیس و...در آن عضو هستند

ظاهراً در این موزیک ویدیو کره ای از موزیک ویدیو شیطانی گروه کویین کپی برداری شده است البته با داستانی شرقی از اهدا روح به شیطان . هم موضوع یکی از و هم در تصویری که شما گذاشته اید ، دست های خود را به صورت ایکس در آورده ، دقیقاً مانند فردی در گروه کویین !

نکته دیگر در مورد نام این فرد در افسانه ها است و خدای مرگ بودن آن که اسمی که شبیه به نام "رآ "ra خدای شیطانی مصر باستان است که به خدای خورشید معروف است ، نکته جالبی که در تحقیقاتم به آن رسیده ام در یکی از نزدیک ترین نقطه جغرافیایی به این افسانه ریشه آن را هند و کشورهای مجاور او با همان نام خدا خورشید البته این بار با نام Ru یافتم ، حال شباهتی بین این دو است ، بعید به نظر نمی رسد . باتوجه به اینکه خداهای مرگ در ملل مختلف با یک بررسی ساده مشخص می شود که غالباً شیطان بوده اند ، مانند اوزیریس خدای مرگ در مصر ، اودین خدای مرگ در اروپا ، شیوا خدا مرگ در هند که اکثر این خدایان شیطانی در موسیقی های خواننده های غربی وجود دارند و از آنها کمک گرفته می شود ، این بار خدای مرگ ژاپن "رو" توسط این فرد نشان داده می شود [!]

باتشکر از توجه شماSmile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Bahar ، miafarrow ، آیلار ، bagheri4
۲۱:۳۵, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #22

سلام Smile
من وقتی این پست رو دیدم عضو شدم.

من خودم از دابل اس خوشم میاد ولی اونطوری که میگن آی ما فنشونیم و طرفدارشونیمو تا یه نفر بهشون میگه بالا چششون ابرو کلی باهاش دعوا میکنن و اینا نه!
فقط در حدی که از آهنگاشون خوشم میاد آخه به نظرم واقعا آهنگاشون قشنگه Blush

من خودم متوجه علامتای شیطان پرستی توی MV هاشون شدم و با این کاراشون موافق نیستم.
میشه خواهش کنم از جناب ادمیرال که در مورد موارد شیطان پرستی در این گروه بیشتر مطلب بذارن؟

و یه چیزی...علامت ستاره 5 پر نماد چیه مگه؟
چرا بده؟

من فک میکنم نماد شیطان پرستی نباشه...اگه اینطور باشه که بچه ها که میان ستاره میکشن که از همین بچگی دارن علامتای شیطان پرستی رو یاد میگیرن! Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan
۰:۳۱, ۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۲ ۰:۳۵ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #23
آواتار
چه جالب همین دیشب در مورد روح و شیطان نوشتم...
میدونم با عنوان تاپیک مرتبط نیست اما چون جناب ANTI satan یک سری توضیحات دادند..........

نقل قول:بنده در مورد موسیقی شرقی تحقیقی نکردم اما در مطالبی که شما فرمودید چند نکته مهم وجود دارد . در مطالبی که شما در مورد افسانه شینیگامی توضیح دادید اولین مطلب مهمی که وجود دارد ،بحث فروختن روح به شیطان ،جهت بدست آوردن قدرت است ، متاسفانه این یک مناسک و روشی در بین شیطان پرستان است و کسی که وارد جریان شیطان پرستی می شود در ابتدا با شیطان قراری می گذارد و در ازای بدست آوردن یک قدرت خاص ، روح خود را به شیطان هدیه می کند .

این موضوع به طور کلی یک مناسک شیطان پرستی نیست یک مفهوم استعاری هم هست از این نظر که کسی که گناهی رو انجام میده درواقع خودش رو به شیطان میفروشه
مثلا این قدرت طلبی با حس و گناه جاه طلبی همراه که باعث این کار میشه
این لینک رو بخونین
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35...25719.html
نقل قول:Bohemian Rhapsody
برای گروه Queen است که در آن موزیک ویدیو از فردی می گویند که روح خود را به شیطان اهدا کرده است

و در تلاشه که خودش رو از این اسارت خلاص کنه در واقع تو این آهنگ معروف راک این شخص داره تمام توان و دعا هایی که بلده از جمله گفتن بسم الله بکار میبره تا این قید رو از روح و روانش برداره

نقل قول:چند نکته مهم در مورد این اهنگ گروه کویین، اینکه در این اهنگ از اهدای روح به شیطان صحبت می کند ، حالت قرار گرفتن دستان فردی مرکوری ، نماد بسیار خاص در شیطان پرستی است که معنا و مفهوم آن ، یعنی تعبد و پرستش شیطان است .

نمادی که در سومر هم توسط اکثر افراد صاحب قدرت و معبدیون استفاده میشده
نمادی که فراعنه مصر وقتی میخاستن قدرت الهی! خودشون رو به رخ بکشند و یا وقتی مومیایی میشدن تا اون "کا" ی معروفشون! به سمت خدایان بره، همچین ژستی میگرفتند

والـ......

نقل قول: نکته جالب این است که این آهنگ شیطان پرستی این گروه ، به عنوان برترین اهنگ 50 سال گذشته بریتانیا در کتاب گینس ثبت شده است [!]
سال 2002 .... این آهنگ شیطان پرستی نیست بالا هم گفتم مثل تلاشِ فاوست برای رهایی و توبه است...
نکته جالب دیگه اینکه این گروه کلی رکورد دیگه هم دارند (که به ما ربطی نداره و ...)و همینطور این نکته که،این پارسی زرتشتی یک آهنگ به اسم مصطفی هم خونده ...

Ibrahim Ibrahim Ibrahim
Allah, Allah, Allah, Allah

Will pray for you. Hey!!

نقل قول:که "Bohemian Rhapsody "
این اسم از گروه شیطان پرست معروف بوهمین "bohemian grove" گرفته شده است که در امریکا فعالیت می کند و مولوخ را که خدای شیطانی بابلی ها بود را می پرستند. گروهی که اکثر مقامات مثل رییس جمهور های امریکا و انگلیس و...در آن عضو هستند.
این انجمن یک انجمن شیطانی ! نخبه گرا! با "گرایشات غیر متعارف = Bohemianism " هست
و بعید میدونم علت این نام گذاری ارتباطی با این انجمن داشته باشه (حتی اگه هم داشته باشه بیشتر القای خلاصی هست تا ترویج!)
[b]چون این آهنگ ترکیب راک و اپراست و در واقع یک ترکیب نامتعارف

و معنای این کلمه خیلی گسترده است http://en.wikipedia.org/wiki/Bohemian
------
پ.ن
بابت نوشتن این مطلب عذر میخام، شاید به درد سایرین بخوره....
ناظر محترم اگه این ارسال به درد این سایت نمیخوره لطفا خودتون زحمت حذف رو بکشین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، ANTI satan ، bagheri4
۱۲:۴۸, ۱۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۲ ۱۲:۳۹ توسط admiral.)
شماره ارسال: #24
آواتار
دوستان عزیز یه کوچولو درباره بحث هایی که تا اینجا شد بگم...واقعا ممنون که نظراتتون و گفتین ...و شرمنده مدتی نبودم..درگیر درس و خودتون میدونین دیگه...
یه نکته مهم درباره رومئو ....رومئو داستان شخصی نیست که روحش و میفروشه داستان شیطانیه که روح میخره ولی وقتی دختری روحش رو نمیفروشه اون بحدی عاشقش میشه که قدرت خود و تمام داراییش و میده تا بتونه با دختر باشه ( این برداشت منه ها)
به زودی ادامه مطلب و میذارم فقط باز دوباره میگم من فقط روی این گروه تسلط دارم درباره بقیه کی پاپ نیاز به کمک شدید شما دارم چون خودم زیاد دربارشون نمیدونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، ANTI satan ، bagheri4
۱۷:۳۴, ۲۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۱۷:۳۶ توسط maha.)
شماره ارسال: #25

[تصویر: null]سلام من همه ی خواننده های کره ای رو می شناسم.انتخاب متن آهنگ دست خود خواننده ها نیست مخصوصا اگه تازه خواننده شده باشن.در مورد گروه شاینی هم این مطلب صدق می کنه.چند ماه پیش خواننده ای به نام G-dragon از کمپانی YG گفت می خواد آهنگ هایی بخونه که خیلی ها مضمون اون رو درک نمی کنن.امید وارم G-dragon هم مثل باب مارلی توی راه درست قدم بردارد و امیدوارم مضامین این آهنگ رو خوب درک کرده باشم.اسم این آهنگ COUP D'ETAT است.فقط می خواستم بگم همه بد نیستن .حتی توی اون شرایط هم افرادی پیدا می شن که خیلی بهتر از ما راه رو از بی راه تشخیص می دن......
۱۴:۲۸, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۱۶:۵۶ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #26
آواتار
این همه ادم بخاطر این تاپیک عضو شدن تاپیکش جادویی؟
اینقدر عاشق این چشم بادومیا هستین؟
منکه دیگه حالم بهم میخوره از بس قیافه های یکنواختشون رو میبینم
تلوزیون ایران رو که تسخیر کردن دیگه ویدئو میوزیک چشم بادومی چه صیغه اییه؟
بابا شماها مسلمونید مثلا! والا اینا حرامه
معنی لیریک هاشون اکثرا شیطانیه حالا یا خودشون انتخاب کردن یا باباشون براشون انتخاب کرد مهم نیست
این همه موسیقی........موسیقی اسلامی گوش بدین ما خواننده های خوب مسلمونی مثل سامی یوسف و ماهر زین و العفاسی داریم چرا سراغ این چشم بادومیا میرین؟
ماشاءالله هزار ماشاءالله کل حساب کاربریتون رو با نماد های اسلامی یا زهرا یا زیبت و یا صاحب الزمان پر کردین از اونور میشینین چشم بادومی ها رو نگاه میکنید؟با خودتون چند چندین؟
روت میشه همون موسیقی چشم بادومیا رو جلو امام زمان گوش کنی؟
به صبح مومن هستند و به شب کافر
(در مثل مناقشه نیست)
السلام علیکم
۱۵:۱۴, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
اقا کدوم موسیقی اسلامی؟!شاید یه سری سلیقه شون سازگار با این موسیقیا نباشه،من خودم به شخصه عاشق موسیقی سنتیم ولی حتی صدا و سیما کنسرت خواننده هایی مثل شجریان و ناظری و... رو نشون نمیده.یا وقتی اهنگ سنتی میذارن عکس گل و بلبل میاد!!!نشون دادن تصویر خواننده و آلات موسیقی چه اشکالی داره؟من که با دیدنشون به وجد میام،نمیگم چون اینجوریه بریم سراغ موسیقی کشورایی مثل کره و... ولی حق بدید که مشکل از جای دیگه هم هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۶:۵۸, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۱۶:۵۸ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #28
آواتار

هانا

مشکل از خودمونه
موسیقی اسلامی رپ داریم...هیپ هاپ داریم...همه جوره هست الان با خواننده های مختلف
شجریان با توهین هایی که به دین اسلام کرده توقعی داری کلیپاشو با آرم شجریان تی وی تو صدا و سیما پخش کنیم؟
حداقل یه تحقیق کوچولو راجع به خواننده ی مورد علاقه ات بکن
بحث شجریان رو به چشم بادومیا ربط ندید خواهشا
۱۷:۰۱, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
(۶/آذر/۹۲ ۱۶:۵۸)lord_crusader نوشته است:  
هانا

مشکل از خودمونه
موسیقی اسلامی رپ داریم...هیپ هاپ داریم...همه جوره هست الان با خواننده های مختلف
شجریان با توهین هایی که به دین اسلام کرده توقعی داری کلیپاشو با آرم شجریان تی وی تو صدا و سیما پخش کنیم؟
حداقل یه تحقیق کوچولو راجع به خواننده ی مورد علاقه ات بکن
بحث شجریان رو به چشم بادومیا ربط ندید خواهشا
شاید منظور ایشون همایون شجریانه!
اصلا بحث این نیست.بحث اینه که وقتی تلویزیون ما از نشون دادن آلات موسیقی و قیافه خواننده ها(به جز حامد زمانیWink) خودداری میکنه.انتظار دارید بتونه با اینها رقابت کنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، help me
۱۷:۴۴, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار

Tishtar

الان شما فقط به تلوزیون دسترسی دارید؟
تو تلوزیون که مردم فقط پنگول رو تماشا میکنند
ماهواره موسیقی ها اسلامی پخش نمیکنه؟طی بررسی کردن چندتا تاپیک متوجه شدم اینجا اکثرا ماهواره دارند
یا اینترنت چی؟حالا Youtubeفیلتره درست ولی شماها هیچکدوم فی*ل*تر شکن ندارید؟
آپارات چی؟چندتا کانال معرفی کنم که موسیقی اسلامی پخش میکنند؟
این حرفا بهانه است برادر من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]