کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما راجع به سریال قهوه ی تلخ ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
ماسونی ؟ 45.00% 9 45.00%
معمولی 55.00% 11 55.00%
تمام 20 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری!!!
۳:۰۱, ۳/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۸۹ ۳:۰۶ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام...
این روز ها برای بنده ایمیل هایی درباره سریال قهوه تلخ ارسال میشه و انواع مدل عکس ها هم همراه آن قبلا کاربران در همین موضوع تاپیکی ارسال کردند که بنده آن را به دلایلی حذف کردم اما بعد از یکسری اتفاقاتی مجبور شدم این مطلب را ارائه کنم...

دوستان من خودم تا چیزی برایم اثبات نشود اصلا حرف قاطعی نمیزنم ...
اصلا و ابدا در این بحث به مهران مدیری ماسونر نمیگوییم پس خواهشا برداشت درستی داشته باشید از اطلاعات این پست و تمام حرفهای گفته شد یه احتمال بیش نیست...
البته اهمیت این موضوع به نظر بنده خیلی مهم نیست اما به دلیل سوال هایه زیادی که میشه داره بهش پرداخته میشه...

خب اول این عکس ها را مشاهده کنید...
[تصویر: lozhemason000001-vavp.jpg]
[تصویر: mason.ghavetalkh2-vavp.jpg]

[تصویر: Untitled%28Frame%201%29.jpg]
[تصویر: siamak%20ansari.JPG]

[تصویر: all-seeing-eye.jpg]
[تصویر: acd3a43e2d014c349875.JPG]

[تصویر: cf6e52e553354aebb9e5.jpg]
[تصویر: c496e464812445328597.JPG]
خب بعد از عکس های بالا چند نکته را مطالعه فرمائید :
برگرفته از وبلاگ VAVP :
صحنه ای از شبهای برره بود که در خانه خان بالا برره جشن گرفته بودن به نام جشن بالماسکه (البته در کشورهای غربی مرسوم است ولی در ایران خیر) که شبیه لژ های ماسونی مهمانان از ماسک روی صورت استفاده کرده بودند البته این تنها مورد نیست در یکی دیگر از سریالهاش در قسمتهای اول سریال با نام "خدا" یا "بسم الله" شروع نمی شد که بعد از چند قسمت عبارت "هو الطیف" را استفاده کردند که این هم احتمالا با تذکر ناظران پخش بوده اگر به سخنرانی های آقای رائفی پور گوش کرده باشید می دانید منظورم چیست فراماسونها و شیطان پرستها از این کلمه به شدت متنفرند و هیچ کلمه ای حتی دیگر نام های خداوند تاثیر "بسم الله" را ندارد
و در یک مورد دیگر که حتمی تر و واضح تر است در صحنه ای دیگر از این سریال شبهای برره فرهنگ مهدویت و انتظار را در لفافه به سخره گرفت اجازه بدین کمی توضیح بدم شما که شیعه هستید بعد از شنیدن این جمله به چه چیزی فکر خواهید کرد:
"او خواهد آمد."
احتمالا به آن کسی که بیش از 1000 سال منتظرش هستید.
خوب در یک همچین صحنه ای یکی از نقش ها (الان یادم نیست) پیچ رادیو را باز می کند گوینده رادیو با صدای بلند این جمله را بیان می کند و بعد از چند نفر در مورد انتظار سؤال می کند....
پایان
خب جالبتر اینجاست میدان اصلی و مرکز شهر برره یک نماد بز است که واقعا برای بنده جالب بود...
[تصویر: 3431915c5f0f49be899c.jpg]
در آخر هم بگم که اصلا به مهران مدیری یا تهمت نمیزنیم که ماسونر است...و خواهشا دوستان باز بحث های سیاسی را پا پیش نکشند...
چون بلافاصله نظرشان حذف خواهد شد...
فقط دوستان اگر نظری میدهید از روی عقل و واقع بینانه باشد نه از روی تعصب یا افراطی گری...
یاعلی

دوستان اگر هر تکه ای را متوجه نشدند بفرمایند تا توضیح دهیم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، fs231 ، سیماباروتیان ، sunrise59 ، EMPERATOR ، ONLY66 ، Amardia ، setareh ، MJM GAMES ، yektaparast ، semnani ، sarbaz ، arman mohseny ، mohammad_amin ، MOH3N-P ، alitalebi ، رضا میزانی ، vahrakan

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۰, ۴/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۸۹ ۱:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #11
آواتار
آفرین به آقا امیر که این رو اینجا نوشت .
این هم یک عکس که ماسونی بودن قهوه تلخ رو 100 درصد قطعی می کنه :[/size]
[تصویر: u9wlovohpck5llalyei6.jpg]
[تصویر: xb6r45ed516glzx8gefl.jpg]

اگر کسی مطمئن نیست , در ادامه نظر خود را نسبت به عکس های بالا ارائه دهد
به ما هم سر بزنید

www.FARAJ12.ir
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، K-1 ، oO DaViD Oo
۱۹:۰۲, ۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
(۴/آذر/۸۹ ۱۷:۳۰)fs231 نوشته است:  آفرین به آقا امیر که این رو اینجا نوشت .
این هم یک عکس که ماسونی بودن قهوه تلخ رو 100 درصد قطعی می کنه :
دوست عزیز، خواهش می کنم از استدلال های قوی استفاده کنید تا سطح تحقیق پایین نیاید. این دلیل شما 1 در صد هم من رو قانع نمی کنه.

من این سریال را دنبال نمی کنم اما گهگاهی بواسطه خانواده بخش هایی را دیده ام.
نکته جالبی در مجموعه جدید به چشمم خورد که دانستنش بد نیست:
در صحنه ای دیدم که بولوتوس (مهران مدیری) در حال صحبت بود و در پشت سرش مجسمه آتنا (مینروا، ایزیس) قرار داشت.
نمی دونم اگر غیر از این نماد، نمادهای دیگر یونانی هم استفاده کرده باشند، فقط جهت هماهنگ کردن محیط با بولوتوس یونانی بوده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، fs231 ، عطر نرگس ، psp2004 ، bache shiye ، ONLY66
۱۹:۲۴, ۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
من تو یه سایتی دیدم که در نظرات این عکس رو لینک دادن و به دست پنهان آقای بازیگر در دقیقه 33 از قسمت 9 اشاره کرده و اونجا در یکی از نظرات اومده بود که 9 و 11 باید در کنار هم باشند تا بتوان گفت ماسونی است و 9 و 33 به هم هیچ ربطی ندارند.
[تصویر: b27998784b644b348eee.png]

و این کاملا اشتباهه چون در ریاضی 11 و 22 و 33 و دیگر مضارب 11 با هم برابر نیستند ولی در مورد اعداد مقدس ماسون ها باید گفت که 11 و 22 و 33 هم معنی و هم شان هستند چرا که 22 و 33 از این نظر مقدس هستند که مضرب 11 هستند و هر کدوم شون استفاده بشه منظور همون عدد 11 می باشد پس 9 و 22 یا 9 و 66 همه همان 9 و 11 هستند.

من کاری به ماسون بودن فلان کارگردان ندارم و هیچ فرقی هم برام نداره که اون آقا ماسون باشه یا نباشه
ولی این یک چیز رو نشون می ده این که ما به راحتی در مورد دیگران اظهار نظر می کنیم.
من شخصا اگر خود فلان شخص محبوب برای من بیاد و قسم بخوره که ماسونه باور نخواهم کرد.
مثلا مگر این عکس می تونه به ما بگه که آقا پوتین ماسونه
[تصویر: 75b145f4500046318829.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسماعیل ، mohamad ، Amir ، oO DaViD Oo ، behruzhsd ، ONLY66 ، Kamy ، arman mohseny ، vahrakan
۱:۵۱, ۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
(۴/آذر/۸۹ ۱۷:۳۰)fs231 نوشته است:  این هم یک عکس که ماسونی بودن قهوه تلخ رو 100 درصد قطعی می کنه :

من با نظر mahdi313 موافقم. این طرز تفکر و حمله کردن به دیگران بدون داشتن مدرک، عادلانه و عاقلانه نیست. بهتر است شما ابتدا تحقیقی راجع به پرده های تاریخی دوره قاجار و کاخ های زمان پهلوی داشته باشید و سپس با دلیل و مدرک حرف خود را ثابت کنید.
در ضمن یادت باشه که هر گردی، گردو نیست.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، fs231 ، oO DaViD Oo ، mahdi313 ، meta ، عطر نرگس ، behruzhsd ، bache shiye ، ONLY66 ، Amardia ، Woodi2020 ، MOH3N-P ، vahrakan ، arman mohseny
۲:۳۹, ۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
دوستان من خودم شاید بشه گفت یکی از مخالفان این بحث تهمت به مهران مدیری باشم...
اما این بحث از اونجایی که داشت خیلی بی علم با آن بخورد میشد تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم...
متاسفانه برخی بازدیدکننده ها حق دارند ذهن های آلوده تصمیمات نادرست میگیره ، برای من هیچ کدام از این نمادها به طور یقین ثابت نشده و همه در حد یک احتمال که زاییده یک فکر آلوده است به وجود اومده...
اما نتیجه گیری این بحث رو اینطور میکنم که دوستان دیگه باید سطح فکری خودشون رو بالا ببرند و نباید از شباهت ها در نمادگرایی ایراد بگیرند ...
اما مهم ترین چیزی که میشه برای مهران مدیری گفت اینه که تا کنون هیچ یک از اعمال و رفتارش غیر منطقی نبوده و اگر هم (1%) در جهت اهداف فراماسونری باشد هیچ گونه تاثیری نخواهد داشت ...
امیدوارم دوستان از این به بعد عاقلانه و پخته تر با قضایای اینچنین برخورد کنند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، عطر نرگس ، behruzhsd ، ONLY66 ، undici ، arman mohseny ، vahrakan
۱۳:۱۴, ۶/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط Amir.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام خدمت همه ی دوستان
من شخصا نه این فرضیه رو رد می کنم و نه از آن دفاع می کنم، بلکه پیشنهاد می کنم بیایید بدون قضاوت هر بار هر شاهدی از هر دو طرف (له یا علیه) فرضیه پیدا کردیم ارائه بدیم بعد آخرش، شواهد منطقی را بشمریم و ببینیم کدام بیشتر رای می آورد(تازه این هم راه کامل و دقیقی برای اثبات نیست ولی از کارهای دیگر بهتر است)

اما راجع به شواهدی که دوستان ارائه داده اند؛ عکس از یکی از کاخ های مجموعه ی نیاوران که کاملا بی ربط است چون ساخت مهران مدیری نیست. در عکس مربوط به سرشانه های لباس شاه هم که چیزی معلوم نیست یا حداقل من سر در نیاوردم. ستاره هم که کاملا مشخص است که به زحمت از نقش پرده در آمده و به نظر من اصلا چیزی را اثبات نمی کند. راجع به نماد دست پنهان هم به نظر بنده باز هم به نسبت نماد بهتری است که البته در ذهن من این طور هست که این بیشتر نحوه ی بازی سیامک انصاری است و شاید جای دیگر هم از او دیده باشم ولی به نظرم مدرک بدی نیست. وسایر شواهد هم به نظر من همان طور که بعضی از دوستان گفته اند واقعا از سر بدبینی یا بی دقتی هستند.

ضمنا یک نقدی به بعضی از دوستان دارم! چرا ما همیشه راه آسان تر را برای تشخیص انتخاب می کنیم؟! چرا از راه نمادشناسی وارد شده ایم در حالی که این باید آخرین مرحله ی نقد پس از اثبات حداقل 30-40% موضوع باشد. بیایید از فیلم نامه و کارگردانی شروع کنیم و شخصیت ها را بررسی کنیم که فکر می کنم از این راه نقد دقیق تری ارائه خواهیم داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، اسماعیل ، oO DaViD Oo ، fs231 ، عطر نرگس ، EMPERATOR ، ONLY66 ، Amardia ، setareh
۱۴:۳۷, ۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #17

بسم الله الرحمن الرحیم

ماسونری فیری درست میگوید

من اول فیلم نامه را دیدم که اینتور به نماد گرایی پریدم .

1 مثال :
اگر بروید و نقد فیلم لاست را بخوانید میفهمید . دکتر عباسی در برنامه ای در صدا و سیما گفت در سریال لاست میخواهند مکان یا زمان را مدیریت کنند که در چند قسمت اخر از دستشان خارج می شود در ضمن این نوع مدیریت ها مختص فراماسون ها است

اگر قهوه ی تلخ را دیده باشید در این سریال هم میخواهند زمان را مدیریت کنند .

اگر دلایل دیگری خواستید در خدمتم Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، oO DaViD Oo ، fs231 ، ONLY66
۱۴:۵۶, ۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #18

(۴/آذر/۸۹ ۱۵:۵۵)mohamad نوشته است:  آنچه در شب های ببره دیدم، وضعیت کلی جامعه ما بود. و ایراداتی که در ارسال شماره 8 بیان شد، نتنها ایراد نبود بلکه نقاط قوت این سریال محسوب می شد که فقط کارگردانی متبحر مانند مهران مدیری می توانست آن را اینچنین به تصویر بکشد.

بسم الله الرحمن الرحیم

عزیزم شما جامعه نگری من کلی نگر

بچه ها در سنین پایین الگوهایی برای خود انتخاب میکنند همین بس که بعضی از کودکان بعد از یک سال تمام شدن سریال و شاید هم بیشتر می امدند در صدا و سیما و ادای دو برره را در می اوردند ...

عزیزم یک فیلم هست که با بدی این چیزها را بیان میکنه که اثر طوری هست که بعضی ها ترک میکنند مثل فیلم رضا عطاران بود اون چیز من خیلی ها را دیدم که با ان فیلم ترک کردند و بعضی از فیلم ها اثر مثبت یا تشویق کننده دارند مثلا مثل تام و جری که با طنز خوبی و قدرت موش نسبت به چیزهای بزرگتر (گربه) را ثابت کرد و موش شد یک چیز جالب و قشنگ .
اگر به مادربزرگت بگی موش چه حیوون قشنگیه میگه ایییییی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، Amir ، oO DaViD Oo ، rahbin ، fs231 ، ONLY66 ، هدهد
۱۵:۵۰, ۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #19

بسم الله الرحمن الرحیم

چرا به جای اون پرچم پرچم گلی بلبلی چیزی نگذاشتند من همه جوره توش نماد دیدم نماد ستاره ی 5 پر و 6 پر حتی مهران مدیری شست دست چپشو باز کرده (شاید اتفاقی باشه)

من از کوبیدن مهران مدیری خوشحال نمیشوم فقط این مرا زجر میدهد که این مرد چندین و چند فیلم طنز از بعد انقلاب تا به حال ساخته اگر فراماسون باشد میدانید چه عقائدی را در مخ ما فرو کرده است .

یک احتمال دیگر هم هست که او حتی بی خبر باشد و تدارکات یا تهیه کننده یا فیلمنامه نویس و یا مدیر تولید فراماسونر باشد .

مهران مدیری که در این فیلم (قهوه ی تلخ) به نظر من نقش یک فراماسونر را ایفا میکند (چهره بسیار زیبا و نورانی در حرف زدن و دل بدست اوردن خبره و در باطن پلید ) ولی این اظهار نظر را باید اخر فیلم کرد .

من اخرش فلسفه ی این که این فیلم در صدا و سیما پخش نشد را نفهمیدم ؟

بعضی که میگن به خاطر پول بوده ولی من میگم ادما خیلی چیزا میگن بدون فکر کردن،مخصوصا ادمهای حالا با اینهمه نفوذی شایدم این شایعه ی نفوذی هاست بی بی سی و سیمای ازادی هم خیلی چیزا میگه باید باور کرد ؟

من توی سیمای ازادی کلیپ هایی را میبینم که اصلا معلوم نیست از کجا اوردند چه جوری بدستشون رسیده
این نفوذی ها کم هم نیستند و زیادتر هم میشوند و خیلی کارها میکنند،مراقب باشید .

مسائل دیگری هم میخوام مطرح کنم اما به وقتش این جا به هیچ عنوان جاش نیست دردودلها دارم Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، fs231 ، oO DaViD Oo ، hamed ، rahbin ، EMPERATOR ، ONLY66 ، vahrakan
۲۲:۰۷, ۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
شما لطف بفرمائید یک تحقیقی در مورد مسعود جعفری جوزانی و رابطه اش با مهران مدیری بفرمائید .
همه چیز مشخص میشه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fs231 ، oO DaViD Oo ، Amir ، EMPERATOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]