|
اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
|
|
۱۱:۵۹, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سری به فروشگاه های شهر می زنی و می بینی که پر است از لباس و انگشتر و دستبند با نماد هم جنسگرایی و در شهر جوان هایی را می بینی که مدل مو و لباسشان معرف این نماد هاست.
روزنامه را می خوانی و می بینی که نوشته: ازدواج همجنس گرایان قانونی اعلام شد، دادگاه استیناف نیویورک با رد داد خواستی که علیه قانون آزادی همجنس گرایان در این ایالت مطرح شده بود، ازدواج هجنس گرایان را قانونی اعلام کرد. امام صادق(علیه السلام) می فرمایند: «و می بینی که گناهان علنی شده، مردان به مردان بسنده کرده، زنان با زنان در آمیخته، مردان برای مردها آرایش کرده، زنان برای زنها خود را آراسته.... در چنین زمانی از خشم خدا در حذر باش و از خدای تبارک و تعالی نجات بطلب، و بدانکه مردم مورد خشم و غضب پروردگار هستند و خداوند برای جهاتی به آن مهلت می دهد، منتظر باش، و تلاش کن که خداوند تو را در وضعی برخلاف وضع آنها ببیند.»(1) رواج همجنسبازی همان طور که می دانید امروزه عمل زشت روابط جنسی هم جنسان با یکدیگر در جهان رواج پیدا کرده است و رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این روزها را پیش بینی کرده اند و در این باره می فرمایند: «هنگامی که مردها با مردان در آمیزند و زنها با یکدیگر»(2) «هنگامی که مردان به مردان بسنده کنند و زنان به زنان»(3) «مردان با مردان زفاف کنند، آنچنانکه عروس با داماد زفاف می کند»(4) «هنگامی که پسر چون یک زن خود را در اختیار مشتری قرار دهد»(5) «هنگامی که مرد برای آمیزش با زنان مورد سرزنش قرار بگیرد»(6) آرایش هم جنسان برای هم در زمانه ما شاهد تغییرات زیادی در ظاهر انسانها خصوصاً مردان هستیم و می بینیم که مردان برای زیباتر شدن دست به پیرایش ابرو و سفید کردن صورت و استفاده از لوازم آرایش .... می زنند و به نوعی خود را آرایش می کنند. «مردان برای مردان آرایش کنند و زنان برای زنان»(7) «خداوند لعنت کند مردی را که جامه زن به تن کند، و زنی را که جامه مرد بپوشد.»(8) «مرد برای مرد شانه می زند و آرایش می کند، آنچنانکه زن برای همسرش شانه می زند و خود را می آراید، مردان برای این کار اجرت می گیرند، و گاهی مورد رقابت طالبین واقع می شوند، و گاهی مرد ناموس مرد می شود و برای او غیرت به خرج می دهد و در راه او از بذل جان و مال دریغ نمی کند»(9) آنچه باید باشد «آیا از همه مخلوقات به مردان میل می کنید، و همسرانی را که خدا برای شما خلق نمود رها می کنید؟ براستی که مردمی متعدی هستید» (شعراء آیه 165) در قرآن مجید در سوره های اعراف (آیه81)، هود (82)، حجر ( 61-74)، انبیا (آیه 74)، نمل ( 51-93) و عنکبوت (آیه28 و 29) اشاره هایی به وضع قوم لوط و گناه بسیار زشت آن ها شده است و این عمل علاوه بر قرآن در روایات نیز بسیار مورد مذمت قرار گرفته و افرادی که مرتکب چنین عملی شوند را مورد لعن خدا دانسته اند. پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند: «هر کس با نوجوانی آمیزش جنسی کند، روز قیامت ناپاک وارد محشر میشود، آن چنان که تمام آب های جهان او را پاک نخواهند کرد و خداوند او را غضب میکند و از رحمت خویش دور میدارد و دوزخ را برای او آماده ساخته و چه بد جایگاهی است.» سپس ادامه دادند: «هرگاه جنس مذکر با مذکر آمیزش کند، عرش خداوند به لرزه درمی آید.» (10) علت حرمت هم جنسبازی از جمله روایتی که علت حرمت این عمل را بیان می کند، روایتی از امام صادق (علیه السلام) است که کسى از ایشان سؤال کرد: چرا خداوند لواط را حرام کرده است؟ ایشان فرمودند: «اگر آمیزش با پسران حلال بود مردان از زنها بى نیاز (و نسبت به آنان بى میل) مى شدند، و این باعث قطع نسل انسان مى شد و باعث از بین رفتن آمیزش طبیعى جنس موافق و مخالف مى گشت و این کار مفاسد زیاد اخلاقى و اجتماعى ببار مى آورد.»(11) مجازاتهای اسلام برای همجنس بازی اسلام برای همجنس گرایی مجازاتی سنگین قرار داده و ابتدا مجازات شلاق و برای لواط مردها و سومین مرتبه از مساحقه ی زنان، حکم اعدام تعیین شده است.(12) پی نوشت: 1. بحارالانوار جلد 52 صفحه 256-300، بشاره الاسلام صفحه 131-135، منتخب الاثر صفحه 425، 429 و 432 2. کشف الغمه جلد 3 صفحه 324، منتخب الاثر صفحه 435 و المهدی صفحه 199 و 219 3. منتخب الاثر صفحه 425، الزام الناصب صفحه 64، 182 و 195، بشاره الاسلام صفحه 5، 26، 76 و 99، الامام المهدی صفحه 217 و 227، بحارالانوار جلد 5 صفحه 70 و جلد 52 صفحه 192 و 228 و اعلام الوری صفحه 433 4. بشاره الاسلام صفحه 76 و الزام الناصب صفحه 121 و 195 5. الزام الناصب صفحه 183، منتخب الاثر صفحه 429، بحارالانوار جلد 52 صفحه 257 و 135 6. بحارالانوار جلد 52 صفحه 257، منتخب الاثر صفحه 430 و بشاره الاسلام صفحه 131-135 7. بحارالانوار جلد 52 صفحه 257، منتخب الاثر صفحه 429 و بشاره الاسلام صفحه 131 8. نهج الفصاحه جلد 2 صفحه 473 و بشاره الاسلام صفحه 23 9. الزام الناصب صفحه 183، بحارالانوار جلد 52 صفحه 257، بشاره الاسلام صفحه 133 و منتخب الاثر صفحه 429 10. الکافی، کلینی،ج 5،ص 544 11. وسائل الشیعه، ج4، ص252 12. اللمعة الدمشقیه، بخش لواط و مساحقه |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۴, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
سلام
جناب سجا313 ی سوال دارم: شما فرض بگیر ی ادم معتاد بیاد اینجا بگه "شما فک کردین من دلم نمیخاد مث ی ادم طبیعی باشم مث شما درس بخونم کار کنم ازدواج کنم زندگی کنم؟ بگه شما ک هیچ وقت جای من نبودین نمیدونی من چی میگم نمیدونی وقتی مواد بهم نمیرسه چ زجری دارم چ دردی دارم"( راستم میگه) خب شما در برابر این ادم میگین چی؟ 1:میگین اخی راس میگی برو پس همینطور بکش..!! 2: یا میگین تو از اول خیلی بیخود کردی رفتی سمت مواد ک حالا بهش معتاد شی هان؟ ببینید دوست عزیز اولا ک من بهم ثابت نشد این مسئله ی بیماریه و چون بیماری نیس از اول نباید میرفت سمتش ک حالا کارش ب اینجا برسه اصلا بر فرض ک طرف بیماره بازم مجوز کاراش نمیشه باز شما فرض بگیر یکی بیاد بگه" فک کردی من خوشحالم ک ایدز دارم یا سل دارم من بیمارم . منم دوس دارم مث شما زندگی عادی داشته باشم " بعدم راه بیوفته تو جامعه ب همه اسیب بزنه . خوب اینکه این ادم میخاد زندگی طبیعی داشته باشه بحث جداس اما واسه همونم باید بره بیماریش و درمان کنه ادم بیمار هم اگه باشه باید بره دنبال درمان غیر اینه؟ یاعلی... |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم اختلاف عقیده من با شما دقیقا در همین مسئله است. شما فکر می کنید همجنسگرایی یک ناهنجاری است که فرد خود به سمت او می رود. در صورتی که همجنسگرایی است که در ذات فرد نهادینه شده نه اینکه فرد خود آنرا در ذات خود بنهاده باشد. یک وقت هست یکی بوده ابتدا دگرجنس گرا بوده،حالا به دلایلی همجنس باز شده،من به این کار ندارم اما یکی هست از ابتدایی که علائم ثانویه و بلوغ جنسی در او ظهور کرده،تمایل به هنجنس دارد. یعنی با شروع بلوغ جنسی تمایلش به همجنس شروع شده است. خوب زندگی جنسی ما هم از بچگی که شروع نمی شود!!! از زمان رسیدن به بلوغ جنسی شروع می شود. معتاد از اول معتاد نبوده،خودش به سمت مواد مخدر رفته حالا گرفتار شده،اما همجنسگرا چه؟؟؟ یک همجنسگرا از ابتدای بلوغ جنسی به همجنس خود تمایل دارد. تمایل جنسی که دست خود آدم نیست،هست؟؟؟ اگر بود الآن شما می توانید تمایل خود را از دگرجنس به همجنس تغییر دهید؟؟؟ نه نمی توانید،از فکرش هم بیزارید. همین را معکوسش برای همجنسگرایان فرض کنید. اتفاقا من هم میگم همجمسگرایی بیماری نیست. منتهی شما پست های قبلی من را نخواندید. من گفتم این پدیده در طول تاریخ بوده که می توان در مجسمه های یونان باستان و یا حمایت ها اشعار شاعران بعد از اسلام ایران دید. بحث امروز و فردا نیست. از دیروز ها بوده. و همچنین در سایر حیوانات،این پدیده دیده می شود. فقط مختص انسان نیست. در واقع این یک نوع گرایش فطری است. البته برای اینکه ثابت کنید همجنسگرایی مرض است،برهانی نیاوردند دوستان. هر چیزی که با رفتار اکثزیت در تضاد بود که نمی شود مرض. اگر همجنسگرایی تا به امروز درمان شده است،بفرمایید. این هم یک نوع گرایش جنسی است. بعدشم شما از کجا میدونی؟؟ خیلی ها میرن دنبال درمانش به قول شما،اما روانپزشک محترم بعد از چند جلسه وقتی دیگه به نتجیه نمی رسه،میگه اگه از وضعت ناراضی هستی می تونی عمل کنی!!! آیا این پاک کردن صورت مسئله نیست؟؟؟ من اینها رو قبلا هم گفتم،به خاطر شما مجبور شده تکرار کنم. البته بهتر است به سخنرانی پاپ فرانسیس درباره همجنسگرایان اشاره کرد. فی امان الله |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۲۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
بیاطلاعی هیچ اشکالی نداره، چیزی که اشکال داره کاری هست که به بیاطلاعی میانجامه: اینکه بیشتر از اینکه بخوانیم مینویسیم، و کمتر از آنقدر که باید در این دو کار دقت به خرج میدهیم.
(۲۷/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۶)سجاد313 نوشته است: درست پسند گرامی واقعیت با چیزی که شما میگید خیلی فرق می کنه.اولاً لازمه بگم که منظور من در قسمت آخر ارسال قبلیام بعضی از دوستان گرامی متدین بودند که دیدم چند صفحه قبل در میانهی بحث ربط هورمونها و گرایش رو به نوعی قبول کرده بودن، و منظورم مواردی نبود که از چیزی به این اندازه قبیح حمایت شده باشه، و در اون موارد نمیشه با افرادی که اظهار اسلام میکنند بدون "حیا کن" و "خجالت بکش" حرف زد. مورد شما فعلاً برای من گنگ و مبهم هست، و باید سؤالی رو در مورد این حرف بپرسم تا بفهمم باید چه فکری داشته باشم: (۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است: من رابطه ی جنسی بین دو همجنس را نمی پسندم. (۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است: من می دانم لواط حرام است اما همجنسگرایی لواط نیست.در این تاپیک صحبت از رابطهی جنسی است، و منظور از گرایش، گرایش جنسی است. منظور از همجنسگرا، کسی هست که در مورد همجنس خودش (حداقل)تخیلات بشدت قبیح جنسی داره. این رابطهی «عاشقانه و رمانتیک» که شما میگید، اگر جنسی نیست میشه یه دوستی صمیمی، پس دیگه جای مطرح کردنش وسط بحث همجنسگرایی نیست. اگر هم فراتر از دوستی صمیمی هست(!!!) و هنوز جنسی نیست، توضیح بدید دقیقاً چیه. (۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است: چطور می خواهید اثبات کنید همجنسگرایی حالتی غیر طبیعی و بیماری است در حالیکه این پدیده در نقاشی ها و مجسمه های یونان باستان دیده می شود و در طول تاریخ بوده.میگید همجنسگرایی جنسی نیست، اون وقت از مواردی که در تاریخ گرایش جنسی به همجنس وجود داشته مثال میزنید؟ دلیل عقلانی آوردیم، از خداوند هم سخن آوردیم، اون وقت این چه جور انکاریه که چند نفر قبلاً این کار رو میکردهاند؟ مگه ما گفتیم نمیکردهاند؟ طبق قرآن یکی از فاسدترین قومها بخاطر این کار لایق عذاب الهی شد، و تعیین مجازات برای این کار در دین به این معنی هست که این فساد محدود به همون قوم نیست. اگه بشه بهش گفت بیماری، بیماری نفسانی هست، یعنی فساد. (۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است: ثانیا در سایر جانوران(اجزا طبیعت)دیده میشه.من نمیدونم کدوم نوع جانور رو میگید. اگر حشره هست، خب سیستم تولید مثلشون میتونه خیلی خیلی فرق کنه. اگر هم چیزی شبیهتر به انسان هست، مثل چهارپایان، که باید گفت واقعاً که! مثل اینه که بگید چون بعضی چهارپایان گمراه میشن که با یه انسان عمل جنسی انجام بدن، پس این کار درسته! (۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است: یک دختر از شوهرش توقع مردانگی داره،اون نمی تونه این توقع رو برطرف کنه. (۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است: بحث من سر میلیون ها نیست،سر اقلیت هایی است که ذاتا تمایل به همجنس دارند.خودتون که روی حرفهاتون فکر نمیکنید، لااقل درست بخونید، چون با خوندن انتهای قسمت 2 از ارسال قبلیام باید میدونستید چه اشکال بزرگی در این حرف هست: اگر این مرد حامی میخواد، اون یکی مردی که باهاش دوست میشه چی میخواد؟ اون هم حامی میخواد؟ لابد دختری که به همجنس گرایش داره هم میخواد حامی باشه! اون یکی دختر هم میخواد حامی باشه؟ پس این منطق "حامی خواستن" نمیتونه دلیل چنین رفتار قبیحی باشه. حتی اگر بخوایم فرض کنیم این منطق "حامی خواستن" غلط نیست، باز هم پسری که حامی میخواد میتونه با دختری باشه که میخواد حامی باشه! همچنین نمیتونید ادعا کنید که یه نفر بخاطر تغییرات هورمونی از رابطهی جنسی با جنس مخالف لذت نمیبره(براساس قسمت 1 از ارسال قبلیام). پس نمیتونید بگید چیزی غیر از افکار و تخیلات در این امر دخیل هست. (۲۷/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۶)سجاد313 نوشته است: شما جای راحتی نشستین و چون همجنسگرا نیستین خیلی راحت این عمل رو تقبیح می کنید.من هیچ وقت جای این افراد نیستم، ولی حتی اگر بودم هم، به خودم شک میکردم، و نمیومدم این رو توجیه کنم! قبلاً یه بار توی دوستهام این مرض نفسانی و درمانش رو دیدهام، چون به خودش شک کرد، و از خدا خواست که کمکش کنه، و مشغولیتی برای خودش بوجود آورد که جای اون مشغولیت رو بگیره، و کمکم از شرّ تخیلات جنسیاش خلاص شد. (۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است: یکی گفت همجنسگرایی همان همجنس بازی است چون معادل انگلیسی اش یکی است.!!!!!!!!!!!! خودتون متوجه سفسطهی آشکارتون نمیشید؟ واژهی "Watch" چندتا معنی میده، ساعت و تماشا دو چیز متفاوتند. مثل واژهی "شیر" که میتونه چندتا معنی بده. ولی اگر یک "همجنسگرا" وجود داره که جدا از "همجنسباز" هست، انگلیسیها بهش چی میگن؟ بلکه در روانشناسی، دقیقاً به همین "همجنسباز" میگن "همجنسگرا" دقیقاً با همون توصیفات. اینکه «"همجنسگرا" جدا از "همجنسباز" هست» فقط یه تخیل و یه بازی با کلمات هست. (۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است: می دانید مشکل چیست؟؟؟مشکل اینجاست که شما فکر میکنید چیزی را میبینید که بقیه نمیتونن ببینن، و همین فکر، دلیلی میشه که فراتر از منطق به خودتون حق بدید. (۲۸/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۵)سجاد313 نوشته است: اما فرض کنید که از به جا لواط زنا بود و ازدواج با دگر جنس حرام.حلال و حرام خدا حق است. اگر حق این بود، باعث فساد نبود، و راه سعادت بود. حالا که حق این نیست، و باعث فساد است، ما ازش گریزانیم، و دنبال راه حلال. چیزهای دیگهای هم نوشته بودم، که فعلاً باشه بعد از جواب. (۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۸)سجاد313 نوشته است: مثلا حافظ می گویدادبیات غنایی باعث اشتباه عدهی زیادی شده. شما اول باید یه دونه تحلیل شعر عرفانی دیده باشید، تا حداقل با فضای صحبت شاعران آشنا بشید. من چند نمونه تحلیل شعر عرفانی دیدهام، و حداقل توی باغ اومدهام. چون توضیحاتش خیلی زیاده، إنشاءالله در ارسال بعدی در موردشون توضیح میدم. |
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۰:۲۴ توسط #1Zero.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
عباس آقا حدس میزدیم این حرفها رو بزنید و مسخره کنید. نه عزیز جرات بحث کردن اونجا رو ندارید میگید ارزش جواب دادن نداره شما تنها که هیچ جمعی رو هم با خودتون ببرید نمیتونید جوابی بدید اونجا! شما وقتی میتونید باور کنید یه پیرمرد 500 ساله تمام حیوانات دنیا رو میبره تو کشتی و جهان میره زیر آب! یا شتر از کوه میاد بیرون یا دریا شکافته میشه و و و معلومه تخیلی قویی داری چطور نمیتونید پای چند خط از مقاله های اونجا وقت بذارید؟! به بهونه آوردن ادامه بدید...
نقل قول:ولی اگر یک "همجنسگرا" وجود داره که جدا از "همجنسباز" هست، انگلیسیها بهش چی میگن؟ با اینکه عهد کرده بودم دیگه تو این تاپیک نقل قول جدید نگیرم ولی این یکی رو مینویسم کی گفته تو انگلیسی یکی هست این کلمات؟! یه Homosexual داریم که فقط به رابطه ی مرد و مرد یا زن و زن میگند. که گرایش مردانه و زنانه هرکدوم اسم خاص خود رو دارند همه هم میدونند دیگه خیلی معروفه. یه Bisexual داریم که گرایش به دو جنس رو داره صفحه های اول هم گفتم یه مرد همجنسباز براش فرقی نمیکنه اگه با زن هم رابطه داشته باشه چون مادرزادی این رفتار رو نداشته ولی یه مرد همجنسگرا از بدن زنانه بدش میاد حتی! یه Transsexual داریم که تو ایران هم زیادن ،تناقض جنسیتی دارند زن هستند رفتار مردانه دارند یا مرد هستند رفتار زنانه دارند که خیلی هم اذیت میشن توسط جامعه! Heterosexual هم هست پس شما که اهل مطالعه هستید چرا این حرف رو میزنید؟! جدای از اینها زبان انگلیسی اصلا قابل مقایسه با زبان فارسی نیست. یسری از الفاظ و جملات هستند که اصلا برگردان فارسی ندارند اگر هم داشته باشند برای یک کلمه باید یه جمله معنی بنویسی تازه هویت و زیبایی اصل اثر هم از بین میره! اونایی که تو کار ترجمه هستند دقیقا میدونند من چی دارم میگم خیلی زبان فارسی نقص داره در مقابل زبان انگلیسی مثل اینکه بخواین آب یه استخر رو تو یه کاسه جا بدین. |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۱:۵۳ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۹)Reza2035 نوشته است: کدام ماده غذایی ؟ کدام ارتش قاتلین ؟ کدام لو رفتن به خاطر چشم های خونین ؟ یک چیزی در این تالار یاد گرفتن که برای هرچیزی سند و مدرک بخوان که باعث شده حتی وقتی من آیه قران و تفسیر آن را هم بدون ذکر ماخذ میارم می پرسن کدام آیه؟!! کدام تفسیر؟!! که واقعا برای تالاری که اسم تالار مهدوی و کاربران مذهبی داره زشت هست که نتونن بفهمن که این مطلبی که نوشتم واقعا آیه قرآن هست یا نه؟!! یا این واقعا تفسیر هست یا نه؟ خوشبختانه غربیان سیستمی به اسم موتورهای جستجو اختراع کردن که شما میتونین برای تحقیق هم ازش استفاده کنین نه صرفا از اون جهت کپی پیست بهره بگیرین!!! مطلبی که نوشتم کاملا علمی و اثبات شده است و البته از نظر طب سنتی هم تایید شده که خوشبختانه!!! هیچیک از طرفداران طب سنتی در این تالار هم از اون چیزی نشنیدن!! اگر بنده نوشتم ماده غذایی و اسم اون ویتامین را که در آن غذا هست ننوشتم تعمد داشتم. چون با نوشتن آن امنیت زنان را به مخاطره می اندازم. اونهایی که اینقدر با همجنس بازی مخالفن بهتره اول فکری برای امنیت زنان بکنن بعد به فکر همجنس بازی بیفتن که امری شخصی هست و به خود فرد مربوطه. یکی دو سال پیش چند نفر آقا در مملکت گل و بلبل ما خانم زیبایی را دزدیدن و در یک گاراژ حبس کردن و علاوه بر اینکه خودشان از آن خانم سوءاستفاده میکردن با گرفتن پول او را در اختیار مردان دیگه قرار میدادن و او را به یک منبع مالی تبدیل کرده بودن!!! که بعد از هفت هشت ماه خانم بیچاره با لطایف الحیلی توانسته بود فرار کنه !!!! (پلیس ایران هم یعنی کشک) حالا شما فکر میکنین چنین افرادی نمیتونن یک زن بیچاره را بدزدن و با قطع غذاهای اصلی یک جانی به وجود بیارن؟!! به بقیه هم توصیه میکنم به جای اینکه اینقدر نگران همجنس بازی باشن نگران این باشن که امنیت مملکت بالا بره که یک زن بتونه بدون ترس در اون زندگی کنه. نه اینکه خودش را لای هزاران پارچه بپیچه سر کار نره دانشگاه نره خودش را توی خانه حبس کنه تا امنیتش به خطر نیفته!!! |
|||
|
|
۱۲:۰۸, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
نقل قول:یک چیزی در این تالار یاد گرفتن که برای هرچیزی سند و مدرک بخوان که باعث شده حتی وقتی من آیه قران و تفسیر آن را هم بدون ذکر ماخذ میارم می پرسن کدام آیه؟!! کدام تفسیر؟!! که واقعا برای تالاری که اسم تالار مهدوی و کاربران مذهبی داره زشت هست که نتونن بفهمن که این مطلبی که نوشتم واقعا آیه قرآن هست یا نه؟!! یا این واقعا تفسیر هست یا نه؟ بهتر مستند حرف بزنیم ، من یک آیه ی الکی و یک حدیث جعلی برای شما بیاورم ، شما بخونید ، بی منبع و بدون این که از صحت اون اطلاع پیدا کنید ، آیا قبولش می کنید؟ نقل قول:خوشبختانه غربیان سیستمی به اسم موتورهای جستجو اختراع کردن که شما میتونین برای تحقیق هم ازش استفاده کنین نه صرفا از اون جهت کپی پیست بهره بگیرین!!! همه که وقت ندارند ، برای هر آیه ی یک پست بروند در گوگل مثل شما سرچ کنند... نقل قول:اونهایی که اینقدر با همجنس بازی مخالفن بهتره اول فکری برای امنیت زنان بکنند ما عضو ناجاییم؟ رئیس پلیسیم؟ ما هم به عنوان یک شهروند ، وظیفمون رعایت حقوق چه مرد و چه زن است... نقل قول: بعد به فکر همجنس بازی بیفتن که امری شخصی هست و به خود فرد مربوطه.امر شخصی؟ یکی هم چشم طمع به شما داشته باشه ، شما باز هم همین حرف رو میزدید؟ نقل قول:یکی دو سال پیش چند نفر آقا در مملکت گل و بلبل ما خانم زیبایی را دزدیدن و در یک گاراژ حبس کردن و علاوه بر اینکه خودشان از آن خانم سوءاستفاده میکردن با گرفتن پول او را در اختیار مردان دیگه قرار میدادن و او را به یک منبع مالی تبدیل کرده بودن!!! منبع!؟ ![]() نقل قول:حالا شما فکر میکنین چنین افرادی نمیتونن یک زن بیچاره را بدزدن و با قطع غذاهای اصلی یک جانی به وجود بیارن؟!! توهم تا چه حد؟ نقل قول:به بقیه هم توصیه میکنم به جای اینکه اینقدر نگران همجنس بازی باشن نگران این باشن که امنیت مملکت بالا بره که یک زن بتونه بدون ترس در اون زندگی کنه. نه اینکه خودش را لای هزاران پارچه بپیچه سر کار نره دانشگاه نره خودش را توی خانه حبس کنه تا امنیتش به خطر نیفته!!! این همه گفتین ، امنیت امنیت امنیت زن! پس امنیت مرد ها چی؟ من مردی که نمی تونم با آرامش تو خیابون قدم بزنم ، مبادا نگاهم باعث بشه شب نتونم سر آروم روی بالش بزارم یعنی چه؟ شما اینارو می فهمید یا نه ، تو دانشگاه هم لابد از منظر شما به آدم تجاوز می کنن؟ غذاهای اصلیشو قطع می کنن جانی شه؟ من تاحالا زیاد از شما سوال پرسیدم ، ولی متاسفانه تا بحال جوابی از شما دریافت نکردم ، برای خودتون داستان سرایی و خیالبافی می کنید ، یا اول به سوال های من جواب بدید ، تا به جواب سوال های بعدی شما هم برسیم ، ولی نه این که الکی سوال بپرسید و بعد برید دو روز بعد با توهمات دیگر ، بحثش جداست... |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
آقای پرستیژ پستهای شما صرفا کل کل کردن و اتلاف وقت هست که من علاقه ای به آن ندارم...
من تعهدی ندارم که به هر فرد بیکاری که پستهای اسپم میده جواب بدم درباره نگاه هم خدا در قرآن به مردان گفته که نگاهتون را حفظ کنین. اگر شما فکر میکنین خدا نمی فهمیده که مردان نمی تونن نگاهشون را حفظ کنن و یک حرف الکی زده بنده دیگر با شما حرفی ندارم. حتما شما بهتر از خدا می فهمین. با تشکر |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
نقل قول:آقای پرستیژ پستهای شما صرفا کل کل کردن و اتلاف وقت هست که من علاقه ای به آن ندارم... چون جوابی ندارید که بدید! نقل قول:درباره نگاه هم خدا در قرآن به مردان گفته که نگاهتون را حفظ کنین. درست زیر همون و در ادامه ی این آیه یه خط پایین ترش همون رو به خانوم ها گفته و اینکه دامانشان و فرج هایشان را از گناه حفظ کنند... نقل قول:اگر شما فکر میکنین خدا نمی فهمیده که مردان نمی تونن نگاهشون را حفظ کنن و یک حرف الکی زده بنده دیگر با شما حرفی ندارم. در جواب بالایی هم گفتم که ، شما مثل این که میگید ، در مغازه رو باز بگذارید ، به امید این که هیچ دزدی به مغازه ی شما دستبرد نخواهد زد ، این خیال باطله... ، رعایت نگاه و حریم متقابل ، نه یک طرفه... نقل قول: حتما شما بهتر از خدا می فهمین. شما اینطوری فکر میکنید گویا... نقل قول:با تشکر جواب سوال های منو ندادید ، همانطور که گفتم ، جوابی ندارید ، فقط صرف یک لجبازی کودکانه ، می خواید همه چیرو زیر سوال ببرید ، ولی تا کی؟ امام حسين (ع ) مي فرمايد : « من علامات اسباب الجهل، المبارات لغير اهل الفکر ؛ از نشانه هاي ناداني فرد، بحث و جدل با افرادي است كه خرد ورز نيستند.» یا حق... |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۶)Prestige نوشته است: در جواب بالایی هم گفتم که ، شما مثل این که میگید ، در مغازه رو باز بگذارید ، به امید این که هیچ دزدی به مغازه ی شما دستبرد نخواهد زد ، این خیال باطله... ، رعایت نگاه و حریم متقابل ، نه یک طرفه... برادر من! شاید یک سری مثالهایی زده باشم برای نشان دادن وضعیت زنان در جامعه اما این دلیل نمیشه که شما فکر کنین زن شئ هست وسیله هست یا چیزی هست که احتیاج به دزدگیر و قفل داشته باشه. زن مثل شما "توجه کنین دقیقا مثل شما" یک انسان هست و تمامی حقوق انسانی که شما دارین را باید داشته باشه این درست نیست که شما بخوای یک زن را محدود کنی که خودت راحت باشی!! فلسفه حجاب که میگه خودت را بپوشان که من به گناه نیفتم یعنی اینکه من توانایی کنترل خودم را ندارم و میخواهم راحت باشم به هر جا دوست دارم نگاه کنم و برای راحتی من تو راحتی خودت را قربانی کن و خودت را محدود کن تا من راحت باشم! این یک نوع خودخواهی هست که شما زنها را محدود و زندانی کنی که خودت راحت باشی! زن انسان هست. وسیله جنسی و رفع شهوت نیست. متاسفانه نگاه مذهبیون به زن این هست که زن وسیله رفع شهوت هست و باید پنهان بمونه این نگاه اشتباهه. زن وسیله رفع شهوت شما نیست! اگر زنی حجاب نداشته باشه یا کم حجاب باشه مگر مرتکب زنا شده که شما میگی در قرآن گفته فرجتان را حفظ کنین؟!! من ناموسم را حفظ می کنم شما هم نگاهت را حفظ کن. در قرآن خدا گفته نگاهت را حفظ کن. اگر شما میگویی نمی توانم خلاف اسلام و خلاف حرف خدا و خلاف شرع حرف زده ای که نشان میدهد هر جای اسلام را که به نفعتان است قبول داری هر جا که نیست نه. یعنی همان تفسیر به رای که خودتان دیگران را به آن متهم میکنین! |
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
نقل قول:یک چیزی در این تالار یاد گرفتن که برای هرچیزی سند و مدرک بخوان که باعث شده حتی وقتی من آیه قران و تفسیر آن را هم بدون ذکر ماخذ میارم می پرسن کدام آیه؟!! کدام تفسیر؟!! که واقعا برای تالاری که اسم تالار مهدوی و کاربران مذهبی داره زشت هست که نتونن بفهمن که این مطلبی که نوشتم واقعا آیه قرآن هست یا نه؟!! یا این واقعا تفسیر هست یا نه؟ خانم فرمیسک به جای فرار کردن از توهماتی که در تالار ایجاد میکنید بهتره جواب بدین ! مشکل شما اینه که اگه ما حرفی بزنیم باید سند و منبع داشته باشه ولی شما ازادید هر چی به ذهنتون میرسه رو اینجا بنویسید بدون اینکه کسی ازتون سوالی بپرسه ... عرض کردم اسم این رفتار ازادی و روشنفکری نیست اسمش دیکتاتوریه ... وقتی نمیتونید برای سناریوهای تخیلی خودتون سند بیارید چرا میخواین بقی حرفاتون رو باور کنن ؟ الان هالیوود هم برای فیلم های تخیلی ایش از یه سری منابع استفاده میکنه ! عرض کردم ... جرات جواب دادن ندارید ... اگر داشتید جواب منو میدادید که این ارتش قاتلین و ماده ی غذایی مخوفی که ازش اسم میبرید چیه ... درست مثه بقیه دوستان همفکرتون وقتی نوبت جواب دادن شما میشه فرار میکنید . فقط یه سری جوک مینویسید و انتظار دارید بقیه اونا رو باور کنید اگر حرفتون پشیزی می ارزید و ازش دفاع داشت از دادن منبع خودداری نمیکردید ![]() نقل قول:یکی دو سال پیش چند نفر آقا در مملکت گل و بلبل ما خانم زیبایی را دزدیدن و در یک گاراژ حبس کردن و علاوه بر اینکه خودشان از آن خانم سوءاستفاده میکردن با گرفتن پول او را در اختیار مردان دیگه قرار میدادن و او را به یک منبع مالی تبدیل کرده بودن!!! البته اگه ناراحت نمیشید منبع این سناریو پلیسی جنایی رو هم ذکر بفرمائید چون در غیر این صورت میشه شما رو کاملا به ذهن متوهم محکوم کرد
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |