|
اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
|
|
۱۱:۵۹, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سری به فروشگاه های شهر می زنی و می بینی که پر است از لباس و انگشتر و دستبند با نماد هم جنسگرایی و در شهر جوان هایی را می بینی که مدل مو و لباسشان معرف این نماد هاست.
روزنامه را می خوانی و می بینی که نوشته: ازدواج همجنس گرایان قانونی اعلام شد، دادگاه استیناف نیویورک با رد داد خواستی که علیه قانون آزادی همجنس گرایان در این ایالت مطرح شده بود، ازدواج هجنس گرایان را قانونی اعلام کرد. امام صادق(علیه السلام) می فرمایند: «و می بینی که گناهان علنی شده، مردان به مردان بسنده کرده، زنان با زنان در آمیخته، مردان برای مردها آرایش کرده، زنان برای زنها خود را آراسته.... در چنین زمانی از خشم خدا در حذر باش و از خدای تبارک و تعالی نجات بطلب، و بدانکه مردم مورد خشم و غضب پروردگار هستند و خداوند برای جهاتی به آن مهلت می دهد، منتظر باش، و تلاش کن که خداوند تو را در وضعی برخلاف وضع آنها ببیند.»(1) رواج همجنسبازی همان طور که می دانید امروزه عمل زشت روابط جنسی هم جنسان با یکدیگر در جهان رواج پیدا کرده است و رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این روزها را پیش بینی کرده اند و در این باره می فرمایند: «هنگامی که مردها با مردان در آمیزند و زنها با یکدیگر»(2) «هنگامی که مردان به مردان بسنده کنند و زنان به زنان»(3) «مردان با مردان زفاف کنند، آنچنانکه عروس با داماد زفاف می کند»(4) «هنگامی که پسر چون یک زن خود را در اختیار مشتری قرار دهد»(5) «هنگامی که مرد برای آمیزش با زنان مورد سرزنش قرار بگیرد»(6) آرایش هم جنسان برای هم در زمانه ما شاهد تغییرات زیادی در ظاهر انسانها خصوصاً مردان هستیم و می بینیم که مردان برای زیباتر شدن دست به پیرایش ابرو و سفید کردن صورت و استفاده از لوازم آرایش .... می زنند و به نوعی خود را آرایش می کنند. «مردان برای مردان آرایش کنند و زنان برای زنان»(7) «خداوند لعنت کند مردی را که جامه زن به تن کند، و زنی را که جامه مرد بپوشد.»(8) «مرد برای مرد شانه می زند و آرایش می کند، آنچنانکه زن برای همسرش شانه می زند و خود را می آراید، مردان برای این کار اجرت می گیرند، و گاهی مورد رقابت طالبین واقع می شوند، و گاهی مرد ناموس مرد می شود و برای او غیرت به خرج می دهد و در راه او از بذل جان و مال دریغ نمی کند»(9) آنچه باید باشد «آیا از همه مخلوقات به مردان میل می کنید، و همسرانی را که خدا برای شما خلق نمود رها می کنید؟ براستی که مردمی متعدی هستید» (شعراء آیه 165) در قرآن مجید در سوره های اعراف (آیه81)، هود (82)، حجر ( 61-74)، انبیا (آیه 74)، نمل ( 51-93) و عنکبوت (آیه28 و 29) اشاره هایی به وضع قوم لوط و گناه بسیار زشت آن ها شده است و این عمل علاوه بر قرآن در روایات نیز بسیار مورد مذمت قرار گرفته و افرادی که مرتکب چنین عملی شوند را مورد لعن خدا دانسته اند. پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند: «هر کس با نوجوانی آمیزش جنسی کند، روز قیامت ناپاک وارد محشر میشود، آن چنان که تمام آب های جهان او را پاک نخواهند کرد و خداوند او را غضب میکند و از رحمت خویش دور میدارد و دوزخ را برای او آماده ساخته و چه بد جایگاهی است.» سپس ادامه دادند: «هرگاه جنس مذکر با مذکر آمیزش کند، عرش خداوند به لرزه درمی آید.» (10) علت حرمت هم جنسبازی از جمله روایتی که علت حرمت این عمل را بیان می کند، روایتی از امام صادق (علیه السلام) است که کسى از ایشان سؤال کرد: چرا خداوند لواط را حرام کرده است؟ ایشان فرمودند: «اگر آمیزش با پسران حلال بود مردان از زنها بى نیاز (و نسبت به آنان بى میل) مى شدند، و این باعث قطع نسل انسان مى شد و باعث از بین رفتن آمیزش طبیعى جنس موافق و مخالف مى گشت و این کار مفاسد زیاد اخلاقى و اجتماعى ببار مى آورد.»(11) مجازاتهای اسلام برای همجنس بازی اسلام برای همجنس گرایی مجازاتی سنگین قرار داده و ابتدا مجازات شلاق و برای لواط مردها و سومین مرتبه از مساحقه ی زنان، حکم اعدام تعیین شده است.(12) پی نوشت: 1. بحارالانوار جلد 52 صفحه 256-300، بشاره الاسلام صفحه 131-135، منتخب الاثر صفحه 425، 429 و 432 2. کشف الغمه جلد 3 صفحه 324، منتخب الاثر صفحه 435 و المهدی صفحه 199 و 219 3. منتخب الاثر صفحه 425، الزام الناصب صفحه 64، 182 و 195، بشاره الاسلام صفحه 5، 26، 76 و 99، الامام المهدی صفحه 217 و 227، بحارالانوار جلد 5 صفحه 70 و جلد 52 صفحه 192 و 228 و اعلام الوری صفحه 433 4. بشاره الاسلام صفحه 76 و الزام الناصب صفحه 121 و 195 5. الزام الناصب صفحه 183، منتخب الاثر صفحه 429، بحارالانوار جلد 52 صفحه 257 و 135 6. بحارالانوار جلد 52 صفحه 257، منتخب الاثر صفحه 430 و بشاره الاسلام صفحه 131-135 7. بحارالانوار جلد 52 صفحه 257، منتخب الاثر صفحه 429 و بشاره الاسلام صفحه 131 8. نهج الفصاحه جلد 2 صفحه 473 و بشاره الاسلام صفحه 23 9. الزام الناصب صفحه 183، بحارالانوار جلد 52 صفحه 257، بشاره الاسلام صفحه 133 و منتخب الاثر صفحه 429 10. الکافی، کلینی،ج 5،ص 544 11. وسائل الشیعه، ج4، ص252 12. اللمعة الدمشقیه، بخش لواط و مساحقه |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۷, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۴۲)فرمیسک نوشته است:ببخشید یه هو می پرم وسط بحث. ولی نگاه مذهبیون اینه. که من از جای دیگه براتون نقل قول کردم. (۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۴)Prestige نوشته است: زن یک جسم نیست ، که هروقت نیاز شد انسان بره سراغش ، زن یک انسانه با احساسات فوق العاده... |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۵۱ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۴۷)mahpare نوشته است: ببخشید یه هو می پرم وسط بحث. بله من این پست زیبای ایشون را دیدم و فکر میکنم ازش تشکر هم کردم. ولی من تفکر غالب و عام مذهبیون را گفتم. آن تفکری که به عمل منتهی می شه و گرنه : دو صد گفته چون نیم کردار نیست... من نمیتونم ادعای دموکراسی کنم بعد مخالفان را به شدت سرکوب کنم ... این یعنی حرف و عمل و تفکر من با هم تفاوت دارد. باز بحث مانند دیروز منحرف شد ... کلا در این تالار هر بحثی به خانمها کشیده می شود .... جالبه برام |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
نقل قول:برادر من! شاید یک سری مثالهایی زده باشم برای نشان دادن وضعیت زنان در جامعه اما این دلیل نمیشه که شما فکر کنین زن شئ هست وسیله هست یا چیزی هست که احتیاج به دزدگیر و قفل داشته باشه.یعنی شما مخالف پوشش و حجابید دیگه؟ از کل؟ پس خواهشا وقتی بیرون از خونه هم میرید ، بدون هیچ لباسی رفت و آمد کنید ، چون شما که شی و وسیله نیستید به دزدگیر و قفل هم نیازی ندارید کسی هم با شما کاری ندارد... نقل قول:زن مثل شما "توجه کنین دقیقا مثل شما" یک انسان هست و تمامی حقوق انسانی که شما دارین را باید داشته باشه کاملا موافقم... نقل قول:این درست نیست که شما بخوای یک زن را محدود کنی که خودت راحت باشی!! ما؟ ما یا اسلام؟ من هم در جامعه سعی می کنم محدود بگردم ، تا خانوم ها آرامش روانی داشته باشند ، جوری حرف می زنید گویا ، این مسائل یک طرفس ، شما خانوم ها فقط و فقط ایثارگری و فداکاری کردید که مردهای این جامعه در آرامش باشند... فقط زن ها یا هم مرد و زن های این جامعه؟! نقل قول:فلسفه حجاب که میگه خودت را بپوشان که من به گناه نیفتم کدوم فلسفه؟ فلسفه ی شما؟ نقل قول: یعنی اینکه من توانایی کنترل خودم را ندارماگر مانعی نباشد بله نخواهم داشت... نقل قول: و میخواهم راحت باشم به هر جا دوست دارم نگاه کنم و برای راحتی من تو راحتی خودت را قربانی کن و خودت را محدود کن تا من راحت باشم! برای من یا برای خود؟ آیا تاثیر حجاب و پوشش برای خود زن هست یا مرد هیز جامعه؟ نقل قول:این یک نوع خودخواهی هست که شما زنها را محدود و زندانی کنی که خودت راحت باشی! من یا اسلام؟ نقل قول:زن انسان هست. وسیله جنسی و رفع شهوت نیست. متاسفانه نگاه مذهبیون به زن این هست که زن وسیله رفع شهوت هست و باید پنهان بمونهمذهبیون کج اندیش یا راستین؟ نقل قول:اگر زنی حجاب نداشته باشه یا کم حجاب باشه مگر مرتکب زنا شده که شما میگی در قرآن گفته فرجتان را حفظ کنین؟!!شما از آیات و روایات درست استنباط نمی کنید ، شما که به موتور های جستجوی غربی آشنایی کامل دارید ، از تحقیق در آن ها استفاده کنید... نقل قول:در قرآن خدا گفته نگاهت را حفظ کن. اگر شما میگویی نمی توانم خلاف اسلام و خلاف حرف خدا و خلاف شرع حرف زده ای که نشان میدهد هر جای اسلام را که به نفعتان است قبول داری هر جا که نیست نه. یعنی همان تفسیر به رای که خودتان دیگران را به آن متهم میکنین!
|
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۵۰)فرمیسک نوشته است:شما راجع به بطری آب هم حرف بزنی بحث به ما خانوما میکشه نه اینجا همه جا. ![]() خدا ما رو سرچشمه قرار داده... باید شاکر باشیم... البته اگه ناراحت نمیشی باید بگم هم سرچشمه ی چیزای خوبیم هم گاهی چیزای بد... |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۲ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۶)درست پسند نوشته است: بیاطلاعی هیچ اشکالی نداره، چیزی که اشکال داره کاری هست که به بیاطلاعی میانجامه: اینکه بیشتر از اینکه بخوانیم مینویسیم، و کمتر از آنقدر که باید در این دو کار دقت به خرج میدهیم.به نام خدا سلام علیکم بستگی داره منظور شما از رابطه ی جنسی چی باشه!!! وقتی که یک پسر عاشق پسری دیگر می شود. به او وابستگی پیدا می کند. یا اینکه پسری روی پسر دیگر تعصب داشته باشد. بوسه های عاشقانه و ... فکر می کنم این ها جز رابطه ی جنسی نباشه!!! در واقع اینها را می توان در حدlove تعریف کرد. چیزی که از رابطه ی جنسی در سوم راهنمایی برایمان تعریف کردن این ها نبود. منظورتون از این تخیلات جنسی چیه؟؟؟ اگر منظورتون رابطه ی جنسی است،اشتباه می کنید. یک همجنسگرا معلوم نیست به رابطه ی جنسی فکر می کند یا نه. اون مثال ها ر آوردم تا بگم در طول تاریخ بوده. مثال حیوانات رو هم آوردم تا بگم فقط مختص انسان نیست. بله انسان حیوان نیست اما این جوابی است به دوستانی که می گویند این فقط در مورد انسان هاست. در مورد حامی هم باید بگم که نه.این برداشت شما اشتباه است. این مثالی بود که من زدم. مثالم از احساسات یک مرد bottبود. مسلما یک مرد top بلعکس این است. دوست من،مرد باید حامی زنش باشه نه زن حامی مرد!!! من اصلا به هورمون ها کار ندارم. ما داریم در مورد احساس صحبت می کنیم نه هورمون. من سفسطه نکردم. دوستمان در مورد وازه جوابتان را دادند. این مشکل من نیست. این ویژگیه منه. من می دونم حرام و حلال خدا حقه. من نگفتم که همجنسگرایی خوبه. من نگفتم همجنسبازی آزاد. من می گم چرا این ها رو به معتاد تشبیه می کنید؟؟؟ معتاد از اول معتاد نیست اما همجنسگرا از اول بلوغ جنسی درگیر است. بیمار نیست. چون در سایر موجودات هم دیده شده که جزیی از طبیعتند. به علاوه درمانی برای این مسئله در دست روانپزشکان نیست به جز تغییر جنسیت. من می گم چرا به اینها بی حرمتی می کنید؟؟؟ چرا تقبیح می کنید؟؟؟ این ها هم بندگان خداوند رحمان هستند. فقط مشکلشان این است که به جای جنس مخالف،به همجنسشان تمایل دارند. این برطرف کردن این تمایل بد است،چشم.برطرف نکنند. نگهدارند خود را اما این ادبیاتی که در رابطه با انها استفاده می شود بد است. شما با یک کور هم همین گونه برخورد می کنید؟؟؟ فقط چون خدا او را از نعمت بینایی محروم کرده است؟؟؟ بعضی ها را هم خدا از نعمت گرایش به جنس مخالف محروم کرده تا ازمایششان کند. همانا خداوند اگر نعمتی را از انسان بگیرد،نعمتی دیگر می دهد. آیا باید با کسانی که گرایش به همجنس دارند اما به خاطر خدا از این کار دوری می کنند،اینگونه برخورد کرد؟؟؟ در موردشان اینگونه صحبت کرد؟؟؟ در مورد ادبیات غنایی هم منظورم این نیست که حافظ بچه بازی را تایید کرده،بلکه منظورم این است که در زمان های قدیم هم این پدیده بوده و حافظ برای استعاره از ان بهره جسته. فی امان الله |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۴ توسط abbas133.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
نقل قول:عباس آقا حدس میزدیم این حرفها رو بزنید و مسخره کنید. نه عزیز جرات بحث کردن اونجا رو ندارید میگید ارزش جواب دادن نداره شما تنها که هیچ جمعی رو هم با خودتون ببرید نمیتونید جوابی بدید اونجا! شما وقتی میتونید باور کنید یه پیرمرد 500 ساله تمام حیوانات دنیا رو میبره تو کشتی و جهان میره زیر آب! یا شتر از کوه میاد بیرون یا دریا شکافته میشه و و و معلومه تخیلی قویی داری چطور نمیتونید پای چند خط از مقاله های اونجا وقت بذارید؟! به بهونه آوردن ادامه بدید... قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ لاَ تَغْلُواْ فِي دِينِكُمْ غَيْرَ الْحَقِّ وَلاَ تَتَّبِعُواْ أَهْوَاء قَوْمٍ قَدْ ضَلُّواْ مِن قَبْلُ وَأَضَلُّواْ كَثِيرًا وَضَلُّواْ عَن سَوَاء السَّبِيلِ بگو اى اهل كتاب در دين خود بناحق گزافهگويى نكنيد و از پى هوسهاى گروهى كه پيش از اين گمراه گشتند و بسيارى [از مردم] را گمراه كردند و [خود] از راه راست منحرف شدند نرويد سوره مائده آیه 77 بله وقتی کلام ناتالی پرتمن و امثالش را بالاتر از کلام قرآن بخوانید باید هم کارتان به جایی برسد که آیات قرآن و پیامبران الهی را به سخره بگیرید..... فکر هم نکید که کارتان کار تازه و جدیدی است ... کشف تازه ای نکرده اید سخنانتان تکرار همان سخنان جاهلان زمان پیامبران است....... عزیز من اون مثالهایی که شما زدی یعنی قدرت و معجزات الهی....... که قدرت تجزیه و تحلیل علمی که تاکنون در اختیار انسان قرار گرفته عاجز است..... بجز علمی که پیامبران و معصومین در اختیار دارند...... ببینید اگر باوری به قرآن و آیات ندارید و مبنای شما فقط علم است چطور می توانید ثابت کنید که این علم روز به روز پیشرفت نمی کند....... پس اگه روز به روز پیشرفت می کند یعنی نقایصی در علم فعلی بشر وجود دارد که باید کامل شود..... پس چطور می توانید معجزه ای را که خدا یعنی بی نهایت علم انجام داده را با علم ناقص فعلی بشر و همینطور خودتان به همین راحتی رد کنید........... بله شما برای بنده دلیل بیاورید که علمی که اکنون در اختیار بشر است یک علم تثبیت شده و کامل است و به هیچ وجه نیاز به تغییر ندارد ......... اونموقع حرف شما درست ما تخیلی فکر می کنیم .......!!!! دوست عزیز در رابطه با بحث هایی که در تاپیک ایجاد شده جوابی نداری بدی مجبور نیستی بری جملات پوسیده داخل فیس بوک رو که ربطی به بحث نداشت رو اینجا کپی کنید و به خیال خود دین را زیر سوال ببربد....... |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
خانم فرمیسک بنده همچنان منتظر سند و منبع سناریو های شما هستم !
------------------------------ اقای سجاد 313 جواب پست قبلی منو ندادید بلاخره این عارضه از نظر شما طبیعیه ... ایا در حد همین لاو هم خودتون در اختیار این افراد قرار میدید ؟ بهونه هم نداریم ...طرف به شما علاقه داره و این مسئله هم از نظر شما طبیعیه ![]() ----------------------------- اقای #1Zero شما خدا رو قبول ندارید میخواین ما برای شما کارهای مخلوقاتش رو ثابت کنیم ؟ احسنت به این همه درایت . |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۳۰/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۸:۰۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
نقل قول:اقای سجاد 313 جواب پست قبلی منو ندادید بلاخره این عارضه از نظر شما طبیعیه ... ایا در حد همین لاو هم خودتون در اختیار این افراد قرار میدید ؟ بهونه هم نداریم ...طرف به شما علاقه داره و این مسئله هم از نظر شما طبیعیه خیر ، رضا جان یقینا خودشون رو در اختیار این قبیل افراد قرار نخواهند داد ، متاسفانه بعضی هایی که طز روشنفکری و فیگور روشنفکری می گیرند ، وقتی که به عمل در حرف خودشون می رسند ، زود رنگ عوض می کنند و میگوند که نه فلان است و ... روشنفکری تا کجا؟ این ها بیماری فکری است ، در قرآن خطاب آمده که شیطان به قلب و لوح وجود آدم الهام می کنه ، راه غلط رو بر روح و فکرش می نشونه ... وقتی کسی نتونه بین خوب و بد تفکیک قائل بشه ، یقینا در دره ی ضلالت سقوط می کنه... نقل قول: من هم منتظر جواب شمام ، آیا خودتون رو در اختیار یک همجنسگرا که دوس داره با شما رابطه ی فرادوستانه و لاو و رمانتیک داشته باشه قرار می دید؟ نقل قول:[align=START] [/align][align=START]آیه ی قرآنی داریم که خداوند مرد را برای زن و زن را برای مرد آفرید تا در کنار هم آرامش گیرند ، این که شما قرآن رو قبول ندارید و از طرف خداوند هم اظهار نظر می کنید بحثی جدید است...[/align] نقل قول: روشنفکری تا چه حد؟ خدا هیچوقت گرایش به بدی رو در ذات آدم وجود نداده ، گرایش به خوبی و نیکی ها ، گرایش به جنس مخالف ، این ها تقدیرات منظم خداوند هست... ... |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۲۴)سجاد313 نوشته است: به نام خدا سلام رابطه جنسی بین دو همجنس در قران نهی شده .اگر موارد خاصی مانند همجنس گرایان مطرح بود در قران و روایات لحاظ می شد. یکی از دانشمندان غربی به این مضمون گفته بود که انچه زن را زیبا می بیند چشمان شهوت بار ماست.دانشی که از روی شهوت بخواهد به نتیجه برسد نتیجه اش حمایت از ازدواج همجنس گرایان است. از دید مادی و مقایسه روابط حیوانات می خواهید به این نتیجه برسید که چنین موردی در مورد دام هم وجود دارد پس در مورد انسان هم باید همان طور عمل کرد ؟: اطلاعات پزشکی انسانی ندارم ولی در مورد دام های اهلی اطلاعاتم بد نیست.انچه به عنوان همجنس بازی در حیوانات اهلی مطرح هست رابطه دقیق جنسی نیست بلکه حالت ان را به خود می گیرند .به طور مثال در مورد گاو: وقتی یک گاو فحل می شود یعنی امادگی برقراری رابطه جنسی را دارد (دقیقا 24 ساعت قبل از تخمک گذاری) سایر حیوانات ماده نیز به پشت این ماده می پرند که نوعی واکنش همگانی به بوی استروژن ادرار هست ولی جالب این جاست که بعد از رابطه این ماده با نر دیگر چنین رفتاری تکرار نمی شود.حیوان نر هم فقط یک بار با این ماده جفت گیری می کند.مورد جالب تر اینکه حیوان نر با ماده حامله جفت گیری نمی کند. در مورد گاوهای نر کاملا بالغ و دارای تجربه جنسی که امکان جفت گیری با ماده را دارند همجنس گرایی وجود ندارد .ولی حیوانات نر جوانی که تازه بالغ شده اند و بی تجربه اند به روی هر حیوانی که دم دستشان باشد پرش می کنند. حالا قرار است ما هم مثل این حیوان عمل کنیم؟ پس رابطه جنسی فقط در اوج استروژن مجاز باشد (یعن ماهی یک بار .)ماده ها هم در این وقت یک رفتاری از خود نشان دهند.و در حین حاملگی غیر مجاز.که عمرا دانشمندان غربی که عمل جنسی حین قاعدگی را مجاز می دانند بگویند ماهی یک بار رابطه جنسی و حین حاملگی غیر مجاز ان هایی هم که دسترسی به ماده ندارند هر جوری خواستند تخلیه کنند. قضیه همجنس گرایی به همین جا ختم نمی شود.ادامه ان ازدواج با حیوانات هست که کم کم دارد جا باز می کند.ان را هم با حیوانات مقایسه می کنیم.اسب با الاغ رابطه جنسی برقرار می کند و نتیجه اش قاطر به دنیا می اید.گرگ هم با سگ رابطه برقرار می کند و نتیجه اش سه گرگ می شود. حمله برای تصاحب اولئک کالانعام بل هم اضل |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اینک آخرالزمان: روابط جنسی حرام | میثاق | 11 | 6,224 |