کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا از این بخش راضی هستید؟
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط با ناظران بخش صنعت سینما و هالیوود
۳:۰۸, ۳/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام...
دوستان و کاربران عزیز فروم اگر انتقاد یا پیشنهاد یا مبحثی را برای عنوان کردن دارند از طریق همین تاپیک به ما اعلام کنند تا مورد بررسی قرار گیرد...
الله حافظ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، oO DaViD Oo ، SAEED_KOSAR ، fs231 ، F.E.A.R ، ANTI satan ، EMPERATOR ، Admirer ، mohammadjavodmw ، حاج منصور ، انديشه نو ، آفتاب ، اولولالباب ، Justice Bringer ، Reza71

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۹, ۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۰ ۲۳:۰۸ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #31
آواتار
به نام خدا

سلام.

دوست گرامی مطلب شما که یه انتقاد کلی بود رو جدا کردم تا اینجا راجع بهش بحث کنیم!

اول این که به تالار خودتان خوش آمدید! و اما بعد :

نقل قول:ولی شما منتظرید که تایپک جدید زده بشه و حذفش کنید...

شما از کجا فهمیدید که بنده منتظرم یه تاپیکی جدیدی باز بشه تا حذفش کنم؟Smile باید این ادعا رو بتونید ثابت کنید! اگر موردی بوده که خلاف قوانین عمل کردم نشون بدید!

نقل قول:با این وسواسی که شما دارین بهتره که کلا قسمت ایجاد مبحث جدید رو از روی سایت بردارید!!!
اون وقت هر چیزی که خودتون خواستید روی سایت قرار بدید!!!!!

در مورد مطالب جدید هم خواست بنده نیست!! اگر طبق قوانین مطلبی قرار داده نشه من موظف به حذف هستم. حالا اگر موردی خلاف قوانین و از روی سلیقه حذف کردم نشونم بدید!! اگر به قوانین اعتراض دارید که اون بحث دیگه ای هست!! باید این دو مورد رو از هم جدا کنید!!

به هر حال بهتر بود قبل از ارسال پست و قضاوت زودهنگام ببینید دلیل من برای این موضوع چیه که گفتم شاید این موضع به زودی حذف بشه و سوال می کردید!

به دلیل این که رسالت کلی تالار اینه که ما چیزی رو به کاربرها معرفی نمی کنیم!!

کار ما اینجا اینه که اتفاقات سینمایی و فیلم ها رو تحلیل می کنیم. چون اینجا سایت سرگرمی نیست که ما معرفی فیلم خاصی و یا بازیگر خاصی رو بدون توضیح روی سایت قرار بدیم.

نقل قول:اگر توضیح داده بودم که اون وقت مجبور بودم با همه بحث کنم.

ماهیت تالار گفت و گو هم همین هست که شما ادعایی رو با دلایل منطقی مطرح کنید تا در موردش گفت و گو کنید. نه این که مطلبی را فقط جهت معرفی و بدون توضیح قرار بدید. شما به هر حال مجبورید در تالار گفت و گو با دیگران بحث کنید!

نقل قول:بجای این کارها اگر بیشتر بالا سر تایپک ها باشین و منطقی تر, اون وقت کاربرهای سایت راحت تر میتونن نظراتشون رو بیان کنن و اگر مطلبی رو اشتباه فهمیدن در بحث با دیگر دوستان مشکلشون حل بشه.

منظور شما از "به جای این کارها" چیه؟؟ دقیقا بفرمایید تا توضیح بدم. مگر بنده الان رفتار غیر منطقی ای دارم و یا بالای سر تاپیک نبودم که شما همچنین توصیه ای به من می کنید؟؟

به هر حال مخاطب من شما نبودید و وظیفه ی بنده هم مدیریت کردن بحث هاست تا تاپیک ها به یه نتیجه ی خاصی برسن.

اگر انتقاد دیگه ای هم دارید می تونید از همین جا با بنده در ارتباط باشید.

موفق بمانید .... یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، nasimesaba ، alipc9000
۲۳:۲۷, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام
جناب
alipc9000

اول اینکه به جمع گروه بیداری اندیشه خوش اومدید.
در مورد قوانین بخش صنعت سینما و هالیوود
حق با شماست قوانین کمی سفت و سخت شده
دلیل این کار تجربه ای بود که طی این یک سالی که از راه اندازی تالار میگذره به دست اوردیم.
متاسفانه پست هایی که در این بخش ایجاد میشد با اون چیزی که مد نظر ما بود خیلی تفاوت داشت.
و مطالب این بخش روز به روز سطحی تر می شد.
به نظرم این قوانین به همه ی ما کمک می کنه که سطح معلومات خودمون رو بالاتر ببریم.
اگرچه هر قانونی ممکنه اشکالاتی داشته باشه که این اشکالات رو میشه به کمک هم رفع کرد.
هر ایرادی که به نظرتون میرسه مطرح کنید البته با دلیل!
موفق باشید
یا علی

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، nasimesaba ، alipc9000
۰:۳۷, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:متاسفانه پست هایی که در این بخش ایجاد میشد با اون چیزی که مد نظر ما بود خیلی تفاوت داشت.

درسته مهدی جان باید سطح مطالب و نوع بحث کردن ها افزایش پیدا کنه ، انشالله که کاربران از ارسال پاسخ های سطحی نگری شون در تالار کمی کم کنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba
۱:۴۱, ۱۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۱:۴۷ توسط alipc9000.)
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول:اول این که به تالار خودتان خوش آمدید!
خیلی خیلی ممنون سایتتون فوق العاده است.

نقل قول:شما از کجا فهمیدید که بنده منتظرم یه تاپیکی جدیدی باز بشه تا حذفش کنم؟[تصویر: smile.gif] باید این ادعا رو بتونید ثابت کنید! اگر موردی بوده که خلاف قوانین عمل کردم نشون بدید!

من این مورد رو از بعضی از دوستام شنیدم که دست به حذف مدیرهای تالار حرف نداره!!
عذر خواهی میکنم
خیلی تند رفتم,خدا رو شکر نرفتم ته دره!!!

نقل قول:کار ما اینجا اینه که اتفاقات سینمایی و فیلم ها رو تحلیل می کنیم. چون اینجا سایت سرگرمی نیست که ما معرفی فیلم خاصی و یا بازیگر خاصی رو بدون توضیح روی سایت قرار بدیم.

من هم میدونم این سایت تفریحی نیست ,مطلب من هم جنبه تفریحی نداشت
فقط می خواستم بازیگرهای یهودی رو معرفی کنم.
برای مثال

Natalie Portman
لیست فیلم های این فرد رو ببینید
اغلب فیلم هایش جزء فیلم های تراز اول هالیوود هستن.

Andrew Garfield
قسمت جدید اسپایدرمن رو این فرد بازی میکنه
حتما دلیلی برای این مسائل هست.

نقل قول:ماهیت تالار گفت و گو هم همین هست که شما ادعایی رو با دلایل منطقی مطرح کنید تا در موردش گفت و گو کنید. نه این که مطلبی را فقط جهت معرفی و بدون توضیح قرار بدید. شما به هر حال مجبورید در تالار گفت و گو با دیگران بحث کنید!

منظور من از بحث این بود که دوستان خودشون باید بدونن که قصد من از این مطلب چی بود.
از این افرادی یهودی برای نقش های خاصی استفاده میکنن.
حالا جزء خوبها باشند یا بدها زیاد مهم نیست,چون دارن در کل برای جبهه صهیون کار میکنن.
این موضوع که یهودیها همه بد نیستن رو همه ما میدونیم!

نقل قول:منظور شما از "به جای این کارها" چیه؟؟ دقیقا بفرمایید تا توضیح بدم. مگر بنده الان رفتار غیر منطقی ای دارم و یا بالای سر تاپیک نبودم که شما همچنین توصیه ای به من می کنید؟؟

به هر حال مخاطب من شما نبودید و وظیفه ی بنده هم مدیریت کردن بحث هاست تا تاپیک ها به یه نتیجه ی خاصی برسن.

اگر انتقاد دیگه ای هم دارید می تونید از همین جا با بنده در ارتباط باشید.

منظور من این هست که باید جوری داخل تالار برخورد کنید که افراد که جدید به سایت اومدن فکر نکن که با یک سایت مخصوص افراد مذهبی طرفن
باید اجازه بدین تازه واردها نظراتشون رو بگن و بعد اگر تایپک رو مقایر قانون سایت میدونید به اون فرد پیام خصوصی بزنید و براشون توضیح بدید
باید تا میتونیم نظر افراد بیشتری رو به این موضوعات جلب کنیم تا انشالله مردم بیشتری برای ظهور آماده بشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer
۱:۵۷, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
(۴/شهریور/۹۰ ۱۶:۴۳)Reza_Jackman نوشته است:  در کل ساخت فیلم در ژانر وحشت به هر شکلی حتی با ویرایش در سبک اصلی چیزی جز کار کردن برای دشمن نیست !
سلام
مثلا من سالها است روی قضیه نشون دادن فرجام بد اعمال فکر می کنم ، این امر می تونه کاملا منطبق با آموزه های دینی هم باشه.
نمونه این نوع برخورد رو هم می تونیم توی قرآن ببینیم ، صحنه های وصف جهنم ، یا توی روایات.
حتی میشه تراژدی های دینی رو نشون داد ، مثل داستان حضرت یحیی.
اصلا چرا دور بریم ، همین سریال حضرت ایوب سیمای خودمون ، من که بچه تر بودم خیلی می ترسیدم.
در کل از هر حس فطری میشه در جهت درست بهره برد ، فقط به شرط این که مطابق با آموزه های دینی باشه ، نه این که مثل سریال های سیما چهار تا آدم بی اطلاع بشینند و فیلمنامه بنوسیند ، بعد هم اسم یک کارشناس مذهبی رو بچسبونند تهش.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲:۰۳, ۱۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۲۲:۱۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #36
آواتار
@ alipc9000

با سلام مجدد به شما!

می خوام فقط کمی راجع به نظارت برای شما توضیح بدم. بنده خودم تازه ناظر این بخش شدم و قبل از این فکر می کردم نظارت خیلی راحت باشه. اما ...

ناظر هر بخش در حالت کلی می تونه سه تا رویه داشته باشه :

1. کلا دخالت نکنه و فقط در مواقعی که پست ناجوری ( مثل فحش و ... ) وجود داره عمل حذف رو انجام بده.

2. گاهی اوقات دخالت کنه و گاهی دخالت نکنه.

3. همیشه دخالت مستقیم داشته باشه.

-----------------

در حالت اول از سوی برخی کاربرها به کم کاری و بی خیالی متهم میشه.

در حالت دوم باز هم از سوی برخی به سلیقه گرایی و برخوردهای سلیقه ای و تبعیض و ... متهم میشه.

و در حالت سوم هم به دیکتاتوری و سانسور و استبداد و استکبار و طاغوت و ... متهم میشه.

---------------

حالا شما اگر ناظر باشید، کدوم رویه رو پیش می گیرید؟Idea

در هر حال کاربرها معمولا به ناظرها کم لطفی می کنن و کاری اش هم نمیشه کرد و همیشه حرف پشت سر ما وجود داره!!!

بنده به شخصه رویه ی سوم رو پیش گرفتم و با هیچ کسی هم تعارف ندارم، حتی اگر اون شخص مدیر ارشد باشه!Exclamation

و قوانینی برای سینما وضع کردم و همه موظف هستن که از قوانین پیروی کنن!!!

و فکر می کنم منطقی ترین کار ممکن همین باشه!! اگر شما راه حل بهتری دارید بگید!!Smile چون با حرف های کلی به جایی نمی رسیم!!

امیدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشید!

تاپیک شما هم بنا به دلایلی حذف نمیشه که نمی خوام بیشتر راجع بهش صحبت کنیم!

موفق بمانید و در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، دل خسته ، alipc9000 ، Hadith
۲:۴۴, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۸/بهمن/۹۰ ۲:۰۳)Admirer نوشته است:  در هر حال کاربرها معمولا به ناظرها کم لطفی می کنن و کاری اش هم نمیشه کرد و همیشه حرف پشت سر ما وجود داره!!!
این رو نگید ، اینجوری ها هم نیست!
به عنوان مثال باید بگم که در دوران دانشجویی ، اکثراً وقتی یک استاد بحث دینی رو پیش می کشید (مثل اخلاق ، معارف و .... ) همه یا سر کلاس چرت می زدند ، یا بی دلیل مخالفت می کردند ، یا طرف رو بی سواد خطاب می کردند (حتی اگر واقعا حرفش منطقی و زیبا می بود) اما ما یک استادی داشتیم (خدا حفظش کنه) ، ایشون بحث تاریخ اسلام رو درس می دادند، ایشون این قدر سر کلاس شیوا صحبت می کردند که مخالفین رو هم مجذوب خودشون می کردند ، نه این که فقط قدرت بیان داشته باشند ، نه خیر ، ایشون خودش رو هم سطح شاگردای خودش می گرفت ، و اگر نظر مخالف می شنید ، نه تنها جبهه نمی گرفت ، بلکه با آرامش خاطر و با منطق و به دور از ناراحتی جوابشون رو می داد.مثل ایشون رو من در بین روحانیت محترم هم دیدم.
شما هم به عنوان یک مسئول (حالا در هر سطحی) اگر خودتون رو در برخورد هاتون هم سطح و هم تراز دیگران ببینید ، مطمئنا به یاری خدا موفق خواهید بود.این کار شرح صدر و حلم نیاز داره ، اما اگر اولش رو خوب پیش برید ، هم خودتون عادت می کنید ، هم دیگران شما رو بالاتر از خودشون می بینند (بدون نیاز به بالا گرفتن شخص خودتون).
البته این نظر و تجربه شخصی منه ، اما امضاء من رو بخونید ، این از خود اللهه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Admirer ، alipc9000
۲:۵۵, ۱۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۳:۳۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #38
آواتار
ممنون از نظرت علی جان!Heart

تذکر به جایی بود و همیشه باید آویزه ی گوش همه ی ما به خصوص ناظرهاWink باشه!

به هر حال مکانیزم تنظیم قانون، گمان می کنم بهترین راه برای رسیدن به عدالت باشه و البته یادت باشه که ماها هم بی خطا نیستیم ولی سعیمون اینه که از روی مسائل شخصی تصمیم نگیریم انشاالله و مواردی که جا داشته باشه حتی از قانون کوتاه هم میایم!!

اما این رو هم یادت باشه که هیچ وقت نمیشه همه از یه نفر راضی باشن و این محاله!!!

از پیامبر بالاتر داریم؟؟ چقدر دشمن داشت؟؟ با این که اسوه ی اخلاق و رفتار نیک بود!! دلیلش چی بود؟؟

به خاطر این که برخی از انسان ها، پنبه ای در گوش خودشون فرو کردن و هیچ گاه نمی خوان بیرونش بیارن که حتی حرف دیگران رو فقط و فقط برای لحظه ای بشنون!!!

امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، alipc9000
۱۵:۰۶, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
دوست عزیز من میگم بحثی که در تاپیکی میشه حتما ربط داشته دیگه پس باید همونجا جواب داده بشه نه جای دیگر.
۱۶:۰۵, ۱۱/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #40
آواتار
به نام خدا

با سلام به شما دوست عزیز!

اسم هر موضوع محور بحث رو مشخص می کنه و اگر غیر از محوریت بحث مطلب دیگه ای درج بشه و بحثش ادامه پیدا بکنه بنده موظف به حذف و ویرایش هستم! چرا؟

چون اساس وجود تاپیک های مجزا و اساس وجود اسم مجزا و موضوع مجزا برای هر تاپیک زیر سوال میره!

یا علی برادر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]