|
ارتباط با ناظران بخش صنعت سینما و هالیوود
|
|
۳:۰۸, ۳/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام...
دوستان و کاربران عزیز فروم اگر انتقاد یا پیشنهاد یا مبحثی را برای عنوان کردن دارند از طریق همین تاپیک به ما اعلام کنند تا مورد بررسی قرار گیرد... الله حافظ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۷, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
یه سوال.چراتایپیک نقد ارباب حلقه ها روبازنمی کنید؟خیلی ها فکرمی کنند که از اینکه بعضی ها حرف خوبی می زدن بستسن.خواهشا بازش کنید.
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۱۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوست عزیز! به تالار خودتان خوش آمدید! والا، فلسفه ی بسته شدن تاپیک می تونه دلایل مختلفی داشته باشه! که در مورد این تاپیک افتادن در یک دور نا متناهی و بی نتیجه است که نظرات مانند خطوط موازی هیچ گاه به یکدیگر نخواهند رسید! و بنده احساس می کنم به حد کافی در این مورد بحث شده و خوانندگان می توانند با رویت نظرات مختلف به عمق استدلال ها پی ببرن و نتیجه گیری دلخواهشون رو انجام بدن! از حضور شما در تالار مشعوف شدم! موفق بمانید و در پناه خق یا علی |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام
البته فکر می کنم اگر حرفی داشتید در رابطه با نقد ارباب حلقه ها ، به آقای admirer بزنید ، اگر ایشون دیدند مشکلی نداره ، در تاپیک قرار می دنش. |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام هد هد جان دوتا سوال ابتداییت مقداری توضیح بشتری می خواد اما من سعی میکنم سوال سوم رو جواب بدم.اگر به انجور فیلما که شیطان همیشه شکست می خوره دقت کنی میبینی که باید اتفاقات خارق العاده ای بیفته تا بشه شیطان رو شکست داد فقط این اتفاقات برای یک نفر میفته و بقیه کاری از دستشون بر نمیاد.اینا قصد ندارن شکست شیطان رو نشان بدن بلکه دارن قدرت شیطان رو نشون میدن که فقط معجزه میتونه شیطان رو نابود کنه.
|
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۳۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
داستان های نارنیا که توسط نویسنده ای ماسون نوشته شده است برای ماسون ها مانند کتاب "حافظ " برای ایرانی هاست.این مجموعه داستان ها با ایجاد محیطی خیالی و جادویی برای کودکان مانند مجموعه داستان های" هری پاتر "به ترویج کابالا می پردازد.از کتاب اول این مجموعه داستان تا به حال چند فیلم و انیمیشن ساخته شده است که آخرین آن در سای 2005 میلادی توسط کمپانی "والت دیزنی" ساخته شد.به دلیل استقبال بالای مردم و بویژه نوجوانان از این فیلم سری جدید آن بانام "شاهزاده کاسپین" در سال 2007 به بازار آمد. و با استقبال چشمگیری هم روبرو شد.اما به تازگی قسمت سوم این مجموعه نیز ساخته شده و روی پرده رفت که به شدت اهداف ماسونی و ضد اسلامی دارد.از جمله این موارد که در سری های قبل این فیلم هم مشاهده شده ترویج جادو و کابالا در میان نوجوانان است.همچنین وجود یک کاراکتر مقدس و دانا که در مواقع سختی به کمک شخصیت های داستان می آید که البته این شخصیت یک شیر به نام اصلان است.
اما از جمله مواردی که در سری جدید فیلم دیده میشود انتخاب رنگ سبز برای یک موجود اهریمنی است که در جریان فیلم نیز چندین بار از آن به عنوان "شیطان" نام برده می شود. جالب تر اینکه بارها و بارها از وجود شیطان سبز رنگ در "شرق" صحبت می شود و حتی شخصیت های ذاستان برای نجات مردم اسیر شده توسط مه سبز (شیطان) به مشرق سفر می کنند.البته این موضوع آنچنان تازگی ندارد چون رنگ سبز در بسیاری از فیلم های هالیوودی نماد اهریمن بوده است.از جمله در فیلم "مرد عنکبوتی" که کاراکتر منفی، "شیطان سبز" نام داشت و همچنین در فیلم "هری پاتر" که رنگ سبز نماد جادوی سیاه و طلسم مرگ بود و شخصیت منفی داستان همواره ار آن استفاده می کرد. همچنین در قسمت دیگری از فیلم مشاهده می کنیم که فرشته ای "آبی" از یک ستاره ی پر نور به زمین می آید و به قهرمانان داستان کمک می کند.کسانی که با مبانی فراما سونری آشنایی دارند می دانند که هفتمین راز از سیزده راز فراماسونری "جن آبی"(blue Demon) و به اعتقاد آنها اجنه طی شرایط خاصی از ستاره ی صبح (سیاره زهره) به زمین می آیند. [b]مورد بعدی که در فیلم "نارنیا 3" دیده می شود سفری است که شخصیت های اصلی داستان در ابتدای فیلم به یک شهر متروکه انجام می دهند. قهرمانان فیلم متوجه می شوند که مردم شهر توسط یک گروه ، وحشی به اسارت گرفته می شوند و به مه سبز (شیطان) تحویل داده می شوند که اتفاقا لباس این گروه وحشی کاملا لباس عربی بوده و چهره ای از اعراب و مسلمانان را در ذهن ایجاد می کند که البته این هم آنچنان تازگی ندارد و اصلا فلسفه ی ایجاد هالیوود تحقق این اهداف بوده است. |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد میکنم نقد سریال های خارجی وپر طرفدار مثل supernaturalو.......... رو تو سایت بزارید
|
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
راستش من تازه وارد این پیج شدم و وقتی که برای اولین بار وارد شدم خیلی خوشحال شدم چون فکر میکردم بالاخره یه جایی پیدا شد که میشه باهاش یه کاری کرد یه حرکتی زد مثلا فیلم ظهور خیلی حرکت بزرگی بود چون در یه سطح وسیع آگاهی داد و حرفاش هم تقریبا مستدل بود اما اینجا فقط آدم یک سری آگاهی میگیره و هیچ کس هم نظر نهایی و درست رو بعنوان نظر کارشناسی نمیده اکثر بحث ها بدون نتیجه تمام میشه بدون اینکه مخاطب جواب سؤال رو بطور کامل گرفته باشه. یه سری نظر شخصی که معلوم نیست که درسته یا غلط. بیشتر اینجا جایی شده برای ابراز اینکه طرف یه عرض اندامی بکنه وگرنه نباید اینقدر تاپیک های نزدیک بهم باشه
حقیقتا از وقتی که اومدم خیلی فکر کردم که چطور میشه کار اصولی و اساسی کرد چیزی که بنظرم رسید این بود که شاید بهتر باشه یه تاپیک رو انتخاب کرد و یک زمانی رو برای جستجو به کاربر داد و بعد یه کارشناس اینکاره بیاد ماحصل اینها رو بذاره اینجوری هم از ماها یه محقق ساخته شده که یاد میگیریم چطور برای پیدا کردن جواب سؤال هامون تحقیق کنیم هم نظر کارشناسی ارائه میشه و تاپیک ها بدون نتیجه رها نمیشن این کاررو من چند سال قبل با چندتا از دوستام انجام دادم و خیلی جواب داد در مدت کوتاهی همه ما یاد گرفتیم که منبع رو پیدا کنیم وچطور ازشون استفاده کنیم همون داستان قدیمیه که اگه میخوای یه نفر رو برای یک روز سیرش کنی بهش یه ماهی بده اما اگه میخوای برای یه عمر سیرش کنی بهش ماهیگیری یاد بده البته باید از بحث کارشناسی شده تشکر کرد که مثلا فلان بازی یا فیلم رو تحلیل میکنن که واقعا آدم یه چیزی یاد میگیره و بیشتر گیج نمیشه |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول: همون داستان قدیمیه که اگه میخوای یه نفر رو برای یک روز سیرش کنی بهش یه ماهی بده اما اگه میخوای برای یه عمر سیرش کنی بهش ماهیگیری یاد بده با سلام و تشکر بابت پیشنهاد خوبی که دادید. متاسفانه در تالار کارشناس بحث سینما و ... نداریم و اکثر تاپیک ها هم به همت نظرات و تحلیل های شخصی کاربران ایجاد شده و نمیشه ازشون انتظار یک تحلیل بی عیب و نقص داشت . در مورد اینکه به جای دادن ماهی به مخاطب شیوه ی ماهیگیری رو باید بهش یاد داد هم صحیح فرمودید ولی این ماهیگیری توسط کی باید اموزش داده بشه ؟ توسط کاربرانی مثه ما که داریم نظر شخصیمون رو میگیم و یا یک کارشناس؟ این شیوه تحلیل استراتژیک به بررسی مفاهیم ارائه شده در یک اثر هنری میپردازه رو بیشتر با اسم دکتر حسن عباسی میشناسن و ما هم پیشنهادمون اینه که سخنرانی های مربوط به سینمای استراتژیک و دکترین سینمای ایشون رو پیگیری کنید که با ریز جزئیات این نوع تحلیل آشنا بشین. برای آشنایی بیشتر با سبک تحلیل های استراتژیک و دانلود جلسات به وبسایت سینمای استراتژیک مراجعه بفرمائید . در پناه حق |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
این که تواین تالارروی فراماسونری این چیزا کارمیشه خوبه ولی فک نمیکنیدداره یه کم شورش درمیاد اخه چرا یه ذره متفاوت نیستیددیگه داریدشورشودرمیارید
|
|||
|
۲۰:۳۱, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۲۱:۲۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۶/مرداد/۹۰ ۱۲:۴۱)EMPERATOR نوشته است: آ« ها که نوکران شیطان هستند هیچ وقت در فیلم هایشان همین مطلب ساده رو هم خیلیا سختشون ـه که قبول کنن ! و با هزار و یک طرفند میخوان از زیرش در برن و بقولی خودشونو گول بزنن . فقط واسه چی ؟!؟ واسه اینکه میخوان ازون فیلمی که دارن می بینن لذت ببرن و لذتشون خراب نشه !!! یعنی یه جورایی مثل کسی که داره یه خواب خیلی شیرین می بینه ، وقتی بیدارش میکنید چقد ناراحت میشه دیدین تا حالا ؟؟؟ ![]() حتی بعضیاشون سعی میکنن 2باره بخوابن تا ادامۀ خواب رو ببینن !!! خخخخــ ![]() ماجرای بعضی افراد در قبال فیلمای هالیوود هم همینه که واقعاً جای تأسف داره ! ![]() (۸/دی/۹۲ ۱۹:۵۳)-90bahareh نوشته است: فک نمیکنیدداره یه کم شورش درمیاد اخه چرا یه ذره متفاوت نیستید دقیقاً منظورتون از متفاوت بودن چیه ؟!؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا باید موضوعات مهم بخش *صنعت سینما و هالیوود* را بخوانیم | Justice Bringer | 0 | 1,862 |
۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۵ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|

دیدین تا حالا ؟؟؟