|
ارتباط با ناظران بخش صنعت سینما و هالیوود
|
|
۳:۰۸, ۳/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام...
دوستان و کاربران عزیز فروم اگر انتقاد یا پیشنهاد یا مبحثی را برای عنوان کردن دارند از طریق همین تاپیک به ما اعلام کنند تا مورد بررسی قرار گیرد... الله حافظ |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۶, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
نقل قول: این که تواین تالارروی فراماسونری این چیزا کارمیشه خوبه ولی فک نمیکنیدداره یه کم شورش درمیاد اخه چرا یه ذره متفاوت نیستیددیگه داریدشورشودرمیارید با سلام . مطالب دیگه اصلا مورد توجه قرار نمیگیره , خیلی از مطالبی که خودم توی تالار قرار دادم به شدت مورد بی مهری قرار گرفته ...تنها چیزی که توی همین بخش سینما جذابیت داره نمادهاست , اونم اونقدری تکرار شده که به قول شما داره شورش در میاد . من خیلی از تحلیل ها رو به علت همین بی توجهی ها توی سایت قرار ندادم . |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۴, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من فکر میکنم دیگه نباید روی نمادهایی که تو فیلمها هست مانور داد...
دیگه انصافا همه به اندازه ی کافی در این باره میدونن و مطرح کردن دوباره ی این موضوعات توی هر فیلم چیز عادی هست و گاها ادامه دادن این طور نقدها باعث میشه اصلا مخاطب رو فراری بدیم و طرف با خودش بگه اینها که همه چیز رو فراماسونری یا بد میبینن... به جاش بیایم اهداف سیاسی یا اجتماعی که فیلم دنبال میکنه رو بگیم... یا اگه فیلمی مذهبی هست هدفی که این فیلم میخواد بیان کنه رو سعی کنیم پیدا کنیم و با دلیل و مدرک بیانشون کنیم. شاید بعضی از دوستانمون بگن که خوب مگه ماها علامه ی دهریم یا مگه ما فیلمها رو میسازیم که از هدفش سر دربیاریم؟ ولی به نظر من اگه در غالب همین تاپیکها موضوعها رو بیان کنیم به پاسخ های خوبی میرسیم. البته بگم که هر فیلمی هم ارزش نقد و بررسی نداره که الحمدلله تو تالار تا به حال نداشتیم از این طور فیلمها. |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۲ ۲۰:۳۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول:اتفاقا من فکر میکنم دیگه نباید روی نمادهایی که تو فیلمها هست مانور داد... سلام اقا رضا . واقعا فکر میکنید همچین تاپیکی نزدم ؟ نقد و تحلیل "شیطان نیز میگرید - Devil May Cry" هیچوقت بی مهری که به این تاپیک شد رو فراموش نمیکنم !!! درست یک ماه براش وقت گذاشتم با عرض معذرت همچین حرفهایی فقط شعاره ...کسی به این مطالب اصلا اهمیت نمیده , همین الان تحلیل کاملی از سه گانه ی ماتریکس دارم که به مسائلی توش اشاره شده که تا به حال از هیچ رسانه ای بهش توجه نشده ؟ خب بیکارم همچین کاری کنم ؟بررسی سال 2013 هالیوود ! چه گام هایی برداشته شد ؟ هدف هالیوود امسال چی بود ؟ واقعا این تحلیل ها ارزشی دارند ؟ حتی میخواستم کارگردان به کارگردان پیش بریم و کل دنیای یه کارگردان رو بررسی کنیم مثه اسپیلبرگ و واچوفسکی ها و نولان و .... بیخیال حاجی |
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
کاشکی ما رو بی نسیب نمیذاشتی آقا رضا...
اگه خواهش کنیم ، راه نداره!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۲ ۲۰:۳۱)Reza2035 نوشته است: سلام اقا رضا . سلام به نظر من باید تمام تاپیکها درباره ی فیلمها همینطوری باشه. این مقاله ای که قرار دادید به حدی خوب و جامع هست که نمیشه چیزی دربارش گفت. اگه نخوام بگم به طور کامل و همه رو ولی با جرات میگم که اکثر قریب به اتفاقی که این مقاله رو بخونن دیگه نمیتونن چیزی برای مخالفت بیارن. چون از زوایای زیادی بررسی شده و تو سایتهای دیگه هم قرار میگیره. الان تاپیکی مثل سریال سوپرنچرال رو ببینید... کلی صفحه رفته جلو ولی کمتر کسی بوده که بخونه و قانع بشه و بعدش موردی رو مطرح نکنه. علتش هم فکر میکنم تا حد زیادی این بود که تو اون تاپیک خیلی ریز روی نمادهای فیلم رفته بود و در اوایل بحث خصوصا اصلا نگاه عمیق به سریال و بحث نبود. فقط یه عده میگفتن که سریال شیطانیه یه عده میگفتن که نه... (اونی که میگفت نه یکیشون خودم بودم ولی الان با اون شدت نمیگم نه و انکار نمیکنم)اتفاقا اون بخش از صحبتهام که گفتم هر فیلمی رو نقد نکنیم دقیقا همین بود... تا وقتی فیلمهایی مثل ماتریکس هستن که کلی حرف و اندیشه پشت سرشون هست چرا وقت رو صرف فیلمهایی کنیم که تا اون اندازه قوی نیستن... حتی سه گانه ی تبدیل شوندگان یا بت من و نابودگر ... کلی حرف دارن که پشت صحنه های اکشن و فضاسازی های درام پنهان شدن. قرار هم نیست که انتظار داشته باشیم که همه بیان و استقبال کنن بلکه من میگم که حالا که داریم کار میکنیم حداقل بیایم و کار خوب و جامعی رو مثل همون تاپیک ارائه بدیم یعنی کار کاربرای فعال و یا ناظرین بخش سینما بررسی اجمالی یا ساده ی فیلمها نباشه (نمیگم نباشه ولی خوب تمام و کمال این نباشه) حتی اگه زمان زیادی طول بکشه تا تحلیل قرار بگیره بازهم ارزشش رو داره چون هدف این تحلیل ها اینه که پشت پرده ی این فیلمها و اندیشه ها رو نشون بده پس باید طوری باشه که کسی نتونه ازش ایرادی بگیره. بازهم هرچی شما دوستان تصمیم بگیرید. ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۲۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
راستش من تازه وارد این پیج شدم و وقتی که برای اولین بار وارد شدم خیلی خوشحال شدم چون فکر میکردم بالاخره یه جایی پیدا شد که میشه باهاش یه کاری کرد یه حرکتی زد مثلا فیلم ظهور خیلی حرکت بزرگی بود چون در یه سطح وسیع آگاهی داد و حرفاش هم تقریبا مستدل بود اما اینجا فقط آدم یک سری آگاهی میگیره و هیچ کس هم نظر نهایی و درست رو بعنوان نظر کارشناسی نمیده اکثر بحث ها بدون نتیجه تمام میشه بدون اینکه مخاطب جواب سؤال رو بطور کامل گرفته باشه. یه سری نظر شخصی که معلوم نیست که درسته یا غلط. بیشتر اینجا جایی شده برای ابراز اینکه طرف یه عرض اندامی بکنه وگرنه نباید اینقدر تاپیک های نزدیک بهم باشه
حقیقتا از وقتی که اومدم خیلی فکر کردم که چطور میشه کار اصولی و اساسی کرد چیزی که بنظرم رسید این بود که شاید بهتر باشه یه تاپیک رو انتخاب کرد و یک زمانی رو برای جستجو به کاربر داد و بعد یه کارشناس اینکاره بیاد ماحصل اینها رو بذاره اینجوری هم از ماها یه محقق ساخته شده که یاد میگیریم چطور برای پیدا کردن جواب سؤال هامون تحقیق کنیم هم نظر کارشناسی ارائه میشه و تاپیک ها بدون نتیجه رها نمیشن این کاررو من چند سال قبل با چندتا از دوستام انجام دادم و خیلی جواب داد در مدت کوتاهی همه ما یاد گرفتیم که منبع رو پیدا کنیم وچطور ازشون استفاده کنیم همون داستان قدیمیه که اگه میخوای یه نفر رو برای یک روز سیرش کنی بهش یه ماهی بده اما اگه میخوای برای یه عمر سیرش کنی بهش ماهیگیری یاد بده البته باید از بحث کارشناسی شده تشکر کرد که مثلا فلان بازی یا فیلم رو تحلیل میکنن که واقعا آدم یه چیزی یاد میگیره و بیشتر گیج نمیشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا باید موضوعات مهم بخش *صنعت سینما و هالیوود* را بخوانیم | Justice Bringer | 0 | 1,852 |
۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۵ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|

... آقا رضا شما بذار ما قول میدیم پر توجهی کنیم !!! خب بعضی وقتا مطالب خوب از دست کاربرا در میره دیگه !!!

با عرض معذرت همچین حرفهایی فقط شعاره ...کسی به این مطالب اصلا اهمیت نمیده , همین الان تحلیل کاملی از سه گانه ی ماتریکس دارم که به مسائلی توش اشاره شده که تا به حال از هیچ رسانه ای بهش توجه نشده ؟ خب بیکارم همچین کاری کنم ؟
ولی الان با اون شدت نمیگم نه و انکار نمیکنم)