|
از این همه اشتباه خسته شدم !!!
|
|
۱۲:۳۹, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید ؛
دوستان حقیر عمر زیادی نکردم ولی به خدا خسته شدم از این همه گناه و اشتباه که هر روز میکنم و پس از اون ناراحت میشم و قسم به خدا میخورم که دیگه تکرارش نکنم و بعد از چند روز باز همان اش است و کاسه !!!! به خدا دیگر نمیتوانم از روی شرمساری سرم رو به بالا ببرم بگم خدایا شکرت !!! با اینکه میداتنم اون بخشنده ترین و مهربان ترین هست ولی دل و غیرت خودم اجازه نمیدهد ، تازه امسال میخواهم وارد دانشگاه بشم و نمیدونم اونجا چقدر خدا برای ارزش سنجیم امتحان گذاشته و باید در مقابل چه گناه هایی ایستادگی کنم !!! دیگه تحمل ندارم دیگه این همه گناه رو نمیتونم تحمل کنم ، میدونم خیلی از بچه های این انجمن هم درگیر این مسئله هستن و شاید روشون نشه اعتراف کنن ولی من دیگه نمیتونم ، استاد رائفی پور گفت مگر امام زمان چند نفر مثل ما داره ؟ مگه چند نفر تو دنیا میدونن که اصلا حضرت مهدی هست ؟ اصلا چند نفر اسمش رو میدونن چند نفر تو اینایی که میدونن توجیه هستن ؟؟؟؟ فکر اینکه امام زمانم رو من حساب کرده و من دارم 6 و 8 میزنم ودرگیر این همه گناه شدم داره اتیشم میزنه ، دوستان خسته شدم از این همه تاپیکی که هر روز تو انجمن میاد و هیچ گونه سودی هم برای تعجیل امام زمان نداره ، من این تاپیک رو تو انجمن سبک زندگی زدم چون میدونم این زندگی مسخره و پز زرق وبرق ما ها را مسرور کرده ، چون این دنیا با وسوسه هاش ما رو از امام زمان دور کرده مگه یادتون نمیاد دشمن در جه 1 مون اون ملعون چی گفت : قال فبما اغویتنی لأقعدن لهم صراطک المستقیم. گفت به سبب آن که مرا گمراه نمودی من نیز بر [i]سر راه مستقیم تو در کمین آن ها [i]می نشینم[/b][/b]. (اعراف/۱۶) دوستان می خواهم یه چیز کوچیکی بین خودمان بگویم اصلا به درک که میخواهد بشیند !! ، ما امام زمان و خدا را داریم و از هیچ چیزی باکی نداریم ولی به شرطی که از من حرکت باشد که انگاه از خدا و ابولقاسم او حضرت مهدی برکتی باشد ، دوستان اگر شما هم مایل به این حرکت دسته جمعی و جهاد اکبر هستین پاشین بیاین و برای یکبار هم که شده با یک یا علی بریم جهاد اکبر بکنیم که جهاد اکبر همان جهاد با نفس هست ، ولی این بار جای اشتباه نیست ، اصلا به نظرم بیایم و برای اشتباهمون اینجا قوانینی بزاریم استاد گفت 40 روز 40 روز گناه ها رو ترک کنیم بیایم اگر در این 40 روز لغزشی کردیم و گناهی انجام دادیم 2 روز ( اصلا هر چی که شما بگید !!) روزه بگیریم یا 5000 تومان صدقه بدیم یا همه باهم انجام بشه یا چیز های دیگر !!! هدف از ساخت این تاپیک همینه من دیگه نمیتونم با انجام این گناه ها شاهد تاخیر اومدن شخصی باشم که به من دلبسته و من رو امید خودش قرار داره و من با گناه هم دارم بهش پشت میکنم حتی فکر این کار هم عذاب اوره ، دوستان منتظر نظر شما هستم .... ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مرحله اول برای تغییر، دونستن این مطلبه که شخص عمیقا متوجه باشه راهش اشتباهه و بخواد تغییر مسیر بده/ همین خستگی نشونه خوبیه! مرحله دوم تلاش برای تغییره برای این تغییر، مرحله به مرحله باید پیش رفت اگه یهو بخواید تغییر کنید در هر مسئله ای( ترک گناه، انجام واجبات و ...) ممکنه نتیجه مطلوب رو کسب نکنید* و خستگی مضاعفی در کنار خستگی قبلی پیدا کنید! نکته بسیار مهم: دوری از هم نشین بد / برگزیدن دوستان جدید(از موقعیت هایی که براتون پیش میاد کمال استفاده رو ببرید) و این مسئله رو هم بخاطر داشته باشیم ما هر کاری(احسان) هم بکنیم باز کمه، اما دونستن این مطلب نباید مانع بشه که از پا بشینیم / کلکم راع و کلکم مسئول؛ هرکسی تو هر جایگاهی هر کاری که از دستش برمیاد حتی کوچیک باید انجام بده... تنبلی تو این شرایط حساس ممنوع! ـــــ اینایی که گفتم اول از همه با خودِ خودم بودم/ شما همه بزرگوارید/ منتها چون مجرب بود، خدمتتون عرض کردم. * این موضوع بسته به روحیات شخص دارد. التماس دعای فرج/یاعلی... |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
کاملا موافقم و میدونم به نحوی داری شرایط توبه رو بیان میکنی ولی توبه در این شرایط بسیار سخت است ، در جامعی که از هر طرف در گیر وسوسه هستی و هر نفس و دمی حتی از دوستان و اشنایان در میاد بوی انحراف می اید نمی توان چنین عزمی پیداکرد ، همیشه خوب یادم هست که تو کتاب دینی میگفتن اگر شخصی یک گناه را به کرات انجام دهد این گناه در تمام وجود او رخنه می کند و در جدا کردن ان کار بسیار سختی است ،
ولی من به خوبی میدانم راه حل این موضوع چی هست ، چون در پایان تمامی گناه هانم حضور امام زمان رو درک میکنم و خجالت میکشم حتی این پشیمانی گاهی به صدم ثانیه پس از گناه میرسه !! ، راه حلش بسیار ساده است ، باید سبک زندگی رو درست کنیم که مناسب با ان حرکت کنیم این سبک زندگی باید همگانی باشه باید همه تو تالار به سمت تزکیه نفس بریم و سعی کنیم با توجه به احدایث جامعه اسلامی رو که در حال زدنش هستن اونم به صورت شدید ترمیم کنیم ، باید به این سمت بریم که فکر کنیم و سپس کار کنیم ، باید قبل از هر عملی این فکر رو کنیم که با انجام این کار ایا امام زمانم از من شاد میشه و بهم دل میبنده و یا این کار های من سبب تاخیر ظهورش میشه و حضرت رو نامید میکنه ، مگر حضرت رسول نفرمود : [b]"سفارش میکنم هرگاه خواستی کاری انجام دهی به سرانجام آن بیندیش، اگر مایه رشد بود؛ آن را انجام بده و اگر مایه فساد و تباهی بود آن را رها کن." ( قرب الاسناد / ص32) قصد از زدن این تاپیک این نیست که بخوام با چند تانصیحت قال قضیه رو بکنیم ، بلکه میخوایم مثل قوم موسی بگیم: خدایا غلط کردم دیگه من اون ادم نیستم ، من تغییر کردم چون من از این زندگی مسخره که به دنیا بیا درس بخون ، ازدواج کن ، بچه دار شو و بعد بمیر خسته شدم ، چون این زندگی رو میلیارد ها نفر قبل من تجربه کردن، که حتی بسیارشون کافر هستن ، پس فرق من با اونا چیه ؟؟؟ بگیم : خدایا من فهمیدم راز این زندگی چیه ، فهمیدم حضرت مهدی کی هست ، فهمیدم دشمنم کیه حالا قدم میزارم و جلو میرم !!! بگیم : خدیا من میخوام 40 روز 40 روز بهتر شم ، من میخوام دیگه اون زندگی گوسفندی رو نداشته باشم !!! وقتی که اینا رو گفتیم و پیش خودمون عهد بستیم اون وقت توی این تاپیک برای خودمون قوانین گذاشتیم و تعداد مون از اعداد 2 رقمی گذشت به 3 رقم و سپس به میلیون رسید و اون وقت جامعه میشه مهدی ، همه میگن ااااا...ااا مهدی کو .... اون وقت هست که مهدی ظهور میکنه . ( انشالله)
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱۸:۰۲ توسط zryy.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهداء و الصدیقین...
باهاتون موافقم چند وقتی میشه که دل دادم به این مسیر، ولی هنوز میلغزم... دعاتون میکنم... دعام کنید... آخه میگن با زبونی دعا کنید که گناه نکرده باشید... (گرفتین نکته شو؟ اینو رو حساب یه حدیث گفتم.) |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
دانشگاه فرصت خیلی خوبیه فقط باید عاقلانه و خیلی با احتیاط دوست انتخاب کنید اگه طالب باشین که نشون میده هستین به خدا توکل کنید ایشالله انسان های خوبی سر راهتون قرار میده ضمنا صبور باشین دانشگاه بشخصه برای من که خیلی هدایتگر بود البته پیشنهاد میکنم یه سر به این تاپیک بزنین ایشالله راهگشاست: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27177-page-2.html |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
انسان ممکن الخطا است (جایز الخطا نه ) اما در توبه همیشه باز است . و استغفار از یک جوان بسیار زیبا و مقبول است . اگر می خواهید شیاطین از دست شما ناراحت و خشمگین باشند همیشه ذکر لبت اعوذ بالله من الشیطان رجیم باشد . انشاالله موفق باشید .
|
|||
|
|
۹:۱۵, ۲۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۰:۲۷ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(( ان الله یحب التوابین و یحب المتطهرین)) بقره :222 اول فکر کنم اگر نان آور خانواده هستیم سعی کنیم لقمه خود و خانواده رو حلال تهیه کنیم که خیلی مهمه. وبعد از اون جا که سر منشا بسیاری از گناهان زبانه بیاید اولین چهله رو برای ترک پرگویی قرار بدیم. من به شخصه که تجربه کردم حتی اگه تو عصبانیت سعی کنیم کمتر حرف بزنیم زودتر خاموش می شویم. انگار مغر ما فرصت داره برای تجزیه و تحلیل و غلبه عقل بر خشم. تو این تاپیک درمورد بدی پرخوری و پرگویی و پرخوابی بحث شده که جدا مخرب هستند. به نظرم یک جدول تهیه کنیم شامل 24 خانه که تعداد ساعات شبانه روز هست. هر ساعتی که تخلف داشتیم یک علامت اخطار توش بذاریم. بعد شب موقع خواب یک نگاه به اون بندازیم. اگر خطایی کرده باشیم همین عذاب وجدان شاید موتور محرک ما باشه برای عدم تکرار اون. ( البته این بیشتر برای افرادی مثل من خوبه که می ترسند با تنیبه بیشتر نفسشون هنگ کنه و بدتر بشه اوضاع) درهر صورت بنده که هر سه تاش رو در نظر می گیرم ان شاءالله. ولی در مورد پرخوری کمتر. چون من به بهانه اسراف نشدن گاهی خودمو مجبور می کنم بیشتر بخورم. شایدم این بهانه باشه ولی عذاب وجدان اسراف هم ولم نمی کنه!! و در آخر تاکید می کنم نباید دراین مراقبه سه گانه سهل انگاری کنیم. هرکی پایه است زودتر این جدولو تهیه کنه و به شیطان فرصت فراموش کردنو نده. |
|||
|
|
۹:۳۸, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
باعرض سلام این تاپیک هم میتونه خیلی خوب در این راه بهمون کمک کنه ان شاء الله که بتونیم با برنامه ریزی دقیق به تک تک این موردها عمل کنیم....اولش سخته اما وقتی شروع کنید مطمئن باشید خدا به کارتون برکت میده و میتونید ان شاء الله ادامه بدید... کارگاه "معنویت" ان شاء الله که همه دوستان گرامی در این مسیر (جهاد اکبر)پیروز باشند... برای حقیر هم دعا کنید... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام!
بهتون تبریک میگم بابت این تصمیم...همین قد که الان و در این سن به این فکر افتادید خودش یه اتفاق مبارکه... تا همین جا که خدا لطف خودش رو شامل حالتون کرده از این به بعدش هم مطمئنا نگاهش با شماست... دوستان نکات خیلی خوبی رو گفتن من فقط میخواستم بگم حتما شبها موقع خواب با خودتون فکر کنید ک امروز چیکار کردید ، چقد به هدفتون رسیدید و چقد فاصله گرفتید... و اگه در دانشگاه هم خدایی نکرده تنها بودید به خاطر اینکه دوستی رو درخورتون ندیدید از این تنهایی ناراحت نباشد...و خوشحال باشید که با خیلی ها نیستید... ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خسته شدن از زندگی... | میثاق | 0 | 1,060 |
۲۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: میثاق |
|

![[تصویر: Sahme_Shoma1.gif]](http://www.sahebzaman.org/images/stories/other/Sahme_Shoma1.gif)