|
ای کاش دخترم باربی را نمیشناخت...
|
|
۲۰:۵۳, ۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۲ ۲۱:۱۷ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ساعت 9 شب، خیابان ولیعصر،دختری که هزاران چشم او را بدرقه میکنند و بوق های ممتد اتوموبیل ها برای او، صدای حیا را در شهر گم کرده است. ساعاتی بعد از کلانتری محل با پدر و مادر این دختر تماس گرفته میشود.... پدر و مادرش مدام خود را ملامت میکردند که مگر ما چه برای دخترمان کم گذاشتیم که این گونه حیائش را به حراج بگذارد.... پدر و مادر او شاید هیچ گاه نفهمیدند که همه چیز از عروسک ها و لوازم التحریر باربی کودکی دخترش شروع شد... (افرادی که عقیده دارند عروسک باربی یک عروسک معمولی است اینجا را بخوانند) زمانی که او در ذهنش باربی را الگویی زیبا و دوست داشتنی برای خودش انتخاب کرده بود... . . . . . . . ** چه اشکالی دارد برای کودکمان یا کودکان فامیل و همسایه، لوازم التحریر مناسب هدیه دهیم. چند نمونه لوازم التحریر ایرانی و اسلامی : ![]() دفتر تحریر ایام ![]() ثنا و ثمین ![]() راه بهشت -=-=-=-=-=- جداً از فرهنگ سازی برای بچه ها غافلیم... غرب داره برای شیعه ها الگوسازی میکنه و از همون سن کم مغزشون رو شستشو میده... اونوقت ما... حداقل از اینجور حرکت های فرهنگی حمایت کنیم و سعی کنیم فرهنگ اسلامی رو گسترش بدیم... برگردیم به اصالت خودمون...سبک زندگی اسلامی... عواقب غفلت از همین موضوعات بظاهر ساده بسیار خطرناکه و درنهایت دامن خودمون رو میگیره... الان نزدیک باز شدن مدارسه...خرید لوازم تحریر برای بچه های خودتون که مدرسه میرن و همینطور جشن نیکوکاری...میتونیم از همین ها شروع کنیم... به امید گسترش فرهنگ اسلامی و درست شدن سبک زندگیمون... ![]() |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
همش بگویید ایرادش چیست ایرادش چیست؟
ایرادش در این است که جذابیت ندارند! ایرادش در این است که یک دختر بچه ی کچک با یک شخصیت کارتونی کوچک ارتباط برقرار می کند نه با تصویر شهید بابایی ایرادش در این است که بچه ها جذابیت ها را دوست دارند نه حقانیت ها را. ایرادش در این است که پاسخ ما به باربی دارا و سارا و امثالهم است. |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام
خواهرم هزاران کودک با امثال این عروسک ها بزرگ شدن و از حیا و نجابتشون هیچ چیز کم نشده.کودک تا زمانی که بچه هست باید بچگی کنه .الگوی کودک، مادرش که نماد حیا و پدرش که نماد پاکی هست باید باشه. بچه ها رو نه با محرومیت از بچگی کردن بلکه با پرورش در محیط پاک و اسلامی باید پرورش داد. کودک وقتی ببینه حجاب مادرش ترک نمی شه یا حیا چشم پدرش چطور پایه زندگی رو حفظ می کنه.هزار تا از این عروسک ها هم نمی تونه عقیده رشد کرده تو همچین خانواده ای رو متزلزل کنه. محروم کردن بچه ها از بچگی کردن خیلی جاها نتیجه برعکس داشته. |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۲ ۲۲:۳۵ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۱)ehsanagiyan نوشته است: همش بگویید ایرادش چیست ایرادش چیست؟ به نام خدا سلام لطفاً برای حرفهاتون دلیل قانع کننده بیارید؟ چرا فکر می کنید یک کودک نمیتونه با تصویر شهدا ارتباط برقرار کنه؟ بنظر شما نمیشه حقانیت رو همراه با جذابیت به کودک ارائه داد؟ اتفاقاً طبق احادیث باید به فرزندان حقانیت رو تعلیم داد... امام على عليه السلام مى فرمايد: وَحَقُّ الْوَلَدِ عَلَى الْوَالِدِ اءَنْ يُحَسِّنَ اسْمَهُ، وَيُحَسِّنَ اءَدَبَهُ، وَيُعَلِّمَهُ الْقُرْآنَ. (و حقّ فرزند بر پدر آن است كه براى كودك نام نيك انتخاب كند و او را خوب تربيت نمايد و قرآن تعليمش دهد).(حكمت 399 نهج البلاغه معجم المفهرس) کودک میبینه و یاد میگیره...میشنوه و یادمیگیره... کنجکاوی میکنه نسبت به دیده ها و شنیده ها... حالا این هنر ماست که بتونیم کودک رو با سبک زندگی اسلامی آشنا و تربیت کنیم و حواسمون باشه چه چیزهائی رو باید ببینه و بشنوه و ملکه ذهنش کنه و چه چیزهائی نباید... هنر ماست که کودک رو باربی گونه تربیت کنیم یا با قرآن و دین مأنوسش کنیم... همونطور که گفتم باید فرهنگ سازی بشه و از محصولات فرهنگی که سازگار با سبک زندگی اسلامی هست حمایت شه... (۱/شهریور/۹۲ ۲۱:۴۹)MohamadHossein نوشته است: با سلام سلام در اینکه این عروسک ها روی کودک و نگرشش به زندگی تاثیر میذارن شک نکنید... البته کم و زیاد این تاثیرات بستگی به محیط اطراف هم داره... اصلاً چه لزومی داره فرزندمون با این عروسکها بزرگ شه!؟ آیا محروم شدنش از یک عروسک مبتذل رو برابر با بچگی نکردنش میدونید!؟ ممکنه کودک سم هم ببینه و گیر بده که میخواد بخوره آیا ما باید بهش بدیم!؟ امثال این عروسک هم، مثل سم میمونن برای روح بچه... حالا اون نمیدونه خطرناکه ما که میدونیم آیا باید به خوردش بدیم!؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دلیل قانع کننده اینه که کودک امرو دوست نداره به قصه های شاهنامه که میلیون ها بار تعریف شده گوش بده. کودک امروز راحت تر با بن 10 ارتباط برقرار می کنه تا مثلا با جنگ ایران و عراق. کودک امرو راحت تر با پاندای کونگ فو کار ارتباط برقرار می کند تا مثلا با رستم شاهنامه.
اگر نظریات شما درست بود وضع ما الان این نبود. اینقدر مردم دیگه رو احمق فرض نکنیم و خودمون رو دانشمند و عاقل. حتما شخصی های کارتونی غربی جذابیتی داشتند که این همه بچه رفتند سمتش و به خدا قسم که هیچکس دیوانه نیست. هنر ما در این است که قرآن را در قالب مفاهیم جذاب انتقال بدیم. و اگر منظور شما از جذابیت اون شکل های روی دفتر های ایرانیه باید بگم پس همین ها رو چاپ کنید و امیدوار باشید |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۲ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۲ ۲۲:۳۶)ehsanagiyan نوشته است: دلیل قانع کننده اینه که کودک امرو دوست نداره به قصه های شاهنامه که میلیون ها بار تعریف شده گوش بده. کودک امروز راحت تر با بن 10 ارتباط برقرار می کنه تا مثلا با جنگ ایران و عراق. کودک امرو راحت تر با پاندای کونگ فو کار ارتباط برقرار می کند تا مثلا با رستم شاهنامه. متاسفانه دلایلتون قانع کننده نیست...(بیشتر توجیه استفاده از عروسک ها بود نه دلیل!!!!!) اتفاقاً حرفای شما تائیدی بر دغدغه ما تو این تاپیک هست!! چرا الان بقول شما وضع خرابه!؟چرا کودک به کارتون های غربی علاقه نشون میده!؟ چون براش فرهنگ سازی شده...چون از وقتی چشم باز کرده اطرافش پر بوده از این کارتونا و عروسکا...غرب برای کودک شیعه الگو ارائه داده!!! نمونش چیه!؟ همین عروسک مبتذل باربی!!! چرا نمیره سمت فرهنگ خودمون!؟ چون براش غریبه...ندیده و نشنیده...ذرق و برق کارتونا و عروسکای غربی چشم و گوششو پر کرده! کدوم عروسکا و کارتونا!؟ همونا که ما واسشون خریدیم و به خوردشون دادیم...همونا که ناآگاهانه در کشور ما توسط خود ما پخش و تبلیغ شده... حالا که فهمیدیم چه کلاهی سرمون رفته و چجوری فرهنگ غربی تو خونواده ها و مردممون نفوذ کرده بنظرتون نباید کاری کرد؟ باز هم دست روی دست بگذاریم...؟ خیر...تا جائی که میتونیم باید کار فرهنگی انجام بدیم و تولید محصولات فرهنگی با محتوای دینی داشته باشیم و اگه نمیتونیم لااقل در تبلیغ و گسترش تولیدات بقیه هموطنان کوشا باشیم... نمیدونم کجای این تاپیک و یا حرفایی که زده شد، مردم رو احمق و خودمون رو دانشمند فرض کردیم؟ -=-=-=-=-=-=- پ.ن: حرف من همونه که گفتم... باید فرهنگ سازی بشه و این فرهنگ سازی هم باید از جائی شروع بشه که شکر خدا این اتفاق در بعضی موارد(مثل همین نمونه هایی که معرفی کردم) افتاده...ان شاءالله با حمایت خانواده های ایرانی در همه زمینه ها این اتفاق بیفته و به نتیجه برسیم... موفق باشید...
|
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دلایل قانع کننده است دوست عزیز ذهن شماست که نمی خواد این ها رو بپذیره.
شما توقع داری که بن تن رو بذاریم این ور شهید بابایی رو بذاریم اونور بچه تو سر زنون بره سمت عکس شهید؟ نه اینها فکر های باطله. شما زمانی می تونید فرهنگ رو در قالب کاتون و عروسک نشون بدید که یک شخصیت رو خوب بپردایدش متناسب با نیاز های روانی کودک. نه اینکه از اول شروع کنید پیغام دادن و ترویج افکار هیچکس دوست نداره نصیحت بشه. حرف من اینه زمانی که شما کارتون های خداوند لکلک ها را دوست دارد و برنامه کودک هایی که از دم یک مجری و یک عروس هستند که تو سر و کله ی هم می زنند دارید نمی تونید بچه رو سرزنش کنید که چرا تو رفتی سمت باربی و ... خودتون دارید حرف خودتون رو نقد می کنید از یه طرف می گید چرا بچه نباید بره سمت فرهنگ ایرانی و اسلامی از یه طرف می گید چون براش غریبه شده؟ و نشنیده؟ نکنه توقع دارید کودک باربی رو که دید حمد و سوره بخونه؟ ما هم نگفتیم جایی از این تاپیک این رو زده ولی برداشت من از حرفاتون این بود که چرا کودکان و والدینشون اینقدر نفهم هستن که به جای مثلا دفتر ثریا رفتن دفتر باربی خریدن! |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اولا هنوز کارتون های ما، نه از نظر مفهوم بلکه از نظر نوع انیمیشن و ساختار برای بچه ها جذاب نیست.شهدا سرمایه ما هستن ولی شما چه جوری می خواین فلسفه شهادت و به یه بچه بگین. په جوری می خواین نحوه شهید شدن به یه بچه 5 ساله بگین تا از ترس رنگش نپره.شما می فرمایید سم (این نظر شماست و نظر هر کس محترم است) برای بنده محیط ناسالم برای بچه سم. برای من هزار تا باربی هم ریشه بچه رو خشک نمی کنه ولی شما آسیب می دونین. هر کس منش و روش خودش و داره. بنده با همین فرهنگ بزرگ شدم تا دلتون هم بخواد از اسباب بازی های بت من و اینا داشتم و خواهرم از این باربی ها که به منظر شما سم هست. ولی الحمدالله الان دچار مشکلات که شما می گین نه من شدم و نه خواهرم.
فردا که بچه شما رفت مدرسه و دست یه عالمه بچه دیگه از اینا دید اون موقع منطق شما برای پذیرفتن حرفاتونن براش مفهوم نداره و همیشه این سوال هست که چرا من نداشتم. بچه نه با محدود کردن بلکه با روش صحیح باید بزرگ کرد. سم روش اشتباه تربیت بچه است نه دو تا عروسک که حسرتش رو دل بچه زمانی که تو دست بقیه می بینه بمونه. بر هر حال هرکس مختار رفتار خودشه |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
مشکل تفاوت عقیدتی نسل ها که به وفور در جامعه دیده می شه تفاوت محیط رشد نسل جدید و نسل قبلیه! وقتی نسلی با عروسک های باربی بزرگ بشه و تو خیالاتش بن10 و اسپایدرمن رو قهرمان بدونه هیچ وقت ادامه دهنده ی امثال شهید بابایی نخواهد شد..
منظور این نیست که بچگی باید ازبچه ها گرفته بشه و مثلا بچه ها رو از عروسک بازی منع کنیم بگیم نماز بخون! باید عروسک باربی ازش گرفته بشه جاش دارا و سارا جایگزین بشه! انیمیشن های قوی وطنی ساخته بشه تا الگو های ایرانی جای اسپایدرمن رو بگیره! بطور مثال عرض کنم، زمانی که سریال شوق پرواز رو که نشون می داد خواهر زاده ی بنده که پسر بچه ای هفت هشت ساله است اونقدر از این فیلم خوشش اومده بود که تمام اسباب بازی هاش ، عکس جلد دفاترش ، عکس روی کیفش شده بود طرح های جذاب کودکانه از شهید بابایی. این بچه قطعا تا بزرگ بشه امثال شهید بابایی می تونه نماد انسانی قهرمان تو ذهنش باقی بمونه. یادم هست شش هفت سالم بود و سریال سیمرع ( درباره شهید شیرودی و شهید کشوری) پخش می شد و این مساله دقیقا برای بنده هم صدق می کرد. دوره کودکی دوره ای بسیار مهمه تو زندگی و باعث می شه شخصیت فرد شکل بگیره. چرا فکر میکنید یک پسر بچه نمی تونه با رستم و مختار و شهید بابایی و امثالهم ارتباط برقرار کنه. اگر فضای رسانه ای و فرهنگی کشور درست کار کنه، انیمیشن ها و فیلم های خوب ساخته بشه ، اون بچه خودش می ره دنبال رستم و پوریای ولی و شهید بابایی و ... و نیازی به تحمیل و زور نیست. |
|||
|
|
۱:۳۹, ۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۹)مجید املشی نوشته است: اینکه در برهه ی زمانی کنونی از چه شیوه هایی برای تاثیرگذاری استفاده کنیم میشه به مسائل متفاوتی اشاره کرد. در اینکه کودک در ابتدای یادگیری بسیار تاثیرپذیر هست شکی نیست. اینکه بگیم فردی از این دفترها تاثیر نگرفته پذیرفته نیست، چرا که عوامل تاثیرگذاری یکی دوتا که نیست. من از شما می پرسم اصلا چرا از این شیوه مثل عروسک باربی یا عکس کودک محجبه روی جلد دفترها داره استفاده میشه. غیر از اینه که هدف تاثیرگذاری روی تفکرات کودک هست؟ اینکه کودکان رغبت بیشتری دارن به کارتون ها و تفکرات غربی به دلیل همین جذابیتیست که اشاره شد. اما واقفیم که محتوی این تفکرات مناسب نیست و این یعنی کوتاهی ما در انتقال موثر افکار صحیح. به نظر میرسه ما هنوز در ارائه ی مطالب دینی به صورت هنرمندانه در حوزه های متفاوت اعم از رسانه ها، سینما، کتاب ها به یک حد استانداردی نرسیدیم. اگر به جایگاه بزرگ و قدرتمند هنر در تاثیرگذاری در عرصه های گوناگون تعلیم و تربیت توجه بشه فکر می کنم نتایج مطلوبی هم بدست خواهد آمد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| می خوام اسم دخترم رو خدیجه بذارم | MohammadSadra | 13 | 4,485 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۰:۳۲ آخرین ارسال: آیات |
|

![[تصویر: n00145261-b.jpg]](http://www.afkarnews.ir/images/docs/000145/n00145261-b.jpg)
![[تصویر: %D9%85%D8%B4%D9%82-%D9%81%D9%86%D8%B1-%D...9%84-1.jpg]](http://ketabpardazan.com/new/wp-content/uploads/2012/09/%D9%85%D8%B4%D9%82-%D9%81%D9%86%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D9%84-1.jpg)
![[تصویر: notbooknew.jpg]](http://rahebehesht.org/image_user/news/large/notbooknew.jpg)