کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعیین جنسیت فرزند با طب ابوعلی سینا
۱۶:۰۰, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
تا حالا فکر کردید که ممکنه چند تا بچه و از چه جنسیتی داشته باشید؟

چیزی که میخوام واستون بگم شاید باور نکردنی و یا خرافات به نظر بیاد ولی حداقل من خیلی بهش اطمینان پیدا کردم!

با روشی که امروز میخوام خدمتتون عرض کنم شما میتونید جنسیت فرزندانتون رو از همین الان بفهمین!!![تصویر: 07.gif]

فرقی نداره که شما پسر هستید یا دختر و یا متاهل هستید یا مجرد در مورد هردوتون نتیجه میده!!
مواد لازم:

۱-یک زنجیر طلا

۲-یک انسان مشتاق که بخواد بدونه تو آینده بچش چی میشهBig Grin

روش کار:
ابتدا یک جا مینشینید و از دوستتون هم بخواهید که بیاد و کنارتون بشینه

سعی کنین دست رو در حالتی قرار بدین که فشاری روش نباشه و به حالت آزاد و آویزون باشه سپس

خودتون نوک زنجیر رو بالای نبض دست چپ دوستتون قرار بدین در حالی که تماسی با دستش نداشته

باشه(توجه داشته باشید که سعی نکنید لرزش زنجیر رو در ابتدا بگیرید تا ثابت شه اجازه بدید خودش از لرزش بایسته) بعد از این که از لرزش ایستاد بعد از چند لحظه که بین افراد این زمان متغیره میتونین مشاهده کنین که زنجیر شروع به حرکت میکنه.

حالا ممکنه دو حالت پیش بیاد:
۱-اگر زنجیر در امتداد یک خط راست به چپ و راست رفت یعنی فرزند اول شما پسرهWink

[/b]

۲-اگر زنجیر حول محوری فرضی به صورت دایره وار چرخید به این معنا است که فرزند
اول شما دختره
Blush

[b]برای تشخیص جنسیت فرزندان بعدی
باید صبر کنید تا زنجیر پس از نشان دادن جنسیت فرزند اول بطور

خود به خود از حرکت بایسته تا پس از چند ثانیه دوباره یکی از حرکات اشاره شده رو تکرار کنه و درصورت تکرار هر کدام از آن ۲ حرکت نتیجه به همین صورت که عرض کردم میشه.
شاید چیزی که گفتم خیلی عجیب باشه ولی شما میتونین برای اثبات این امر خودتون روی پدر یا مادرتون امتحانش کنید تا متوجه بشین که ترتیب جنسیت همه ی فرزندانشون رو درست میگه[تصویر: 39.gif]

به هر حال اگه متوجه شدید که با وجود رعایت کردن همه ی تذکرات فوق نتیجه ای داد که درست بود تعجب نکنید
بوعلی هست دیگه کاریش نمیشه کرد دست خودش نیست کارش درسته

............................................................

در آخر هم نظراتتون رو بنویسید و بگید درست دراومد یا نه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، انديشه نو ، Aryha ، رضوانه ، آفتاب ، شیدا ، آلاله ، yektasepas ، meisamtiger ، farzad313 ، پرنیان ، MANI110 ، لبخند خدا ، reyhaneh.sh ، مرهم ، حضرت عشق

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۰, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #31

عـــــــــــــــــــــــــــاقا ! من یکی تو کتم نمی ره! از هرکی می پرسم می گه امتحان کردم درست در اومده تو فضای نت و خارج از نت!! واقعا مگه می شه؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، ali0077 ، آفتاب ، meisamtiger ، mahpare
۱۳:۴۱, ۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱۳:۴۲ توسط مرتاح.)
شماره ارسال: #32

مام واسه هرکی گرفتیم درست در اومدSmile حتما روشش درسته دیگهBig Grin

ان قلت نیاریم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، آفتاب ، meisamtiger
۱۳:۴۶, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
با یاد حق

نقل قول:مثلا یکی از مواردش همین بحث قمر در عقربه! ایشون استدلال کرده بودن که اگه ماه در صورت فلکی عقرب قرار بگیره این به معنی نحسیه و روز بدی پیش رو داریم و ....

خب امروز میدونیم این چیزا خرافاته دیگه! با اینکه 2 تابخش اولش کاملا صحیح بوده و برمبنای علم حرف زده شده!
خارج از این صحبت ها بحث قمر در عقرب خرافه نیست و در روایات هم اشاره هایی شده ..
برای این که تایپیک از موضوع چیزی خارج نشه بیا این جا..

یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، آفتاب ، meisamtiger ، ali0077
۱۴:۳۸, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34

بسم الله

ببخشید،ولی آیامنبعی هم وجودداره که این روش مربوط به جناب بوعلی هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: namekarbary ، meisamtiger ، mahpare ، ali0077 ، فرمیسک ، میم.حسین.الف ، Hadith
۱۵:۴۱, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
من امشب با شوهرم امتحان میکنم اینطوری باید برای هر دومنو به ترتیبش یکی بیاد! بعد میام میگم درسته یا نه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، meisamtiger ، mahpare ، ali0077
۱۵:۴۵, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
احتمالا باید در کتاب های معروفشون باشه

مثل قانون

یکی از متخصصین بیاد بگه دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، مجتبی110 ، meisamtiger ، ali0077
۱۹:۲۹, ۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۲۱:۰۰ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #37

(۴/شهریور/۹۲ ۲:۵۶)عبدالرحمن نوشته است:  اشکال بعضی ها در اینه که اگر چیزی از حد درکشون بالاتر باشه اون رو خرافات میدونن

من متخصص این رشته نیستم ولی یک متخصصی رو میشناسم که به این روش عمل میکنه

باز هم میگم این شیوه قطعی نیست

همین الان یکی از دوستان گفتن که در مورد یکی از بستگانشون درست در اومده

یک سوال میپرسم جواب بدید(ربط به تاپیک نداره)

بنظر شما فرق بین دو تا سری زیر چیه؟

[تصویر: 1b1be6b05e880fb2a8fb9fb414427de7.png]

[تصویر: 88303474dc9f71a8aa79d5d87f78919f.png]

بشینید تا صبح حساب کنید با ماشین حساب
اگر علم به کمکتون نیاد در مورد اون اولی به نتیجه غلط میرسید
فکر نکنید اگر چیزی ظاهرش عجیبه پس حتما غلطه
دستوری وجود داره در علوم غریبه
با این دستور میشه یک نفر رو مریض کرد یا حتی کشت
همش هم علمیه
بنظر شما خرافاته؟
نه نیست عین حقیقته

علمی که در این مورد بکار میره خیلی فراتر از احتمالا سواد تمام بچه های این تالاره و البته شاید خیلی از اساتید دانشگاه

من بحثم اینه که تا چیزی رو نفهمیدید انکارش نکنید شاید حقیقت داشته باشه

در ضمن با علم احتمال که نمیشه اینو اثبات کرد

دلیل باید پزشکی باشه

حتی در مورد خود احتمال هم که بخواهیم در نظر بگیریم تمامی افراد(100 در 100) در موردشون درست در اومده
بله، ظاهرا شما روش آزمایش جدیدی در علم اختراع کردید با جامعه نمونه آماری تک نفره که خب فهم و شعور ما و باقی متخصصان امار و پزشکی بهش نمی رسه. ما هم منتظر می مونیم روشتون رو ارائه کنید و هروقت در مجامع علمی پذیرفته بشه و عقل ما بهش رسید بهش عمل می کنیم. مخلص شما هم هستیم

(۴/شهریور/۹۲ ۲:۵۶)عبدالرحمن نوشته است:  بنظر شما فرق بین دو تا سری زیر چیه؟

[تصویر: 1b1be6b05e880fb2a8fb9fb414427de7.png]

[تصویر: 88303474dc9f71a8aa79d5d87f78919f.png]

بشینید تا صبح حساب کنید با ماشین حساب
اگر علم به کمکتون نیاد در مورد اون اولی به نتیجه غلط میرسید
فکر نکنید اگر چیزی ظاهرش عجیبه پس حتما غلطه
پ.ن. البته فلاسفه می گن شناخت انسان از ریاضی با علوم تجربی دو نوع متفاوت از شناخته. ما که سر در نمیاریم، ولی گفتم شاید بخواید در باب فلسفه هم مقاله ای منتشر کنید!

(۴/شهریور/۹۲ ۷:۱۳)110 نوشته است:  شاید نشه بطور علمی ثابت کرد اما در مقابل شاید هم نتونیم ردش کنیم! کار بسیار سادست شما می تونی امتحان کنی اگه غلط در اومد بیا ردش کن!
من این رو تجربه نکردم ولی چیزهایی عجیب تر از اون رو در طب سنتی دیدم به همین دلیل در این مورد با قاطعیت رد نمی کنم اگر شما هم چنین تجربیاتی داشتید اینگونه قاطع رد نمی کردید. این مساله چندان عجیب تر از مسائلی مثل طب سوزنی یا طب سنتی خودمون نیست!
ببین دوست من هر کاری روش خاص خودشو داره. اون هم روشی که در کل جامعه علمی پذیرفته شده باشه.

برای بررسی یه مورد ابتدا میان یه جامعه آماری بزرگ رو انتخاب می کنن. مثلا ممکنه 10000 نفر در کل ایران به نتایج موید برسن. اما اگه همین 10000 نفر رو در جامعه بزرگ آماری 100000 نفری بررسی کنیم نتایج قابل چشم پوشی می شه. به این قانون در ریاضیات گسسته می گن قانون اعداد حقیقتا بزرگ. به قول آماردان ها که با این کار فاصله میانگین نتایج و امید ریاضی به حداقل می رسه.

بعد میان این جامعه رو به صورت تصادفی نمونه گیری و انتخاب می کنن. با این کار تاثیر فاکتور های دیگه رو به حداقل می رسونن. مثلا با انتخاب آزمایش شونده از نقاط مختلف زمین تاثیر متغیر جاذبه رو حذف می کنن یا هر چیز دیگه...

و از همه مهمتر آزمایش رو به صورت کور انجام می دن. یعنی نه آزمایش گر و نه آزمایش شونده از چگونگی تاثیر بر روند آزمایش با خبر باشن. با این کار حتی تاثیرات روانی ناخواسته بر روند آزمایش رو هم حذف می کنن. مثلا شخص به صورت ناخواسته به حرکت زنجیر به شکل مورد نظر کمک نمی کنه.

بعد میان نتایج آزمایش رو باز هم به شیوه علمی بررسی می کنن... طراحی آزمایش مبحث گسترده و پیچیده ای داره البته. ولی همین حداقل ها باید درش رعایت بشه.

حالا ما هم کار نداریم، شاید یه نفر به جای تحلیل (Analysis) مبنای کل زندگیشو شهود (Intuition) گذاشته باشه. شاید دوست باشه هر چیزی رو به خوردش می دن باور کنه. اما حق نداره چنین چیزهایی رو به اسم علم به دیگران عرضه کنه...

موفق باشید. Smile

(۴/شهریور/۹۲ ۱۳:۳۰)110 نوشته است:  عـــــــــــــــــــــــــــاقا ! من یکی تو کتم نمی ره! از هرکی می پرسم می گه امتحان کردم درست در اومده تو فضای نت و خارج از نت!! واقعا مگه می شه؟!!
بله که می شه. به این می گن تورش. خیلی خودتون درگیر این نکنید که چیه، ولی باعث می شه که چنین بشه و چنان بشه!!!

(۴/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۱)M912 نوشته است:  من امشب با شوهرم امتحان میکنم اینطوری باید برای هر دومنو به ترتیبش یکی بیاد! بعد میام میگم درسته یا نه
بذار یه چیزو این جا مشخص کنیم. اگه امشب هزار نفر بیان این جا و بگن که نتیجه گرفتن ذره ای به اعتبار علمی اضافه نمی شه. دوستان مدعی من منتظر اثبات علمی شما هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، فرمیسک
۱۹:۵۰, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
دوست گرامی بحث من این بود که شاید یک چیزی به ظاهر عجیب باشد

ولی علم آنرا اثبات کند

تا چیزی ازحوزه دانش شما آنطرف تر بود آن را رد نکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meisamtiger ، مرتاح ، Aryha ، ali0077 ، MANI110 ، shervin6623
۲۰:۱۴, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
من یه چیزی بگم فقط بهم نخندین !!
یه مدت قبل دختر عموم یه روشی یاد گرفته بود که سنی رو که قراره ازدواج کنی میفهمی اینم مثه همین روش یه زنجیر داشت و یه لیوان آبو بعد این زنجیرو تو آب نگه میداشتیو یکم تکون میدادی بعد بالای لیوان نگهش میداشتی تعداد دفعات برخوردش به لبه ی لیوان میشد سنی که قراره ازدواج کنی آغــــــــــــآ مابرا هر کسی که ازدواج کرده بود گرفتیم سنش دقیقا درست در اومد !!!!!!
برا خودمونم که چند بار گرفتیم یه عدد ثابت می اومد یه سالم این ور اونور نمیشد !!!!!!

تا اینکه بالاخره من یه تفکر اساسی کردم و یه نظریه به جامعه ی علمی ارائه ادم !Big Grin
از اونجایی که از لحاظ علمی ثابت شده که آب خیلی تحت تاثیر اون انرژِی که ما بهش میدیم قرار میگیره ( اون قضیه تغییر شکل بلوراشو که حتما خوندین و دیدین و شنیدین )
حدس زدم که چیزی که ما فکرشو میکنیم همون درمیاد( یا درمورد خودمون اون چیزی که تو ضمیر ناخود آگاهمون داریم )
باورتون میشه بعد از اون هر عددی رو که نیت میکردم به همون تعداد زنجیر به لبه ی لیوان برخورد داشت ؟؟؟!!!!
( خنده حلال :خلاصه اینطوری بود که روی دختر عموم رو هم کم کردم , یه همچین آدمیم من Big Grin )

شاید اینم همینطوری باشه
حالا ما فقیر مایه ها زنجیر طلا با این شرایطی که گفتین رو نداریم Big Grin یکی بیاد این نظریه منو رو اینم تست کنه ببینیم چی میشهBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، mahpare ، مرتاح ، ali0077 ، M912
۲۰:۵۵, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
به این تکنیک میگن شاقول.
فقط مختص ایران هم نیست.
مربوط میشه به چاکراها و انرژی کی.

اما همیشه جواب ثابت نیست.
و بسته به روحیات طرف جواب متفاوت میشه.
این بیشتر به پیشگویی مربوط میشه. تا پیش بینی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، ali0077 ، رمز شب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]