|
امام زمان حضرت زهرا کیست.
|
|
۱۷:۳۵, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام با سلام خدمت همه دوستان و برادران و خواهران اهل سنت یک سوال بی جواب هست که نمیدونم چرا پاسخی براش نیست در کلام اهل سنت. امام زمان حضرت زهرا کیه؟؟؟؟؟؟؟ سوال این هست امام زمان حضرت زهرا در زمان بعد از نبی اکرم ( شهادت حضرت رسول ) چه کسی بوده . امید است بصورت منطقی پاسخ بدید نه از روی تعصب. دوستان دقت کنید که نبی اکرم از روی حوای نفس سخن نمیگن : وَمَا يَنطِقُ عَنِ الْهَوَى / إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَى و هرگز از روى هواى نفس سخن نمىگويد! /آنچه مىگويد چيزى جز وحى که بر او نازل شده نيست! سوره نجم ایات 3-4 با این اوصاف چرا زماانی که میفرمایند : مَنْ مات وليس في عنقه بيعة مات ميتة جاهلية . هر كس بميرد و بيعت امامي را به گردن نداشته باشد، مرگش مرگ جاهلي است. صحيح مسلم ، مسلم النيسابوري ، ج3 ، ص1478و السنن الكبرى ، البيهقي ، ج8 ، ص156 و مجمع الزوائد ، ج5 ، ص218 و مشكاة المصابيح ، ج2 ، ص1088و سلسلة الأحاديث الصحيحة ، ج2 ، ص715 . مَنْ مات بغير إمام مات ميتة جاهلية. هر كس بدون امام از دنيا برود، مرگش مرگ جاهلي است. مسند احمد ، احمد بن حنبل ، ج4 ، ص96 و مجمع الزوائد ، الهيثمي ، ج5 ، ص218 و مسند الطيالسي ، الطيالسي ، ص295 و الإحسان بترتيب صحيح ابن حبان ج7 ، ص49 و حلية الأولياء ، ج 3 ، ص22. مَنْ مات وليستْ عليه طاعة مات ميتة جاهلية مجمع الزوائد، الهيثمي ، ج5 ، ص224 و كتاب السنة ، ج2 ، ص489 . الباني بعد از نقل حديث ميگويد : إسناده حسن، ورجاله ثقات. مَنْ مات وليس عليه إمام جماعة فإن موتته موتة جاهلية . المستدرك على الصحيحين ، ج1 ، ص150حاكم نيشابوري بعد از نقل حديث ميگويد : هذا حديث صحيح على شرط الشيخين. و ذهبي نيز آن را تأييد كرده است ، ج1 ، ص204 . من مات ليس عليه إمام فميتته جاهلية . المعجم الكبير ، الطبراني ، ج 10 ، ص298و المعجم الأوسط ، ج2 ، ص317 و ج4 ، ص232 و مسند أبي يعلى، ج6 ، ص251 و كتاب السنة ، ابن أبي عاصم ، ج2 ،ص489 و مجمع الزوائد ، الهيثمي ، ج5 ، ص224-225. حالا سوالی که هست اینه که این امام در لحظه ای کمتر از ثانیه بعد از ایشون کیه؟ و اگر امام وجود نداشته باشه تکلیف این سخن چی میشه و این رو هم در نظر داشته باشین که : فرزند حضرت رسول ، حضرت زهرا با چه فردی به عنوان امام بیعت کردند و این فرد کیست؟ خلیفه اول و یا شوهرشان امیر المومنین؟ اگر خلیفه اول باشد این حدیث تکلیفش چه میشود ؟ و این را هم بدانید که طبق فرمایشات اهل سنت دو خلیفه در یک زمان حکمش : در صحيح مسلم، ج6، ص23 پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) فرمود: اذا بويع لخليفتين، فاقتلوا الآخر منهما. اگر در يك عصري، با دو امام و خليفه بيعت شود، اوّلي خليفه است و دوّمي مهدور الدم. و این را هم کنار تفکرات خود داشته باشید که : إنّ اللّه يغضب لغضبك، ويرضى لرضاك. خدا به غضب تو غضباك و به رضايت تو راضى مىشود. المستدرك على الصحيحين، ج 3، ص 167، فاطمة بَضْعَة منّى فمن أغضبها أغضبني. فاطمه پاره تن من است و هر كس او را به غضب آورد مرا به غضب آورده است. صحيح البخاري، ج 3، ص 1374، ح 3556، بَاب مَنَاقِبِ فَاطِمَةَ عليها السَّلَام، منتظر پاسخ دوستان اهل سنت هستیم که بگویند امام حضرت زهرا کیست. اگر پاسخی بود لطفا مستند نه با تعصب. از مدیرت و ناظرین درخواست دارم این بحث رو ادقام و یا حذف نکنن.
|
|||
|
|
۹:۵۶, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام همچنان منتظر پاسخ شما پیرو سنت نبی اکرم هستم. پاسخی نیست؟ ![]() |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام [b]لا اميرالمومنين الا علي عليه السلام لا يوم الا يوم عاشورا لا ارض الا ارض كرببلا فكر نكنم كسي باشه كه از اهل سنت نبوي(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشه و غير علي عليه السلام را امام زمان فاطمه الزهرا سلام الله عليها بدونه . واگر هم باشه فردي كه غيراز علي عليه السلام را امام زمان حضرت زهرا سلام الله عليها بدونه يقيناً كه از اهل سنت نيست بلكه اهل بدعت هست و خلاف اميد كه با تعجيل در ظهور بقيه الله ارواحنا فداء ، نظاره گر احياي سنن نبوي و بازگشت حق به اهل آن باشيم تا وسعت و عظمت سيره ي محمدي صلي الله عليه واله وسلم را در وجود مقدس آن بزرگوار ببينيم . ان شاءالله ![]() |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام [b]دوستان بزارین اینجوری بپرسم امام زمان ام المونین عائشه و ام المونین حفصه کیست؟؟؟؟ منتظر پاسخ گرم شما هستم.
[/b] |
|||
|
|
۱۱:۱۹, ۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۲ ۱۱:۲۰ توسط arnh.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من اهل سنت نیستم. ولی دقیقاً منظور این بحث رو متوجه نمی شم.
1 . امام زمان برای ما شیعه ها معنی داره. 2 . امام زمان فقط یکی هست و اونم مهدی فاطمه است. 3 . اهل سنت اعتقادی به ولایت به آن معنی شیعه ندارند. 4 ... یعنی همینطور که ولایت حضرت علی بر همه فرض است . حضرت فاطمه (سلام الله علیها) هم ولایت دارند. (غیر از این است؟!! ) پس این موضوع کاملا غلط است که بخواهید برای حضرت فاطمه (سلام الله علیها) ولی تعیین کنید. لطف کنید اینقدر حضرت زهرا(سلام الله علیها) کوچک نفرمائید. مثلاً من می توانم بپرسم ولی حضرت علی کیست ؟! این سوال غلط است . یا بپرسم چه کسی بر حضرت محمد ولایت دارد ؟! خدا بر همه ما ولایت دارد. و پس از او اولیا الله. مشکل اینجاست که اهل سنت و شیعه. اولیا الله رو متفاوت می دونند. |
|||
|
۱۱:۲۷, ۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۲ ۱۱:۵۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۲ ۱۱:۱۹)arnh نوشته است: من اهل سنت نیستم. ولی دقیقاً منظور این بحث رو متوجه نمی شم.سلام چرا ؟ من فكر مي كنم ان شاءالله شما هم اهل سنت نبوي باشيد . امام زمان هر دوره همان امام آن دوره را منظور است ( يعني زماني كه حضرت زهرا سلام الله عليها در حيات مباركشان بودند ) امام زمانشان حضرت علي عليه السلام بودند و .... موفق سلامت باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام همکار گرامی
(۷/مهر/۹۲ ۱۱:۱۹)arnh نوشته است: من اهل سنت نیستم. ولی دقیقاً منظور این بحث رو متوجه نمی شم.ببینیند همونطور که جناب ابوتراب گفتند امام زمان برای هر زمان معین و مشخص هست ، برخلاف تصور این که امام زمان رو ما حجت بن الحسن عسکری میدونیم ، تا زمان قبل از تولد حضرت در سال 255 ه.ق. هر کدام از امامان معصوم امام زمان دوران خود بودند. توجه بفرماید ، امام زمان دوران خود . این یعنی اینکه امام علی علیه السلام از انی بعد از شهادت حضرت رسول امام زمان بودند امام حسن مجنتبی بعد از شهادت امام علی ، امام زمان دوران خود بودند، و همینطور امام حسین و امام سجاد و .... که تا میرسیم به شهادت امام حسن عسکری که امامت به امام مهدی ختم میشه . و طبق احادیثی که در کتب اهل سنت ( که در ابتدای پست اول اورده شد) و احادیثی که در سلسله احادیث شیعه به این که نبی اکرم فرمودند : من مات و لم يعرف امام زمانه مات ميتة جاهلية هر كس بميرد و امام عصرش را نشناسد مرگش مرگ جاهلي است. خو این یعنی در هر زمان باید امام و هادی باشه و همچنن با اتکا به حدیث ثقلین که فرمودند : إِنِّي تَارِكٌ فِيكُمُ الثِّقْلَيْنِ كِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِي أَهْلَ بَيْتِي وَ إِنَّهُمَا لَنْ يَفْتَرِقَا حَتَّى يَرِدَا عَلَيَّ الْحَوْضَ ( این هم در منابع اهل سنت با مدارک صحیح امده و هم در منابع شیعه ) حضرت فرمودند دو چیز گرانبها که اگر با هر دوی ان باشید هرگز گمراه نمیشوید " قران " و "اهل بیت- در بعضی متون عترتی هم امده " خوب اگه این حدیث رو دقیق روش تامل کنیم میبینیم قران که هست ، "اهل بیت = ایه تطهیر " و از طرفی قران خالی برای هدایت ایا کمک میکند؟ ایا قران نیاز به تفسر و مبین نداره؟ خدا در قران میفرماید : وَ أَنْزَلْنا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ (نحل/ 44) وَ ما أَنْزَلْنا عَلَيْكَ الْكِتابَ إِلاَّ لِتُبَيِّنَ لَهُمُ الَّذِي اخْتَلَفُوا فيهِ وَ هُدىً وَ رَحْمَةً لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ (نحل/ 64) با این توضیح که مبین قران باید از تمام باطن و ظاهر قران اطلاع داشته باشه تا بتونه تفسیر کنه . نحل 44: وانزلنا الیک الذکر لتبین للناس ما نزل الیهم /ما ذکر (قران) را بر تو نازل کردیم تا آنچه بر مردم (از این قران)نازل شده به آنها توضیح دهی / با توجه به آیه مباهله این آیه به علی(علیه السلام) واهل بیت نیز بر میگردد اگه برای این تفسیر و مفسر هم بخوایم بگیم با توجه به ایه راسخون فی العلم و .... متوجه میشیم که معصوم علیه اسلام مفسر و مبین قران هست که باید. حالا شما فرمودید که این بحث درست نیست که برای حضرات معصوم ( حضرت زهرا و امام علی ) ولی قایل بشم. میتونم بپرسم تا زمانی که حضرت رسول بودند امام علی و حضرت زهرا ولی و مولا و رهبر ایشون کی بود؟ باید گفت نبی اکرم. حال بعد از نبی اکرم ولی این دو بزرگوار کیست؟ با توجه به این حدیث من مات .... باید یک امامی باشد که از او اطاعت کنند ، این امام کیست؟ ولی حضرت علی تا قبل شهادت رسول اکرم ، نبی اکرم بودند و بعد از شهادت ایشان ، با توجه به تمام قراین و شواهد تاریخی و حدیثی و روایی و قرانی / برای مثل برای شما از حدیث منزلت و اخوت و غدیر ( امید وارم تو سند و درستی اون شک نداشته باشید) مصائقی ذکر میکنم که به صراحت ولی بعد نبی رو مطرح و بیان اشکار وجود داره که ولی برای کل مومنین و مومنات حضرت علی هست. دقت کنید تا برای شما بعد این مطالب نکته ای بگم: مَعاشِرَالنّاسِ، إِنَّهُ إِمامٌ مِنَ اللّه ( بخشی از خطبه شریف غدیر) حلیة الاولیاء 66/1 شماره 4. المناقب، خوارزمى 311 ح 311، فصل 19. فرائد السمطین 144/1، باب 26، ح 108، و ص 315، باب 58 ، ح 250. كفایة الطالب 215، باب 57. تاریخ مدینة دمشق 330/42 (339/2 ح 849). تاریخ بغداد 99/14 شماره 7441 (لاهز بن عبداللَّه). مطالب السؤول 17، باب اول، فصل 5. شرح نهج البلاغة 168/9 خطبه 154. التفسیر الكبیر (تفسیر الفخر الرازى) 207/1 (مسائل فقهیه مستنبطه از سوره فاتحه، مسئله نهم). معاشِرَالنّاسِ، هذا عَلِىٌّ أخى وَ وَصیىّ وَ واعی عِلْمى، وَ خَلیفَتى فى اُمَّتى عَلى مَنْ آمَنَ بى وَعَلى تَفْسیرِ کِتابِ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ وَالدّاعی إِلَیْهِ وَالْعامِلُ بِما یَرْضاهُ وَالُْمحارِبُ لاَِعْدائهِ وَالْمُوالی عَلى طاعَتِهِ وَالنّاهی عَنْ مَعْصِیَتِهِ ( بخشی از خطبه شریف غدیر) جواهر المطالب 180/1، باب 12. كفایة الطالب 205، باب 51 . شرح نهج البلاغة،210/13 - 211 خطبه 238. كنزالعمال 603/11 ح 32912. سمط النجوم العوالى 63/3 ح131. جامع الاحادیث 198/6، ح 14319. المعجم الاوسط 455/5 ح 4877. الجامع الصغیر 177/2 ح 5594. فیض القدیر 356/4. مَعاشِرَالنّاسِ، إِنَّما أَکْمَلَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ دینَکُمْ بِإِمامَتِهِ. ( بخشی از خطبه شریف غدیر) تاریخ مدینة دمشق 233/42 - 234 (75/2 - 78 ح 577 - 580)، و ص237 (86/2 ح588). الدر المنثور 259/2 ذیل آیه 3 سوره مائده. فرائد السمطین 74/1 باب 12 ح 40 و ص77، باب 13، ح 44، و ص 314، باب 58 ، ح250. المناقب، خوارزمى 135، ح 152، فصل 14. شواهد التنزیل 201/1 - 202 ح 211 - 212. مقتل الحسین فصل 4 ح 35. توضیح الدلائل ورقه 195 قسم دوم، باب 9. زین الفتى 265/2 ح 474 فصل 5. مناقب على بن ابىطالب، ح 24. تاریخ بغداد 290/8 شماره 4329 (حبشون بن موسى الخلال). توضیح الدلائل ورقه 155 قسم دوم، باب 2. (مَعاشِرَالنّاسِ)، أَلا وَ إِنِّى مُنْذِرٌ وَ عَلِىٌّ هادٍ تاریخ مدینة دمشق 359/42 (417/2 ح 923). الفصول المهمة 123 فصل اول. كفایة الطالب 232 باب 62. جامع الاحادیث، سیوطى 281/3 ح 8644. معرفة الصحابة، ابونعیم اصفهانى 88/1 ح 344. المستدرك على الصحیحین 129/3. شواهد التنزیل 381/1 - 395 ح 398 - 416. أما ترضى أن تكون منى بمنزلة هارون من موسى الا أنك لست بنبي، إنه لا ينبغي أن أذهب إلا و أنت خليفتي قال و قال له رسول الله: أنت وليي في كل مؤمن بعدى. (حدیث منزلت ) مسند احمد بن حنبل، ج1، ص331 همچنین جناب مذی میگویند: و هو من أثبت الآثار و أصحها. حديث منزلت از قويترين آثار و صحيحترين روايات است. تهذيب الكمال للمزي، ج20، ص483 حالا مشاهده فرمودید که در حدیث غدیر به چه روشنی اشاره شده به ولایت بعد از نبی اکرم؟ امید وارم دوستان اهل سنت با انصاف به کتب خودشون نگاه بندازن. جناب arnh میتونید بپرسید ولی حضرت علی کیست: النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ .سوره أحزاب، آيه6 با این ایه چی مشخص میشه ؟ این که ولی شما رسول خدا است ( جدای از اینکه خدا ولی بر همه است ) و بدانید که طبق این ایه : إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِينَ آَمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ هُمْ رَاكِعُونَ.55 مائده ولی بصورت کامل مشخص هست. ولی کیست؟ خدا و رسول و ؟؟؟؟ تفسیرش با توجه به اینکه سطح تحصیلاتتون حوزوی هست میزارم خودتون تفسیر کنید.فقط یک نقل قول از مفسیر اهل سنت میگم که جناب الوسی در تفسیر این ایه گفته اند: غالب الأخباريين علي أن هذه الآية نزلت في علي كرم الله وجهه. . غالب محدثين و اخباريين بر اين هستند كه اين آيه در حق علي (عليه السلام) نازل شده است. روح المعاني آلوسي، ج6، ص168 در انتها فقط میگم که اگر وصایت و ولایت امری بی معنا باشد ، چرا همه انبیا وصی داشتند؟ و از طرفی این خلقا و وصیان از سوی خدا انتخاب شده اند نه از سوی کسی دیگر. [align=CENTER]( إنّي جاعلك للنّاس إماماً ) البقره : 124 [align=CENTER]( واجعل لى وزيراً من أهلي ) طه : 29 [align=CENTER]( وجعلنا منهم أئمّة يهدون بأمرنا ) السجدة : 24 که معروفترین و مشخص ترین بحث امامت حضرت ابراهیم هست . شما گفتید که : (۷/مهر/۹۲ ۱۱:۱۹)arnh نوشته است: خدا بر همه ما ولایت دارد. و پس از او اولیا الله. میشه بیشتر توضیح بدید این اختلاف چیه و تفاوت چی هست؟ [b]بازهم سوالی هست؟ اگه توضیح قابل قبول نیود بگید تا بیشتر توضیح بدم/[align=CENTER]أنه لعهد النبي الأمي صلى الله عليه و سلم إلىّ: أن لا يحبني إلا مؤمن و لا يبغضني إلا منافق. از جمله وصيتهايي كه پيامبر (صلى الله عليه و سلم) به من فرمود، اين بود: جز مؤمن، مرا دوست نميدارد و جز منافق، مرا دشمن نميدارد. صحيح مسلم، ج1، ص61[/b][align=CENTER]یا حق |
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
همکاران گرامی ، شما که شیعه هستین و خلافت بلافصل رو قبول دارین دلیلتون چیه که امام زمان ( امام دوران زندگی حضرت زهرا) چه شخصی بود ؟ مستند بیان بفرمایید نه تعصبی و ... قال رسول الله صلي الله عليه لعلي و فاطمه و الحسن و الحسين: انا حرب لمن حاربتم و سلم لمن سالمتم
پيامبر صلي الله به علي و فاطمه و حسن و حسين (عليهم السلام) فرمودند: من نسبت به كساني كه به شما محاربه دارند در جنگ هستم و با كساني كه با شما دوستي و مسالمت دارند صلح و دوستي دارم. سنن ترمذي حديث شماره ي 3805 |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۱۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱۵:۱۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۲ ۱۰:۳۷)mahdy30na نوشته است: همکاران گرامی ، شما که شیعه هستین و خلافت بلافصل رو قبول دارین دلیلتون چیه که امام زمان ( امام دوران زندگی حضرت زهرا) چه شخصی بود ؟مستند بیان بفرمایید نه تعصبی و ... سلام دلائل زيادي مي توان شمرد . بنده يك دليل مستند و قطعي دارم كه نه تنها در كتابهاي شيعه بلكه در كتابهاي اهل سنت هم به تواتر از آن ياد شده و دليل صحت و درستي آن مطلب مي باشد . واقعه بزرگ غدير خم در غدير خم واقعه اي بسيار بزرگ رخ داده كه تنها اهل انصاف قادر به درك آن مي باشد آناني كه واقعه به اين عظمت را افسانه مي پندارند هرگز نخواهند توانست اصل مطلب را دريابند علامه بزرگوار اميني رحمه الله عليه پس از سالها مجاهدت و تلاش توانست كتابي درباره احياء غدير آنهم از منابع معتبر اهل سنت به نگارش درآورد تا چراغي باشد براي راهنمايي گمراهان و آناني كه اهل حق و حقيقت هستند متاسفانه آنان كه تاب ديدن حق را نداشته و ندارند اين گوهر گرانسنگ را از دست رس فرزندان و نزديكان خود دور داشته تا بتوانند بر گمراهي و جهل و ظلالت خود باقي بمانند . موفق و اهل حق باشيم ان شاءالله يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۲:۵۲ توسط farzad313.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۲ ۱۱:۱۹)arnh نوشته است: من اهل سنت نیستم. ولی دقیقاً منظور این بحث رو متوجه نمی شم.ضمیمه حرفتون و ادامش رو تکمیل کنم که ولی و ولایت چیست!!؟ ولایت مشتق از ولی است و ولی هم کسی است که فانی از حال خود و باقی در مشاهده حق تعالی ولایت به 4 بخش تقسیم میشه که بالاترین آن ولایت عظمی (ولایت لاهوتی)است و مخصوص پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و در کل 14 معضوم است البته بحث ولایت بسیار بزرگ است و من خیلی خلاصه و بخشی از اون رو فقط توضیح دادم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شیخ محمدتقی بهلول گنابادی کیست؟ -مُبشـّرات ظهـور امام زمان ع | mohammad reza | 0 | 1,640 |
۱۳/فروردین/۹۴ ۲۲:۳۶ آخرین ارسال: mohammad reza |
|
| شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) واقعيتى انكار ناپذير | قبیله منتظر | 1 | 1,371 |
۵/فروردین/۹۴ ۹:۵۱ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| از خاکسپاری حضرت زهرا تا مقابله با امیرالمومنین | نورالسادات | 3 | 1,491 |
۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| اشعاری در رثای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها | محب الزهرا | 8 | 3,343 |
۲۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: مرهم |
|
| دفن شبانه حضرت زهرا، سند مظلومیت مولی علی علیه السلام | عالم مقدس لاهوت | 1 | 1,418 |
۱۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۵۸ آخرین ارسال: بهروزبراتزاده |
|
| منابع شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها + سوگند عمر | عالم مقدس لاهوت | 0 | 1,141 |
۴/خرداد/۹۳ ۰:۴۴ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| محل قبر حضرت زهرا علیها السلام در روایات | عالم مقدس ملکوت | 32 | 14,597 |
۲۱/فروردین/۹۳ ۱۴:۳۶ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|

![[تصویر: babolgif-1.gif]](http://falshbaner.persiangig.com/image/allahom%20ajel/babolgif-1.gif)