|
محل قبر حضرت زهرا علیها السلام در روایات
|
|
۰:۴۶, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۱۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام دوستان عزیز و بزرگوار قصد دارم مطلبی را تحت عنوان : مکان قبر حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها برای شما دوستان بگذارم تا از اعتقاد خود در مورد مجهول بودن قبر ان حضرت برگشته و مسئله برای شما اشکار شود که قبر ان حضرت پنهان نیست روایت اول از أحمد بن محمّد بن أبی نصر البزنطی نقل است که گفت به امام رضا عرض کردم قبر حضرت فاطمه کجاست ؟ امام فرمودند : در خانه اش دفن شدند وقتی بنی امیه مسجد گسترش دادند در داخل مسجد قرار گرفت اصول کافی ـ جلد یک ـ باب مولد الزهرا فاطمه علیها السلام روایت دوم البزنطی می گوید از امام رضا علیه السلام در مورد حضرت فاطمه دختر رسول خدا سوال کردم که قبر ایشان کجاست ؟ در این هنگام مردی که جعفر نام داشت از این مسئله پرسید و عیسی بن موسی که در مجلس نزد امام حاضر بود فورا گفت در بقیع دفن شدند . من از امام پرسیدم شما چه می فرمایید ؟ امام فرمود : همان چیز که برای تو گفته شد ! به امام عرض کردم : تصحیح کنید ان چه را که من و عیسی بن موسی اعتقاد داریم و از اعتقاد پدرانتان در این مورد ما را با خبر کنید ! فرمودند : در خانه اش دفن شدند کتاب شریف قرب الاسناد ـ باب قرب الاسناد عن الرضا علیه السلام ـ پس بهتره بدانیم قبر مادر سادات ـ سلام الله علیها ـ در خانه ایشان بوده که امروزه به علت گسترش مسجد النبی در مسجد النبی قرار گرفته .. این دو از روایات متواتر و غیر قابل انکار در کتاب های متعدد و کتب اربعه هست ... پس در اینکه قبر در مسجد هست شکی نیست و اگر مشرف به مسجد النبی شوید و خانه حضرت زهرا را بنگرید به خوبی می توانید درک کنید قبر در کدام نقطه هست ... موفق باشید |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۰, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول: توضیحش مزه ش رو از بین میبره دوستانی همیشگی تالار گرفتن منظور رو ![]() قبلی از این مشهورتر میشه و سر زبونا میوفته ![]() شنیدی دعوا فامیلیه اینم ضرب المثل بین تالاریه |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمدلله پاسخ های خوبی از طرف کاربران به این کاربر معلوم الحال داده شد. چه درجریان دروغگویی و سوتی دادن ایشون و چه در موضوع پنهان بودن یا نبودن مدفن حضرت زهرا (سلام الله علیها). تاپیک بسته می شود... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سالروز ازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) | عبدالرحیم | 11 | 29,602 |
۲۱/آذر/۹۵ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| داستان هایی کوتاه از زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها | آفتاب | 11 | 7,733 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲:۵۸ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| حضرت زینب سلام الله علیها | قبیله منتظر | 0 | 1,092 |
۲۵/بهمن/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| حضرت رقیه سلام الله علیها | ghoran | 1 | 1,644 |
۱/آبان/۹۴ ۱۷:۳۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,687 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| امام زمان حضرت زهرا کیست. | mahdy30na | 23 | 10,396 |
۲۵/فروردین/۹۴ ۲۲:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) واقعيتى انكار ناپذير | قبیله منتظر | 1 | 1,371 |
۵/فروردین/۹۴ ۹:۵۱ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|

![[تصویر: 139001302321.jpg]](http://www.ido.ir/myhtml/news/1390/m01/139001302321.jpg)