|
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
|
|
۲۳:۳۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی. امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومد;) گفتم چه خبره؟ دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!! دوستان عزیز وشفیق بنده که سه تاشون صاحب فرزند هستند داشتند همدیگه و سایر بچه ها رو از معایب بچه داشتن مطلع میکردن و برای همدیگه توضیح میدادن که چقدر وحشتناکه که یک زن صاحب بچه بشه! از اونجایی که بنده به شدت عاشق بچه بودم و هستم منتظر بودن که همگی طی یک عملیات غافلگیرکننده بنده رو منهدم کنن. دلایل متعددی داشتن برای اینکه توجیه کنن خودشون رو که فرزند دار شدن برای یک زن اشتباه محضه.از جمله: 1-بچه آزادی های آدم رو ازش میگیره. 2-بچه دیگه نمیذاره درس بخونی. 3-بچه دار شدن زن رو پیر میکنه. 4-بچه نمیذاره بری سر کار. 5-اگر بیش از یه بچه داشته باشی همه بچه ها دچار عقده های روانی خواهند شد!!!!!!!!!!!!!!! 6-بچه رابطه آدم با همسرش رو خراب میکنه. 7-بچه همه ش درد سره. 8-بچه دار که شدی باید با تمام تفریحاتت خداحافظی کنی. و و و . . . برای خودشون صدتا دلیل میتراشیدن. این نظر خیلی از خانوم های اطرافمونه در مورد فرزند دار شدن.در مورد حس مادری که دیگه داره گم میشه یا شاید هم شده. نه تنها حس مادری بلکه زن بودن داره در عصر ما گم میشه. این افکار و اعتقادات تنها در مورد فرزند دار شدن نیست در اصول همسر داری هم خیلی فاصله گرفته ایم از آنچه که باید باشیم. در بیشتر زوایای زندگیمون از خدا و دین فاصله گرفتیم و این بزرگترین مشکل ماست. دوست دارم در این تاپیک در مورد زن صحبت کنیم،زن واقعی،زن مورد نظر اسلام،زن فاطمی. در مورد اینکه به نظر شما یک زن منهای حس مادری،منهای حس همسری،منهای عاطفه معنا داره یا نه؟ از عزیزان خواهش میکنم به شدت از کپی -پیست پرهیز کنن و پیت هاشون رو مزین کنن به آیات و روایات و سیره بزرگان عرصه ی زنانگی. و در آخر کلامم رو مزین میکنم به چند روایت از پیامبر مهربانی ها: پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): بهترین زنان شما،زنان زایا و مهربان اند. (کافی.ج5.ص324) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ای حولاء!حق مرد بر زن،این است که در خانه اش بنشیند و به او اظهار عشق و محبت کند و دلسوز او باشد. (کنزالاعمال.ج16ص276) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): جهاد زن خوب همسر داری کردن است. (الخصال.ص56) گاهی به خودم یادآوری میکنم: حواست باشه.خدا تو رو زن آفریده.رکن اساسی محبت و تربیت در خانواده.پس از زنانگی ات فاصله نگیر.خودت باش.زن باش.زن یعنی مادر،یعنی همسر،یعنی آرامش،یعنی آیینه ی جمال الهی، زن یعنی فاطمه(سلام الله علیها) |
|||
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۰, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوندا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن چراکه زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است... |
|||
|
|
۲:۱۱, ۱۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
بنظرم
لازم بود قبل از مطرح کردن مشکل بچه داری و .. یه نگاهی به وضع زندگی یه دختر مسلمون مینداختین همین دخترا مادرای فردا میشن اما تو الانشونم مشکلات جدی بسیـــــــــــــــار زیادی دارن کتاب ها صحبت هست برای اساسی ترین مسائلی که ازشون غفلت شده غصه هایی که مثل بغض در طول زمان فرو داده شده ............ بله، هیس... بنظرم پسر ها آزادی عمل و آزادی بیان و گزینه های بیشتری برای حل مشگلات مشابه دارن بنظرم توی یه جای خیلی علنی مثل اینجا هم نمی شه درد ها رو بیان کرد و چاره ای یافت... و شما هم...... ولش کن.. یا زهرا................... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |