کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.46 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی
وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، یاســین ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، مفقود الاثر ، آلاله ، جویای حقیقت ، ترنم ، medad.sefid ، Farzaneh ، mahramaneh ، وحید110 ، Aryha ، aliali ، منتظر کوچولو ، help me ، rezamohammadi ، azade ، انديشه نو ، فانوس *7* ، رضوانه ، MohammadMeraj ، Just God ، سدرة المنتهی ، chekel ، اولولالباب ، صهبا ، ساقی ، m.hossein ، مجنون الحسین ، B-dar ، فدايي ولايت ، انتصـار ، Ali#59 ، اسکای ، aleerz ، m1374b ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، | جستجوگر | ، پارمیس

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۷, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #151
آواتار
در اروپا دخترا بیرون میرن با کمی آرایش
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در ایران آرایش بیرون میره با کمی دختر : )))))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، پرنیان ، سید ابراهیم ، هادی... ، علمدار133 ، آیلار ، مکیال ، فانوس *7* ، help me ، azade ، سجاد313 ، mahramaneh ، ali0077 ، marziye ، پارمیس
۱۲:۰۵, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #152

نقل قول:کم کم فکر کنم باید یه ترتیبی بدیم این طرفداران کیسه، بن بشوند ....

این تالار رنگ مدیراش قرمزه ها،

بهر حال صدرنشینی پر طرفدارترین تیم آسیا را به هوادارن تبریک عرض کرده و برای تیم های رقیب یعنی فولاد و تراکتور و سپاهان آرزوی موفقیت میکنیم....

اون تیمه هم بمونه برای بار بعدی که بخواهیم از زنبور در مورد گل خوردن جدید سوال نویی بکنیم.

ای بابا, سخت نگیرید! ما آبی, شما آبی , بیخیال روسای سرخ آبی !!!! (آخه اونا هم میخوان طرفدار آبیا باشن ولی وظیفه شون ایجاب میکنه که قرمز بپوشن !!Wink )

مورد داشتیم خواستگار اومده واسه دوستم, بهش گفته که صبحا مامانم واسم لقمه میگیره !!!!!!

دوست منم برمیگرده میگه چه جالب, چون من یه دختردایی دارم 4 سالشه , وقتی واسش لقمه میگیرن ناراحت میشه , قهر میکنه , میگه شما نمیذارین من مستقل باشم !!!!!!!

دوستم : [تصویر: 19.gif]

خواستگاره : [تصویر: 13.gif]

دختردایی : [تصویر: 5.gif]

الان یه سوال فنی واسم پیش اومده, به نظر شما اون دخترداییه گودزیلا محسوب میشه یا خواستگاره کوالا !؟!؟!Dodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، یاســین ، ترنم ، دل خسته ، رضوانه ، فانوس *7* ، ali0077
۱۳:۲۱, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #153
آواتار
عمده فعالیت آقای درست پسند در انجمن Big Grin

[تصویر: 80626427290224700316.jpg]

یعنی اردشیر ریپورتر باید جلوی ایشون لنگ پهن کنه ! Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، مجید املشی ، پرنیان ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، mohamad ، ترنم ، یاســین ، درست پسند ، Patriot ، رضوانه ، hessam ، Atosa ، آیلار ، رهجو ، fiftynine ، sarallah ، N.Mahdavian ، فانوس *7* ، مجتبی110 ، help me ، soshiant ، سجاد313 ، mahramaneh ، ali0077 ، Mitsonary ، صهبا ، شیدا ، | جستجوگر | ، پارمیس
۱۴:۲۰, ۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۸:۰۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #154

(۶/آبان/۹۲ ۱۳:۲۱)™SAViOR نوشته است:  
عمده فعالیت آقای درست پسند در انجمن Big Grin

[تصویر: 80626427290224700316.jpg]

یعنی اردشیر ریپورتر باید جلوی ایشون لنگ پهن کنه ! Big Grin
از دست سیستم تالار!Big GrinAngel
فکرش رو نمی‌کردم که سیستم تالار، ورود به پنجره‌ی گزارش رو هم ثبت کنه! فکر می‌کردم کد اون پنجره هم همراه صفحه بارگذاری شده و فقط زمانی که گزارش ارسال میشه اطلاعاتی رد و بدل میشه!Bi Dandoon

راستش ما چند روز ِ قبل رو مسافرت بودیم، با دستگاههای اندروید اطرافیان اومدم یه سر به تالار بزنم(هر چند که با اندروید نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم و جواب بدم) دیدم بله! آقا وحید گرامی یه ارسال از من رو گذاشتن دارن مسابقه برگزار میکنن!Big GrinSurprise یعنی ببینید چه حالی داشتم که میدیدم، ولی نمیتونستم چیزی بگم!Big GrinBig GrinBig Grin

نمیدونم از کجا میدونستن من رفتم مسافرت و نمیتونم از خودم دفاع کنم!Big Grin

یاد اون سخنی افتادم که می‌گفت: جمله‌ی «هر چیزی بگید ممکنه بعداً علیه خودتون استفاده بشه» در مورد تمام دار دنیاست.

البته ارسال ایشون از نظر من ایرادی نداشت، ولی آیا از میان کاربرها کسی هست که گزارشش کرده باشه؟(اگر اینطوره بهم بگین و خوشحالم کنینBig GrinBig GrinBig Grin)
به هر حال از تمام کسانی که در جهت حذف این حرکت ناجوانمردانه(!Big Grin) تلاش کردند قدردانی می‌کنم.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، وحید110 ، مجید املشی ، یاســین ، ترنم ، رضوانه ، علمدار133 ، آیلار ، fiftynine ، sarallah ، help me ، سجاد313 ، ali0077 ، Mitsonary ، صهبا ، شیدا ، | جستجوگر |
۱۵:۴۰, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #155
آواتار
(۶/آبان/۹۲ ۱۴:۴۸)Patriot نوشته است:  سلام
اگه میشه ناپیک رو هیچوقت پاک نکنید...
پست های ما تو این تاپیک که حساب نمیشه...
حداقل پاکش نکنید تاپیک رو بزارید تو آرشیو بمونه
آخه تاپیک که حذف بشه تشکر هایی که گرفتیم هم حذف میشه
یه روز اومدم دیدم تشکر هام نصف شده
اونجا بود فهمیدم که نصف فعالیتم تو خنده حلال هست

آمار خنده حلال 1 و 2:

[تصویر: khhl.gif]

[تصویر: khh.gif]

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Patriot ، reyhaneh.sh ، سید ابراهیم ، ترنم ، رضوانه ، علمدار133 ، آیلار ، sarallah ، Night_World ، عبدالرحمن ، farzad313 ، دیدگاه نوین ، مجید املشی ، فانوس *7* ، soshiant ، سجاد313 ، mahramaneh ، ali0077 ، fiftynine ، Mitsonary ، صهبا ، شیدا ، | جستجوگر |
۱۷:۲۱, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #156
آواتار
دوستان با توجه به استدلال های خانم راستین . بنده هم همون روند قبلی رو تایید کردم . در واقع دیدم با توجه به دلایل ایشون درست بوده همون روند

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، رضوانه ، ترنم ، درست پسند ، ELENOR ، ali0077
۱۷:۵۷, ۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۶:۲۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #157
آواتار
بسم الله
ان شاء الله از سه شنبه هفته همزمان با آغاز ماه محرم، این تاپیک تعطیل خواهد شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fiftynine ، ali.khm ، farzad313 ، *ركن الهدي* ، azade ، ali0077
۲۱:۳۰, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #158
آواتار
[تصویر: 91728675398782015701.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، مجتبی110 ، علمدار133 ، مکیال ، یاســین ، mohamad ، پرنیان ، حفیظ ، فانوس *7* ، sarallah ، Reza2035 ، هادی... ، منتظر کوچولو ، Patriot ، محب الزهرا ، سجاد313 ، یا ثارالله ، mahramaneh ، ali0077 ، azade ، صهبا ، پارمیس
۲۳:۳۴, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #159
آواتار
دوستان یه پیشنهاد میشه توی دهه محرم تاییک رو نبدنیم تاییک باز باشه اما مسلما کسی پست نمیده این خیلی معنی قشنگی داره
اطمینان به شعور کاربراست میشه آیا ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، دل خسته ، SAViOR ، علمدار133 ، aboutorab ، هادی... ، Patriot ، سجاد313 ، mahramaneh ، محب الزهرا ، ali0077 ، marziye ، Mitsonary ، hsmoa ، پارمیس
۰:۴۲, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #160
آواتار
(۷/آبان/۹۲ ۲۳:۳۴)فانوس *7* نوشته است:  دوستان یه پیشنهاد میشه توی دهه محرم تاییک رو نبدنیم تاییک باز باشه اما مسلما کسی پست نمیده این خیلی معنی قشنگی داره
اطمینان به شعور کاربراست میشه آیا ؟
مطمئنا همینطوریه
توخیلی از مناسبتها این تاپیک بسته نبود وکاربرها خودشون پست نمیزدن
ان شاالله اول محرم یه یاد آوری میشه و دیگه پست خنده داری زده نمیشهHeartودرخواست من اینه که تاپایان دهه اول نباشه وتا پایان دهه دوم باشه یعنی20 محرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، آیات ، هادی... ، Patriot ، Ali#59 ، mahramaneh ، ali0077 ، فانوس *7* ، hsmoa
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]