کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.46 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی
وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، یاســین ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، مفقود الاثر ، آلاله ، جویای حقیقت ، ترنم ، medad.sefid ، Farzaneh ، mahramaneh ، وحید110 ، Aryha ، aliali ، منتظر کوچولو ، help me ، rezamohammadi ، azade ، انديشه نو ، فانوس *7* ، رضوانه ، MohammadMeraj ، Just God ، سدرة المنتهی ، chekel ، اولولالباب ، صهبا ، ساقی ، m.hossein ، مجنون الحسین ، B-dar ، فدايي ولايت ، انتصـار ، Ali#59 ، اسکای ، aleerz ، m1374b ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، | جستجوگر | ، پارمیس

آغاز صفحه 48 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۸, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #471
آواتار
(۹/بهمن/۹۲ ۰:۱۳)ضحی نوشته است:  نتیجه ی آزمون مزاج شناسی

گوشت‌ها و غذاهاگوسفند، بره ، بوقلمون، جگر، اردک، تخم اردک و مرغابی، بز، رشته فرنگی، ماکارونی کیک ها، بیسکویت هاسبزیجاتزیتون، زنجبیل، پیاز، سیرآجیل و میوه‌جاتخرما، انبه، بادام، پسته، موز، فندق، انجیر، انگور، سیب شیرین، توت سفیددانه ها و حبوباتگندم، کنجدروغنهاروغن کنجد، روغن زیتون، روغن آفتابگردانادویه جات (چاشنی ها)فلفل سیاه، فلفل سفید، زنجبیل خشک شده، رازیانه، نعناء، آویشن، شویدنوشیدنیها و طعم دهنده هاعصاره انبه، آب انگور،عسل، شکر، نمک، چای‌های گیاهی با طبع گرم، شیرموز
میگم یکی بگه من دقیقا باید چی بخورمDodgy

آره اتفاقا منم چند دقیقه پیش این آزمونو دادم.البته سوالی که واسه من پیش اومده اینه که پس چی [i]نباید[/b] بخورم؟ اون آقای نویسنده که هرچی غذا یادش بود نوشت!!! HappyHappyHappy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، انديشه نو ، دل خسته ، آلاله ، یاســین ، m1374b ، صهبا ، ali0077 ، السا
۲:۵۷, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #472

تالار آروم
جو غیر متشنج
بدون بحث و جدل
همه مهربون و رفیقن با هم
کاربران با خیال راحت تاپیک میزنن
.
.
.
.
.
.
.
الان فهمیدین عبدالرحمن نیستش یا بازم توصیف کنم؟ :دی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، ضحی ، آلاله ، rezamohammadi ، عبداللهی ، یاســین ، سید ابراهیم ، SAViOR ، ترنم ، m1374b ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، N.Mahdavian ، هانا ، وحید110 ، sarallah ، صهبا ، kh-MAHDI ، Ali#59 ، ali0077 ، reyhaneh.sh ، انديشه نو ، mahdyshr ، فدايي ولايت ، aleerz ، سدرة المنتهی ، السا ، fatemeh-55 ، آیلار ، شیدا ، مرهم ، Aryha ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، m.hossein
۱۱:۵۴, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #473
آواتار
[تصویر: 264a061d82a2.jpg]

اوضاع من بعد امتحانا DodgyBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، m1374b ، علمدار133 ، sagheb ، هانا ، وحید110 ، صهبا ، حضرت عشق ، Ali#59 ، ali0077 ، فدايي ولايت ، السا ، fatemeh-55 ، m.hossein
۱۲:۴۴, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #474
آواتار
فرزند بیشتر .افسردگی کمتر

[/b]

[b]یاد آن روزی که بودم اولی
ناز و طناز و عزیز و فلفلی[/b]

[b] شاه خانه بودم و با داد و دود
هر چه را میخواستم آماده بود[/b]

[b] وای از آن روزی که آمد دومی
نق نقو و بد ادا و قم قمی[/b]

[b] من وزیر گشتم و افتادم زجا
دومی به جای من گردید شاه[/b]

[b] تا به خود آیم و خودداری کنم
سومی آمد و او شد خواهرم[/b]

[b] دختری زیبا و خوش رو مثل ماه
من و داداشم کشیدیم سوز و اه[/b]

[b] جای سبزی و گل در زندگی
سر رسید از گرد راه چهارمی[/b]

[b] دیگر آن خانه برایم تنگ شد
سبزی گل در نگاهم سنگ شد[/b]

[b] داشتم میکردم عادت ناگهان
پنجمی هم پا گشود بر این جهان[/b]

[b] گر چه بهر سوختن ۵ تن کافی نبود
ششمی هیزم شد و ما مثل دود[/b]

[b] ناصر و منصور و شهناز و شهین احمد و فرهاد ...
هفتم مهین خانمان گردید در هم بر همی[/b]

[b] سه قلو شد هشتمی و نهمی و دهمی
ای امان و ای امان و ای امان ای امان از دست بابا و مامان[/b]

[b] مادرم شد بار دیگر حامله
این که آید تیم فوتبال کامله[/b]

[b] ناصر و منصور و شهناز و شهین
احمد و فرهاد و مهناز و مهین[/b]

[b] علیمردان خان گل و معصومه جان
آخری هم میشود دروازه بان !!!![/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، علمدار133 ، ضحی ، m1374b ، صهبا ، ali0077 ، reyhaneh.sh ، انديشه نو ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، السا ، fatemeh-55
۱۳:۰۳, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #475
آواتار
با ارسال Havbb 110 یاد خواب دیشبم افتادم.خواب دیدم یه تاپیک گذاشتم آقای عبدالرحمن هی گیر دادنو با من بحث میکردنAngry
عجب کابوسی بودSadConfusedخوبه من زیاد فعال نیستمو تاپیک نمیذارم وگرنه به حقیقت می پیوستBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Mohammad Trust ، ضحی ، m1374b ، صهبا ، Ali#59 ، ali0077 ، فدايي ولايت ، السا ، fatemeh-55 ، fotha ، عبدالرحمن ، مجید املشی
۱۳:۵۶, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #476
آواتار
[تصویر: troll___lifesms.ir_(5).jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، صهبا ، ali0077 ، انديشه نو ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، السا ، fatemeh-55
۱۴:۱۹, ۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۱ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #477
آواتار
یکی از شبکه ها یه مستند راجع به چیتا داشت ؛
مجریش میگفت: چیتا این توانایی رو داره که 6 ساعت بدون حرکت بمونه!
خب لعنتی تو همین ایران ؛ آدم هست 20ساعت بی حرکت پای اینترنت میشینه؛
6ساعت چیتا رو به رخِ من نکش!!

[تصویر: 24668148858053668022.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، ضحی ، حضرت عشق ، Ali#59 ، ali0077 ، انديشه نو ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، السا ، fatemeh-55 ، آیلار ، علمدار133 ، fotha ، kh-MAHDI
۱۴:۳۰, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #478
آواتار
(۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۹)صهبا نوشته است:  [تصویر: 24668148858053668022.jpg]
نه واقعا به چه دردی می خورد
این هنوزم یکی از چالش های زندگی منهHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، Ali#59 ، صهبا ، ali0077 ، Mohammad Trust ، السا
۱۴:۴۲, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #479
آواتار
(۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۰)m1374b نوشته است:  نه واقعا به چه دردی می خورد
این هنوزم یکی از چالش های زندگی منهHuh
خب اگه دقت کنه متوجه میشی.......
فرض کن شیر اب باز باشه و خروجی پایین بسته باشه....اون وقت اگه اون قسمت که براتون علامت سواله وجود نداشت چی میشد؟
هیچی اب لبریز میشد..........
درسته ایا؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، ضحی ، Ali#59 ، صهبا ، ali0077 ، انديشه نو ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، السا ، دل خسته
۱۶:۵۱, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #480
آواتار
[تصویر: siwq4Vt_535.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فدايي ولايت ، سید ابراهیم ، حفیظ ، ballista ، حضرت عشق ، هادی... ، صهبا ، شهیدطیبه واعظی ، انتصـار ، SAViOR ، شیدا ، Mohammad Trust ، sarallah ، السا ، m1374b ، ضحی ، hessam ، rezamohammadi ، مرغ باغ ملکوت ، fatemeh-55 ، فاطمه خانم ، Fatemeee ، N.Mahdavian ، chekel ، جویای حقیقت ، kh-MAHDI ، m.hossein
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]