|
بد جوری خیت شدم !!!واقعا هدف اصلی انقلاب ما چی بوده؟؟!!!
|
|
۰:۵۵, ۲۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۰:۵۷ توسط shinay.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همسنگران گرامی مدتی پیش داشتم با یکی از دوستام سر مسائل سیاسی بحث میکردیم،که کار به جایی رسید که از آخر به بحث امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رسیدیم،منم گفتم اصلآ ما انقلاب کردیم که از این طریق به آقا حجت بن العسگری برسیم بزرگترین هدفمون این هست.اما یک جورایی آچمز شدم،اون گفت اگه واقعآ هدف شما این بود،پس الان رسانه ملیتون حدکثر توانش رو تو این زمینه باید انجام میداد،ولی حتی تا الان یک فیلمم یا یک مستند قوی در مورد ایشون ساخته نشده!!!!!،فقطم گه گداری شبکه قرآن یک سری بحث مختصری در مورد ایشان میزارن و شبکه های دیگه هم که فکر میکنم برنامه هایی که تا حالا گذاشته باشن انگشت شمارن شما انقدر میگین غرب باطله ببینین باسه همین باطلیشون چه فیلما که نساختن!!!،خیلی راحت چشم تو چشمم بهم گفت به شما میگن هدف اصلی ما مهدویت هست اما ببینین چقدر داخلش عمل کردن؟؟با این حرفش من دیگه هیچی نداشتم بگم،چون هدف بزرگ،تلاش بزرگی هم میخواد اما مثل اینکه الان هدف اصلی شده مسائل سیاسی و اقتصادی؟مخصوصآ اقتصاد،درسته اقتصاد خیلی مهمه میگن فقر اگه بیاد همراهش کفر میاره،اما واقعآ اقتصاد از مسئله مهدویت تو جامعه ما مهمتره؟؟اگه آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیان که مسئله اقتصادی هم ایشون حل میکنن،فرهنگی و اعتقادی و علمی هم حل میکنن،پس چرا بیشتر تمرکزشون روی اقتصاده!!!!!!!!!!!!!!
واقعآ دوستان جوابش چیه ؟؟؟؟؟!!!!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۷, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
فکر نکنم مردم همان مردم قدیم باشند، ولی گستردگی نظرها و دیدها بسیار زیاد
شده . مثلا تو همین تالار بین دو عضو کاردرست هم اتفاق نظر در همه مسائل نیست. چه برسد به مردمی که هر کدام از لحاظ فکری و بصری به خطی و کانالی و شبکه ای وصل هستند. اما در کل به نظرم جوان های مومن در این دوره از هم سن های خودشان در اول انقلاب پیشند. |
|||
|
|
۱:۱۹, ۲۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۲ ۲۳:۳۷)mosafer نوشته است: فکر نکنم مردم همان مردم قدیم باشند، ولی گستردگی نظرها و دیدها بسیار زیاد http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...#pid223769 |
|||
|
۳:۵۵, ۲۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۲ ۴:۰۰ توسط heaven.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بعضی ها کلا عینک بدبینی زدن
توصیه میکنم برین بیانات رهبری رو یه مرور کنین و حقیقت رو انجوری که هست ببینیم بيانات در ديدار مردم آذربایجان شرقی 1385/11/28 ...من گفتهام، تأكيد مىكنم بر اين معنا و با يقين اين را عرض مىكنم كه: جوانِ امروز - جوانِ نسل سوم- در آمادگى خود و شجاعت خود و غيرت خود براى دفاع از هويت دينى و انقلابى خود، از جوانِ نسل اول - كه در دورهى جنگ تحميلى و دفاع مقدس حضور داشت - هيچ كمتر نيست، شايد هم جلوتر است... بيانات در ديدار دانشجويان نمونه و نمايندگان تشكلهاى مختلف دانشجويى 1387/07/25 ...يكى از دلائلش اين است كه امروز نسل سوم و چهارم انقلاب، با آرمانهاى اسلامى آشنا و به آن علاقهمند است و گرايشش به مظاهر اسلامى زياد است، و اين آمادگى را دارد كه اگر تجربهاى در كشور به وجود بيايد كه كارهاى دشوار را از اين نسل بخواهد، آنها را انجام بدهد؛ مثل دورهى جنگ تحميلى. يعنى اينطور نباشد كه بعضى وضع كنونى ما را با دوران جنگ تحميلى مقايسه كنند؛ دوران جنگ تحميلى، يك آزمايش و كورهى عملى بود؛ اگر در هر كشورى آنچنان وضع و آزمايشى به وجود آيد، جانهاى تشنه و آمادهى به كار ميآيند و استعدادها به فعليت ميرسند. امروز آن شرايط وجود ندارد؛ اما اگر به وجود آيد، همان وضعيت پيش خواهد آمد؛ آن چيزى كه من دارم مشاهده ميكنم، اين است... خطبههای نماز جمعه تهران 1390/11/14 ... يكى از نقاط قوّت و مثبت ما همين است كه اين ارزشها به نسل هاى دوم و سوم منتقل شد. البته ريزش داشتهايم، توبهكار از انقلاب و پشيمان از انقلاب داشتهايم، اما رويشهاى ما بيشتر از ريزشهاى ما بوده است... دیدار جمع كثیری از اعضاى نیروى مقاومت بسیج با رهبر انقلاب در سالروز میلاد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)1378/09/03 ...ما به زمان ظهور محبوب حقیقى انسانها نزدیك شدهایم، زیرا معرفتها پیشرفت كرده است و ذهنیت بشر بیش از همیشه آماده فهمیدن، دانستن و یقین كردن درباره حقیقت ظهور منجى عالم بشریت از زیر بار ظلم و ستم است، بنا بر این توجه بشریت روز به روز به سمت این نقطه درخشان بیشتر جلب مىشود... دیدار فرماندهان و كاركنان سپاه پاسداران با رهبر انقلاب 1392/06/26 ... آیندهی درخشان انقلاب حتمی است، اما تحقق دیر یا زود آن بستگی به عملكرد ملت و مسئولان دارد. اگر متحد، مستحكم و مصمم باشیم، این آینده زودتر محقق میشود و اگر دچار تنبلی، خودخواهی و مشكلات دیگر شویم، دیرتر به سراغمان میآید... حرف اخر اینکه باید از خودمون شروع کنیم بیانات در دانشگاه افسرى امام حسين(علیه السلام) 1390/03/10 ... جوانان عزيز من! شما جزو برگزيدگان اين حركت پيشرو هستيد؛ خودتان را آماده كنيد. شما احتياج به دانش داريد، فرا بگيريد؛ احتياج به تهذيب نفس داريد، به آن بپردازيد. اگر ما خودمان را تهذيب نكنيم، جلوههاى فريبندهى مادى دنيا ما را مشغول خواهد كرد.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |