|
شيعه خيلي غريبه.بيايد براي تبليغ تشيع تلاش كنيم
|
|
۰:۰۵, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۰:۰۸ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگي.
ي موضوعي هست كه خيلي منو ناراحت كرده.اون اينه كه چرا انقدر تبليغات شيعه ضعيف و كمه؟ تا حالا كلمه ي Shiaرو توي گوگل سرچ كردين تا ببينيد چه عكساييي ميده؟ يبار امتحان كنيد تا بفهميد مردم دنيا چي فكر ميكنن درباره ي تشيع. بيايد مطالب و عكس هايي درباره ي تشيع و خوبي هاشون توي اينترنت به زبان غير فارسي مثل انگليسي و عربي و... بذاريم تا وقتي سرچ ميكنيم عكساي واقعي درمورد شيعه ببينيم. واقعا شيعه خيلي غريبه. البته بعضي عكسا تقصير خود كسايي هستش كه خودشونو شيعه ميدونن.بيشترشون عكساي چاقوزني توي مراسم عزاي امام حسين عليه السلام هستش متاسفانه. ![]() من اين عكس رو توي صفخه ام توي گ.گل پلاس گذاشتم.خدا ميدونه ك اين سني ها چ چيزا ك نگفتن. واقعا ادم دلش ميخواد بشينه براي غربت شيعه گريه كنه
|
|||
|
|
۰:۲۷, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
چند تا از اون نظراتی که میگید رو اینجا بذارید تا ما هم گریه کنیم. یا حق |
|||
|
|
۰:۴۱, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۰:۴۱ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
درست میگین که عکس های ناجوری میاد
من یادمه یه بار همین سرچ رو زدم عکس های قمه زنی و تی کشی! بعد از قمه زنی هم اومد! --------- باید مثلا عکسی از شیعه میخایم تو سایتهامون ، وبلاگ ، پیج های فیسبوک........بذاریم اسم انگلیسی بنویسیم و مثلا عدد نذاریم یا توضیح نویسی به انگلیسی هم انجام بدیم و حتما عکسی زیبا و نشون دهنده زیبایی ها باشه نه..... |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۸:۵۰ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دلیل آن این است که شیع هدر اقلیت است. فقط حدود 10-15% از مسلمانهای دنیا شیعه هستند.
دلیل دیگر فعالیت بسیار گسترده وهابی ها به زبانهای مختلف در فضای مجازی است. مثلا این سایت چند زبانه را ببینید که وابسته به وهابی ها است و به سوالات دینی از سراسر دنیا به چندین زبان پاسخ میدهد: http://islamqa.com/ وهابی ها عکسهای قمه زنی وحشتناک بعضی فرقه های مسیحی را در اینترنت به اسم شیعه ها منتشر می کنند تا شیعه را تخریب کنند. همچنین یک مستند فقر و فحشا را در اینترنت منتشر کردن به اسم صیغه در تشیع. یعنی فحشاهای غیردینی را به اسم متعه دارن به دنیا معرفی می کنند تا به این وسیله هم شیعه را تخریب کنن و هم متعه را که خودشان حرام می دانند بد جلوه بدن و هم شیعه های ایران را بچه های حاصل متعه (که خودشان زنا می دانند) معرفی می کنند. ولی شیعه ها هم اقلیت هستند و همان اقلیت هم بی بخارن و حضور فعال در فضای بین المللی اینترنت ندارن حداقل کاری که میشه کرد اینه که با انگلیسی دست و پا شکسته در سایتهای خارجی پرسش و پاسخ حضور داشت و یا چند کلیپ ساده با movie maker ساخت و در یوتیوب و سایتهای مشابه گذاشت. |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من واقعا فکر نمیکردم قضیه اینقدر جدی باشه...
اگه shia رو توگوگل سرچ کنید که فقط عکس یه بازیگر هالیوودی میاد."شیعه" رو هم سرچ کنید،نصف عکس ها چرت و پرته،اکثر عکس ها بکش و بکشو خون آشامو ازین حرفاست،هر سی تا یه دونه عکس درستو حسابی هست! مشکل ما اینه که یا ایده نداریم،یا اگه داریم کسی بهش توجه نمیکنه.مثلا همین من بدبخت،اینقدر تو تالار ایده دادم و کسی توجه نکرد که از کار فرهنگی پشیمون شدم،زدم تو کار تحلیل تکنولوژی و ترجمه اخبار : gsmanalyze.ir من برای خودم ابراز تاسف میکنم... |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۲ ۲۰:۰۱)فدايي ولايت نوشته است: همین من بدبخت،اینقدر تو تالار ایده دادم و کسی توجه نکرد که از کار فرهنگی پشیمون شدمدوست گرامی با این چیزها آدم بدبخت نمی شود. نفس شما محترم است در کار فرهنگی ایده زیاد است. آنچه کم است آدم اجرا کننده و پای کار است. باید وارد گود شوید و ایده های خوب را اجرا کنید |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پست من با چاشنی طنز بود،خیلی جدی نگفتم
![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط *ركن الهدي*.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۲ ۰:۲۷)rezamohammadi نوشته است: سلام كار ما نيست كه فقط با ديدن اونا گريه كنيم.بايد دست به كار شيم و يكاري انجام بديم كه مفيد باشه. خواستم كامنتارو بذارم اما حجمش زياد بود. انقدر ديگه قاطي كرده بودن كه من مجبور شدم كامنتارو ببندم. اصلا يادشون رفته بود موضوع عكس چيه. جالبه كه يكيشون به بقيه گفته كه حرف منو گوش ندن چون من يك pro shia(طرفدار شيعه هستم)ولي به خودم اميدوار شدم كه تونستم از دينم طرفداري كنم و كم نيارم كه اونا هم همچين چيزي بگن ![]() اصلا ي چيزايي درباره ي شيعه ميگفتنا. يكي ميگفت كافرن.يكي ميگفت گستاخن. ميپرسيد كه چرا خودشونو توي محرم ضربه ميزننن؟ ميگفت كه شما ياعلي ميگيد كفره! چرا شيعه ها به ياراي پيامبر توهين ميكنند؟ يكي ديگه ميگفت كه اصلا شيعه و سني نيست.همه ي ما مسلمانيم. اگه بخوايد ميتونم لينك بدم.چون كامنت ها87تاست. (۲۴/مهر/۹۲ ۲۰:۰۱)فدايي ولايت نوشته است: من واقعا فکر نمیکردم قضیه اینقدر جدی باشه...بايدshia muslimرو سرچكنيد. خوب اگه ميشه ايده هاتونو بگيد ت ماهم استفاده كنيم ![]() shia have killed hundred of thousands of muslim(sunnis) in iran and killed many with the help of the u.s in iraqميبينيد توروخدا.چقدر ذهنشونو شست و شو دادن.خدا همه ي دشمنان اسلام رو لعنت كنه
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۲۱:۲۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یه ایده،نیازمند دو چیزه: سرمایه و نیروی کار
حالا اگه از سرمایه هم چشم پوشی کنیم،میمونه نیروی پای کار،چیزی که احتمال بودنش رو صفر فرض کنید! من یه مدتی بود که پایگاه ظهور رو احداث کرده بودم اما بعد از (کمتر از)یک سال به دلیل اینکه هیچ عضو پای کاری نمونده بود،کلا تعطیل شد و چندروزیه که دامنش هم منقضی شد! البته ایده هم مهمه.واقعا نمی ارزه اگه یه سرمایه ای جمع بشه و اعضا هم باشن درحالیکه قراره فقط یه سایت ساده مثل همه سایت ها زده بشه ایده برای کار مجازی باید طوری باشه که نیاز به کپی کردن از بقیه جاها نداشته باشه.نو باشه تا بتونه جذاب باشه چند وقت پیش یه ایده ای مطرح کردم به نام اسلام دایرکت که اینقدر منفی بافی کردن که بیخیالش شدم! البته این ایده ریسکیه.یعنی 40 درصد احتمال داره که هیچکی ازش خوشش نیاد،60 درصد احتمال داره که خیلی بگیره و به شدت همه گیر بشه http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28088.html الانم حرفام یادم رفته،هروقت یادم اومد میگم ![]() درضمن،بحث وقت هم هست.مثلا الان من یک محصل هستم.یک ایده ناب فرهنگی هم دارم که تا حالا هم اجرایی نشده و اتفاقا خودم قدرت اجراشو دارم اما وقت اجراشو ندارم. یعنی یا آدم باید اونقدر سرش خلوت باشه که یه تنه همه کار بکنه،یا اینقدر نیروی کار زیاد باشه که زمان کار تقسیم بشه،که متاسفانه هیچکدومش محیا نیست!!! |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بييايد اگه مطلب و عكسي درباره ي شيعه داريم رو و در صفحه يا وبلاگمون گذاشتيم,اينجا هم بذاريم تا بقيه هم بتونن به اشتراك بذارن.
ياعلي
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 5266.jpg]](http://islamic-awakening.ir/file/attach/201201/5266.jpg)