کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...۲
۲:۳۳, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان عزیزم ، ببخشید فرصت زیادی ندارم دیر وقته باید زود برم بخوابم خدای ناکرده شیطان سحرگاه وسوسه مون نکنه! Blush

قبل از شروع عرایض اینو ببینیم :

روایت از پیغمبر اکرم (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) است که حضرت فرمودند :
«مَنْ قَالَ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ مُؤْمِنٍ خَلَقَهُ اللَّهُ مُنْذُ خَلَقَ اللَّهُ آدَمَ إِلَى أَنْ تَقُومَ السَّاعَةُ حَسَنَةً وَ مَحَا عَنْهُ سَيِّئَةً وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً». منبع روایت تکلیفی برعهده خودمون Sleepy
در این روایت آمده است که اگر کسی برای مؤمنین و مؤمنات طلب آمرزش و مغفرت کند، خداوند به عدد هر مؤمنی که از هنگام خلقت آدم تا قیامت خلق می‌کند، برای او سه چیز در نظر می‌‌گیرد؛ برایش حسنه می‌نویسد و از گناهانش می‌کاهد و بر مقامش می‌افزاید.
تعجب نمی کنید که چگونه اگر یک نفر بگوید: «اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَات» به عدد تمام انسان‌های مؤمنی که خدا از زمان حضرت آدم تا به قیامت خلق کرده، خداوند در نامه عمل او به عدد همه آن‌ها حسنه می‌نویسد! تازه این اولین چیزی است که خدا در عوض این دعا به داعی می‌دهد. دوم، «وَ مَحَا عَنْهُ سَيِّئَةً»؛ خداوند به ازای این کاری که کرده، یک گناه هم از او پاک می‌کند و او را از آلودگی معصیت تطهیر می‌کند. سوم، «وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً»؛ از آن طرف نسبت به مقامات معنویه‌، یک درجه او را بالا می‌برد. دعای برای دیگری این سه اثر را دارد. هم پاداش بسیار دارد، هم تطهیر دارد و هم ترقیع مقام و درجه دارد...

از طرفی :

در دعا بخل نداشته باشیم.

وقتی دعا می کنید هیچ وقت بخلتان نیاید، برای هیچ کس؛ بله بايد مؤمن باشد تا برایش دعا کنیم امّا برای کسی که فریب خورده و یا اهل ایمان نیست درست است که نمی شود طلب استغفار کرد اما هدایتشان را بخواهید. امّا اهل ایمان که باشند، برایشان استغفار کنید. همین که محبّ اهل بیت (عليهم السلام) باشند، آدم باید دعایشان کند و برایشان طلب استغفار نماید. و این طلب استغفار کردن در زمان های خاص یادتان نرود، مخصوصاً شب جمعه ویا موقع نماز شب. یک وقت می بینی توی نماز شب حالش را نداری مفصّل دعا کنی حداقل بگو: "الّلهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْلِمَاتِ اَلْأَحیَاءُ مِنهُمْ وَ الْاَمْوَاتُ" بخل نورزید که ایشان هم شما را دعا می کنند.

از امام صادق (علیه‌السلام) نقل است که حضرت فرمودند: «إِذَا دَعَا الرَّجُلُ لِأَخِیهِ بِظَهْرِ الْغَیْبِ»، اگر شخصی پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، «نُودِیَ مِنَ الْعَرْشِ»؛ از عرش ندایی می‌آید كه: «وَ لَكَ مِائَةُ أَلْفِ ضِعْفٍ مِثْلِهِ»؛ برای تو صدهزار برابر مثل او است. «وَ إِذَا دَعَا لِنَفْسِهِ كَانَتْ لَهُ وَاحِدَةٌ، فَمِائَةُ أَلْفٍ مَضْمُونَةٌ خَیْرٌ مِنْ وَاحِدَةٍ لَا یَدْرِى یُسْتَجَابُ لَهُ أَمْ لَا»؛ این در حالی است كه اگر برای خودش دعا می‌كرد، فقط به اندازه همان یك دعایش به او داده می‌شد.
حال بنگرید که صدهزار تا که تضمین شده است، بهتر است یا یکی؟! آن هم کدام یکی؟! «وَاحِدَة لَا یَدْرِى یُسْتَجَابُ لَهُ أَمْ لَا»؛ آن یكی كه معلوم نیست مستجاب شود یا نه! من‏لایحضره‏الفقیه، ج2، ص212

ثالثا بصورت علمی هم این امر اثبات شده که چقدر دعا برای شفای مریض ها و... موثر هست...

دوستان گرامی ، بیایید همیشه و در همه حال همدیگر رو از ته دل دعا کنیم و از حق تعالی برای هم آمرزش،عاقبت بخیری و صمیمیت بطلبیم ، دوستان عزیز بیاید التماس دعاها رو با تمام وجود دریابیم، برای مریض ها دعا کنیم مطمئنا هممون تا به حال مریض شدیم و خوب می دونیم مریضی سخته ، برای افراد مومن طلب آمرزش کنیم ... برای اهل قبور هر روز قبل از خواب یک بار حمدوسوره و سه تا صلوات احسان کنیم، بیشتر از خودمون به فکر دیگران باشیم مطمئنا هممون اینجا جمع شدیم تا رضایت و خشنودی خدا رو جلب کنیم ، یکی دو روز پیش کارم بدجوری گره خورده بود دست به دعا بردم و از خداوند کریم کمک خواستم ، خداوند توفیق داد 5 رکعت نماز شب خوندم و توی قنوت برای مومن و مومنات زنده و از دنیا رفته آمرزش طلبیدم ، باور نمی کنید فرداش چجوری کارام پشت سر هم جفت و جور شدن ! Smile دوستان عزیزم بعد از هر نماز واجب یک بار بگیم اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات ، کار سختی که نیست!هست؟! یک بار هم برای دوستان مومنمون در سایت بیداری اندیشه دعا کنیم به خدا این دعاها خیلی مثمرثمره ، یک دعای مخصوص هم برای مجردها Big Grin که خداوند لطف بفرمایند و برای هممون یک همسر متدین و مومن عنایت کنند که با کامل شدن نصف دینمون ،برای تعالی شدن قدم هارو محکم تر از همیشه برداریم و به سنت پیامبر صلوات الله علیه و آله عمل کرده باشیم...

التماس دعا از همه دوستان وفادار

یا مولا علی علیه السلام
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، محب الزهرا ، بیداری12 ، EMPERATOR ، MESSENGER ، parisan ، MohammadMeraj ، rastin ، Seyed Mohsen ، Hadith ، محمود ، libera ، أین المنتظر ، najmeh ، ريحانه الرسول ، F_R ، nafas ، خادمة الزهرا ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، ساجد ، janali ، fardinho ، حسن.س. ، vahid1878 ، blue sky ، میثاق ، meshkat ، mohammad727 ، یا ثارالله ، ساقی ، فدک زهرا ، محمد رضا. ، m.hossein ، Farzaneh ، ایمانی ، azade ، shafagh_mah ، آرین (الهه.ع) ، ZaHrA110M ، ali.khm ، شهیدطیبه واعظی ، بچه شیعه ، zahra.shakiba ، طلوع1 ، elnaz alavi ، حقیر ، mahdy30na ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، saloomeh ، تازه مسلمان ، netlog36 ، mohamad ، Anti gods ، nooromahdi ، جویای حقیقت ، یاوران مهدی ، مجنون الحسین ، مهدی2012 ، *مهاجر* ، ats ، من انقلابی ام ، aboutorab ، omidman ، وحید110 ، fatemeh ، ghofran ، Tolou ، sajjadbest22 ، ترنم ، سدرة المنتهی ، mia'd ، منادی حق ، nasimesaba ، مهسا110 ، یا فاطمه الزهرا ، mahdis ، Islam ، یاســین ، انديشه نو ، Mahdy2021 ، حسن عزتي ، enan ilghon ، Mohammad Trust ، Night_World ، MANI110 ، s-r ، آفتاب ، fiftynine ، medad.sefid ، Mitsonary ، ANTI satan ، mhklord ، ztb ، mahpare ، مرتاح ، Night moans ، یا زهرا ، sagheb ، محیصا ، عبدالرحمن ، help me ، در جستجوی سختی ، Sakineh ، fafa* ، Agha sayyed ، شیدا ، ADAM ، آلاله ، یا امام رضا ، سیمرغ ، Anti-satanism ، محمد حسین ، sakineh110 ، حسین14 ، مجتبی110 ، رهگذر. ، mohammad reza ، 135 ، لبخند خدا ، صهبا ، Bamdaad ، قلب ، رضوانه ، Bahar ، انتصـار ، neyestan23 ، السا ، ضحی ، امیرخان ، مجنون العباس ، آیات ، عشقم کربلا ، 1441361 ، warior ، vahrakan ، حضرت عشق ، عدالت ، فدايي ولايت ، ali-0110 ، zahra11 ، mary20 ، صبا ، bi-ehsaas ، boghz ، اولولالباب ، pure ، میرزا احمد ، آسمان ابری ، نگار ، مرضیه.م ، soora ، قبیله منتظر ، MohammadSadra ، senjed1372 ، یا ابوالفضل ، aaaaa ، Eve ، حوریه سادات ، نسیم ، soheyl68 ، yegixx ، S.A.M ، نرگس مهدوی ، دالاهو ، Just God ، خادم المهدی ، پرنیان ، آوا ، میلاد مسلمی ، ( علقمه ) ، یااباصالح ، حسنیه ، حفیظ ، faateme-313 ، amirak ، افشین ، mohsen 2012 ، aleerz 2 ، منتظر یار ، Ali#59 ، Hadiss313 ، غریب ، Rangheshafagh ، سربازسیدعلی ، ماحی ، عارفه ، آفتاب پنهانی ، علی املشی ، A.E ، آیدا77

آغاز صفحه 75 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۶, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #741
آواتار
گاهی میشنوم که میگن گناه کردن ازبالارفتن دعاواستجابتش جلوگیری میکنه

این اخرابیایدتوبه کنیم صدبارگناه وتوبه وبازگناه/یکبارهم از توبه شکستن توبه

ناشکری نکنیم ویادمون باشه: ماهیچی نیستیم واین لطف خداست/اماهمین هیچی ارزوی خیلیاست

التماس دعادوستانHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Night_World ، Farzaneh ، انتصـار ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، boghz ، مجید املشی ، شیدا ، help me ، حضرت عشق ، رضوانه ، اسکای ، SAViOR ، 135 ، ISOD ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، منادی حق ، جویای حقیقت ، میثاق ، ترنم
۲:۰۵, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #742
آواتار
این شب آخریه ماه رمضون بی خوابی زده به سرم!!!
البته دلیلش چیزی نیست جز رویت ماهCoolWink
امیدمو از دست نمیدم!!!

غرض از مزاحمت اینکه....
دعامون کنید....هر چند لایق نیستیمBlush
ما هم دعاتون میکنیم...هر چند لایق نباشیم....Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، انتصـار ، حضرت عشق ، اسکای ، SAViOR ، مجید املشی ، شیدا ، 135 ، ISOD ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، منادی حق ، Night_World ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، میثاق ، حوریه سادات ، ترنم
۲:۱۵, ۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۲:۲۰ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #743
آواتار
(۶/مرداد/۹۳ ۲:۰۵)رضوانه نوشته است:  این شب آخریه ماه رمضون بی خوابی زده به سرم!!!
البته دلیلش چیزی نیست جز رویت ماهCoolWink
امیدمو از دست نمیدم!!!

غرض از مزاحمت اینکه....
دعامون کنید....هر چند لایق نیستیمBlush
ما هم دعاتون میکنیم...هر چند لایق نباشیم....Smile

(۵/مرداد/۹۳ ۲۳:۱۶)آیدا77 نوشته است:  گاهی میشنوم که میگن گناه کردن ازبالارفتن دعاواستجابتش جلوگیری میکنه

این اخرابیایدتوبه کنیم صدبارگناه وتوبه وبازگناه/یکبارهم از توبه شکستن توبه

ناشکری نکنیم ویادمون باشه: ماهیچی نیستیم واین لطف خداست/اماهمین هیچی ارزوی خیلیاست

التماس دعادوستانHeart

(۵/مرداد/۹۳ ۲۲:۵۱)Farzaneh نوشته است:  بسم الله

با عرض سلام

طاعات و عبادات دوستان گرامی ان شاء الله مقبول حق قرار گرفته باشه...

پیشاپیش عید سعید فطر رو تبریک عرض میکنم...

ان شاء الله به نیت حل مشکلات دوستان گرامی هر جور صلاحشونه و سلامتی و عاقبت بخیر شدنتون 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم....

ممنون میشم شما خوبان برای حقیر دعا کنید.
...

عید فطر برای حقیر دعا کنید که ان شاء الله هرچی رضای خدا و صلاحمه برام اتفاق بیفته و ان شاء الله عاقبت بخیر بشم...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

(۵/مرداد/۹۳ ۲۱:۵۷)مجنون العباس نوشته است:  [تصویر: rRML4r6WrM.jpg]

به نام خدا
این گل زیبا تقدیم به شمابزرگواران.
عیدتون پیشاپیش مبارک
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم اشف کل مریض
دوستان بزرگوار
روزی اگرنبودم مثله حالا
تنهاآرزویم این است که به یادم باشید.......
التماس دعا
خدانگهدارSad

(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۶)حوریه سادات نوشته است:  آیت الله العظمی شیخ محمد تقی بهجت در حاشیه قرآن شخصی خود اینگونه نوشته بود:
هرکسی در بین الطلوعین یعنی بین فجر کاذب و فجر صادق (5دقیقه قبل از اذان صبح تا 5 دقیقه بعد از اذان) این ذکر را بگوید، هر حاجتی داشته باشد برآورده میشود ولو اگر تشرف به خدمت امام زمان(عج ) باشد:

* صلوات (14 بار)
*یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی (40 بار)
*صلوات (14 بار)
[تصویر: %D8%A2%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9...%D8%AA.jpg]

التماس دعا...

(۵/مرداد/۹۳ ۲:۵۷)Mohammad Trust نوشته است:  این روز اخر ماه رمضونی، مارو هم دعا کنید

ماه رمضون هم گذشت، گره از مشکل ما باز نشد

خدایا حواست به ما نیست که، کار بقیه بچه هارو راه بنداز. دمت گرم
ایشالا پس فردا صبح عازم مشهد الرضا هستیم!
نائب الزیارة همه عزیزان هستم!
اونجا رفتم من براتون دعا نمی کنم!!!!!!!!!!!!!
به خود آقا میگم براتون دعا کنه!
در رأس حاجات:
اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، مجید املشی ، انتصـار ، شیدا ، 135 ، ISOD ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، help me ، منادی حق ، SAViOR ، Night_World ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، میثاق ، حوریه سادات ، ترنم
۲۲:۰۴, ۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۸ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #744
آواتار
میرزا اسماعیل دولابی رحمه الله علیه:
عادت همه ی مادرها همین است.
وقتی یک غذای لذیذی درست می کنند که باب طبع فرزندشان هم هست، اگر او نباشد، یا خواب باشد، یا سیر، برایش کنار می گذارند.
من که در میان مادرانی که سراغ دارم ندیده ام بگوید بی خیال. می خواست اینجا باشد، بیاید سر سفره بخورد! همیشه سهم فرزند محفوظ است...
چند روز است با سفره دار این ایام، به همان که مهربان تر از مادر خطابش کرده اند، با مولایم در دل می گویم:
آخر ماه هم رسید من خواب مانده ام و جا مانده...
گمان ندارم از سفره ی رنگانگ و پر برکت این ماه چیزی برایم کنار نگذارید
خوبان دل سیر از سر این سفره بلند شوند و من گرسنه بمانم؟؟؟!... خوب یا بد همه فرزند شماییم!!!
آقا جان التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، SAViOR ، عبدالرحمن ، m.hossein ، Night_World ، جویای حقیقت ، رهگذر. ، انتصـار ، حضرت عشق ، مجید املشی ، 135 ، ISOD ، Tolou ، منادی حق ، میثاق ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، حوریه سادات ، ترنم
۱۰:۱۰, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #745
آواتار
به گزارش شریان نیوز حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور که در ماه مبارک رمضان جلسات قرآنی خود را در مشهد مقدس برگزار کرده از عصر روز گذشته در بیمارستان رضوی مشهد مقدس بستری شده است.

مسئولان بیمارستان رضوی علت بستری حجت‌الاسلام قرائتی را کسالت جزئی به دلیل ماه مبارک رمضان داسته‌اند و عنوان کرده‌اند که بیماری حجت‌الاسلام قرائتی جدی نیست.

به دلیل همین کسالت جزئی حجت‌الاسلام ماندگاری به جای حجت‌الاسلام قرائتی امشب در صحن جامع رضوی سخنرانی می‌کند.

[تصویر: 13870665491.jpg?20]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، انتصـار ، ISOD ، منادی حق ، شیدا ، مجید املشی ، میثاق ، Farzaneh ، 135 ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، حضرت عشق
۲۰:۱۷, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #746
آواتار

به نام خدا

چگونه دعا کنیم؟ با شرح و تفصیل

ما سر نامزدی خواهرمان، اعصاب و روانمان به هم ریخت! نه اینکه بدمان بیاید که سر و سامان بگیرد و برود خانه ی بخت ها؛ نه! نقل این بود که اینترنت ما آن موقع نیاز به تلفن آزاد داشت و زمان نامزدی خواهرمان، به ندرت تلفن آزاد می شد. بعضی وقت ها که دیگر ساعت به نیمه ی شب می کشید و من بخت برگشته ناامید از دسترسی به اینترنت، سر ناکام به بالش می گذاشتم و همیشه برایم سوال بود که این خواهر ما که هر روز، روزی چند ساعت با نامزد گرامی حرف می زند، چه می گوید؟!

یک بار هم که از خودش پرسیدم، برای خودش هم سوال بود! فقط گفت: «نامزد کردی، می بینمت!» خلاصه برای ما کاشف به عمل آمد که بحث عشق و عاشقی است.

معلمی در دوران دبیرستان داشتم که می گفت: «بین عاشق و معشوق، طولانی شدن سخن جایز است.» بعد هم مثال عاشقان اسطوره ای مثل «لیلی و مجنون» را زد. بعد هم عشق بالاتری را مثال زد. عشق موسی کلیم الله(علی نبینا و آله و علیه السلام) با خداوند والا.

وقتی که خدا از او پرسید: «موسی! این چیست که در دستت است؟» حضرت موسی(علیه السلام) حرفش را در گفتن: «عصاست» خلاصه نکرد. گفت: «این عصای من است که به آن تکیه می دهیم و با آن براى گوسفندانم برگ مى ‏تكانم و كارهاى دیگرى هم براى من از آن برمى ‏آید.»(1)

ما در دعا کردن، یک خورده هم عاشقانه عمل نمی کنیم. حدوداً سر سجاده – پُر پُرش- پنج دقیقه وقت می گذاریم که لیست حاجاتمان را ردیف کنیم. بعدش هم «آمین» و خداحافظ خدا. تازه اگر راست و حسینی حاجاتمان را بگوییم و فکر نکنیم که: «خدا می داند، پس نگوییم!». این فکر اشتباهی است. البته «خداى تبارك و تعالى می داند كه بنده ‏اش هر گاه به درگاهش دعا می كند، چه می‌ خواهد؛ امّا دوست دارد كه حاجت ها به درگاهش شرح داده شود...» (2)

ما کارمان به جایی رسیده است که خدا ما را می خواند، ما روی می گردانیم؛ دست دوستی اش را، خصمانه رد می کنیم و محبّتش را نمی پذیریم! انگار نه انگار که او با مهربانی و کریمانه برخورد کردنش، بر ما منّت دارد. (3)

در حالی که وقتی دعا می کنیم، اگر خدا دوستمان داشته باشد، به فرشتگان موکّلش امر می کند: «حاجت او را برآور؛ ولى عجله نداشته باش؛ زیرا من میل دارم صداى‏ او را بشنوم.» (4)

پی نوشت:
1. طه: 17-18.
2. روایت از امام صادق (علیه السلام)؛ كلینى، محمد بن یعقوب، أصول الكافی، ترجمه مصطفوى - تهران، كتاب فروشى علمیه اسلامیه‏، چاپ: اول، ج‏4 ؛ ص225؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.
3. برگرفته از دعای افتتاح.
یا رَبِّ إِنَّكَ تَدْعُونِی فَأُوَلِّی عَنْكَ وَ تَتَحَبَّبُ إِلَی فَأَتَبَغَّضُ إِلَیكَ وَ تَتَوَدَّدُ إِلَی فَلا أَقْبَلُ مِنْكَ كَأَنَّ لِی التَّطَوُّلَ عَلَیكَ... (اى پروردگار من! تو مرا مى‏ خوانى و من از تو روى مى ‏گردانم، و با من دوستى مى ‏ورزى و من با تو دشمنى مى ‏كنم، به من محبّت مى ‏نماىی و از تو نمى ‏پذیرم، گویا مرا بر تو منّت است...)
4. طریف از حضرت صادق علیه السّلام روایت مى ‏كند كه فرمود: »بنده كه دوست‏ خداوند است، دعا مى ‏كند و از خداوند چیزى مى ‏خواهد، پروردگار به فرشته ی موكل امر مى ‏كند، حاجت او را برآور؛ ولى عجله نداشته باش؛ زیرا من میل دارم صداى‏ او را بشنوم.» (مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، ایمان و كفر (ترجمه كتاب الإیمان و الكفر بحار الأنوار جلد 64، ترجمه عطاردى) - تهران، اسلامیه، چاپ: اول، 1378، ج‏2 ؛ ص160؛ با استفاده از همان نرم افزار).

. . . .

التماس دعا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Tolou ، شیدا ، 135 ، Mitsonary ، شهیدطیبه واعظی ، منادی حق ، ISOD ، مجید املشی ، Farzaneh ، حضرت عشق
۰:۵۱, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۱:۰۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #747

به نام خدا

سلام به تمام شما دوستانه عزیزم که متأسفانه این روزها خیلی ازتون بیخبرم! منو ببخشید. این روزها شرایطم طوری شده که باعث شده از تالار و دوستانی که بسیار بهشون علاقه داشتم،کمی دور بشم. ولی مطمئن باشید در دعاهام،با تمام روسیاهیم، به یادتون بودم.

عید همتون مبارک باشه ان شاءالله و همچنین نماز،روزه هاتون قبول.Heart

فردا روز بسیااااار مهمی برای من هست،از همتون خواهش دارم خیلی برام دعا کنید .

منم قول میدم در اون لحظات مهم،برای همتون دعا کنم. بخصوص دوستانه گله مجرد تالار! RoseSmile

التماس دعا

یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، عبدالرحمن ، انتصـار ، السا ، Mohammad Trust ، 135 ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، منادی حق ، شیدا ، جویای حقیقت ، حوریه سادات ، ISOD ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، nasimesaba ، ترنم ، Tolou ، میثاق ، Night_World ، حضرت عشق ، فاطمه خانم ، help me ، boghz ، mahdy30na
۱۲:۱۵, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #748
آواتار
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ISOD ، ترنم ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، حوریه سادات ، Tolou ، شیدا ، میثاق ، منادی حق ، حسن عزتي ، Bahar ، شهیدطیبه واعظی ، 135 ، حضرت عشق ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، boghz ، mahdy30na
۱۶:۱۴, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #749
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

چگونه دعا کنیم؟
دسته جمعی

ما وقتی کوچک بودیم، هر وقت خانه ی یکی از خاله هایمان می رفتیم، آخرش با همه ی دخترخاله ها و پسرخاله ها دست به یکی می کردیم که برای ماندن و شب نشینی یک صدا شویم. بعضی اوقات یک نفرمان پیش قدم می شد و باقی خاله زاده ها، فقط مسئول پا کوبیدن، «گریه کردن» و «تو را به خدا گفتن» می شدند.

وقتهایی هم بود که بعضی از این خاله زاده ها، کم و بیش قبل از تمام شدن مهمانی خوابشان می برد و همان گوشه ی اتاق، خرّ و پفشان به هوا می رفت. این جور وقت ها، از تعداد همصداها کم می شد و من به تنهایی صدای همه را به گوش می رساندم و خانواده ام چپ چپ نگاهم می کردند که: «تو کاسه ی داغتر از آش همه شدی؟!»

البته مادر و پدر من می دانستند که ما خاله زاده ها، جانمان برای شب ماندن و بیشتر آتش سوزاندن، در می رود و حرفمان یکی است؛ ولی وقتی یک نفر بودیم، حرفمان آنقدری که چند ده نفر بودیم، برو نداشت!

القصّه ما این روال را وقتی بزرگ شدیم در جاهای دیگر هم دیدیم. نقل همان «یک دست صدا ندارد» است. وقتی جمعی، بر سر چیزی توافق کردند و درخواستش کردند، هر کسی طرف مقابل این درخواست باشد، بیشتر به خواسته شان توجّه می کند.

به همین خاطر است که به ما توصیه می کنند که دسته جمعی دعا کنیم. چرا که «رخ نداده است، چهل نفر در يك جا جمع شوند و خداوند متعال را در كارى بخوانند، مگر آنكه ذات اقدس الهى آنان را اجابت فرموده است...»(1)

حالا حتماً هم نیاز نیست همه با هم مثل گروه سرود، یک دعا را بخوانند، کافی است یکی دعا کند و بقیه «آمین» بگویند. «دعاكننده و آمين گو، با هم شريكند.» (2)
البته ما همه مان با این سبک دعا آشنا هستیم؛ همین که می دانیم که وقتی مناسبتهای مهمی مثل شبهای قدر می شود، بهتر است خودمان را به مسجد برسانیم، یعنی اهمّیت در جمع دعا کردن را فهمیده ایم. ولی خوب است دعا کردن، برای همه چیز دسته جمعی باشد؛ امام کاظم(علیه السلام) درباره ی امام صادق(علیه السلام) فرموده اند: «هر گاه پدرم از چيزى ناراحت مى ‏شد (و مشكلى برايش پيش مى ‏آمد) زنان و كودكان را جمع می کرد، دعا مى ‏نمود و آنان آمين مى ‏گفتند.» (3)

حتّی خداوند عزیز و مهربان، از این هم ساده تر گرفته است. نیازی نیست حتماً چهل نفر را به خانه مان دعوت کنیم، «...اگر چهل نفر نشدند، مى‏شود چهار نفر جمع شوند و ده بار خداى را بخوانند تا اجابتشان كند...»(4)

مهم نیست ما حتماً جزو آن کسانی باشیم که در مجلس، صدایشان را به دعا بلند می کنند؛ مهم مشارکت در دعا است. ما می توانیم نقش آن خاله زاده های مرا بازی کنیم: «گریه کنیم» و «تو را به خدا» بگوییم!

پی نوشت:
1. روایت از امام صادق علیه السلام: «مَا مِنْ‏ رَهْطٍ أَرْبَعِينَ‏ رَجُلًا اجْتَمَعُوا فَدَعَوُا اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فِي أَمْرٍ إِلَّا اسْتَجَابَ اللَّهُ...؛ رخ نداده است كه چهل نفر در يك جا جمع شوند و خداوند متعال را در كارى بخوانند مگر آنكه ذات اقدس الهى آنان را اجابت فرمود، اگر چهل نفر نشدند، مى‏شود چهار نفر جمع شوند و ده بار خداى را بخوانند تا اجابتشان كند و اگر چهار نفر هم نبودند، حتى يك نفر هم مى‏تواند خداوند را چهل مرتبه بخواند و دعا كند تا آن ذات عزيز و جبار، اجابتش نمايد.» منبع: كلينى، محمد بن يعقوب، الكافي (ط - الإسلامية) - تهران، دار الكتب الإسلامية، چاپ: چهارم، 1407 ق. ج‏2 ؛ ص487؛ همچنین ابن فهد حلى، احمد بن محمد، آيين بندگى و نيايش (ترجمه عدة الداعي) - ايران ؛ قم، بنياد معارف اسلامي‏، چاپ: اول، 1375ش. ص265؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.
2. روایت از امام صادق(علیه السلام)؛ ابن فهد حلّی، احمد بن محمّد، همان، ص 266؛ با استفاده از همان نرم افزار.
3. همان منبع.
4. روایت از امام صادق(علیه السلام)، کلینی، محمّد بن یعقوب، همان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، منادی حق ، حسن عزتي ، شهیدطیبه واعظی ، ISOD ، Tolou ، 135 ، حضرت عشق ، Mohammad Trust ، nasimesaba ، Farzaneh ، مجید املشی ، mahdy30na
۰:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #750
آواتار
به نام خدا

سلام به همه...
بچه ها ازتون یه خواهش دارم...
لطف کنید و با دلهای پاکتون برا پسرخالم دعا کنید...
زندگیش بدجوری به هم ریخته... دعا کنید شاید به مدد دعای شما آرامش به زندگیش برگرده...

خواهش میکنم برا من کمترین هم دعا کنید که مشکلم حل شه...

* * * * *

یک جام پر از شراب دستت باشد...
تا حال من خراب دستت باشد...
این چندهزارمین شب بی خوابیست...
ای عشق فقط حساب دستت باشد...

. . . . . . .
خیلی برامون دعا کنید و برای همه جوونا که درگیر مشکلات و ناملایمات زندگی هستن...
ان شاءالله همیشه زندگیتون آرام و خدایی باشه...
ممنون...
یاعلی(علیه السلام)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، حضرت عشق ، 135 ، ISOD ، Tolou ، منادی حق ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، انتصـار ، nasimesaba ، شیدا ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، حسن عزتي ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، boghz ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]