کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...۲
۲:۳۳, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان عزیزم ، ببخشید فرصت زیادی ندارم دیر وقته باید زود برم بخوابم خدای ناکرده شیطان سحرگاه وسوسه مون نکنه! Blush

قبل از شروع عرایض اینو ببینیم :

روایت از پیغمبر اکرم (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) است که حضرت فرمودند :
«مَنْ قَالَ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ مُؤْمِنٍ خَلَقَهُ اللَّهُ مُنْذُ خَلَقَ اللَّهُ آدَمَ إِلَى أَنْ تَقُومَ السَّاعَةُ حَسَنَةً وَ مَحَا عَنْهُ سَيِّئَةً وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً». منبع روایت تکلیفی برعهده خودمون Sleepy
در این روایت آمده است که اگر کسی برای مؤمنین و مؤمنات طلب آمرزش و مغفرت کند، خداوند به عدد هر مؤمنی که از هنگام خلقت آدم تا قیامت خلق می‌کند، برای او سه چیز در نظر می‌‌گیرد؛ برایش حسنه می‌نویسد و از گناهانش می‌کاهد و بر مقامش می‌افزاید.
تعجب نمی کنید که چگونه اگر یک نفر بگوید: «اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَات» به عدد تمام انسان‌های مؤمنی که خدا از زمان حضرت آدم تا به قیامت خلق کرده، خداوند در نامه عمل او به عدد همه آن‌ها حسنه می‌نویسد! تازه این اولین چیزی است که خدا در عوض این دعا به داعی می‌دهد. دوم، «وَ مَحَا عَنْهُ سَيِّئَةً»؛ خداوند به ازای این کاری که کرده، یک گناه هم از او پاک می‌کند و او را از آلودگی معصیت تطهیر می‌کند. سوم، «وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً»؛ از آن طرف نسبت به مقامات معنویه‌، یک درجه او را بالا می‌برد. دعای برای دیگری این سه اثر را دارد. هم پاداش بسیار دارد، هم تطهیر دارد و هم ترقیع مقام و درجه دارد...

از طرفی :

در دعا بخل نداشته باشیم.

وقتی دعا می کنید هیچ وقت بخلتان نیاید، برای هیچ کس؛ بله بايد مؤمن باشد تا برایش دعا کنیم امّا برای کسی که فریب خورده و یا اهل ایمان نیست درست است که نمی شود طلب استغفار کرد اما هدایتشان را بخواهید. امّا اهل ایمان که باشند، برایشان استغفار کنید. همین که محبّ اهل بیت (عليهم السلام) باشند، آدم باید دعایشان کند و برایشان طلب استغفار نماید. و این طلب استغفار کردن در زمان های خاص یادتان نرود، مخصوصاً شب جمعه ویا موقع نماز شب. یک وقت می بینی توی نماز شب حالش را نداری مفصّل دعا کنی حداقل بگو: "الّلهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْلِمَاتِ اَلْأَحیَاءُ مِنهُمْ وَ الْاَمْوَاتُ" بخل نورزید که ایشان هم شما را دعا می کنند.

از امام صادق (علیه‌السلام) نقل است که حضرت فرمودند: «إِذَا دَعَا الرَّجُلُ لِأَخِیهِ بِظَهْرِ الْغَیْبِ»، اگر شخصی پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، «نُودِیَ مِنَ الْعَرْشِ»؛ از عرش ندایی می‌آید كه: «وَ لَكَ مِائَةُ أَلْفِ ضِعْفٍ مِثْلِهِ»؛ برای تو صدهزار برابر مثل او است. «وَ إِذَا دَعَا لِنَفْسِهِ كَانَتْ لَهُ وَاحِدَةٌ، فَمِائَةُ أَلْفٍ مَضْمُونَةٌ خَیْرٌ مِنْ وَاحِدَةٍ لَا یَدْرِى یُسْتَجَابُ لَهُ أَمْ لَا»؛ این در حالی است كه اگر برای خودش دعا می‌كرد، فقط به اندازه همان یك دعایش به او داده می‌شد.
حال بنگرید که صدهزار تا که تضمین شده است، بهتر است یا یکی؟! آن هم کدام یکی؟! «وَاحِدَة لَا یَدْرِى یُسْتَجَابُ لَهُ أَمْ لَا»؛ آن یكی كه معلوم نیست مستجاب شود یا نه! من‏لایحضره‏الفقیه، ج2، ص212

ثالثا بصورت علمی هم این امر اثبات شده که چقدر دعا برای شفای مریض ها و... موثر هست...

دوستان گرامی ، بیایید همیشه و در همه حال همدیگر رو از ته دل دعا کنیم و از حق تعالی برای هم آمرزش،عاقبت بخیری و صمیمیت بطلبیم ، دوستان عزیز بیاید التماس دعاها رو با تمام وجود دریابیم، برای مریض ها دعا کنیم مطمئنا هممون تا به حال مریض شدیم و خوب می دونیم مریضی سخته ، برای افراد مومن طلب آمرزش کنیم ... برای اهل قبور هر روز قبل از خواب یک بار حمدوسوره و سه تا صلوات احسان کنیم، بیشتر از خودمون به فکر دیگران باشیم مطمئنا هممون اینجا جمع شدیم تا رضایت و خشنودی خدا رو جلب کنیم ، یکی دو روز پیش کارم بدجوری گره خورده بود دست به دعا بردم و از خداوند کریم کمک خواستم ، خداوند توفیق داد 5 رکعت نماز شب خوندم و توی قنوت برای مومن و مومنات زنده و از دنیا رفته آمرزش طلبیدم ، باور نمی کنید فرداش چجوری کارام پشت سر هم جفت و جور شدن ! Smile دوستان عزیزم بعد از هر نماز واجب یک بار بگیم اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات ، کار سختی که نیست!هست؟! یک بار هم برای دوستان مومنمون در سایت بیداری اندیشه دعا کنیم به خدا این دعاها خیلی مثمرثمره ، یک دعای مخصوص هم برای مجردها Big Grin که خداوند لطف بفرمایند و برای هممون یک همسر متدین و مومن عنایت کنند که با کامل شدن نصف دینمون ،برای تعالی شدن قدم هارو محکم تر از همیشه برداریم و به سنت پیامبر صلوات الله علیه و آله عمل کرده باشیم...

التماس دعا از همه دوستان وفادار

یا مولا علی علیه السلام
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، محب الزهرا ، بیداری12 ، EMPERATOR ، MESSENGER ، parisan ، MohammadMeraj ، rastin ، Seyed Mohsen ، Hadith ، محمود ، libera ، أین المنتظر ، najmeh ، ريحانه الرسول ، F_R ، nafas ، خادمة الزهرا ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، ساجد ، janali ، fardinho ، حسن.س. ، vahid1878 ، blue sky ، میثاق ، meshkat ، mohammad727 ، یا ثارالله ، ساقی ، فدک زهرا ، محمد رضا. ، m.hossein ، Farzaneh ، ایمانی ، azade ، shafagh_mah ، آرین (الهه.ع) ، ZaHrA110M ، ali.khm ، شهیدطیبه واعظی ، بچه شیعه ، zahra.shakiba ، طلوع1 ، elnaz alavi ، حقیر ، mahdy30na ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، saloomeh ، تازه مسلمان ، netlog36 ، mohamad ، Anti gods ، nooromahdi ، جویای حقیقت ، یاوران مهدی ، مجنون الحسین ، مهدی2012 ، *مهاجر* ، ats ، من انقلابی ام ، aboutorab ، omidman ، وحید110 ، fatemeh ، ghofran ، Tolou ، sajjadbest22 ، ترنم ، سدرة المنتهی ، mia'd ، منادی حق ، nasimesaba ، مهسا110 ، یا فاطمه الزهرا ، mahdis ، Islam ، یاســین ، انديشه نو ، Mahdy2021 ، حسن عزتي ، enan ilghon ، Mohammad Trust ، Night_World ، MANI110 ، s-r ، آفتاب ، fiftynine ، medad.sefid ، Mitsonary ، ANTI satan ، mhklord ، ztb ، mahpare ، مرتاح ، Night moans ، یا زهرا ، sagheb ، محیصا ، عبدالرحمن ، help me ، در جستجوی سختی ، Sakineh ، fafa* ، Agha sayyed ، شیدا ، ADAM ، آلاله ، یا امام رضا ، سیمرغ ، Anti-satanism ، محمد حسین ، sakineh110 ، حسین14 ، مجتبی110 ، رهگذر. ، mohammad reza ، 135 ، لبخند خدا ، صهبا ، Bamdaad ، قلب ، رضوانه ، Bahar ، انتصـار ، neyestan23 ، السا ، ضحی ، امیرخان ، مجنون العباس ، آیات ، عشقم کربلا ، 1441361 ، warior ، vahrakan ، حضرت عشق ، عدالت ، فدايي ولايت ، ali-0110 ، zahra11 ، mary20 ، صبا ، bi-ehsaas ، boghz ، اولولالباب ، pure ، میرزا احمد ، آسمان ابری ، نگار ، مرضیه.م ، soora ، قبیله منتظر ، MohammadSadra ، senjed1372 ، یا ابوالفضل ، aaaaa ، Eve ، حوریه سادات ، نسیم ، soheyl68 ، yegixx ، S.A.M ، نرگس مهدوی ، دالاهو ، Just God ، خادم المهدی ، پرنیان ، آوا ، میلاد مسلمی ، ( علقمه ) ، یااباصالح ، حسنیه ، حفیظ ، faateme-313 ، amirak ، افشین ، mohsen 2012 ، aleerz 2 ، منتظر یار ، Ali#59 ، Hadiss313 ، غریب ، Rangheshafagh ، سربازسیدعلی ، ماحی ، عارفه ، آفتاب پنهانی ، علی املشی ، A.E ، آیدا77

آغاز صفحه 141 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۱۶, ۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1401
آواتار
التماس دعای فرج مولا ...SmileSmile

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

«واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»

«برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»

(کمال الدین و تمام النعمه ، باب ۴۵، حدیث۴)

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، Anti gods ، نرگس مهدوی ، مجنون العباس ، شیدا ، Islam ، ترنم ، غریب ، السا ، ضحی
۱۴:۰۲, ۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1402
آواتار

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Anti gods ، Eve ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، حدیث عشق ، شیدا ، Islam ، ترنم ، غریب ، ضحی
۸:۳۲, ۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1403
آواتار

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، حدیث عشق ، Anti gods ، amirak ، شیدا ، Islam ، آفتاب ، ترنم ، غریب ، السا ، مجنون العباس ، ضحی
۱۶:۳۰, ۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1404
آواتار
سلام
دوستان واسم دعا کنید به حاجتی که دارم برسم...خیلی محتاجم به دعاتون...ممنون

یا علیHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، Rangheshafagh ، جویای حقیقت ، amirak ، شیدا ، Islam ، آفتاب ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، ترنم ، غریب ، نرگس مهدوی ، السا ، مجنون العباس ، ضحی
۲۳:۰۴, ۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1405

(۲۲/تیر/۹۴ ۲۱:۲۵)Rangheshafagh نوشته است:  سلام... وقتتون نیک
یک ماهی میشه تو زندگی به مشکل بزرگی خوردم . دست و دل نوشتن ندارم اما دلم میخواد تعریف کنم که چه اتفاقی برام افتاده. قبلا حرف دلمو به دوستام می گفتن اما بد جریاناتی تو زندگی ام دیگه از این کار دست کشیدم. اینجا مزیتش اینه که هیشکی منو نمی شناسه و میتونم راحت بگم اما اصلا نای تایپ کردن نداشتم کاش امکان داشت فایل صوتی بزارم ، زندگیم با دست دوتا مرد داره ...
یکیش بابامه و سختگیری های بی حدش
نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چه ها کنم خیلی داغونم
نمیدونم خدا چقدر داره امتحانم میکنه و انگاری تمومی نداره... شکرش
سه سال که با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم میکنم این آخری واقعا هلاکم داره میکنه
دعام کنین آرامشم بدست بیارم... دیگه چیزی نمیخوام جز آرامش

دعای هفتم صحیفه سجادیه
خداوند هم آرامش می دهد
و هم به لطف خداوند مشکل شما حل می شود
امتحان کنید با کلام امام علی بن حسین با خداوند حرف بزنید، دنیا کنید

"نجاتي نتوان يافت جزبه كمك تو"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Anti gods ، جویای حقیقت ، Islam ، آفتاب ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، Rangheshafagh ، ترنم ، غریب ، نرگس مهدوی ، السا ، مجنون العباس ، ضحی
۱۶:۵۵, ۸/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۴ ۱۶:۵۹ توسط Rangheshafagh.)
شماره ارسال: #1406
آواتار
(۷/مرداد/۹۴ ۲۳:۰۴)amirak نوشته است:  دعای هفتم صحیفه سجادیه
خداوند هم آرامش می دهد
و هم به لطف خداوند مشکل شما حل می شود
امتحان کنید با کلام امام علی بن حسین با خداوند حرف بزنید، دنیا کنید

"نجاتي نتوان يافت جزبه كمك تو"
تشکر حتما انجام میدم
اما تا میام یه گره از گرفتاریمو باز کنم گره دیگه هی گره دیگه
خیلی خسته شدم خیلی خیلی
اگه یه لحظه امکانش باشه و یادتون بودم دعام کنین که همه چیز یا کلا ختم بخیر بشه یا کلا ... !!!

رجمه دعای هفتم:
نيايش آن حضرت در كارهاي مهم
اي آنكه گرهِ كارهاي فرو بسته به سر انگشت تو گشوده مي‌شود، و اي آن كه سختيِ دشواري‌ها با تو آسان مي‌گردد، و اي آن كه راه گريز به سوي رهايي و آسودگي را از تو بايد خواست.
سختي‌ها به قدرت تو به نرمي گرايند و به لطف تو اسباب كارها فراهم آيند. فرمانِ الاهي به نيروي تو به انجام رسد، و چيزها، به اراده‌ي تو موجود شوند،
و خواستِ تو را، بي آن كه بگويي، فرمان برند، و از آنچه خواستِ تو نيست، بي آن كه بگويي، رو بگردانند.
تويي آن كه در كارهاي مهم بخوانندش، و در ناگواري‌ها بدو پناه برند. هيچ بلايي از ما برنگردد مگر تو آن بلا را بگرداني، و هيچ اندوهي بر طرف نشود مگر تو آن را از دل براني.
اي پروردگار من، اينك بلايي بر سرم فرود آمده كه سنگيني‌اش مرا به زانو درآورده است، و به دردي گرفتار آمده‌ام كه با آن مدارا نتوانم كرد.
اين همه را تو به نيروي خويش بر من وارد آورده‌اي و به سوي من روان كرده‌اي.
آنچه تو بر من وارد آورده‌اي، هيچ كس باز نَبَرد، و آنچه تو به سوي من روان كرده‌اي، هيچ كس برنگرداند. دري را كه تو بسته باشي. كَس نگشايد، و دري را كه تو گشوده باشي، كَس نتواند بست. آن كار را كه تو دشوار كني، هيچ كس آسان نكند، و آن كس را كه تو خوار گرداني، كسي مدد نرساند.
پس بر محمد و خاندانش درود فرست. اي پروردگار من، به احسانِ خويش دَرِ آسايش به روي من بگشا، و به نيروي خود، سختيِ اندوهم را درهم شكن، و در آنچه زبان شكايت بدان گشوده‌ام، به نيكي بنگر، و مرا در آنچه از تو خواسته‌ام، شيرينيِ استجابت بچشان، و از پيشِ خود، رحمت و گشايشي دلخواه به من ده، و راه بيرون شدن از اين گرفتاري را پيش پايم نِه.
و مرا به سبب گرفتاري، از انجام دادنِ واجبات و پيروي آيين خود بازمدار.
اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگر چه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، در جستجوی سختی ، آفتاب ، ترنم ، غریب ، Anti gods ، نرگس مهدوی ، السا ، amirak ، مجنون العباس ، ضحی
۰:۳۵, ۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1407

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
شب جمعه اس . اصلا حال روحی ، شایدم جسمی ام خوب نیست . حس درموندگی و بی خاصیتی واقعا بد دردیه . وقتی می بینی برای واکردن گره کار مردم ، کاری از دستت بر نمیاد ، واقعا حس مزخرفیه . دور و برم هستن کسانیکه نیازمند کمک هستن (منظورم کمک مالی نیست) ، اما حقیقتش کاری ازم بر نمیاد . این حالم رو خراب میکنه و واقعا غمگین میشم . جدیدا یه غم دیگه هم بهش اضافه شده و اونم اینه که یکی از شهدای غواص (از اون 175 نفر) بعد از اینهمه سال شناسایی شده و خانواده ی محترمشون هم چون شهید از بچه های هیئت ما بوده ، همه چیز رو به هیئت ما محول کرده . متاسفانه مشکل شدید مالی داریم و حقیقتش هیچکاری هم از دستم بر نمیاد و ترسم اینه که مراسم اونجوری که مد نظرم و نظر تیم مونه ، پیش نره و مراسمی در شأن این شهید بزرگوار برگزار نشه . از دوستان عزیزم هم اصلا و تحت هیچ شرایطی درخواست کمک مالی ندارم . فقط دلم میخواد رفقای عزیزم دعا کنن یه گشایشی ایجاد بشه . واقعا کاری جز دعا کردن از دستم بر نمیاد . فرمودن اگه دعا جمعی باشه ، جواب میده . خداوند رو به سیدالشهدا (علیه السلام) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قسم بدین که گشایشی ایجاد بشه . والله قسم که دارم قسم جلاله میخورم اصلا نیتم این نیست که با این حرفا از رفقای عزیزم درخواست کمک مالی کنم . فقط دعا کنین ، کافیه . . .
حقیقتش اینه که جایی رو ندارم که بتونم رو در رو درددل کنم و کسی هم نیست که با این حرفا نگه که « زیاد بهش فکر نکن . به خودت فشار نیار . تو که کاری نمیتونی بکنی » . این جملات بیشتر بنده ی حقیر رو عذاب میده . دوستان عزیزم ؛ دعا کنین . . .
آخر این پست هم به یاد همه ی شهدا این مداحی قدیمی اما زیبا از کربلایی جواد مقدم رو میذارم براتون که فیض ببرین :
رفقا دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، نرگس مهدوی ، در جستجوی سختی ، آفتاب ، Farzaneh ، ترنم ، فاطمه خانم ، انتصـار ، غریب ، rezamohammadi ، Anti gods ، السا ، amirak ، مجنون العباس ، ضحی
۵:۱۹, ۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1408
آواتار

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، Rangheshafagh ، آفتاب ، Farzaneh ، ترنم ، شیدا ، غریب ، Anti gods ، نرگس مهدوی ، السا ، مجنون العباس ، ضحی
۱۵:۲۸, ۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1409

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
خدمت بزرگواران عزیز عرض کنم که همچنین دعا کنین که مسئولین مربوطه اجازه بدن ما شهید رو توی حسینیه مون بیاریم و یه شب وداع باهاش داشته باشیم . این ، هم خواسته ی خانواده ی محترم شهید هستش و هم خواسته ی قلبی ما . اینو دیشب یادم رفت بنویسم . لازمه بگم که این شهید بزرگوار از بچه های هیئت مون بوده و اومدنش توی این روزها قطعا برای ما پربرکت خواهد بود . یه نکته دیگه هم بگم که حسینیه ما شهدای زیادی داره و 2 نفر مونده بوندن که پیکر مطهرشون نیومده بود . یکی از اون بزرگواران که جدیدا شناسایی شده و اون یکی شهید عزیز ، ظاهرا با گلوله مستقیم توپ به شهادت رسیده و پیکر مطهرش نیومده و اگه روایت درست باشه ، هیچ وقت نخواهد آمد . . .
دعا کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، شیدا ، نرگس مهدوی ، Rangheshafagh ، Farzaneh ، ترنم ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، انتصـار ، شهیدطیبه واعظی ، غریب ، Anti gods ، السا ، amirak ، مجنون العباس ، ضحی
۲۱:۴۸, ۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۴ ۲۱:۵۰ توسط بی صدا.)
شماره ارسال: #1410

بسم الله الرحمن الرحیم
بزرگواران! ان شاءالله همتون حاجت روا بشید. . .

بنده یک شخص بسیار روسیاه،بسیار خطاکار،بسیار گنهکار و بسیار گرفتارم و ناامیدم از زندگیم، اگر امکانش هست،خیلی زیاد برای سر و سامان گرفتن زندگیم و خوب شدن اخلاقم دعا کنید که بسیار محتاجم و زندگیم رو به نابودیه. . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، ترنم ، شیدا ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، Islam ، در جستجوی سختی ، انتصـار ، Rangheshafagh ، شهیدطیبه واعظی ، غریب ، Anti gods ، السا ، مجنون العباس ، ضحی ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
4 میهمان

[-]