| نظرسنجی: چه کسی را روی صندلی داغ بشونیم؟؟؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 349 رأی | 100% | |
|
صندلی داغ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۳:۵۴, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۱:۲۸ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سالهای قبل ما این تاپیک رو داشتیم و خیلی هم کاربرا دوستش داشتن و گویا دارن . امسال هم تاپیک های صندلی داغ (سه تا برای سه نفر) را خواهیم داشت. فقط می مونه اون سه نفر مدیر که شما باید انتخابشون کنید.. این تاپیک تا 1 آبان باز خواهد بود و از فرداش صندلی ها برافروخته خواهند شد... ![]() خدا به اون سه نفر رحم کنه... لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و سه نفری که قراره روی این صندلی بنشینن رو انتخاب کنید.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۸, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۲۱:۲۳ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۲ ۲۱:۰۹)Night_World نوشته است: شماها چی آقایان تلمیخاو™SAViOR به نظر شما به کی رای بدیم .من که آب از سرم گذشته ![]() در ضمن آرا قابل رویت هست و میتونید نمایش جزییات رو بزنید و ببینید کاربران به کیا رای دادن. رای من شد آقایان املشی و میلاد.م و ندا خانم . خیلی دوست داشتم آقای ELENOR هم باشن که متاسفانه نیستن . |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۲۱:۲۷ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان زیاد سعی نکنید ،گزینه های من رای میاورند ![]() میدونید چرا؟ لابی من از همه قویتره ![]() لابیم با خداست (بقول یه بنده خدا) ![]() ![]() ![]() گزینه هایم چه کسانی هستند ؟ بگم ![]() بگم ![]() نه الان نمیگم ![]() بعد از اعلام نتایج میگم ![]() ![]() ![]() تولد امام هادی ع به تمامی بزرگواران تبریک میگم ![]() فرقی نمیکند کدام بزرگواری رای میاورد ،همینجا از زحمات تمامی مدیران زحمتکش بیداری تشکر میکنم اجرکم عندالله.... یاعلی. |
|||
|
|
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
Havbb 110
|
|||
|
|
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۲۱:۲۷ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۲ ۱۹:۰۴)mona110 نوشته است: همسران خانم ها و آقایان شرکت کننده بساط صندلی داغ رو می بینن عصبانی و ناراحت نمی شن؟ بسم الله الرحمن الرحیم سلام عیبش چیه؟ ![]() من به خانوم مشکات رای دادم.... اصلا میدونید چیه؟؟؟؟ستاد هوادارن تشکیل بدیم ،بریزیم توتایپیک،عین استادیوم!!!موج مکزیکی راه بندازیم ![]() هرکی کاندیدخودشو تشویق کنه... آبجی مشکات داشته باش: ![]() یــــــــــــــه نـــــــاظـــــــــــره تو ایـــــــــــــران ![]() ![]() آبــــــــــجی مــــــشــکات قهـــــــــــــــــــــرمان....![]() همگی بگید پای نت...! ![]() چیه آقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دارم تبلیغ میکنم...... اعتراض کنید تایپیکو سیاسی میکنم،ببندنشا گفته باشممممم....هرکی بیاد کاندیدشو تشویق کنه...ببینیم کیابهترتبلیغ میکنن...![]() آقا رایم میخرم من......!!!! هرکی به ناظرمشکات بده....
|
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۲۱:۳۳ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۲ ۲۱:۱۸)™SAViOR نوشته است: من که آب از سرم گذشتهخب من هنوز رای ندادم این پیغام برام میاد نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید فقط 143 نفر می دونم تا الآن رای دادن خب من با شما کار دارم آقای™SAViORتو پیام خصوصی
![]() |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند مهربان
سلام تالار خوبی است فقط برخی مدیرانش از اختیاراتشون سوء استفاده می کنند ورفتار های منطقی ندارند! حالا اینا مهم نیست مهم اینه که دارم خودمونی می شم : )))))))))))))))))))) |
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
همیشه آنلاین های سایت هم که هستند
و در ساعات اولیه رای گیری , رای خودشونو در صندوق انداختند ! و البته قصد اغتشاش هم ... ان شاالله که ندارند .... ![]() ![]() من که همیشه با همه نوع رای گیری مشکل داشتم! ![]() از اونجایی که سعی کردم هیچ اصطکاکی با مدیران سایت نداشته باشم, پس : رایم رو به حراج میذارم به بالاترین قیمت پیشنهادی نبود !؟ میفروشما ... توجه توجه: کسانی که دوست دارید رو انتخاب نکنید, کسایی که حسابی میشه رو صندلی سوزوند رو معرفی کنید |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چرا خانوم rastin و آقای elenor نیستن??? |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۲۱:۵۷ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من اشتباه کردم پس!!!!!
![]() آقا رایمو ویرایش کنید!!!میخوام همه رو بسوزونم!!!رای منو بزنید برای هم کاندیداها! |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. .. .. سلام. من یک نکته ای رو بگم: دوستانی که در نظر سنجی نیستن ،بنا به در خواست خودشون حذف شدن....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,626 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,690 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,980 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,234 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,583 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,917 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,760 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

خب بچه های بالا هستن دیگه

![[تصویر: 10pvkae.gif]](http://generaleshop.com/forum/images/smilies/2/10pvkae.gif)