کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟
۲۳:۴۲, ۲۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۲۳:۴۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

حتما شما هم تا حالا شنیده و یا دیدید که کلاه آقا و خانم به خاطر برخی موضوعات به ظاهر ساده ، قاطی شده و کار به جاهای باریک کشیده شده !!

مثلا یکی از موضوعاتی که باعث جر وبحث زن و شوهر میشه اینه که؛
مادر آقا صندلی جلو بشینه یا خانم آقا ؟!!

حالا شما برادران عزیز و خواهران ارجمند بزرگواری کنید بفرمایید :

_ این نزاع تا چه اندازه منطقیه؟

_ آقا چه کاری باید بکنه ؟ بالاخره مادر شوهر باید صندلی جلو بشینه یا خانم؟ خانم رو چطور راضی کنه؟ دل مادر رو چطور به دست بیاره؟

_ راهکار شما برا پیشگیری، مدیریت و یا حل چنین موضوعاتی چیه؟

_ اگر هم خاطره ای در این مورد دارید بفرمایید.

ان شاءالله در ادامه سعی می کنیم بیشتر به تجربیات و خلاقیت شما در مدیریت این اختلافات و تعارضات بپردازیم.

ممنون .
Rose
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، یاســین ، عبدالرحمن ، مفقود الاثر ، Aryha ، پرنیان ، علمدار133 ، 313flowers ، طالب نور ، لبخند خدا ، آلاله ، sarallah ، سیمرغ ، كارمند پيمانی ، hessam ، شیدا ، azade ، مهسا110

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۲, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
کلا بد به حال مردی که خانمش بخواد سر همچین چیز کوچکی دلخور بشه

اینا همش برمیگرده به خانواده و احترام به بزرگترها

فکر نکنم از دختری که تو خانواده با اصل نسب و فهمیده و متدین بزرگ شده باشه همچین رفتاری سر بزنه

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، در جستجوی سختی ، شیدا
۰:۵۱, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۹/مهر/۹۲ ۲۳:۴۲)تلمیخا نوشته است:  SurpriseSurpriseSurprise

اگر به پست یک آدم بی حیا و بی خانواده بخورید که دیگه کلاً از زندگی کردنتون پشیمان می شوید

بهترین کار همین با سیاست صحبت کردن است

البته سیاست به معنی فریب کاری نیست

========

البته یک نکته خاص در ارسال شما که به نظرم در این دوره زمانه از آن غفلت می شود این است که برخی آقایان انقدر به خانمشان رو می دهند که آن وقت آن خانم مخصوصا اگر تربیت درستی نداشته باشد سرکشی می کند و کلا زندگی را بهم می زند.

اگه پست همچین آدم هایی خوردید خدایی نکرده همون بهتر که زندگی همون اولش از هم بپاشه به جای اینکه بخواد بعد از ی مدت با چند تا بچه از هم بپاشه ...
.
.
.
.
عروس ماهم همینطوریه ، همیشه جلو میشینه !!! یعنی رو nerve من راه میره ...
با دادشیم (بخوانید داداشی أمWink) صحبت کردم، وقتی بهش گفت تازه متوجه موضوع شد،،،، بیچاره اصلا تو باغ نبود!!!Big GrinCool Big Grin
این شد که ی بار با ی شاخه گل و ی کادو اومد پیش مامانم و بابت تمام این مدت معذرت خواهی کرد و قسم خورد که دیگه جلو نشینه...
هیچی دیگه از اون روز تا حالا همیشه عاروس خانوم جلو میشینه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱:۱۵, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
(۳۰/مهر/۹۲ ۰:۵۱)Aban نوشته است:  اگه پست همچین آدم هایی خوردید خدایی نکرده همون بهتر که زندگی همون اولش از هم بپاشه به جای اینکه بخواد بعد از ی مدت با چند تا بچه از هم بپاشه ...
.
.
.
.
عروس ماهم همینطوریه ، همیشه جلو میشینه !!! یعنی رو nerve من راه میره ...
با دادشیم (بخوانید داداشی أمWink) صحبت کردم، وقتی بهش گفت تازه متوجه موضوع شد،،،، بیچاره اصلا تو باغ نبود!!!Big GrinCool Big Grin
این شد که ی بار با ی شاخه گل و ی کادو اومد پیش مامانم و بابت تمام این مدت معذرت خواهی کرد و قسم خورد که دیگه جلو نشینه...
هیچی دیگه از اون روز تا حالا همیشه عاروس خانوم جلو میشینه ...

البته بعضی مواقع ممکن است بخاطر بستن چشم حقیقت بین به پست چنین افرادی هم بیفتیم.خدا را شکر فعلا دچار چنین بلایی نشدیم.

ولی در چنین مواقعی فرق بین همسر خوب و بد مشخص می شود

إِنَّمَا المَرأةُ قِلّادَةٌ فَانظُر مَا تَتَقَلَّدُ وَ لَيسَ لامرَأَةٍ خَطَرٌ ، لا لِصَالِحَتِهِنَّ وَ لا لِطَالِحَتِهِنَّ : وَ أَمَّا صَالِحَتُهُنَّ فَلَيسَ خَطَرُهَا الذَّهَبَ وَ الفِضَّةَ هِى خَيرٌ مِنَ الذَّهَبِ وَ الفِضَّةِ وَ أمَّا طِالِحَتُهُنَّ فَلَيسَ خَطَرُهَا التُّرَابَ، التُّرَابُ خَيرٌ مِنهَا

همانا زن، طوق است ؛ پس بنگر كه چه طوقى به گردن مى افكنى. براى زن ، ارزش و بهايى نمى توان تعيين كرد ؛ نه براى خوب آنها و نه براى بدشان. زن خوب ، ارزشش طلا و نقره نيست ؛ بلكه از طلا و نقره هم بهتر و باارزش تر است و زن بد، ارزشش خاك نيست ؛ بلكه خاك هم از او با ارزش تر است .

حدیث از امام صادق است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، سیمرغ ، السا ، Patriot ، Aryha
۹:۰۱, ۳۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۹:۴۰ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #24

(۲۹/مهر/۹۲ ۲۳:۰۹)meshkat نوشته است:  جناب غربت تشیع بنده از افراد مذهبی مانند شما واقعا توقع این نوع حرف زدن را ندارم.
لطفا به جای ابراز احساسات و احیانا ابراز تعصبات با دلیل پاسخ دهید.

نقل قول:واقعا فکر میکنید زندگی زناشویی انقدر بچه گانه است که با لجبازی بشود طرف دیگر را ساکت کرد؟
این لجبازی نیست. مرد حقوقی دارد. همانطور که زن هم حقوقی دارد. مرد میتواند برخی زنها را که غیرمنطقی رفتار می کنند را با این حقهای خودش ادب کند. البته خانم هم میتواند مرد را ادب کند.
نقل قول:فکر میکنید یه خانم که سر مساله پیش پا افتاده ای مثل جلو یا عقب نشستن با همسرش بگو مگو داره با چنین تهدید بچه گانه ای به قول شما میترسه و ساکت میشه؟
بله 100% موثر است.
نقل قول:به احتمال 99 درصد شما مجردید که اینطور صحبت میکنید.
تیرتان به سنگ خورد.
نقل قول:دوستان زندگی زناشویی حرمت داره و مقدسه با لجبازی های بچه گانه هیچ چیزی حل نمیشه
این اصلا لجبازی است و زن هم عقل دارد و منطقی برخورد میکند. چرا فکر میکنید زن حتما لجبازی میکند؟
البته باز هم میگم این روش را بنده از دیگران شنیدم و فکر نمیکنم اشکالی هم داشته باشد.
لطفا به دور از تعصبات فمینیستی و فقط با منطق و اسلام بفرمائید اشکالش چیست؟ مرد هم حقوقی دارد.
نقل قول:هرگز اولین راه حلی که به ذهنتون میرسه تهدید و لجبازی نباشه
دوست گرامی اگر دقت کرده باشید این اولین راه نبود. اولین راه این بود که مرد اصلا خودش را داخل در این مسئله نکند.
هرگز این اولین راه نیست.
نقل قول: بعد از ازدواج رعایت مسائل به طوری که هم خانواده خود آدم راضی باشن و هم خانواده همسر و هم خود همسر بسیار سخته.باید توان مدیریتی بالایی وجود داشته باشه.
این هم یک روش مدیریتی است. البته من گفتم این روش باید با حالت شوخی گفته شود که زن آن را خیلی جدی نگیرد و در عین حال پیش خودش فکر کند و با شوهر همراهی کند.
نقل قول:بنده به شخصه سعی میکنم تعارضات رو اینگونه با خودم حل کنم.مادر همسر آدم همون کسی هست که سال ها برای پسرش زحمت کشیده و خون دل خورده و حالا پاره تنش رو دست من سپرده و تا عمر باقی است باید به خاطر این هدیه ممنونش بود از طرفی باید جا بیفته که بعد از ازدواج دیگه مادر من و مادر تو معنا نداره.خداوند لطف میکنه و علاوه بر همسر یک مادر و پدر دیگه هم به ما اعطا میکنه.
بله درسته. موافقم. البته یک جایی شنیدم (نمیدانم حدیث هست یا نه) که پدر و مادر همسر پدر مادر خودش شخص هم هست. یعنی احترام آنها در حد احترام به پدر و مادر خود شخص باید رعایت شود.

آیه مربوط به بد بودن برتری جویی هم که گفتم.

(۲۹/مهر/۹۲ ۲۳:۲۵)soshiant نوشته است:  سلام .

راستش حقیر هم انتظار این حرف رو نداشتم !!!!
سلام و مهربانی خدا بر شما

متاسفانه یا خوشبختانه بر بر اساس انتظارات شما زندگی نمیکنم. تا وقتی که انتظارات اسلام هست.

نقل قول:تمام هنر مرد تو زندگی همینه که بتونه همسرش رو بدون بحث با افکار درست همراه کنه ، دوست عزیز لحن صحبت شما حتی بدون هیچ منظوری برای خانمها ذهنیت منفی بوجود میاره
بالاخره وقتی بین زن و مادر سر صندلی تعارض هست چطوری میشه با فکر با همسر همراهی کرد؟ در اینصورت مادر دلخور میشود. در دین تاکیداتی که به احترام به مادر آمده را مقایسه کنید به توصیه های به احترام به همسر. البته نمیگم به زن باید بی احترامی کرد. بلکه بحث در موقع تعارض و مقایسه است. اگر دین در مورد احترام به زن 10 درجه توصیه کرده باشه در مورد مادر 1000 درجه توصیه کرده. آیات احترام به پدر و مادر را ببینید.
نقل قول:
این لحن بیان برای آقایون متناسب تره ، خانمها فقط وفقط صحبتی که همراه با محبت باشه رو با جان و دل پذیرا هستن و در صورتی که حرفی رو با جان و دل نپذیرن به مرور فراموش میکنن .
دوست گرامی بنده این راه حل را برای وقتی گفتم که زن غیرمنطقی باشه و باعث ایجاد دعوا در خانواده بشه. والا زنی که منطقی باشه اصلا چنین مسائلی را پیش نمیاره و خودش از اول میره عقب میشینه. اگر هم کسی بخواد بر اساس آن آیه قرآن رفتار کنه باید از برتری جویی فراری باشه و خودش اول بره عقب بشینه. یعنی یک آدم قرآنی از صندلی جلو فراری است و باید به زور بیاریش جلو. مثل آهویی که از شیر فرار میکنه. طبق همان آیه.
بنده نگفتم از همان اول با زن اینطور صحبت کرد. البته اگر هم کار به این حرفها بکشد در قالب شوخی باید گفت تا زن جدی نگیرد و ناراحت نشود.
در حقیقت وقتی با شوخی این حرف مطرح شود این پیام به زن منتقل میشود که مرد حق دارد چند زن بگیرد ولی از این حق خودش دارد به دلیل عشق خودش صرفنظر میکند و در مقابل زن هم خوب است از یکسری حق های خودش در مقابل شوهرش صرفنظر کند تا دعوا درست نشود و زندگی تلخ نشود.
این صرفا یک انتقال پیام منطقی است تا زن سر عقل بیاید. البته این در مورد زن غیرمنطقی است. نه هر زنی.

(۲۹/مهر/۹۲ ۲۳:۴۲)تلمیخا نوشته است:  [تصویر: surprise.png][تصویر: surprise.png][تصویر: surprise.png]

برادر غربت تشیع!

عجب حرفی زدی برادر[تصویر: blush.png]

اولا اگر دیدی یک خانم اینطور ساکت شد بدان فرد نجیب و با اصل و نسبیست.

ولی خیلی افراد در این دوره زمانه اگر چنین برخوردی ببینند کارهای دیگری می کنند!!!!

بستگی به نوع گفتن هم داره. من گفتم در قالب شوخی بگید. نه اینکه جدی بگید من فردا دارم میرک یه زن دیگه بگیرم.

نقل قول:اگر به پست یک آدم بی حیا و بی خانواده بخورید که دیگه کلاً از زندگی کردنتون پشیمان می شوید
کسی که از اول همچین زنی بگیره دیگه مشکل خودشه.
نقل قول:بهترین کار همین با سیاست صحبت کردن است

البته سیاست به معنی فریب کاری نیست
خوب همین که گفتیم هم یک سیاست است. شما بصورت عملی بفرمائید مثلا چه سیاستی؟

نقل قول:بعدش هم مگر اسلام این احکام را به عنوان اهرم فشار گذاشته؟
استفاده از آنها به عنوان اهرم فشار در برابر یک زن غیرمنطقی و برتری جو مگر اشکالی دارد؟
از هر حقی میتوان به عنوان اهرم فشار استفاده کرد. البته در جای خودش. در جاهایی این کار غیراخلاقی است. حتی اگر حرام نباشد.
تقصیر بنده است که به جای شعار دادن چند راه حل عملی دادم که گیر دادید به این یکیش.

نقل قول:این نوع برخورد مخصوص بعضی افراد در بعضی مناطق ایران یا خارج از ایران است که برای جنس زن ارزشی قائل نیستند
اصلا اینطور نیست. اولا بنده نگفتم عملا این کار را انجام بدهید. در ضمن زن دوم گرفتن به معنی بی ارزشی جنس زن نیست. اینها دیدگاههای فمینیستی است که وارد فرهنگ ما شده و با اسلام تناقض دارد.
اگر اینطور بود امامان ما چند زن نمیگرفتند.

نقل قول:و پیامبر هرگز اینطور نبودند
حالا خوبه ایشان حدود 10 تا زن داشتند.

========
نقل قول:البته یک نکته خاص در ارسال شما که به نظرم در این دوره زمانه از آن غفلت می شود این است که برخی آقایان انقدر به خانمشان رو می دهند که آن وقت آن خانم مخصوصا اگر تربیت درستی نداشته باشد سرکشی می کند و کلا زندگی را بهم می زند.

امیدوارم منظورم رو درست متوجه شده باشید

البته برای خانم هایی که تربیت خانوادگی درستی دارند این قضیه برقرار نیست ولی از آن زن ها باید ترسید که زندگی را بر باد می دهند
بله موافقم.
البته بعضی خانواده ها.
بنده زوجهایی را میشناسم که در طول بیش از 10 سال زندگی مشترک اصلا چنین مسائلی در آنها پیش نیامده است.
همان آیه بد بودن برتری جویی را اگر کسی عمل کند اصلا از صندلی جلو فراری است.
البته این در جایی است که در عرف آنجا نشستن در صندلی جلو به عنوان برتری تلقی شود. یعنی مصداق برتری بستگی به عرف هر مکان دارد.

متاسفانه برخی فرهنگهای فمینیستی بصورت سازماندهی شده اخیرا در فرهنگ ایران ترویج داده شده و ما به جای فرهنگ اسلام داریم این فرهنگهای فمینیستی را درست میپنداریم و داریم نظرات اسلام در مورد زن و مادر را کنار میگذاریم.
اینها همه بخشهای از نقشه وسیع فرماسونها برای تهاجم فرهنگی در ایران است.
لطفا یک مطالعه در مورد اهمیت بسیار بالای احترام به مادر در قرآن و روایات داشته باشید.
اگر کسی یک بی احترامی به مادرش بکند احتمال دارد که تا 30 سال از عمرش کم شود و تمام زندگیش از نظر اقتصادی و خوشی نابود شود و دیگر روی خوشی را در دنیا نبیند و در آخرت هم گرفتار عذاب شود.
بی احترامی به مادر در قرآن در کنار توحید آورده شده است. آیا میدانید این یعنی چی؟ یعنی این دو معادل هم هستند.
قرآن بیخودی دو چیز را کنار هم نمیآورد.

فقط یک آیه را به عنوان نمونه میاورم:

وَقَضَىٰ رَبُّكَ أَلَّا تَعْبُدُوا إِلَّا إِيَّاهُ وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا
ۚ
إِمَّا يَبْلُغَنَّ عِندَكَ الْكِبَرَ أَحَدُهُمَا أَوْ كِلَاهُمَا فَلَا تَقُل لَّهُمَا أُفٍّ وَلَا تَنْهَرْهُمَا وَقُل لَّهُمَا قَوْلًا كَرِيمًا
[١٧:٢٣]

و پروردگارت فرمان داده: جز او را نپرستید! و به پدر و مادر نیکی کنید! هرگاه یکی از آن دو، یا هر دوی آنها، نزد تو به سن پیری رسند، کمترین اهانتی به آنها روا مدار! و بر آنها فریاد مزن! و گفتار لطیف و سنجیده و بزرگوارانه به آنها بگو!
اف یعنی چی؟
اف که شاخ و دم نداره.
همین که یکی به مادرش بگه برو عقب بشین همین اف است و با همین حرف تمام زندگی مادی و معنوی و روحانی و تکاملی خودش و ثوابها و مقاماتی که کسب کرده را نابود میکنه. و برگشتنش و درست شدن مجددش با کرام الکاتبین است. مثل اینکه یکی یک برج را با دینامیت خراب کنه.

قرآن دستور میده که به پدر و مادر با قول کریم حرف بزن.
قول کریم یعنی چی؟
یعنی بگی برو عقب بشین.

به هر حل اولین و شاید بهترین راه اینه که مرد اصلا دخالت نکنه تا بعدا نه زن از مرد ناراحت بشه و نه مادر و خودشان باهم حلش کنن. و اگر هم به مادر بی احترامی شد گناه آن گردن مرد نباشد. البته در همان حال که مرد دخالت نمیکند و منتظر است که خودشان حل کنند اگر مرد صلوات بفرستد و دعا کند بسیار موثر است و میتواند همان دعا باعث شود که بطور معجزه آسا یکدفعه اختلاف حل شود و با احترام به توافق برسند و دوست شوند.
مرد اگر یک کلمه طرف زن را بگیره زن ناراحت میشه و بالعکس. پس بهتره که دخالت نکنه.
البته اینها به شدت به سطح فرهنگ و اخلاق دینی هم بستگی دارد.

درست است که باید به احساسات زن احترام گذاشت ولی این هم حد و مرزی دارد و حد و مرز آن هم دین است.
یعنی جایی که احساس زن د رمقابل با توصیه های دین باشد دیگر نباید از زن اطاعت کرد و باید آن را مدیریت کرد.
زن هم اگر بعدا ناراحت شد میشود با گفتن دوستت دارم یا خریدن هدیه بعدا آن را جبران کرد.
یک ادکلن بخرید به زنتان هدیه بدهید تا خوشحال بشود.
یا اینکه بگید چون به مادرم احترام گذاشتی فلان کار را برات میکنم یا باهم بریم یک جایی (بدون مادر) مثلا سینما.
به هر حال نیاز به مدیریت و سیاست است. و ناراحتی زن هم میشود جبران کرد.
ولی مادر چیز دیگریست و در حد توحید و شرک است. یعنی آدم دارد با زندگی مادی و معنوی خودش بازی میکند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۱:۴۰, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
(۳۰/مهر/۹۲ ۹:۰۱)غربت تشیع نوشته است:  لطفا به جای ابراز احساسات و احیانا ابراز تعصبات با دلیل پاسخ دهید.

این لجبازی نیست. مرد حقوقی دارد. همانطور که زن هم حقوقی دارد. مرد میتواند برخی زنها را که غیرمنطقی رفتار می کنند را با این حقهای خودش ادب کند. البته خانم هم میتواند مرد را ادب کند.
بله 100% موثر است.
تیرتان به سنگ خورد.
این اصلا لجبازی است و زن هم عقل دارد و منطقی برخورد میکند. چرا فکر میکنید زن حتما لجبازی میکند؟
البته باز هم میگم این روش را بنده از دیگران شنیدم و فکر نمیکنم اشکالی هم داشته باشد.
لطفا به دور از تعصبات فمینیستی و فقط با منطق و اسلام بفرمائید اشکالش چیست؟ مرد هم حقوقی دارد.
دوست گرامی اگر دقت کرده باشید این اولین راه نبود. اولین راه این بود که مرد اصلا خودش را داخل در این مسئله نکند.
هرگز این اولین راه نیست.
این هم یک روش مدیریتی است. البته من گفتم این روش باید با حالت شوخی گفته شود که زن آن را خیلی جدی نگیرد و در عین حال پیش خودش فکر کند و با شوهر همراهی کند.
بله درسته. موافقم. البته یک جایی شنیدم (نمیدانم حدیث هست یا نه) که پدر و مادر همسر پدر مادر خودش شخص هم هست. یعنی احترام آنها در حد احترام به پدر و مادر خود شخص باید رعایت شود.

آیه مربوط به بد بودن برتری جویی هم که گفتم.

دوست عزیز اصلا بحث سر مشکل دار بودن ازدواج دوم یا سوم یا چهارم آقایان نیست که شما سریع برچسب فمنیسم میزنید.
بنده به شخصه اعلام میکنم اگر همسرم میتوانند شرایط چند همسری را رعایت کنند رضایت کتبی بهشون میدم برای گرفتن زن دوم و سوم و چهارم.
بحث من سر اینه که آدم ها با تهدید به جایی نمیرسن.زندگی میدان جنگ نیست جولانگاه مهر و عاطفه س ، بلکه فقط دلخوری های بیشتر به وجود میاد.
چه در تربیت فرزند و چه در برخورد با سایرین تهدید به هیچ وجه کارساز نیست چون باعث ایجاد کینه میشه.
حالا این تهدید میتونه همسر دوم باشه یا به اجرا گذاشتن مهریه.
هر دوی اینها عاقلانه نیستند.
باز هم تاکید میکنم حرمت زندگی مشترک و تقدسی که داره بسیار بالاتر از این حرف هاست که آلوده به تهدید بشه.تهدید باعث جبهه گیری طرفین میشه و این جبهه گیری کم کم عشق و محبت را کمرنگ میکنه و به قول یکی از اساتید بنده پای "یادته" رو به زندگی باز میکنه."یادته فلان جا فلان کار رو کردی،حالا من تلافی میکنم".
اگر یه آقا بتونه به همسرش اطمینان بده که هم همسرش براش عزیزه و هم مادرش فکر نمیکنم سر این مسائل جزئی مشکلی پیش بیاد.اگر هم خانم انقدر غیر منطقی باشه و انقدر هوای نفس بهش غلبه داشته باشه که احترام مادر را فراموش کنه مطمئن باشید با این تهدید ها بلایی سر مرد بیچاره خواهد آورد که از داشتن یک زن هم پشیمان شود چه برسه به چند زن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: كارمند پيمانی ، parisan ، مجید املشی
۱۳:۵۴, ۳۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۴:۲۴ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #26

(۳۰/مهر/۹۲ ۱۱:۴۰)meshkat نوشته است:  دوست عزیز اصلا بحث سر مشکل دار بودن ازدواج دوم یا سوم یا چهارم آقایان نیست که شما سریع برچسب فمنیسم میزنید.
اگر اینطور است پس اصلا تهدیدی در کار نیست. برای چی زن باید از زن دوم بترسد؟
نقل قول:بحث من سر اینه که آدم ها با تهدید به جایی نمیرسن. زندگی میدان جنگ نیست جولانگاه مهر و عاطفه س ، بلکه فقط دلخوری های بیشتر به وجود میاد.
این اصلا تهدید نیست. شما خیلی بزرگش کردید. یک یادآوری است.
به هرحال وقتی مرد مجبور است که یکی از دو نفر را دلخور کند چاره ای نیست که یکی دلخور بشن. من گفتم با فرض چنین شرایطی که زن کوتاه نمیاد و ناچار باید یکی دلخور بشه میتوان زن را بطور موقت دلخور کرد و بعدا از دلش درآورد.
میدان جنگ هم نیست. زن هم زندگیش را دوست دارد به خاطر موارد جزئی جنگ درست نمیکند. شوهر هم اگر با یک هدیه یا محبت یا کاری از دل زن در بیاورد فراموش میشود و تمام میشود. شما زیادی دارید بزرگش میکنید.
در ضمن چرا نیمه خالی لیوان را میبینید؟
چرا نمیگید زن دلخوری را میبخشه و با دیدن محبت شوهر دلخوری را نادیده میگیره؟
چرا احتمال بد را در نظر میگیرید؟
همه زنها که جنگجو و تلافی جو نیستند.

نقل قول:چه در تربیت فرزند و چه در برخورد با سایرین تهدید به هیچ وجه کارساز نیست چون باعث ایجاد کینه میشه.
همیشه اینطور نیست. میشه تهدید و محبت را باهم استفاده کرد تا منجر به کینه نشه. خدا هم تهدید به جهنم و تشویق به بهشت را باهم به کار برده تا آدمها را تربیت کند.
نقل قول:حالا این تهدید میتونه همسر دوم باشه یا به اجرا گذاشتن مهریه.
هر دوی اینها عاقلانه نیستند.
اتفاقا هر دو اگر به درستی استفاده شود عاقلانه است. مهریه هم حق زن است و طلب حق کردن چرا ناعاقلانه باشد؟
نقل قول:باز هم تاکید میکنم حرمت زندگی مشترک و تقدسی که داره بسیار بالاتر از این حرف هاست
صحبت بنده با فرضهایی بود که نباید آنها را نادیده گرفت. یک فرض این بود که راه حلهای دیگر مانند دخالت نکردن و رشد اخلاقی و... جواب ندهد و همچنان زن سر ناسازگاری داشته باشد تا جایی که شوهر در تنگنا قرار گیرد.
فرض دیگر هم تعارض بین احترام به پدرو مادر و توجه به خواسته های زن بود.
ببینید کسی حق ندارد بدون اجازه وارد خانه کسی شود و ما نمیگیم کار خوبیه ولی وقتی خانه کسی آتش گرفته دیگر نمیشه به حریم خانه و... احترام گذاشت و بدون اجازه میشه وارد خانه دیگری شد تا جان کسی را نجات داد.
تقدس خانواده و... درست ولی در موقع تعارض باید اهم و مهم کرد.
پدر و مادر هم خانواده است. آنها را نمیشود فراموش کرد.
بچه ها هم دارند میبینند و یاد میگیرند. وقتی بچه ببینند که پدر به مادرش احترام نمیگذارد و به مادرش میگه برو عقب این بچه فردا به پدرو مادر خودش احترام نمیزاره. اینها هم جزو تقدس خانواده است. تقدس خانواده که فقط توقعات (حتی بعضی نابه جا) زن نیست.
نقل قول:تهدید باعث جبهه گیری طرفین میشه
همیشه اینطور نیست. تهدید و محبت باهم اگر باشه درست میشه. شما کل حرفهای بنده را در نظر بگیرید و گزینشی برخورد نکنید. بنده گفتم بعدا باید از دل زن درآورد.
نقل قول:و این جبهه گیری کم کم عشق و محبت را کمرنگ میکنه و به قول یکی از اساتید بنده پای "یادته" رو به زندگی باز میکنه."یادته فلان جا فلان کار رو کردی،حالا من تلافی میکنم".
اگر مرد به زنش محبت داشته باشه اینطور نمیشه.
نقل قول:اگر یه آقا بتونه به همسرش اطمینان بده که هم همسرش براش عزیزه و هم مادرش فکر نمیکنم سر این مسائل جزئی مشکلی پیش بیاد.
دوست گرامی اینها شعار است. آخرش صندلی جلو برای یک نفر بیشتر جا نداره.
نقل قول:اگر هم خانم انقدر غیر منطقی باشه و انقدر هوای نفس بهش غلبه داشته باشه که احترام مادر را فراموش کنه مطمئن باشید با این تهدید ها بلایی سر مرد بیچاره خواهد آورد که از داشتن یک زن هم پشیمان شود چه برسه به چند زن.
همیشه اینطور نیست. زن بخشش هم دارد. وقتی محبت شوهر را ببینه دلخوری ها را نادیده میگیره.
زن هم فهم داره. میفهمه که شوهر با زن دشمنی نداره و برای رضای خدا و احترام به پدر و مادر این کار را میکنه. اگر هر دو توصیه های اسلام را ملاک زندگی بدانند این اختلافات اصلا پیش نمی آید یا اگر دلخوری پیش بیاید زن قبول میکند که توصیه های دین از خواسته های خودش بالاتر است.
دین نگفته به زن اف نگویید. ولی در مورد پدر و مادر توصیه ها بیشمار است.
درلخوری زن را میشود جبران کرد.
در ضمن من گفتم نحوه گفتن مهم است. به صورت جدی و تهدید آمیز نباید گفت.
مثلا میشود همان داستان را (نو کردن وسایل خانه) را فقط برای زن تعریف کرد. بدون هیچ تهدید و هیچ اسمی از زن دوم. زن خودش دوزاریش میفته و بیشتر رعایت میکنه که توقعات زیاد از حد نداشته باشه. البته به ظرفیت و فرهنگ زن هم بستگی داره.
بعضی زنها با زن دوم مشکلی ندارن و این چیزها برایشان تهدید نیست و بعضی سایه اش را با تیر میزنند.
البته این هم بگم که چند سالی است در متن عقدنامه ها این جمله اضافه شده که مرد بدون اجازه زن حق گرفتن زن دوم را ندارد و آقا دامادهای عاشق بدون توجه اینها را امضا میکنن و رد میشن. یعنی الان دیگه کمتر مردی هست که ازدواج کنه و این حق را خودش از خودش سلب نکرده باشه.
زن هم این چیزها را میداند که در عقدنامه نوشته شده و این حرفها کلا شوخی است. شما زیاد جدی نگیرید. وقتی مرد این حرف را بزند زن هم می داند که شوخی است و زن فهم و شعور دارد و خودش رعایت میکند.
البته اگر فهم و شعورش زیادتر باشد از اول کاری نمیکند که با برتری جویی به مادر بی احترامی شود.

دقت بفرمائید که پاسخی که بنده دادم در مورد این پرسش خاص بود و اگر در مواقعی مادر با توقعات نا به جا باعث به هم خوردن زندگی زوج شود و بخواهد حق مسلم زن را پایمال کند قضیه فرق میکند.

امام صادق (علیه السلام) فرمود: «أَلَا وَ أَیُّمَا امْرَأَةٍ لَمْ تَرْفُقْ بِزَوْجِهَا وَ حَمَلَتْهُ عَلَى مَا لَا یَقْدِرُ عَلَیْهِ وَ مَا لَا یُطِیقُ لَمْ تُقْبَلْ مِنْهَا حَسَنَة»؛ اگر زنی شوهرش را بر کاری اجبار نماید که قادر بر انجامش نباشد و نسبت به او رفق و مدارا نداشته باشد، خداوند از او حسنه ای را قبول نمی کند.

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:
" الآباء ثلاثة : اب ولدک و اب علّمک و اب زوّجک"
پدران سه تا هستند: پدری که تو را به دنیا آورد، پدری که تو را تعلیم داد و پدری که همسرت داد

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:
" سه گروه از زنان داخل جهنم نشوند:
1-زن فرمان بردار شوهر
2-زن صبور در برابر مشکلات زندگی با شوهر
3-زنی که در حق پدر و مادر شوهر خود نیکی روا می دارد

وجوب احترام و مراقبت فرزند از پدر و مادر (فَلاَ تَقُل لَّهُمَآ أُفٍّ وَلاَ تَنْهَرْهُمَا وَقُل لَّهُمَا قَوْلًا كَرِيمًا)+ وجوب اطاعت زن از شوهر (حدیث از پیامبراکرم«ص»:اگر واجب بود بنده به کسی غیر از خداوند سجده کند همانا سجده زن به شوهر را واجب می کردیم) = وجوب احترام و مراقبت عروس از مادرشوهر و پدرشوهر
۱۵:۳۹, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
همون کسی که اگه مادر خانم داشت سوار میشد باید جلو مینشست.
یعنی همسر مادرشوهر رو مثل مادر خودش بدونه...
به همین راحتی...
کاری داشت؟؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، غربت تشیع
۱۶:۱۲, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
شاید به نظر دوستان مسخره بیاد ولی از این بدتراش هم هست

مورد داشتیم به خاطر اینکه طرف سر سفره به خواهرش خورشت تعارف کرده کار تا طلاق هم کشیده !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، آیلار ، غربت تشیع
۱۶:۱۷, ۳۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۶:۱۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام .

دوستان تا اینجا علت یابی موضوع رو از دید خودشون انجام دادن .

به نظرت شما راهکار این مشکل در صورتی که خانم یا مادر رضایت ندن چیه ؟ ( در واقع یکی از طرفین یا هر دو طرف کوتاه نیان چطور ؟)
شما به عنوان مدیر خانواده چه راه حلی رو پیش میگیرید؟ با همسرتون صحبت میکنید و متقائدش میکنید یا مادرتون رو ؟

طبیعتا نمیشه از این موضوع به ظاهر کوچک چشم پوشی کرد .

هدف اصلی تایپیک ارائه راهکاره دوستان ...؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا
۱۷:۲۶, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
من یه دختر دارم یه سالشه.
با برادرزاده ام که بازی میکنه، وقتی سر یه اسباب بازی دعوا میکنن، ازشون میخوایم که با هم بازی کنن و اگر با هم کنار نیان، نه اسباب بازی به این میرسه و نه به اون.
یا یکیشون از اسباب بازی میگذره و یا اسباب بازی از جمع برداشته میشه.
در مورد مادر و همسری که همچنان در همون دوران سیر و سلوک دارن هم باید به همون شیوه برخورد کرد.
آقا میتونه در ماشین رو قفل کنه و تاکسی بگیره.
ممکنه در حین این کار یکیشون کوتاه بیاد.
اما اگه نیومدند، با تاکسی برین تا داغ جلو نشستن به دل جفتشون بمونه.
این راه شاید خنده دار بیاد...
اما چون مساله هم خنده داره و بازیگرانش هم کودکن، راه حل هم باید خنده دار و کودکانه باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]