|
صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۲۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر حسن عزتی با 33 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ حسن عزتی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۲۲)MYNK نوشته است: سلام آقای عزتی! شما چه نسبتی با فراماسونری دارید با این تعداد رای که آوردید !؟!؟!؟ ![]() ![]() ![]() مار از پونه بدش میاد،در لونه اش سبز میشه!!! ما هر چی اینجا از ماسون و نماد و جدایی زندگی مون ازین اعداد حرف زدیم،آخرشم بعد انتخابات شدیم ماسونر ![]() ![]() بنده33،مجید 66!!! بنده هر گونه ارتباط و نسبتم رو با سایر عزیزان ماسون تکذیب میکنم. به ستادهای انتخاباتیتون به صورت مخفیانه چه مبلغی رو دادید !؟ جدا هیچ مبلغی و هیچ چیزی در خور زحمات بچه های ستاد تبلیغات نیست و این زحمات با هیچ هزینه ای قابل تقدیر نخواهد بود (بهترین جمله برای عملی نکردن وعده های مالی کاندیدا ها پس از حصول رای:cool ![]() ولی دعا میکنم که با همه مدیران و رای دهندگان این انتخابات ،دسته جمعی بریم کربلا،ان شا الله |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام 1.چرا تعداد کاربرای با سواد و دارای اطلاعات دینی تو تالار کم شده؟ ![]() ![]() 2.چرا این همه تایپک بی معنی زیاد شده؟ ![]() 3.چرا تایپکهای خوب کم طرفدار شده؟ ![]() 4.چرامباحث معنوی کمترشده؟ ![]() . . . ادامه دارد...... |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۵۲)soshiant نوشته است: سلام . سلام ![]() سوال اول : جناب مجید املشی 66 رای آوردن و شما 33 رای !! این نسبت رو چطور توجیح میکنید ؟!! توجیهی نداره...آخرش لو رفتیم!!! (در ارسال قبلی به این سوال جواب دادم) سوال دوم : آیا اینکه تو اولین پستتون گفتید در حد توانم پاسخگو هستم ، توجیهی محسوب میشه برای اینکه سوالات سخت رو جواب ندید و بگید در حد توان شما نبود ؟؟!!!! ![]() و هو علی کل شی قدیر . . . توانای بزرگ خداست. عبد نیز با استعانت از مولی و رب،ابراز وجود میکند! اهل توجیه نیستم،ولی ندانسته هایم را اعلام خواهم کرد ![]() |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
آقای عزتی جواب سوال منو ندادید چون اونایی که گفتم صداشون داره درمیاد!!!!
![]() شما که ناظر هستید .برنامه ای برای بخش مهدوی تالار دارید یا نه ؟
|
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۲ ۱۳:۳۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به اینکه شما جزء گزینه های من نبودین سوال خاصی ندارم به جز اینکه شما که ناظر مسائل اخرالزمان و مهدویت هستید چقدر به مسائل مهدوی و اخرالزمانی تسلط دارید؟؟؟؟ ![]() مثلا میشه با شما یک بحث مهدوی درست و حسابی کرد و آیا برای مثال کتاب عصر ظهور علامه کورانی رو خوندید؟؟؟
|
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۵۳)Admirer نوشته است: به نام خدا سلام برادر ![]() شما به بنده لطف دارید سید جان ![]() به عنوان اولین مطلب دوست دارم بدونم توی زندگی تا الان چه اهدافی داشتی؟ اگر تغییر هم کردن دوست دارم مفصل توضیح بدی.. سوالت رو که خوندم یاد نوشته نقاش فقیر افتادم که گفته بود: نقل قول:فتح دنیا روز های نوجوانی ام با تخیل زیرو رو کردن محیط و پیرامونم می گذشت و کارهای بزرگ و ایده هایی برای تحول دنیا در ذهن داشتم،این مسیر رو با شکست و موفقیت های زیادی پشت سر گذاشتم و در چندین مورد دست آورد هایی هم داشتم کارهای بزرگ به نسبت سن کم!!! تا اینکه در مسیر زندگی به دوستانی الهی برخوردم و دو زانو در محضرشان به تلمذ نشستم و در اینجا بود که فهمیدم خفته را خفته کی کند بیدار! حال چند سالی است که در مسیر بیداری خودم ،در تلاشم شیطنت های دوران نوجوانی تنها چیزیه که هیچ وقت تنهام نذاشته و به من و تخیلاتم نیرو میده ولی مراقبش هستم تا گمراهم نکنه تا بتونم مسیرم رو واقع بینانه تر طی کنم. و سوال بعدی این که معمولا وقتت رو در طول هفته چطور پر می کنی؟ روزهای هفته رو در محل کار به سر می برم(غیر از جمعه ها) 1 شب در هفته و مناسبت های مذهبی اختصاص به هیئتی داره که در اون فعالیت میکنم. بقیه شب هایی رو که هیئت نباشم،یا از میهمان دعوت میکنیم که میزبانی کنیم،ویا خودمون میهمانی میریم ![]() |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام آقای عزتی بزرگوار!
من متأسفانه شما رو زیاد نمشناسم و در این مدت که در تالار بودم،زیاد با شما برخوردی نداشتم متأسفانه. در جریان انتخابات صندلی داغ،تازه کمی با شخصیت شما آشنا شدم. به همین دلیل نمیدونم چه سوالی ازتون بپرسم. ولی مشتاقم جواب سوالات دوستان رو بدونم. التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۲:۵۶)Atosa نوشته است: سلام !!!!!!!!!!!!!!! سلام ![]() ..:.وان یکاد الذین کفرو لیز لقونک بابصارهم لما سمعو الذکر و یقولون انه لمجنون و ما هو الا ذکر للعالمین.:..
الان چندسالشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسرم امیر عباس امروز یک سال و سه ماه و هشت روزش رو پشت سر گذاشت ![]() برای اطلاع دقیق تر از تولدش میتونید به مبحث زیر مراجعه کنید: خدا...شعبان...پسر!!! شبیه شماست آیا؟؟؟ ![]() ![]() معمولا رسم اینجوریه که خانواده بابای بچه میگن بچه شبیه باباشه،خانواده مادر بچه هم میگن بچه عین مادرشه ![]() ما هم معمولا جواب این سوال رو میزاریم به عهده خود سوال کننده . . ولی مجموع نظرات اینه که هر چی بزرگتر میشه،به عمو کوچیکش شبیه تر میشه
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
دوباره سلام...آقای عزتی چرا به مردم قول میدید به قولتون عمل نمیکنید...چرا؟؟؟؟
![]() یه سوال دیگه ؟عایا این خاصیت صندلیه داغه که هر کی روش جلوس میکننه مهربون و مودب میشه؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام.خداروشكر عمري پيدا كرديم و شما رو رو صندلي داغ ديديم
![]() ![]() حالا سوالات ابتدايي من: ![]() 1_دوران نوجواني و قبل و بعد از اون شيطون بوديد؟؟از اين شيطونهايي كه خرابكاري هم ميكنند؟اگه بوديد ي خاطره از شيطنتهاي بچگيتون برامون بگيد. ![]() 2_واقعا عموي امير عباس انقد خوشگله؟؟ حالا چون گفتيد بايد بقيه نظر بدن ي عكس از عموي اميرعباس رو با ي عكس جديد اميرعباس رو بذاريد ماها نظر ميديم (اگه نميذاريد من سوال بعديمو بپرسم)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,630 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,690 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,983 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,234 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,586 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,918 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 57 | 33,960 |
۸/آبان/۹۲ ۱۰:۵۶ آخرین ارسال: منتظر کوچولو |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_hassan.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7980270107/cf_hassan.jpg)

![[تصویر: 26.gif]](http://comments.persianblog.ir/images/I/26.gif)