کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
۱۰:۲۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: 01.jpg]

سلام .

برادر حسن عزتی با 33 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند.
این هم صندلی داغ حسن عزتی...بفرمائید بنشینید برادر....

[تصویر: cf_hassan.jpg]

لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، رضوانه ، میلاد.م ، fazel ، علمدار133 ، Night_World ، رهگذر. ، Agha sayyed ، ترنم ، Admirer ، مصباح ، azade ، Farzaneh ، حسن عزتي ، Hadith ، یاوران مهدی ، fiftynine ، SAViOR ، عبدالرحمن ، boghz ، آیلار ، سدرة المنتهی ، sarallah ، warior ، رمز شب ، حسن.س. ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، آیات ، مجنون الحسین ، شیدا ، بیداری اندیشه ، یاســین ، ali0077 ، ضحی ، ANTI satan ، كارمند پيمانی ، mohamad ، aboutorab ، mahramaneh ، mahdy30na ، fatemeh zahra ، meshkat ، MohammadMeraj ، محمد حسین ، انتصـار ، bi-ehsaas ، Justice Bringer ، ترمه

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۲۹, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام .

اول یه معذرت خواهی بابت اینکه اسمتون رو اشتباه نوشتم آقا حسن .[تصویر: rose.png][تصویر: blush.png]

سوال سوم :
با توجه به تلاش شما آیا باز هم نماز شما قضا میشه ؟ در ماه چند نماز ؟ ( البته اگر میشه )

سوال چهارم :
چه زمانی بود که به درک حقیقت سید بودنت رسیدی و با علم بهش افتخار کردی ؟

سوال پنجم :
آیا فقط همین یک فرزند رو داری ؟ اگر بله چرا یک فرزند ؟

سوال ششم :
چند درصد احتمال میدی این تالار و اعضای اون توسط دشمنان خارجی ما رصد بشه و بخوان از اطلاعات سوء استفاده کنن ؟

سوال هفتم :
در مورد کدوم معصوم بیشترین اطلاعات رو داری ؟ و در مورد کدوم معصوم کمترین ؟

سوال هشتم :
آیا الان که به این سن رسیدی همچنان از اشخاصی الگو برداری میکنید یا نه ؟ ( غیر از معصومین )

سوال نهم :
چند درصد فعالیت روزانه شما مربوط به امور دنیوی میشه و چند درصد مربوط به امور اخروی ؟

سوال دهم :
آیا میدونستید شمارشی که بالای هر سوال دارم انجام میدم به این معنیه که قراره تا بالای 100 برسه ؟!!!Big GrinBi Dandoon

پ.ن : هر کدوم رو که احساس کردید شخصی محسوب میشه میتونید جواب ندید .EyeglassesRoseRoseHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یاســین ، ali0077 ، ضحی ، علمدار133 ، ترنم ، حسن عزتي
۲۳:۴۲, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
برادر عزتی اندکی دیگر دیر کنید با مشاهده تاپیک در اغما فرو می روید نکند با برادران دیگر پیچاندیدDodgyBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، soshiant ، ترنم ، یاســین ، خیبر110 ، حسن عزتي
۱۲:۵۵, ۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۲ ۱۰:۴۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲/آبان/۹۲ ۱۳:۰۶)شهیدناهید فاتحی نوشته است:  به نام خدا
سلام

.
ادامه دارد......

سلامSmile

1.چرا تعداد کاربرای با سواد و دارای اطلاعات دینی تو تالار کم شده؟SadConfused

الحمدلله تعداد زیادی از دوستان حاضر در تالار اهل علم و مطالعه هستند و از سطح علمی بالایی برخوردارند.
بنده هم قبول دارم که جای برخی از دوستان باسواد خالیه،عزیزانی که قبلا در تالار حضور مستمر داشتند ولی الان خبری از اونها نیست.

در فضای مجازی این ریزش ها و رویش ها وجود داره

این ریزش ها هم میتونه دلایل خاصی داشته باشه،ولی تا اونجایی که بنده از دوستان مدیر و ناظر قبل سراغ دارم که با سطح سوادشون به پویایی تالار کمک می کردند و الان حضور ندارند،به خاطر برخی مشکلات کاملا موجه و قابل درکه.
برخی در خدمت سربازی به سر می برند،برخی نیز جهت ادامه فعالیت کاری شان به نقاط دور منتقل شده اند و گاها به نت دسترسی ندارند،برخی از دوستان ازدواج کرده اند و درگیر رتق و فتق برخی مشکلات پس از عروسی هستند و همه این عزیزان به زودی باز خواهند گشت،ان شا الله

این مورد مسئولیت ما رو هم سنگین تر میکنه.

سطح آگاهی و علم کاربران در یک سطح خاصه،بعد مدت خاصی وقتی تمام دانسته هاشون رو طی ارسال ها به تالار ارائه بدن،دیگه چیزی برا گفتن ندارند،مگر اینکه با مطالعه مداوم و حضور در جلسات مرتبط با سلایق و نیاز هاشون و ... این علم رو همیشه به روز کرده و آگاهی ها و سوادشون رو به تعالی برسونند.

2.چرا این همه تایپک بی معنی زیاد شده؟Dodgy

معیار ها برای با معنی بودن و بی معنی بودن مباحث خیلی فرق میکنه.

بنده خودم در چند هفته اخیر برخی مباحث رو دیده بودم ک راجع به زندگی خصوصی بازیگران بود،و یا ریش بلند حجاج و ...
این ها هیچ ربطی به بیداری اندیشه کاربران نداره و شاید در برخی موارد اندیشه کاربران را به جای بیداری به سمت خاموشی هدایت کنه
Dodgy

بهرحال ناظرین بخش ها ،همونطوری که بنده مشاهده میکنم،علی الخصوص در بخش های سایر موضوعات و اخبار ،در فشار بسیار زیادی از طرف کاربرانی هستند که از روند ارسالات و موضوعات و رسالت تالار بی اطلاعند و مدیران و ناظرین بخش ها این قسمت های پر رفت و آمد تالار رو شبانه روزی کنترل می کنند که ازینگونه مباحث در امان باشند.

بامید خدا اگر بشود که سطح آگاهی کاربران رو ب سمت بالاتری هدایت کنیم،نیاز ها و خواسته هاشون هم به سمت و سویی میره که مباحث بی بهره رو علت کاهش روند رسالت تالار می دونند و باید خودمون رو به این مقطع علمی و آگاهی برسونیم ان شا الله
3.چرا تایپکهای خوب کم طرفدار شده؟Huh

جواب این سوال هم در پاسخ های بالا اومده
Smile

و ارتباط مستقیم داره با سطح آگاهی کاربران و نیاز اونها به مسائل مطرح شده و سلیقه هاشون

4.چرامباحث معنوی کمترشده؟Angry

مباحث معنوی زیادی در تالار وجود داره که باید ازش بهره برداری بشه

کارگاه "معنویت"
یکی از همون مباحثیه ک در تالار خاک می خوره،بنده نیز هر وقت در مناسبت ها و دعوتها مباحثی مطرح بشه که ارتباط معنوی با کاربران برقرار کنه رو به موضوعات مهم منتقل میکنم که مورد بازخورد کاربران قرار بگیره.

در حال حاضر هم حدود 5 مبحث معنوی جزو مباحث مهم بخش مناسبت ها و دعوت هاست.

هرگاه که این مباحث از طرف کاربران بزرگوار مورد استقبال قرار بگیره،تاثیر گذاری و سرعت روندش هم بهتر و جامع تر خواهد بود.

و همونطور که در جوابهای قبلی به کاربران محترم پاسخ دادم،باید این مباحث و مسائل رو به روزمرگی هامون بکشونیم تا نتیجه و تاثیر واقعی تالار مشخص بشه.

یکی از مبحث های معنوی که در تالار وجود داره و نیاز به یک منجی داره،بحث گردان هاست

دعا کنید که مبحث گردان ها دوباره راه بیفته ،که در بالا بردن سطح معنوی کاربران تاثیر بسزایی داره.

یا علی (علیه السلام)
Rose

(۲/آبان/۹۲ ۱۳:۱۱)Arianna نوشته است:  آقای عزتی جواب سوال منو ندادید چون اونایی که گفتم صداشون داره درمیاد!!!!Smile

شما که ناظر هستید .برنامه ای برای بخش مهدوی تالار دارید یا نه ؟ Dodgy

چندی پیش بنده اکثر ارسال های کاربران رو در بخش مهدویت علی الخصوص جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان رصد می کردم.

چیزی که بسیار مشهود بود در این ارسال ها،اطلاعات کم ما بود از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و مسائل مربوط به ایشون.

برای همین بنده با مرکز تخصصی مهدویت در قم یک پل ارتباطی برقرار کردم و با بهره مندی از اساتید اونجا قرار شده تا یک سری مباحثی رو در این قسمت ایجاد کنم که در اون به مسائلی بپردازیم که نیازه یک شیعه در مورد امام زمانش بدونه.ان شا الله

طبق شرایط سنی کاربران محترم تالار ،سطح اون رو هم برای مقطع سنی نوجوان و جوان در نظر گرفتیم که برای کاربران محترم کاربردی تر و مفید تر باشه.

(۲/آبان/۹۲ ۱۳:۳۰)خیبر110 نوشته است:  سلام

با توجه به اینکه شما جزء گزینه های من نبودین سوال خاصی ندارم

سلامSmile

شما که ناظر مسائل اخرالزمان و مهدویت هستید چقدر به مسائل مهدوی و اخرالزمانی تسلط دارید؟؟؟؟Big Grin

بنده هیچ ادعایی در تسلط بر مسایل مهدوی ندارم
ولی مسائل پیرامونم رو با استعانت از خداوند و به مدد اساتید و دوستان خوبی که خداوند د رمسیر زندگی بنده قرار داده است پیگیری کرده و ازونها اطلاع پیدا می کنم.
در برخی موارد هم با مشورت از همین اساتید بود که تونستم سوالات و مسائل مطرح شده در بخش رو پاسخگو باشم.

مثلا میشه با شما یک بحث مهدوی درست و حسابی کرد و آیا برای مثال کتاب عصر ظهور علامه کورانی رو خوندید؟؟؟Smile

منتظر یک بحث مهدوی درست و حسابی بر اساس آیات و احادیث با شما خواهم بودSmile

و نکته اساسی اینکه:بنده در بحث ها ،وقتی چیزی رو ندونم اعتراف به اون ندونسته میکنم و هرگز سعی بر اقناع ندارمMatولی حتما به دنبال کسب حقیقت هستم که جهل خودم رو با اونها جبران کنم.

بنده کتاب عصر ظهور رو بصورت مجازی و تیتر وار در فضای مجازی مطالعه کردم.

(۲/آبان/۹۲ ۱۴:۲۲)Arianna نوشته است:  دوباره سلام...

سلامSmile

آقای عزتی چرا به مردم قول میدید به قولتون عمل نمیکنید...چرا؟؟؟؟

کدوم قول؟!
Huh

یه سوال دیگه ؟آیا این خاصیت صندلیه داغه که هر کی روش جلوس میکننه مهربون و مودب میشه؟؟

من فقط الان هم مهربونم و هم مودب؟؟؟Blink

نه خواهر من . . . خاصیت صندلی داغ اینه که هر آدم مهربون و مودبی روش بشینه رو حسابی می سوزونهCool

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Night_World ، علمدار133 ، مجید املشی ، Agha sayyed ، محب الزهرا ، ترنم ، mohamad ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، حسن.س. ، Farzaneh ، احیاء ، Bahar ، مجنون الحسین
۲۰:۳۹, ۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۲۲:۲۶ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #34
آواتار
به نام خدا

عرض سلام و ادب

1.در 24 ساعت شبانه روز چند ساعت به واقع حضور خدا رو تو زندگی تون احساس میکنید؟( نه به حرف و زبان با تمام وجود احساس کنید کسی هست که نگاهتون میکنه)

2. اگه به امید خدا چشمتون به جمال نورانی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منور بشه، اولین کاری که میکنید چیه؟ اولین کلامی که بر زبانتون جاری میشه؟

یا علی/ التماس دعا

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، محب الزهرا ، حسن عزتي
۱۱:۰۱, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
خب حسن گرامی...خسته نباشی...البته این داغی صندلی با هوای سرد این روزها میچسبه
[تصویر: wink.png]

سوالات من یه کوچولو سخته... ببخشیدا

فقط یه خواهش بزرگ، شعار و... نده [تصویر: biggrin.png]

1- خدا چیست، خدا کیست؟

2- با کدام یک از ائمه اطهار علیهم السلام ارتباط بهتری تونستی برقرار کنی؟

3- طبق این حدیث شریف، حضرت محمد (ص) : حق فرزند بر پدرش سه چیز است : ۱- نام نیکو برای او انتخاب شود ۲- به او نوشتن بیاموزد ۳- هنگامی که بالغ شد او را همسر دهد. مکارم اخلاق صفحه ۲۲۰
یا این حدیث شریف، امام کاظم (ع) : نخستین نیکی مرد به فرزندش ، انتخاب نام نیکو برای اوست ، پس هرکس باید نام زیبا برای فرزندش انتخاب کند. وسائل الشیعه جلد۱۵ صفحه ۱۲۲.
شیعه چگونه توجیه میکند انتخاب اسامی همچون ابوبکر و عمر و عثمان برای فرزندان امیرالمومنین؟؟؟

4- تا حالا عاشق شدی؟ [تصویر: biggrin.png]

5- اگر بهت این انتخاب را بدهند که بتونی برگردی به تاریخ، و قدرت عوض کردن آن هم داشته باشی کدام واقعه تاریخی را انتخاب می کنی و چرا؟

6- به نظرت دعا کردن چقدر میتونه سرنوشت آدمی را عوض کنه، مگه نمیگیم لاحول و لا قوه الا بالله و العلی العظیم، هیچ نیرویی در جهان نیست، پس قدرت دعای یک بنده از کجا می آید؟

7-اگر بیای خونتون و ببینی هم خانمت و هم مادرت به شدت ناراحت و عصبانی هستن و بفهمی که قبل از آمدنت با هم دوایی داشتن(البته خدای نکرده) اولین کاری که میکنی چیه؟؟

8- به نظرت کاربردی ترین و بهترین کاری که میتونیم توسط آن عشق به اهل بیت علیهم السلام را در درونمون زنده کنیم و البته نگه داریم چیه؟؟؟(پیشنهاد عملیاتی باشه ها)

9- یه سوال تکراری:
بلافاصله اولین چیزی که از شنیدن این اسامی به ذهنت و به قلبت می رسه را بگو، بی زحمت:

- شیطان:

- بهشت:

- بنده گناهکاری که میداند خدا می بیند:

- کربلا:

- تالار بیداری اندیشه:

- بیداری اندیشه:

- وحید 110:

- علی 110:

- elenoor:

- تلمیخا:

- سید ابراهیم:

- محمد:

- حسن عزتی:

-مهدی 59:

- دریا:

خیلی زیاد شد ببخشید... حلال کن.

[تصویر: blush.png]

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، پرنیان ، aboutorab ، حسن عزتي ، ترنم ، علمدار133
۱۱:۳۸, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام و عرض ادب

ضمن عرض تبريك عيد غدير البته يه كمي دير و عرض تسليت پياپيش ايام سوگواري آل الله

حسن جان ببخش مي خوام چند تا سوال ازت بپرسم "

1- چرا مي گن غدير حقيقت خاك خورده تاريخ ؟

2- جواب منكران غدير را چطوري بايد داد تا بفهمند ؟

3- آيا شهادت مادرمون (حضرت زهرا سلام الله عليها ) افسانه بود؟

4- بلاتشبيه، بلاتشبيه؛ اگر اون روز اونجا تو كوچه بني هاشم بوديد جواب اون نامردي كه سيلي به مادرمون زد رو چه مي داديد ؟

5- پنج نام كه دوست داري نام ببر؟

6- يه جمله كوتاه درباره اين نام ها و كلمات بنويس:

الف/ شيعه

ب/ ولايت

پ/ ابوتراب

ت/ امام حسن عليه السلام

ث/ حضرت مهدي عليه السلام

خ/ فدك

ح/ سيلي

ج/ سقيفه

چ/ منتقم

[/b]

[b]ببخش اگه سوالاتم اذيتتون كرد

موفق و سلامت باشيد

يا علي عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، ترنم ، علمدار133
۱۳:۱۲, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲/آبان/۹۲ ۱۴:۳۴)ترنم نوشته است:  سلام.خداروشكر عمري پيدا كرديم و شما رو رو صندلي داغ ديديمSmileCool

حالا سوالات ابتدايي من:Cool

سلام
به لطف زحمات شماست که ما بر این مسند سواریمSmile

1_دوران نوجواني و قبل و بعد از اون شيطون بوديد؟؟از اين شيطونهايي كه خرابكاري هم ميكنند؟اگه بوديد ي خاطره از شيطنتهاي بچگيتون برامون بگيد.Cool

لازم میدونم حرفم رو با کلامی از پیامبر رحمت شروع کنم:

پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
بـازيگوشى (و شـيطنت) بـچّه در دوران كودكى ، نشانگر فزونى عقل او در بزرگسالى است .

بنده همینجا از پدر و علی الخصوص مادرم به خاطر اونهمه شیطنت عذر خواهی میکنم و میخوام که حلالم کنند...شیطون بودم به معنای واقعی کلمه
ازون شیطونایی که از دیوار صاف میره بالا

طبق چیزایی که خانواده و آشناها تعریف میکنند،این شیطنت ها از قبل از یک سالگی شروع شد و سالهای سال با بنده همراه بود.
متاسفانه این شیطنت ها اکثر توام با خرابکاری بود
Cool

خاطره ها زیاده ولی اونی که الان یادم اومد اینه:

تعطیلات آخر هفته های کودکی من در منزل پدر بزرگم میگذشت که در روستایی باصفا زندگی می کردند،همه هفته را بامید رسیدن به پنجشنبه طی می کردم تا بتونم دوباره به اونجا برسم و از درخت ها بالا برم و در رود جاری کنار خونه شنا کنم و تا می تونم بازی کنم و شیطنت.

بعداظهر یک روز بهاری در انتهای باغ پدر بزرگم در حال بازی بودم که از انبار گوشه باغ صدای قد قد مرغ ها به گوشم خورد.

برام جالب بود که برم یه مرغی رو تو دستام بگیرم و باهاش بازی کنم
در انبار رو باز کردم و چشمم خورد به حدود 10-12تا جعبه چوبی که روی دیوار نصب شده بود و توش رو پر کرده بودند از علف خشک و کاه،و تو هر کدوم ازین جعبه ها یه مرغ نشسته بود،خوب که دقت کردم دیدم زیر هر کدوم ازین مرغ ها بیش از 15تا تخم مرغه و هر کاری هم می کردم که مرغ ها بلند بشن از رو تخم ها ،هیچ تاثیری نداشت!

خواستم مرغی رو با دستام بگیرم که دیدم داره بهم حمله میکنه و می خواد بهم نوک بزنه!

گشتم دنبال یه وسیله برا مقابله با مرغ ها،یه چوب خوش دست ،که همون نزدیکی ها افتاده بود رو گرفتم و افتادم به جان مرغ ها،مرغ ها هم از ترسشون قد قد کنان تخم ها رو گذاشتند و از در انبار رفتند بیرون..

رفتم سراغ جعبه ها و یکی از تخم مرغ ها رو برداشتم،داغ داغ بود،اونجا بود که برام جا افتاد مرغ ها نشسته بودن رو تخم تا ازش جوجه در بیاد!

منم به خیال اینکه الان تو این تخم جوجه است،کوبیدمش به دیوار
ولی دیدم زرده و سفیده تخم مرغه که از دیوار آویزون شده و در حالت ارتجاعی خودش جلو چشام بالا و پایین میرهDodgy

منم شروع کردم یک یک تخم ها رو از تو جعبه در آوردم و می کوبیدم به سقفو دیوار و ستون و . . .

آخ که چ صفایی داشت،بیش از 100تا تخم مرغ رو کوبیدن به اینورو اونور،از درو دیوار انباری تخم مرغ میریخت . . .

سرگرم تخم مرغ شکانی بودم که یهو یه صدایی رو از پشت سرم شنیدم

صدای مادر م بود که فریاد زد: حسسَـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن . . . بند دلم پاره شد

مادرم اون چوبی رو که باهاش مرغ ها رو ترسونده بودم گرفت دستش و افتاد به جونم،منم مثل تیر شکاری از انبار زدم بیرون و با تمام قوا شروع کردم به فرار کردن،هر از چند گاهی اون چوب سر و بدنم رو نوازش می کرد و از دور صدای مادر بزرگم بلند بود که فریاد میزد: نزنش،کشتی بچم رو،ولش کن . . .

پ ن:

مرغ ها فقط در فصل بهار کُرچ میشن،یعنی رو تخم می شینن و جوجه هاشون رو از تخم مرغ ها می کشن بیرون.
و نتیجه اینکه:اون سال نسل مرغ های مادر بزرگم رو به انقراض رفتWink

2_واقعا عموي امير عباس انقد خوشگله؟؟Smileحالا چون گفتيد بايد بقيه نظر بدن ي عكس از عموي اميرعباس رو با ي عكس جديد اميرعباس رو بذاريد ماها نظر ميديمBig Grin(اگه نميذاريد من سوال بعديمو بپرسم)Smile

با عموی امیر عباس صحبت کردم،و ایشون شدیدا مخالف این قضیه بودند که عکسشون رو در تالار قرار بدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، علمدار133 ، ترنم ، Night_World ، mohamad ، Bahar ، ZaHrA110M ، شیدا ، Agha sayyed ، meshkat ، مجنون الحسین ، Farzaneh
۱۳:۳۷, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
اووووووووووووووووووووووووووووووووووه
حالا مگه عموی امیرعباس جزء سران القاعده است ک ترسید عکسش بذاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا شما ک اینقدر خوبین از امیرعباس بپرسین نظرش راجع ب من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
منو دوس داره آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظرش خوب باشه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد نظر خودتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ب نظر شما من خیلی شلوغم و اذیت میکنم در تالار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، حسن عزتي ، علمدار133
۱۵:۲۱, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
قدیمی ها خوب میگفتن
پسرکو ندارد نشان از پدر؟؟؟
[تصویر: p9mm7tychsks208homqv.jpg]
امیر عباس شیطون...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، سید ابراهیم ، aboutorab ، Night_World ، حسن عزتي ، mohamad ، Atosa ، fazel ، شیدا ، Farzaneh ، مجید املشی ، Agha sayyed ، boghz ، Bahar ، یاوران مهدی
۱۷:۰۲, ۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۲ ۱۷:۰۵ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #40
آواتار
مرسي آقاي علمدار133.خيلي قشنگه عكسش.SmileHeart

خدا ميدونه چقد از ديدن عكس جديداميرعباس ذوق كردم.(قابل توجه آتوسا)Big Grin

تذكرCool:ناگفته نماند چون آقايان عزتي و محمدصدرا و حسام110و بيداري انديشه داداشهاي مجازي ما هستن پس بچه هاشونم ميشن برادرزاده هاي مجازي ما.بله آتوسا جونم.Wink

بازم مرسي كه عكسشو گذاشتينSmile
التماس دعا

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، حسن عزتي ، Atosa ، mohamad ، fazel ، Bahar ، boghz ، meshkat
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]