|
صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۲۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر حسن عزتی با 33 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ حسن عزتی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۱, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم: سوالات بنده سه سطح دارد: سطح اول:
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۴:۳۷)Hadith نوشته است: به نام خدا. 1-بزرگترین دغدغه (یا دغدغه های شما) چیه؟ بزرگترین دغدغه بنده در حال حاضر دغدغه فرهنگی محیط و پیرامونیه که در اون زندگی میکنم. چند سالیه که وقت گذاشتم رو این مسئله که راهکاری رو جهت ارتقای سطح فرهنگ و زندگی مردم شهرم و دوستان پیرامونم پیدا کنم و الحمدلله به نتایج خیلی خوبی هم رسیدم همه تلاش ها و دغدغه خاطر ها هم به این خاطره که دین رو و کلام اهلبیت (علیه السلام) رو وارد زندگی خودمون و مردم کنیم. یعنی همون جمله معروف :حدیث امامت را زندگی کن حرف خوب زیاده،تفسیر ایات فراوونی داریم و اساتید ارزشمندی در بیخ گوش ما در حال تلاش هستند،و همه این ها رو باید دسته بندی کنیم و بصورت کارشناسانه وارد زندگی هامون کنیم تا زندگی هامون رنگ و بوی خدایی بگیره. در همین راستا بسیاری از مباحث تالار رو بومی سازی کرده و به مقام عمل کشوندیم و از اونها نهایت استفاده رو بردیم. مباحثی همچون کارگاه معنویت جناب مسنجر که بازخورد بسیار بالایی داشت و مبحث مناجات شعبانیه خانم مشکات ک بصورت کتبی و پیامکی در دسته بندی های پرسش و پاسخی در ماه شعبان از برنامه های معنوی بنده و دوستان بود. بعد از چند سال تلاش و تحقیق ،نهایتا به این مورد واقف شدیم که باید از سنین 11تا 12 سالگی افراد یعنی در سن نوجوانی ، مسائل و برنامه های فرهنگی رو با اونها شروع کرد و در حال حاضر پیگیر فراهم شدن شرایط مربوط به انجام کارهای این برنامه هستیم. برای این برنامه دعا کنید 2-چه حسی بهتون دست میده وقتی ارزشهاتون شما رو به باز گذاشتن یه تاپیک ترغیب می کنن ولی وظیفه کاریتون در تالار،شما رو مجبور به بستن موضوع می کنه؟ اتفاقا چند مورد این چنینی در تالار داشتیم و بنده وقتی در پیام خصوصی به کاربر اطلاع بسته شدن موضوعش رو میدادم قید می کردم که علی رغم میل باطنی خودم و بنابر این دلایل و این قوانین ملزم بر بستن مبحث هستم،خیلی سخته،باور کنید 3-چه ویژگی اخلاقی در دیگران باعث ناراحتی و آزردگی خاطر شما میشه؟ یکی از موارد و خصوصیات زشتی که همیشه بنده رو اذیت میکنه،بد حرف زدنه و کلمات زشت و نامربوط رو به زبان آوردنه. بنده به خاطر برخی مسائل موجود در برنامه ها و محیط و پیرامون زندگی ام با مردمی سرو کار دارم که شان انسانی خودشون رو فراموش کرده اند و همه ارزش های خودشون رو زیر پا می گذارند و به راحتی هر حرفی رو از دهانشون خارج می کنند!!! با صفت بد دوستان رو صدا زدن،برای دیگران اسم گذاشتن،شوخی های بی مورد،هتاکی و ناسزا گفتن و .... مواردیه که بسیار اذیتم میکنه و همیشه در حال راهنمایی کسانی هستم که بهای انسانیت خودشون رو با رعایت نکردن کلامشون از بین می برند! یه مبحثی از علی 110در تالار همیشه مد نظرمه ،نقل به مضمون اینطور بود: در حدیثی از رسول خدا آمده بود: خداوند متعال حکمت رو اختیارا به بنده ه اش میده و بعد عنایت حکمت به بنده،اون رو به مقام خضوع و خشوع و یقین هم می رسونه. برای اینکه شرایط دریافت حکمت از جانب خدا در ما ایجاد بشه،بنده باید 2 ویژگی رو داشته باشه و اگر نداشت اون رو در خودش ایجاد کنه.....حفظ زبان و حفظ شکم یعنی هرچیزی رو نخوریم و باندازه بخوریم و هر حرفی رو نزنیم و باندازه حرف بزنیم 4-چطور خودتون رو در هر مرحله از زندگی ارزیابی می کنید؟ ملاک های ارزیابی خودتون رو چی می دونید؟ معمولا در شرایط سخت زندگی اعتقاداتم رو ارزیابی میکنم،بنده در محیط زندگی و علی الخصوص فضای کاری و یا گروه های فرهنگی و هیئت های مذهبی با مسائلی روبرو میشم که عرصه رو بر خودم تنگ می بینم و در اون زمان بهترین فرصته خودم رو ارزیابی کنم که چقدر بر خداوند یقین دارم و چقدر به این آیه نزدیکم که الیس الله بکاف عبده؟! 5-اگر می تونستید یک رذیله اخلاقی رو از جهان حذف کنید،کدوم رذیله رو انتخاب می کردید؟ هرزه گویی رذیله ای که به فرموده امیرالمومنین (علیه السلام) ننگ و عار است. 6-تاثیرگذارترین کتابی (یا کتاب هایی) که خوندید،چه کتاب هایی بودند؟ (به جز قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه) کتاب عطش،شرح زندگی سید علی قاضی (رحمة الله علیه) آنگاه که فعالیت های فرهنگی پوچ می شوند،استاد طاهر زاده 2جلد از کتاب آداب سلوک قرآنی استاد کریم محمود حقیقی به نام های تخلی و تزکی (شدیدا دنبال کتاب مجموعه این آثار هستم ولی پیدا نمیکنم) و کتاب های استاد علی صفایی حائری 7-بیشترین تاثیر روی شما و زندگیتون رو چه کسی داشته؟ برخی از دوستان بسیار خوبم که از نظر سنی خیلی بزرگتر از بنده هستند و حق استادی به گردن بنده دارند . |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۳:۰۶ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۸:۰۶)Night_World نوشته است: سلام ![]() 1-شما چند سالگی ازدواج کردید و نحوه ی آشناییتون با همسرتون چگونه بود؟ بنده در سن 23سالگی ازدواج کردم و همسرم از آشناهای خانوادگی ما بود و شناخت کافی رو از همدیگه داشتیم. 2- معیار های شما در انتخاب همسر چی بود؟ بنده چند ملاک اساسی مد نظرم بود ایمان ،اخلاق خوب و نیکو،عفت و پاکدامنی همسرم،خانواده خوب و ارزشمند ایشون و عقل و هوش ایشون (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۱)رضوان نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام ![]() 1- اگر همین فردا خدایی نکرده...خدایی نکرده احساس کردید این تالار و شخص آقای بیداری اندیشه از مسیر حق منحرف شدن!!!(خدایی نکرده!)، حاضرید تالار رو برای همیشه ترک کنید؟؟؟؟ و اگر نه، چیکار می کنید؟؟؟ اگر تالار و همه مدیران و شخص جناب بیداری از مسیر حق خارج بشوند بنده نیز تالار را ترک خواهم نمود ولی اگر موردی از انحراف برای یکی از مدیران و یا معاونین و یا ناظرین پیش بیاد با همکاری بقیه مدیران و دوستان به ایشون کمک می کنیم که در مسیر حق قرار بگیرند و خدشه بر رسالت تالار وارد نکنند. 2- تا حالا موردی پیش اومده که احساس کنید حضورتون در این تالار بی معنیه و احساس خستگی کرده باشید؟ بله،گاها که فشار های بیرونی و مشکلات کاری برای بنده پیش میاد و حضور موثر در تالار ندارم،این احساس بهم دست میده که حضورم در تالار بی معنی بوده و فورا برای درمان این روحیه تلاش میکنم. 3- تا حالا شده ارسالی رو حذف کنید یا تاپیکی رو حذف کنید!!! (از ارسال های کاربران) و بعد ته دلتون بفرمایید: آخییییییییییییییش حقش بود پسره یا دختره پرو و بی تربیت!!! (راستشو بفرماییدا!! :cool به لطف خدا ازین خصلت ها ندارم و تا حالا همچین موردی پیش نیومده 4- اگر بخواید به خودتون نمره بدید، از 20 به خودتون چند میدید؟(از بابت فعالیت هاتون برای امام زمان و میزان اخلاص) برای فعالیت های امام زمانی و اخلاص . . .سکوت و دیگر هیچ! 5- اگر بخواهید 3 تا فیلم ارزشمند معرفی کنید چه فیلم هایی رو معرفی می کنید؟ آژانس شیشه ای حاتمی کیا روبان قرمز حاتمی کیا بچه های آسمان مجید مجیدی 6- اگر بخواهید 3 تا کتاب ارزشمند معرفی کنید....؟ (صحیفه سجادیه یکی از ارزشمند ترین کتابهاییه که در زندگی به دردمون میخوره) این رو جزو 3 تا به حساب نیارید و سه مورد اینکه آنگاه که فعالیت های فرهنگی پوچ می شوند استاد طاهرزاده کتاب بلوغ استاد صفایی حائری و کتاب انسان 250 ساله بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی - مبارزاتی ائمه معصومین 7- اگر بخواهید 3 تا مستند زیبا معرفی کنید......؟ مستند یزدان تفنگ ندارد از بچه های دانشگاه صنعتی شریف مستند ظهور و مستندات روایت فتح شهید آوینی که برای بنده بسیار زیبا و غیر قابل تکراره 8- هدف اصلیتون تو زندگی چی بوده و به نظرتون چقدر تا حالا بهش نزدیک شدید؟(اگر دوست نداشتید جواب ندید) هدف اصلی بنده درست بندگی کردنه و برای بنده خوب خدا بودن در حال تلاشم. 9- تا حالا شده افکارتون رو به کسی تحمیل کنید؟ برخی اوقات در قسمتی از زندگی به کسانی بر میخورم که ندانسته مشغول به ارتکاب برخی اشتباهات هستند و زیر بار حرف حقیقت و درست هم نمی روند.در این موارد نظراتم و برنامه هایم را به ایشان تحمیل میکنم و معمولا اینطور بوده که بعد از مدتی به درستی کار پی میبرند و ممنون دار این تحمیلات می شوند این موراد نیز برای افراد خاصی قابل اجراست و در مورد همه افراد مرتبط با زندگی ام صدق نمی کند. 10- چه جوری با این تالار گفتمان آشنا شدید؟(پاسخ مبسوطplease:cool یکی از دوستان بسیار خوب و صمیمی بنده در این تالار عضو بود و ما باهم در قالب یک گروه فرهنگی در هیئات مذهبی مشغول به فعالیت بودیم. در میان بحث ها و حرف هایی که بین ما ردو بدل می شد،ایشون تالار رو به بنده معرفی کرد و یک شب در یک نشست صمیمی 2 نفره ثبت نام در تالار رو برای بنده انجام داد و توضیحات لازم برای حضور در تالار رو برای بنده شرح داد. بنده هم از همان روز تا ب حال در خدمت تالار و کاربران محترم اون هستم و خداوند متعال برکات زیادی رو در این مسیر به بنده عنایت فرموده است. 11- یکی از خاطرات جالبتون تو دوران تحصیل رو بفرمایید. حال و هوای نظر سنجی صندلی داغ بنده رو یاد سال اول دبیرستان انداخت. سال سوم راهنمایی رو با حس و حال خودش،و با حس غرور و خودخواهی های مربوط به اون شرایط سنی پشت سر گذاشته و وارد مدرسه جدیدی در مقطع دبیرستان شده بودم. دیگه اون عزت رو در بین بچه ها نداشتم و بی تعارف کسی برام تره هم خرد نمی کرد ![]() بچه های سال دوم و سوم برا خودشون بروبیایی داشتند و همیشه به بچه های سال اولی زور می گفتن تا اینکه بخش نامه ای اومد مبنی بر انتخاب شورای مدرسه از بین دانش آموز ها فرصت رو غنیمت شمردم و ثبت نام کردم با یک برنامه دقیق و تبلیغات های زیر پوستی در روز انتخابات اسم بنده با اختلاف بسیار بالا بعنوان نفر اول از صندوق در اومد و شدم رییس شورای دانش آموزی دبیرستان یه چیزی تو مایه های نقش اول فیلم آواتار بود ![]() ازون به بعد دیگه کسی به بچه های پایه اولی زور نگفت،هیچ سال سومی بی نوبت در صف بوفه غذا نگرفت،هیچ حقی از بچه های ضیف تر از طرف زور گوهای مدرسه ضایع نشد و کلی رفتار خوب و عادلانه دیگه ،که گفتن نداره (۲/آبان/۹۲ ۲۱:۴۳)عبداللهی نوشته است: سلام همسنگر سلام ![]() 1- نظر شما درباره جمع شدن سالیانه اعضای تالار در یک اجتماع عظیم مثلا در مشهد یا تهران و ... چیست ؟ یکی از موثر ترین راه های ارتباط و تاثیر گذاری در افراد،ارتباط چهره به چهره است. نشست دوستان تالار و کاربران با هم بسیار مفید و تاثیر گذاره و پیرو اون نظرم نسبت به کشوندن تالار و مباحث اون به فضای زندگی باید این تبادل نظرات از نزدیک و در فضای رئال باشه. ولی نشست سالانه مجموعه تالار رو نمی پسندم بذارید به حساب تجربه شخصی بنده و مشکلاتی که این نشست ها داره چون اشخاص حاضر در تالار در پس شخصیت های مجازی در حال فعالیت هستند و نشست ها باید معیار دقیقی داشته باشند تا از اونها بهره برداری بشه. 2- آیا برای برگرداندن اعضای فعال تالار که تالار را به هر دلیلی ترک کرده اند برنامه ای دارید ؟ در دنیای مجازی به ریزش ها و رویش ها نمیتوان تکیه داشت در ریزش های اخیر تالار دوستان پیگیر برخی از دوستان هستند که در صورت امکان دوباره به این فضا برگردند و رونق به فضای تالار ببخشند،ولی معمولا در دنیای مجازی کسی که به خواسته هاش در یک فروم نرسه اونجا رو ترک می کنه و چون شخصیت ها حقیقی نیست،نمیشه به اونها امیدی داشت که برگردند! ولی میشه ظرفیت های تالار رو بالا برد تا سلایق مختلف رو جذب کرده و خوراک مورد نظرشون رو به اونها تزریق کنه تا دائما در تالار بوده و ازون بهره ببرند. (۳/آبان/۹۲ ۷:۴۶)تلمیخا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم 1- نظر شما در مورد سنت حسنه کپی پیست در تالار بیداری چیه؟ فکر میکنید مافیای خاصی پشت سرشه؟(جدی و شوخی با هم بود) صنعت کپی پیست یه چیزی تو مایه های وجود آب در بدن انسانه ![]() بنده مخالف اصل کپی پیست نیستم ولی شدیدا مخالف کپی پیست های بی مورد و بدون فکر هستم. برخی کپی پیست ها صرفا جهت سیاه کاری فضاست! برخی از کاربران محترم نیز در اوایل حضورشان در تالار ازین کپی پیست ها داشتند که متاسفانه حتی خودشون هم قبل از ارسال اون رو مطالعه نمیکردند! الحمدلله به نسبت قبل، الان همچین مواردی کمتر در تالار مشاهده میشه 2-فکر میکنید افرادی که برای شما تبلیغ کردند بدخواهان شما بودند یا دوستان؟ دوستان ما بودند که برخی شون در لباس بدخواهان ظاهر شده بودند،جهت مدیریت فضای انتخاباتی همچین کاری لازم بود ![]() 3-سوال تصویری-تستی:بنظر شما اون ببعیه که کنار شاخ پسر شماست به چی فکر میکنه؟ ![]() الف-چرا عکسشو بدون اجازه منتشر کردید؟ ب-چرا هنوز یارانه امیرعباس رو واریز نکردن؟ ج-چرا در انتخابات ریاست جمهوری به آقای .... رای دادید؟ د-چرا انقدر خوش اخلاقید؟ ه-گزینه د چشمای ببعی به صورت و چهره کاربراست که ببینه بعد دیدن عکس امیر عباس چه عکس العملی از خودشون نشون می دن تا بعدا برا امیر عباس تعریف کنه ![]() 4-کدوم یک از اعیاد رو بیشتر دوست دارید به چه دلیل؟ عید غدیر رو بسیار زیاد دوست دارم. وقتی که سادات مورد تکریم قرار میگیرند،بنده حس غرور بهم دست میده. ارزش بچه های حضرت زهرا(سلام الله علیها) خیلی بالاست سالهای دور از مانده غذای سادات تبرک بر می داشتند،اما ما هنوز مقام اولاد مادرسادات رو نمیشناسیم و قدر نمی دونیم. 5-در بین 14 معصوم سیمتون بیشتر به کدام بزرگوار وصله؟ماجرای خاصی داره؟ ایها الناس بدانید گدای حسنم
6-بیشتر از همه از چی می ترسید؟اصلا از چیزی می ترسید؟ترسناک ترین خاطره کودکی خود را شرح دهیدنوکر خسته دل و بی سر وپای حسنم ایهاالناس دلم خانه ی مهرش باشد همه شب غرق غزل گرم نوای حسنم منت غیر نباشد بخدا گردن من شکر الله که مدیون عطای حسنم یاد آن خانه ی اتش زده سینه زده ام کشته ی سوز دل و درد و بلای حسنم گرچه درلشکر او میرو علمداری نیست من علمدار غم وعشق وصفای حسنم دوش ازاوج سماء خسته ندایی آمد حضرت فاطمه می گفت فدای حسنم گفت زهرا نرود روز جزاء درآتش هرکه امروز بیاید به عزای حسنم گفت مادر که شوم مادرآن سینه زنی که کمی اشک بریزد زبرای حسنم چون زسیلی وسط کوچه شدم نقش زمین تکیه کردم به قدهمچو عصای حسنم با همان دست که بشکست نوشتم با خون نام این کوچه بود کرب وبلای حسنم شد جدا از بدنش رأس حسینم اما به فدای دل ازخنده جدای حسنم بیشتر از همه از ایه 4 سوره آل عمران می ترسم . . مِن قَبْلُ هُدًى لِّلنَّاسِ وَأَنزَلَ الْفُرْقَانَ إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِآيَاتِ اللّهِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَاللّهُ عَزِيزٌ ذُو انتِقَامٍ . . . ترسناک ترین خاطره کودکی من در یک شب قدر ماه رمضان بود که قبل از سحر تنها از مسجد زدم بیرون و به سمت خونه راه افتادم.باید عبور می کردم از کوچه ای که پشت سرم قبرستان بود و جلوی روم هم فقط تاریکی بود و هیچ نوری نبود،تا ازاین کوچه حدود 300متری عبور کنم نفسم به شماره افتاده بود از ترس! (۳/آبان/۹۲ ۱۵:۲۷)مجنون الحسین نوشته است: سلام.لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید: سلام ![]() - نام؟ حسن عزتی - سن؟ 28 - وضعیت تحصیلی؟ هنوز مشخص نیست! - وضعیت شغلی؟ شغل آزاد دارم - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ مازندران - تجربیات؟ آچار فرانسه - توانایی یا مهارت خاص؟ غیر از برخی کارهای فنی مثل تراشکاری و استفاده از دستگاه فرز یونیورسال و اسپارک،از بقیه چیزها سر در میارم - میزان تسلط به زبان خارجه؟ متوسط - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ هیئات فرهنگی که دسته چهارم از دسته بندی های علمی گروه های مردم نهاد دینی هستند. - 5 کتاب مورد علاقه؟ صحیفه سجادیه،کتاب های استاد صفایی،عدل الهی شهید مطهری،امپراطور عشق بهزاد بهزاد پور،متقین استاد شجاعی - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ آرام،صبور،تمیز،دیر رنج، و بخاطر شلوغی های کاری ام کمی بدقول ![]() - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ چند تا کتاب که بهشون وابسته ام،اینترنت،گوشیم،ماشینم و پول (۳/آبان/۹۲ ۱۶:۲۹)soshiant نوشته است: سلام . سلام برادرم ![]() سوال سوم : با توجه به تلاش شما آیا باز هم نماز شما قضا میشه ؟ در ماه چند نماز ؟ ( البته اگر میشه ) توجه به نماز از اهم کارهای بنده است. البته پیش اومده در برخی موارد که نمازی هم قضا بشه،مثل همین چند وقت پیش برای سفر به کربلا سوار اتوبوس شدیم که از شهرمون به فرودگاه امام بریم ،در ترافیک مسیر حسابی معطل شدیم،ماهم در خواب غفلت بودیم و زمانی که رسیدیم به نمازخانه فرودگاه حدود نیم ساعت از طلوع آفتاب گذشته بود و نماز صبحمون رو قضا خوندیم! سوال چهارم : چه زمانی بود که به درک حقیقت سید بودنت رسیدی و با علم بهش افتخار کردی ؟ بنده سید نیستم سوال پنجم : آیا فقط همین یک فرزند رو داری ؟ اگر بله چرا یک فرزند ؟ بله امیر عباس جان تنها فرزندم هستند. کی گفته قراره همین یک فرزند رو داشته باشم؟! سوال ششم : چند درصد احتمال میدی این تالار و اعضای اون توسط دشمنان خارجی ما رصد بشه و بخوان از اطلاعات سوء استفاده کنن ؟ 100% سوال هفتم : در مورد کدوم معصوم بیشترین اطلاعات رو داری ؟ و در مورد کدوم معصوم کمترین ؟ امام حسن مجتبی (علیه السلام) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیشترین و در مورد امام صادق (علیه السلام) کمترین سوال هشتم : آیا الان که به این سن رسیدی همچنان از اشخاصی الگو برداری میکنید یا نه ؟ ( غیر از معصومین ) بله سوال نهم : چند درصد فعالیت روزانه شما مربوط به امور دنیوی میشه و چند درصد مربوط به امور اخروی ؟ معمولا 35در صد دنیوی و بقیش اگر قبول کنند کار فرهنگی و هیئت و مذهبی و تالار و بقیه چیزای بی ربط به مسائل مادی است. سوال دهم : آیا میدونستید شمارشی که بالای هر سوال دارم انجام میدم به این معنیه که قراره تا بالای 100 برسه ؟!!! ![]() ![]() اتفاقا با آغوشی باز منتظر همچین رخدادی هستم
|
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۲۰:۵۲ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۲ ۱۱:۱۶)حسن عزتي نوشته است:ای بابا یعنی دوربین برات مهم نیست؟؟ ![]() (۶/آبان/۹۲ ۱۳:۳۸)حسن عزتي نوشته است: از وقتی که برچسب اموال هیئت روش خورد،بهش دلبستگی ندارم! میگم چرا یه هفته است من دل بستگی پیداکردم بهش
|
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۶:۳۶ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
از وقتی که برچسب اموال هیئت روش خورد،بهش دلبستگی ندارم!
واسه همینه که الان حدود یه هفته است که دوربینم دستم نیست ![]() (۴/آبان/۹۲ ۲۰:۳۹)شیدا نوشته است: سلام و عرض احترام ![]() 1.در 24 ساعت شبانه روز چند ساعت به واقع حضور خدا رو تو زندگی تون احساس میکنید؟( نه به حرف و زبان با تمام وجود احساس کنید کسی هست که نگاهتون میکنه) بنده به طور قطع الم یعلم بان الله یری را قبول دارم ولی گاهی اوقات مشمول این آیه نیز می شوم: یعلمون ظاهرا من الحیاه الدنیا و هم عن الاخره هم غافلون! 2. اگه به امید خدا چشمتون به جمال نورانی آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منور بشه، اولین کاری که میکنید چیه؟ اولین کلامی که بر زبانتون جاری میشه؟ اگر توفیق حضور بود بعید میدونم که پاهام یاری کنند که به سمت حضرت گام بردارند ولی بنظرم چیزی جز اشک ندارم! اشکی از سر تقصیر،ذوق،آرزوهای دراز،امید ها و آمال به حقیقت پیوسته و ... |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام به همکار خودم حسن عزتی گرامی
اقا تبریک میگم جلوس بر این صندلی رو این صندلی هم تقدیم به شما ![]() اول از همه برای دوستان چه دعایی میکنید؟ اولین جایی که سر میزنید تو فضای مجازی کجاست؟ فضای پیشرفت در بخش خودتونو چقدر رو به رشد میبینید؟ به نظر شما، خودتون چقد با معرفت شدید به خدا از وقتی که اومدید اینجا. ایا فرزند خودتونو هم به همین مسیر هدایت میکنید یا میزارید خودش مسیرش رو پیدا کنه؟ ![]() با واژه های ( خدا - ادم - عقل - غفلت ) یه جلمه میسازین؟ ![]() مزاحم وقتتون نمیشم ایامی که گذشت رو هم بازم به شما تبریک میگم. التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. این تاپیک بنا به در خواست حسن عزتی ، تا فردا صبح باز خواهد بود. ان شاء الله جواب ها ی دوستان تا فردا توسط حسن عزتی عزیز ارسال می شود و بعد بسته خواهد شد. |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۲ ۱۱:۰۱)سید ابراهیم نوشته است: سلام بر آقا سید گل ![]() ![]() 1- خدا چیست، خدا کیست؟ مولانا می فرمایند: ای ورای حرف و قال و قیل من خاک بر فرق منو تمثیل من وَتَعَالَى عَمَّا يَصِفُونَ . . . سوره انعام،آیه100 2- با کدام یک از ائمه اطهار علیهم السلام ارتباط بهتری تونستی برقرار کنی؟ فرزند بزرگ خانواده مولا،حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) 3- طبق این حدیث شریف، حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : حق فرزند بر پدرش سه چیز است : ۱- نام نیکو برای او انتخاب شود ۲- به او نوشتن بیاموزد ۳- هنگامی که بالغ شد او را همسر دهد. مکارم اخلاق صفحه ۲۲۰ یا این حدیث شریف، امام کاظم (علیه السلام) : نخستین نیکی مرد به فرزندش ، انتخاب نام نیکو برای اوست ، پس هرکس باید نام زیبا برای فرزندش انتخاب کند. وسائل الشیعه جلد۱۵ صفحه ۱۲۲. شیعه چگونه توجیه میکند انتخاب اسامی همچون ابوبکر و عمر و عثمان برای فرزندان امیرالمومنین؟؟؟ حضرت علی (علیه السلام) می فرماید:الجهله مضله... نادانی گمراه کننده است! 4- تا حالا عاشق شدی؟ بله ![]() 5- اگر بهت این انتخاب را بدهند که بتونی برگردی به تاریخ، و قدرت عوض کردن آن هم داشته باشی کدام واقعه تاریخی را انتخاب می کنی و چرا؟ اگر این امکان باشد و توانایی بنده در تغییر تاریخ بخواهد سرنوشت ساز باشد،بی شک تصمیم در ماجرای سقیفه را تغییر میدادم و زمام را به دست آن ملعونین نمی سپردم ![]() 6- به نظرت دعا کردن چقدر میتونه سرنوشت آدمی را عوض کنه، مگه نمیگیم لاحول و لا قوه الا بالله و العلی العظیم، هیچ نیرویی در جهان نیست، پس قدرت دعای یک بنده از کجا می آید؟ اگر ما قبول داشته باشیم که قدرتی نیست جز قدرت لایزال و ماورای الهی،پس دعا می کنیم در محضر خداوند که با این قدرت الهی خیر را به ما ارزانی دارد و شر را از ما دور کند. در زندگی ها مشکلات و گره های کوری وجود دارد که قدرت انسان جهت رفع و بازگشایی این گره ها عاجز است و نیازمند نیرویی مافوق طبیعی و غیر زمینی است،که این همان قدرت لا یزال خداوندی است. در دعا کردن ها از خالق می خواهیم که مشکلات ما را حل کند و یا نیاز های ما را رفع کند و به او می سپاریم،همانی که قدرتش بی مثال است و بد و خوب مخلوقش را بهتر از خودش می داند. اصولا قسمت زیادی از زندگی انسان بر مبنای جبری است که برای او در نظر گرفته شده و دعا می تواند تقویت کند سرعت رسیدن خیری که دراین جبر قرار است به او برسد و دور کند بلاها و شری که برای او رقم خورده است. و این حدیث گویای این مسئله است که الدعا سلاح المومن . اگر به جواب درستی در این مورد نرسیدید ،سوال را واضح تر مطرح بفرمایید تا در خدمتتون باشم برادر ![]() 7-اگر بیای خونتون و ببینی هم خانمت و هم مادرت به شدت ناراحت و عصبانی هستن و بفهمی که قبل از آمدنت با هم دوایی داشتن(البته خدای نکرده) اولین کاری که میکنی چیه؟؟ اولین کاری که میکنم اینه که بصورت جدا جدا حرفاشون رو گوش می کنم تا بتونم در مورد مشکل پیش اومده درست تصمیم بگیرم 8- به نظرت کاربردی ترین و بهترین کاری که میتونیم توسط آن عشق به اهل بیت علیهم السلام را در درونمون زنده کنیم و البته نگه داریم چیه؟؟؟(پیشنهاد عملیاتی باشه ها) انس داشتن با روضه ها و روایات اهلبیت تاثیر بسیار زیادی در زنده کردن یاد اهلبیت در دل های ما دارد. دل های ما جهت تازه ماندن و وصل بودن به این جریان الهی ،بصورت مداوم باید با احادیث،بیانات و ذکر توسل به اهلبیت مشغول باشد. به قول برخی بزرگان،بهترین راه ارتباط با اهلبیت (علیه السلام) ،مداومت بر جامعه کبیره است. 9- یه سوال تکراری: بلافاصله اولین چیزی که از شنیدن این اسامی به ذهنت و به قلبت می رسه را بگو، بی زحمت: - شیطان: خدا دان بزرگ و خدا نشناس واقعی! - بهشت: Paradise ![]() - بنده گناهکاری که میداند خدا می بیند: کبک - کربلا: آینده از آن کسانی است که قلبشان در کربلا می تپد و کربلا در قلبشان.. - تالار بیداری اندیشه: پایگاه مجازی مورد توجه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - بیداری اندیشه: منطقی،بی حاشیه و معتدل - وحید 110: آرام ،متین و اهل مطالعه اجباری! - علی 110: تخریپچی بزرگ و مفاتیح الجنان گویا - elenoor: مخوفی ناشناخته و مهربان - تلمیخا: پُر ارسال دوست داشتنی - سید ابراهیم: منطق و فلسفه - محمد: فهمیده و قاطع - حسن عزتی: ؟؟؟ -مهدی 59: شوخ و معتقد - دریا: ما ز بالاييم و بالا می رويم ما ز درياييم و دريا می رويم . . |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
به به
تا تاپیک رو نبستن سوالای مجید رو از حسن آقا بپرسم!! نظر شما در مورد نظریه آشوب چیست؟ آیا نظریه ای توحیدیست یا شیطانی؟ بنظر شما چرا برعکس پیش بینی دانشمندان ، آنتروپی یک سیاهچاله با مساحت افق رویدادش مرتبط است بجای حجم آن؟ اگر بتوانید با ماشین زمان به گذشته سفر کنید به چه زمانی می روید؟ بنظر شما مشکل اقتصادی ایران چگونه حل می شود؟ اگر به شما پیشنهاد وزارت داده میشد کدام وزارت خانه را در دست می گرفتید؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۲ ۱۷:۴۰ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۲ ۱۱:۳۸)aboutorab نوشته است: سلام و عرض ادب 1- چرا مي گن غدير حقيقت خاك خورده تاريخ ؟ شاید تا قبل از الغدیر علامه امینی (رحمة الله علیه)، غدیر حقیقتی خاک خورده بود،ولی بعد از پالایشی که این عالم بزرگوار در دین ما انجام داد و با این جهاد ایشان،حال مقصر ماییم اگر غدیر خاک خورده شود و به انزوا کشیده شود. 2- جواب منكران غدير را چطوري بايد داد تا بفهمند ؟ منکران غدیر . . . نقل به مضمون از علامه امینی (رحمة الله علیه) می فرمودند: کاش جاهلین به دین، همچین نگاهی به غدیر نداشتند که مجبور باشم ولایت علی را ثابت کنم،و اگر این مدت وقت و تلاش را صرف مقام علی (علیه السلام) می نمودم،علی (علیه السلام) را به دنیا می شناساندم. 3- آيا شهادت مادرمون (حضرت زهرا سلام الله عليها ) افسانه بود؟ سکونی یکی از راویان اهل سنت است. او می گوید : نزد امام صادق علیه السلام رفتم؛ در حالی که غمگین و ناراحت بودم . امام صادق علیه السلام فرمود: ای سکونی ! چرا ناراحتی ؟! گفتم:خداوند فرزند دختری به من داده (از این که فرزندم پسر نبوده و دختر است ناراحتم) پس حضرت فرمود : ای سکونی ، سنگینی دخترت را زمین بر میدارد و روزی او بر خداوند است و بر غیر اجل شما زندگی میکند و از رزق شما نمی خورد . پس چرا ناراحتی ؟ سکونی می گوید: (با کلمات امام صادق علیه السلام ) غمم از بین رفت . آن گاه فرمود: چه نامی بر او گذاردی؟ گفتم : فاطمه . فرمود: آه آه . سپس دست خود را بر پیشانی اش گذاشت و گویا گریه میکرد و فرمود : حال که او را فاطمه نامیدی به او ناسزا نگو ؛ او را (کتک) نزن و نفرینش نکن . چرا که این نام در نزد خداوند با عظمت محترم است ؛ و آن نامی است که خداوند از اسم خود برای حبیبه خود صدیقه گرفته است . آن گاه سکونی میگوید: همیشه امام صادق علیه السلام اینگونه بود که وقتی نام فاطمه علیها السلام را می شنید به یاد جده اش (فاطمه) و مصیبت های او می افتاد و همیشه تذکر می داد و می گفت: سبب شهادت فاطمه علیها السلام ضربتی بود که قنفذ (لعنت الله علیه) غلام فلانی (یعنی عمر) بر او وارد ساخت . 4- بلاتشبيه، بلاتشبيه؛ اگر اون روز اونجا تو كوچه بني هاشم بوديد جواب اون نامردي كه سيلي به مادرمون زد رو چه مي داديد ؟ ... کم آوردم ... ببخشید نمی تونم جوابی به این سوال بدم 5- پنج نام كه دوست داري نام ببر؟ نام 5تن آل عبا ،زیبا ترین و کاملترین اسم ها و نام هاست 6- يه جمله كوتاه درباره اين نام ها و كلمات بنويس: الف/ شيعه همو که پا جای پای مولایش گذارد و بس،نه عقب تر و پیش تر! ب/ ولايت رهبرم امام خامنه ای پ/ ابوتراب به ذره گر نظر لطف بو تراب کند . . . ت/ امام حسن عليه السلام نفرین به آن که با تو در افتاد یا حسن . . . کِی می شود بقیع تو آباد یا حسن ث/ حضرت مهدي عليه السلام إلهی عظم البلاء وبرح الخفاء ... خ/ فدك به عنوان یه بچه شیعه،هنوز خطبه فدکیه حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو خوندید؟؟؟ ح/ سيلي سیلی و صورت ناموس خدا !!! تبت یداه . . . ج/ سقيفه تلخ ترین نشست تاریخ چ/ منتقم این الطالب بدم المقتول بکربلا (۵/آبان/۹۲ ۱۷:۴۱)mohamad نوشته است: بسم الله سطح اول:
![]() سطح دوم:
سطح سوم:
در جاده ی کمربندی دیده ای که بعضی با ساک به دنبال اتوبوس میدوند و می گویند : "روی بوفه هم سوار می شوم!" من این طور با ساک دنبال مرگم !! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,621 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,689 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,978 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,232 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,581 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,917 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 57 | 33,955 |
۸/آبان/۹۲ ۱۰:۵۶ آخرین ارسال: منتظر کوچولو |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_hassan.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7980270107/cf_hassan.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

شما هم کامل پاسخ بدید و اگر موردی هم یادتون اومد و ما نپرسیده بودیم و خودتون دوست داشتید که بفرمایید، مشتاقیم بخوانیم

![[تصویر: amirabas_talar2.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7929147739/amirabas_talar2.jpg)

![[تصویر: rose.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rose.png)
![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)

![[تصویر: geek-rocking-chair.jpg]](http://mehrbano.ir/wp-content/uploads/2013/04/geek-rocking-chair.jpg)
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)