|
صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۳۳, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر مجید املشی با 66 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ مجید املشی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۶, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۲ ۱۶:۵۱)شیدا نوشته است: سلام و عرض ادب دیگه دوستان ما رو مجبور کردن شمه ای از هنر آشپزیمون رو رو کنیم ![]() ![]() خب همونطور که توضیح دادم رب یا گوچه فرنگی رنده شده هم اضافه می کنن بعضی. ولی اینطوری مزه ی واقعی بادمجون رو حس نمی کنیم. مزه ی بادمجون کباب شده عالیه.
|
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۲ ۱۶:۵۶)مجید املشی نوشته است: دیگه دوستان ما رو مجبور کردن شمه ای از هنر آشپزیمون رو رو کنیم خب ما تا حالا بدون گوجه درست نکردیم به نظرم بی رنگ و رو میشه. البته با وجود گوجه عطر بادمجون کبابی و سیرش هم هست. میرزا قاسمی رو اکثر دوستان میشناسن. فرصت کردین کالکباب رو یاد بدین فوق العاده ست
|
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام
اول یکسال رشد معنوی و مجازی تالار رو خدمت شما تبریک میگم. دوم بابت تاخیر پوزش . سوم اقا مجید گل داداش ما چند سوال میپرسم هرکدومو دوست نداشتی جواب نده . فقط اگه سوالی تکراریه دوستان ببخشن چون نتنستم همه رو بخونم نظرتون درباره این 3 لغت دوست - دعا - خدا اگه بگن چرا اینجا داری فعالیت میکنی ، بدون فکر کردن چی جواب میدی؟ ![]() اخه دوستان دیگه سوالی نزاشتن بپرسیم که ![]() داداشم شما بفرما که اگه تو بحث با یه نفر که هرچی براش اه و دلیل میاری برای اثبات حرفت ولی قبول نمیکنه به حال خودش رها میکنی یا اینکه سعی میکنی دوباره باهاش صحبت کنی؟ اثر بخش ترین مستندی که دیدین ؟ با این واژه ها یک جمله میسازین؟ دین(din) - دین(dein) - ولایت - بهشت - عاشورا ![]() یا حق میدونم سوالات بچه ها زیاده برای همین سعی کردم خلاصه بگم
|
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
راستش اول میخواستم این سوالا رو از متاهلین صندلی داغ بپرسم, بعد ترسیدم نکنه جواباشون رو زندگی شون تاثیر بذاره, پس از شما میپرسم !!!!!!!!! ![]() ![]() تازه شما مدیر کل بخش سبک زندگی هم هستید .... 1 - تا حالا چقدر به قوانین و دستورات اسلامی فکر کردید!؟ برای اینکه بتونید هدف از این قوانین رو درک کنید!؟ 2 - فرض کنید الان ازدواج کردید, و شرایط مناسب برای اداره 1 یا چند خانواده دیگه رو هم دارید(یعنی چه از نظر اقتصادی چه برقراری عدالت و ... ) آیا ازدواج مجدد میکنید!؟ 3 - نظرتون درباره صیغه چیه !؟ حاضرید تو سفر یا جلوگیری از گناه ازدواج موقت کنید !؟ اگه جواباتون به سوالات بالا خیر باشه, بگید برای چی !؟ مگه ازدواج موقت مستحب نیست !؟!؟!؟؟! ![]() ![]() 4 - تا حالا تقلب کردید !؟ تو چه امتحانی !؟ کجا !؟ چطور !؟ 5 - تا حالا رشوه دادید !؟ به چه کسی ؟ برای چی !؟
|
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۲ ۱۹:۵۵)mahdy30na نوشته است: نقل قول سلام اول یکسال رشد معنوی و مجازی تالار رو خدمت شما تبریک میگم. دوم بابت تاخیر پوزش . سلام مخلص سینا خان گل ![]() ![]() سوم اقا مجید گل داداش ما چند سوال میپرسم هرکدومو دوست نداشتی جواب نده . فقط اگه سوالی تکراریه دوستان ببخشن چون نتنستم همه رو بخونم نظرتون درباره این 3 لغت دوست - دعا - خدا دوست: دوست کوتاه کننده راه است. خوشا آنکه دوست خوب داردو مسیر راه درستش را کوتاه کرده ![]() دعا: تجلی ارتباط عاشق و معشوق خدا: عشق ![]() اگه بگن چرا اینجا داری فعالیت میکنی ، بدون فکر کردن چی جواب میدی؟ ![]() میگم یه حس تعلقی به اینجا دارم، میگم دینم رو باید ادا کنم. اخه دوستان دیگه سوالی نزاشتن بپرسیم که ![]() داداشم شما بفرما که اگه تو بحث با یه نفر که هرچی براش اه و دلیل میاری برای اثبات حرفت ولی قبول نمیکنه به حال خودش رها میکنی یا اینکه سعی میکنی دوباره باهاش صحبت کنی؟ وقتی سعی خودم رو کردم رهاش می کنم. ![]() اثر بخش ترین مستندی که دیدین ؟ روایت فتح شهید آوینی با این واژه ها یک جمله میسازین؟ دین(din) - دین(dein) - ولایت - بهشت - عاشورا ![]() عاشورا دین (dein) ولایت را به دین (din) و با تقدیم بهشت به عاشوراییان ادا نمود. یا حق میدونم سوالات بچه ها زیاده برای همین سعی کردم خلاصه بگم ![]() ممنونم . |
|||
|
|
۲:۰۰, ۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۲ ۲:۰۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۳/آبان/۹۲ ۱۵:۱۷)soshiant نوشته است: سلام . ای وای! یه سفر فوری رفتم این روزهای طلایی تولد تالار از دستم رفت امیدوارم هنوز صندلیه داغ باشه سوال بعدی آقای املشی نظر شما در مورد نظریه آشوب چیست؟ آیا نظریه ای توحیدیست یا شیطانی؟ بنظر شما چرا برعکس پیش بینی دانشمندان ، آنتروپی یک سیاهچاله با مساحت افق رویدادش مرتبط است بجای حجم آن؟ اگر بتوانید با ماشین زمان به گذشته سفر کنید به چه زمانی می روید؟ بنظر شما مشکل اقتصادی ایران چگونه حل می شود؟ اگر به شما پیشنهاد وزارت داده میشد کدام وزارت خانه را در دست می گرفتید؟ |
|||
|
|
۸:۴۳, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:نظر شما در مورد نظریه آشوب چیست؟ آیا نظریه ای توحیدیست یا شیطانی؟ ببخشید جواب سوالای Home work تونو می خواین از تو صندلی داغ پیدا کنید؟؟!!! اگه سوال تخصصی مجازه : شما این آقایون رو می شناسید : "تریبال" و "وایت" ؟ اگه آره، پیش اومده که روح پدر و مادر و عمشون رو مورد رحمت و مغفرت قرار بدین؟؟ نگید نه که باورش سخته!!! ![]() ممنون |
|||
|
|
۸:۵۱, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . ضمن تشکر از همه دوستان شرکت کننده در این تاپیک ، خصوصا برادر عزیز مجید املشی . ان شاءالله این تاپیک مفید بوده باشد. این تاپیک بسته شد. اگر کسی هنوز سوالی داره می تونه به صورت خصوصی بپرسه و اگر برادر مجید املشی تمایل داشت پاسخ بدهد. و من الله توفیق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,598 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,684 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,963 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,225 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,574 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,913 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,720 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_majid.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7980270428/cf_majid.jpg)