|
اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه
|
|
۱۵:۲۵, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۵:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بنا به درخواست مکرر جناب عایشه این تاپیک ایجاد شد بنده نظرم این بود که اول اثبات شود نظر خداوند در مورد خلافت چیست و در تاپیک دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه هم مشغول همین بودیم . منتها با اصرار ایشان همینجا در این مورد بحث میکنیم . از ارسال پست های بلند خودداری میکنم ان شاالله . یکی یکی با حوصله . با توجه به اینکه مسلمانان معتقدند قران بهترین راهنمایی است که دست نخورده باقی مانده است اول از همه مراجعه میکنیم به قران وَعَدَ اللَّهُ الَّذینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دینَهُمُ الَّذِی ارْتَضى لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنی لا یُشْرِکُونَ بی شَیْئاً وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُون اما ترجمه کامل آیه شریفه: «خداوند وعده داده است كساني از شما را كه ايمان آوردهاند وكارهاي نيكو انجام دادهاند به خلافت بر گزيند، همان طور كه قبلاً كساني را به خلافت برگزيده است و حتماً آن دینى را که براى آنها پسندیده است (دین اسلام) براى آنها مستقر و استوار سازد، و بىتردید حال آنها را پس از بیم و ترس به امن و ایمنى تبدیل نماید به طورى که تنها مرا بپرستند و چیزى را شریک من قرار ندهند. و هر کس پس از این (نعمت بزرگ) کفران ورزد، چنین کسانى به حقیقت نافرمانند» ۱ـ خداوند وعده میدهد . وعده خداوند راست است و حتما اجرا خواهد شد . ۲ـ کسانی را که ایمان اورده اند و عمل نیکو انجام داده اند به خلافت برگزیند . یعنی در اینده برگزیند ۳ـ خداوند خود این کار را خواهد کرد و این ایه ناظر به اینده است . و با توجه به اینکه بعد از رسالت نبی اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نازل شده . بنابرین این وعده برای بعد از ایشان است ۴ـ این کار به همان روشی است که قبلا هم انجام داده است و قبلا نیز خلافایی از مومنین را برای این کار برگزیده است . ۵ـ حتما ان دینی را که برای انها پسندیده است (مهم) برای انها مستقر سازد ۶ـ هر کس از این نعمت بزرگ کفران ورزد به حقیقت چنین کسانی فاسقند مفاهیم بسیاری از این ایه شریفه برداشت میشود که جهت دوری از اطاله کلام میسپاریم به اینده بنابرین خداوند میفرماید به همان روش قبلی عمل خواهد کرد فهل ینظرون إلّا سنّت الاولین فلن تجد لسنّت الله تبدیلاً و لن تجد لسنّت الله تحویلاً».(سوره فاطر، آیه 43) پس هرگز در روش و سنت الهی تغییری نمی بینی و هرگز برای روش خدا تبدیلی نخواهی یافت. و حتما خلیفه برخواهد گزید پس باید بگردیم ببینیم خداوند چه کسی را چگونه (به چه وسیله ای ) طوری که اتمام حجت باشد برای بندگان مثل قبل برگزیده است . یا علی (علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۹, ۲۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شما به پرسشهای بنده که سابقا مطرح کردم پاسخ ندادید و اکنون طبق گفته خودتان به پرسشی که بعدا ممکن است من مطرح کنم پاسخ میدهید؟!! هر وقت بنده پرسشی داشتم شما همان موقع پاسخ بدهید. مناظره یعنی بحث و گفتگو ولی این رویه ای که شما در پیش گرفتید کاملا مخالف اصول هست. بنده هیچیک از این پستهای بی ربط را نمیخوانم. اگر ادله ای دارید اقامه کنید. |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۲ ۲۲:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
شما گفتید
۱ـ امامت مطروحه در قران چه ربطی به امامت مورد نظر شما دارد ۲ـ کجای قران اسم امام امده که تا حالا کسی ندیده . ۳ـ امامی را نشان دهید که قرینه ایه استخلاف باشد . امامانی که قبلا خداوند برگزیده است . خوب اول باید میدانستیم که اصلا امام چیست؟! امام یهدون به امرنا و یهدون به نار چیست. بعد به شما نشان دهیم که قبلا هم امام بوده است و بعدا هم خواهد بود در کل بحث شما این بود که امامت کجای قران امده . که این ۲ بحث تقریبا باید با هم پیش برود . بحث بنده ۲ قسمت دارد اول اینکه امام به معنای رهبر که معنی دقیق ان را هم اراءه دادیم طبق قران ۲ صورت دارد 1- [امامان هدايت] خداى تبارك و تعالى فرمايد: «و آنها را امامانى قرار داديم كه به امر ما هدايت كنند» نه بامر مردم، امر خدا را بر امر مردم مقدم دارند و حكم خدا را پيش از حكم مردم دانند. وَجَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا وَأَوْحَيْنا إِلَيْهِمْ فِعْلَ الْخَيْراتِ وَإِقامَ الصَّلاةِ وَإيتاءَ الزَّكاةِ وَكانُوا لَنا عابِدينَ. انبياء/73. وَجَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُوا وَكانُوا بِآياتِنا يُوقِنُونَ. سجده/ 24. 2- [امامان باطل:] و باز فرموده است «آنها را امامانى قرار داديم كه بسوى دوزخ بخوانند» ايشان امر مردم را بر امر خدا مقدم دارند و حكم مردم را پيش از حكم خدا دانند و بر خلاف آنچه در كتاب خداى عز و جل است، طبق هوس خويش رفتار كنند. «وَجَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً يَدْعُونَ إِلَى النَّارِ وَيَوْمَ الْقِيامَةِ لا يُنْصَرُون. قصص/41. (البته معنی ایه دوم اینه که انهایی که به اتش هدایت میشوند خداوند بعضی را امام انها قرار میدهد . یعنی به عنوان امام به ظلم شناسایی شده به اتش میروند ) یعنی ممکن است امامانی هم باشند (خلفا یا هر اسمی ) که به اتش دعوت میکنند . یعنی اینکه کسی مقام ظاهری رهبری را داشته باشد و این مقام را خداوند به واسطه هدایت به انها نداده باشد . شامل ایه دوم میشود مثل همه حاکمان دنیا از ازل تا ابد بحث من امامت در قران است الان . سوال شما هم همین بود . چندین جا هم مطرح کردید . و کنایه زدید . و حاشیه نگاری کردید دوم اینجا بنده باید امامت رو اثبات کنم . به روشی که خودم میدونم . شما در مقام اشکالید . بنده الان قصد دارم مفصل در رابطه با امامت در قران صحبت کنم . الان جانشین پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اصلی ترین وظیفه اش چیست؟ مگر هدایت به امر خدا نیست؟ خوب او را باید خداوند تعیین کند وَجَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا وَأَوْحَيْنا إِلَيْهِمْ فِعْلَ الْخَيْراتِ وَإِقامَ الصَّلاةِ وَإيتاءَ الزَّكاةِ وَكانُوا لَنا عابِدينَ. انبياء/73. وَجَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُوا وَكانُوا بِآياتِنا يُوقِنُونَ. سجده/ 24. |
|||
|
|
۵:۲۷, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۵:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
ج. عهد الهى (امامت) به دست خود او اعطا ميشود:
چنانچه قبلاً متذكر شديم، طرف پيمان مقام «امامت»، خود خداوند است. روى اين جهت خداوند هر كسى را شايسته آن بداند، اين عهدش را به او واگذار مىكند. در تفسير نمونه اينگونه استدلال شده است: از آيه مورد بحث، ضمنا استفاده مىشود كه امام (رهبر معصوم همه جانبه مردم) بايد از طرف خدا تعيين گردد؛ زيرا: اولاً: امامت يك نوع عهد و پيمان الهى است و بديهى است چنين كسى را بايد خداوند تعيين كند؛ زيرا اوست كه چنين پيمانى را به هر كس بخواهد مىدهد. ثانياً: افرادى كه رنگ ستم به خود گرفتهاند و در زندگى آنها نقطه تاريكى از ظلم- اعم از ظلم به خويشتن يا ظلم به ديگران- و حتى يك لحظه بتپرستى وجود داشته باشد، قابليت امامت را ندارند و به اصطلاح امام بايد در تمام عمر خود معصوم باشد. و آيا كسى جز خدا مىتواند از وجود اين صفت آگاه گردد؟ مكارم الشيرازي، الشيخ ناصر، (معاصر) الأمثل في تفسير كتاب الله المنزل، ج1، ص373 نتيجه: از آيه فوق سه مطلب استفاده مىشود: 1. امامت «عهد الهي» است، و هركسى كه شايسته آن باشد، به اين عهد مفتخر مىشود؛ 2. طرف عهد، خود خداوند است كه فقط به افراد معصوم اعطاء مىشود، و فرد معصوم را هم خدا مىداند؛ زيرا او تنها كسى است كه از ضمير و اسرار انسانها با خبر است. 3. با توجه به نكات فوق، نصب اين مقام تنها به دست خداوند است نه براى كسى ديگر. جناب عایشه اگر بحثی در مورد این ایه یا اشکالی به ان و مطالب ندارید تا به ایات دیگر اشاره کنیم |
|||
|
|
۶:۱۶, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۶:۱۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
یک نکته ای را به عنوان یک خواننده تاپیک عرض کنم
لطفا هرجایی که مطلبی گفته شد آن را ببندید و بعد سراغ یک مطلب دیگر بروید در این موارد بعضی افراد با فرسایشی کردن مباحثه طرف مقابل را خسته می کنند نیت خیلی مهم است جدل و دشمنی یا بحث علمی برای رسیدن به حقیقت؟ |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۱۳:۴۹ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب وحید 110 شما تا هر وقت که مایلید می توانید به بحثهای بی ربط بپردازید. بنده نه اهمیت میدهم و نه میخوانم. تا زمانی که شما دست از حاشیه رفتن برندارید بنده بحث نمی کنم. اگر در قرآن آیه ای آمده که : بعد از پیامبر خاتم 12 امام با فلان اسامی و فلان مشخصات جانشینند بیاورید. اگر چنین آیه ای نیست (که نیست), اگر دلیلی دارید اقامه کنید. |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۸:۴۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:جناب وحید 110 والا گاهی نمیدونم در مقابل بعضی استدلال ها چی بگم . جناب عایشه . اگر نخواندید از کجا میدانید حاشیه ایست . نمیدانم از کی تا حالا شما باید تعیین کنید بنده به چه چیزی استناد کنم نمیدانم چند بار باید بگوییم که همه چبز در قران نیست . قران را پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تبیین میکند اگر قرار است ۱۲ امام با اسم بیاورم و اگر نیاوردم شیعه باطل است همین مطلب هم در مورد اهل سنت صدق میکند . قبلا هم گفتم اخریت استدلال اهل سنت این است که چون مقام حکومت به ایشا رسیده پس باید اطاعت کرد . یک جبر گرایی مطرود .... به هر حال به طور خیلی خلاصه که دوستان راحت مطالعه کنند ۱ـ خداوند در قران میفرماید رهبران به سوی حق را خود تعیین میکند . عقلا هم باید پذیرفت زیرا خدا بهتر میداند چه کسی میتواند این ماموریت را انجام دهد ۲ـ خداوند وقتی میفرماید فلانی را خلیفه انتخاب کردم یعنی جانشین من (نماینده ) در زمین . وقتی میگویند خلیفه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باید خلیفه را خود انتخاب کند . اگر کس دیگری انتخاب کرد نمیشود خلیفه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یا خلیفه خدا . اولی میشود حاکم یا پادشاه . بقیه هم میشوند خلفای اولی . پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم که فقط حرف خدا را میزند طبق ایه قران وما ينطق عن الهوي ان هو الا وحي يوحي= اگر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چیزی فرمودند . ان وحی الهیست = انتخاب پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) انتخاب خدا ست = خلیفه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خلیفه خدا = وعده الهی برای تعیین خلیفه و امام محقق میشود در کلام ایشان ۳ـ در ایه فوق الذکر با توجه به گفته مفسرین اهل سنت ۳ نتیجه برداشت میشود وَإِذِ ابْتَلَى إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَاماً قَالَ وَمِن ذُرِّيَّتِي قَالَ لاَ يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ. (بقره/124) إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَاماً الف) من تو را امام قرار دادم . وظیفه تعیین سرپرست و امام و ... با خداوند است ب) امامت را خداوند بعد از پیامبری به ایشان داد . پی مقامی جدا از پیامبریست (دلایل مفصل ذکر شد ) ج) مقام امامت به ظالمین نمیرسد . حالا سوال هوش . با توجه به این ایه و ایات دیگر که ذکر خواهد شد . خداوند چه کسی را انتخاب کرده است ؟! چگونه؟ نقل قول: به کاربر فرشته مهربون: هم شما و هم خانم اتوسا ماشاالله هم عاقلید و هم بالغ . خودتون میتونید از خودتون دغاع کنید در حمله هم مهارت دارید . بنابرین نه لازم است خانم اتوسا به حمایت از شما به کسی نامه دهد و نه از شما که انتظار بیشتری هم میرود .توقع بود متن نامه خصوصی کاربری رو بیارید به عنوان هر چیزی مطرح کنید . اینجا یه فرومه ازاده ممکنه چشم مدیری دور ببینن بیان فحش هم بنویسن . اگر ما برخورد نکردیم اونوقت شما حرف بزن نقل قول:بهتر از شما شیعیان است که به طور کل فاقد ادب و تربیت و درک و شعور هستید و قصد دارید با توهین کردن به دیگران؛ آنها را وادار کنید که پاسخ بدهند تا محروم شوند. شما را که به هیچ عنوان محروم نمیکنم . خیالتان راحت . شما به همه شیعیان الان این حرف رو زدید و خواننده خود قضاوت خواهد کرد چه کسی ..... هر چند بنده و همه عقلا هیچ گاه توهین های شما و دیگری را به پای همه اهل سنت نمینویسیم . بودند کاربران اهل سنتی که بنده دلم میخواست باهاشون حرف بزنم از بس مودب و اهل فهم و کمال بودند . و هیچ اهل یقه گیری هم نبودند به جای این کار ها به بحث بپرداز گرامی . در ضمن . اخر کار میتوانیم از گزینه مباهله هم استفاده کنیم . (با موضوع امام علی (علیه السلام) ) یا امیر المومنین علی (علیه السلام)
|
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۲ ۱۵:۳۰ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
ببخشین خانم عایشه
من اشتباه کردم اینا فقط ب شما توهین می کنن و اصلا هیچ مدیری بهشون تذکر نمیده ولی اگه من بودم هزار تا تذکر بهم میدادن |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۹:۳۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۲ ۱۷:۴۳)Atosa نوشته است: ببخشین اقا وحید تقصیر من بود نه خانم اتوسا مقصر رو من کسایی میبینم که فقط میخوان برادران و خواهران مسلمان رو بجون هم بندازن . گاهی هم ما دچار همین جو میشیم . این تکفیر ها این توهین ها . الان چند تا از دوستان شیعه هم ناراحت میشن و میان جواب میدن و دعوا و بحث تموم میشه و قهر و دلخوری . بحث ه عقیم میمونه اون میگه تقصیر تو بود اونم میگه نه تو بودی ادم عالم فرق میکنه . کتاب المراجعات رو بخونید سید شرف الدین با یکی از علمای اهل سنت نامه نگاری میکنند . خدایا چقدر این علما با شعور و با معرفتند . امام جمعه اهل سنت میاد صحبت میکنه ادم لذت میبره به خدا تا قبل وهابیت اصلا این حرفا نبود . اصلا شما ببین رهبر ما میاد کردستان بلوچستان چه جو صمیمی هست . به هر حال اصلا اخلاقی نیست ادم پیام خصوصی رو بیاره توی عموم اونم در بحث علمی . التماس دعا خواهر |
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۹:۳۳ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
خانوم عایشه سلام ولی به عنوان شخصی که چه از بیرون و چه از درون مباحث رو دنبال میکنم میبینم شما بیشتر مایل هستین با منطق داد و بیداد و شلوغ کاری بحث کنین تا بجای مباحثه مستند. اگر درقران اسمی از 12 نقیب و امام و خلیفه و ... برده نشده ، میشه بفرمایید که اسم صد و بیست و چهار هزار پیامبر در کجای قران ذکر شده ( میدونم ممکنه و حتما بحث به انحراف کشیده میشه ولی مایلم دوستان و خانم عایشه جواب این سوال رو بدن )" اسامي كه ذکر شده : آدم، نوح، ادريس، هود، صالح، ابراهيم، لوط، اسماعيل، اليسع، ذوالكفل، الياس، يونس، اسحاق، يعقوب، يوسف، شعيب، موسي، هارون، داوود، سليمان، ايوب، زكريا، يحيي، اسماعيل صادقالوعد، عيسي و محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)." امام بحث این مبحث که از پاسخ دادن به اون فقط با رد کردن و جواب ندادن دارید زمان رو سپری میکنید. نمیدونم شما هم صحیح بخاری رو قبول دارین یا نه : اما حدیث براتون میزارم که شاید براتون تازگی داشته باشه " 7222 - حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ المُثَنَّى، حَدَّثَنَا غُنْدَرٌ، حَدَّثَنَا شُعْبَةُ، عَنْ عَبْدِ المَلِكِ، سَمِعْتُ جَابِرَ بْنَ سَمُرَةَ، قَالَ: سَمِعْتُ النَّبِيَّ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ، يَقُولُ: «يَكُونُ اثْنَا عَشَرَ أَمِيرًا»، فَقَالَ كَلِمَةً لَمْ أَسْمَعْهَا، فَقَالَ أَبِي: إِنَّهُ قَالَ: «كُلُّهُمْ مِنْ قُرَيْشٍ» صحیح بخاری باب استخلاف / با توجه به سءح علمي شما كه نياؤي به ترجمه نيست ! هست؟ اگر میشه بفرمایید این دوازده نفر رو بصورت مصداقی اسم ببرید. چون اگه بگید که این حدیث ایراد داره واقعا جای ... داره و اگه بپید که این حدیث جعلی هست و یا هر شبه ایجاد کنید که دیگه واقعا معلوم میشه که شما کلا بجز لجبازی دنبال پاسخ نیستین. اما بزارین این رو هم تکرار کنم که امامت در دست خدای متعال هست و به هرکی بخواد میده و برای کاش نیاز به توجیح نداره که منو شما رو بخواد بیاد و جواب پس بده. وَإِذِ ابْتَلَى إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا قَالَ وَمِنْ ذُرِّيَّتِي قَالَ لَا يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ بقره 124 امامت به کیا نمیرسه ؟به کسایی که ظلم کنن. به کیا میرسه ؟ کسایی که ظالم نباشن. امامت چیه؟ عهد این عهد رو با توجه به در خواست حضرت ابراهیم به کی میده؟ لَا يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ دیگه حداقل حرف علمای خودتون رو که دیگه باید قبول کنین : جناب الوسی چی میگه درباره ایه " وَوَهَبْنا لَهُ إِسْحاقَ وَيَعْقُوبَ نافِلَةً وَكُلاًّ جَعَلْنا صالِحينَ وَجَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا وَأَوْحَيْنا إِلَيْهِمْ فِعْلَ الْخَيْراتِ وَإِقامَ الصَّلاةِ وَإيتاءَ الزَّكاةِ وَكانُوا لَنا عابِدينَ. (انبياء/ 3-72) " در تفسیر خودش کتاب روح المعانی جپنجم ص502 میاد میگه که : وقوله وَجَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا يشير الى ان الامامة ايضا من المواهب وانه ينبغى ان الامام يكون هاديا بامر اللّه لا بالطبع والهوى... وقوله وَأَوْحَيْنا... يشير الى ان هذه المعاملات لا تصدر من الإنسان الا بالوحى للانبياء وبالإلهام للاولياء وان طبيعة النفس الانسانية ان تكون امارة بالسوء. جمله «وجعلناهم ائمة يهدون بأمرنا» اشاره دارد به اين كه مقام امامت از بخشش هاى الهى است و سزاوار اين است كه امام به امر خدا نه از روى هواى نفس خود هدايت گر باشد... و جمله «و اوحينا اليهم...» اشاره مىكند كه اين كارها از انبياء به توسط وحى و از اولياء به واسطه الهام خدا صادر مىشود و الا طبع نفس انسانى به بدى امر مىكند. خو این که دیگه رسما داره میگه خدا باید امام معین کنه. ببخشین یه سوال نب رو کی معین میکنه برای مردم ؟ خدا از بین مردم انتخاب میکنه یا مردم انتخاب میکنن؟ امام رو هم همون خدا انتخاب میکنه . درباره کدومیکی از خلفا شما دارین که به عنوان خلیفه بعد ذکر شده باشه و به صراحت باشه ؟ خلیفه اول ؟ دوم ؟ سوم ؟ چهارم ؟ برای کدوم فرد به صراحت ایه نازل شد که او اولی الامر هست و باید از او اطاعت کنید؟ برای کدوم خلیفه و بهتر بگم صحابی ایه نازل شد فس خودت رو ببر برای مباهله؟ موارد رو اگه بگم زیاده شما یدونه در وصف خلفای سگانه ایه دارین؟ ببخشید این رو میگم اگه بحث سر این هست که حضرت علی خلیف رسول خدا بعد از 25 سال به خلافت برسه چرا پس در روز غدیر ، رسول اکرم فرمودند که : أَنَّ عَلِىَّ بْنَ أَبى طالِبٍ أَخى وَ وَصِيّى وَ خَليفَتى عَلى أُمَّتى وَالْإِمامُ مِنْ بَعْدى یعني بعى اينكه خلفايي كه ميخواين و منم فرىي رو مشخص نكرىم شما بيايين و با علي كه برادر و وصی و خلیفه و امام بعد از من هست بیییا ن و بیعت کنین؟ خوب بزارین این رو هم بگم و ببینم خانم عایشه میتونن مستند جواب بدن ( اگه بدن خوشحال میشم ) پیامبر خدا کسی رو جانشین مشخص نکردن ؟پس یعنی نبیاد افرادی که بعد از ایشون میان ادعای خلافت و جانشینی نبی مکرم اسلام رو میکردن درسته ؟ چون اگه بگم ما خلیفه هستیم باید بگن که خلیفه عین شده و اگه این رو بگن قاعدتا باید بگن که چه زمانی خلیفه معین شده ولی چون میگن نبی اکرم خلیفه معین نکرده خود به خود این جواب در تناقض باقی میمونه . سوال اینجاس شما دلیل خواستین که چطور میشه امام علی خلیفه هست و ما در جای جای این مباحث دلیل اوردیم ولی شما فقط بدون پاسخ رد شدین. حالا بفرمایید که خلفای راشدین چگونه خودشان راخلیفه نبی اکرم میدانند و این موضوع چکونه با موضوع عدم معین شدن خلیفه از سوی نبی مکرم سازکاری دارد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب رو میتونین از متن بالا کپی کنین. اگه نتونستین ثابت کنین که خلیفه مشخص نشده شامل حال این حدیث نیشین یا نه: 106 - حَدَّثَنَا عَلِيُّ بْنُ الجَعْدِ، قَالَ: أَخْبَرَنَا شُعْبَةُ، قَالَ: أَخْبَرَنِي مَنْصُورٌ، قَالَ: سَمِعْتُ رِبْعِيَّ بْنَ حِرَاشٍ، يَقُولُ: سَمِعْتُ عَلِيًّا، يَقُولُ: قَالَ النَّبِيُّ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: «لاَ تَكْذِبُوا عَلَيَّ، فَإِنَّهُ مَنْ كَذَبَ عَلَيَّ فَلْيَلِجِ النَّارَ» 107 - حَدَّثَنَا أَبُو الوَلِيدِ، قَالَ: حَدَّثَنَا شُعْبَةُ، عَنْ جَامِعِ بْنِ شَدَّادٍ، عَنْ عَامِرِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ الزُّبَيْرِ، عَنْ أَبِيهِ، قَالَ: قُلْتُ لِلزُّبَيْرِ: إِنِّي لاَ أَسْمَعُكَ تُحَدِّثُ عَنْ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ كَمَا يُحَدِّثُ فُلاَنٌ وَفُلاَنٌ؟ قَالَ: أَمَا إِنِّي لَمْ أُفَارِقْهُ، وَلَكِنْ سَمِعْتُهُ يَقُولُ: «مَنْ كَذَبَ عَلَيَّ فَلْيَتَبَوَّأْ مَقْعَدَهُ مِنَ النَّارِ» صحیح بخاری بَابُ إِثْمِ مَنْ كَذَبَ عَلَى النَّبِيِّ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ در اخر کلام تکرار میکنم که : اگر یک نص صریح برای خلافت صحابی بیاورید فقط میشه برای تنها امیر المومنین حضرت علی بن ابی طالب اورد و لاغیر . و اگر خلفای سگانه با اجازه نبی اکرم این کار را ( خلافت را) بدست اوردن نباید میگفتن بدون "خدايا من عمر را بدون اجازه پيامبرت، ولي امر مسلمانها قرار دادم" ثقات ابن حبان ج 2 ص 193 کلام نبی ، کلا خدا و هست چون ، وَمَا يَنطِقُ عَنِ الْهَوَىٰ-إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَىٰ نجم 3-4 4652- .... فَقَالَ ابْنُ عَبَّاسٍ: وَخَرَجَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ فِي غَزْوَةِ تَبُوكَ وَخَرَجَ بِالنَّاسِ مَعَهُ، قَالَ: فَقَالَ لَهُ عَلِيٌّ: أَخْرَجُ مَعَكَ؟ قَالَ: فَقَالَ النَّبِيُّ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ «لَا» . فَبَكَى عَلِيٌّ فَقَالَ لَهُ: «أَمَا تَرْضَى أَنْ تَكُونَ مِنِّي بِمَنْزِلَةِ هَارُونَ مِنْ مُوسَى إِلَّا أَنَّهُ لَيْسَ بَعْدِي نَبِيٌّ، إِنَّهُ لَا يَنْبَغِي أَنْ أَذْهَبَ إِلَّا وَأَنْتَ خَلِيفَتِي» ، قَالَ ابْنُ عَبَّاسٍ: وَقَالَ لَهُ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: «أَنْتَ وَلِيُّ كُلِّ مُؤْمِنٍ بَعْدِي وَمُؤْمِنَةٍ» المستدرك ج3 ص133. امیدوارم که جواب ها رو چه خانم عایشه و چه دیگر دوستان پیدا کنند و اعلام کنند . بدور از تعصب و در کمال ادب و احترام. اثبات اینکه خلفا جانشین پیامبر باشن ( از منابع صحیح ) اثبات اینکه پیامبر جانشین انتخاب نکرده طبق نص صریح قران بگید که خلفا جانشین کی هستن
|
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۱۳:۵۲ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کاربران لطفا دست از مظلوم نمایی و فیلم بازی کردن بردارید. در همین تالار بنده می توانم چندین و چند تاپیک در اهانت به اهل تسنن و پستهای بسیاری در اهانت به معتقدات ما از سوی ناظران و خود معاون تالار معرفی کنم. بنابراین این بساط وحدت گرایی فاقد صحت و سلامت است. لطفا آقای وحید 110 دلایلتان را یکی یکی اقامه کنید تا پاسخ بدهم. اگر هم قادر به بحث نیستید و همچنان می خواهید حاشیه بروید که عزیزان تالار ما که به صورت مهمان این بحث را دنبال می کنند خواهند دید چه کسی از بحث و گفتگو گریزان است و همین برای بنده کافی است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پذیرش ولایت علی علیه السلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!! | علی 110 | 39 | 26,964 |
۵/شهریور/۰۱ ۸:۵۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت | ghoran | 7 | 3,205 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۳۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مهم ترین درس قیام امام حسین (علیه السلام) | ghoran | 4 | 2,613 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| 《~■~ خضر نبی(علیه السلام) در سوگ امیر(علیه السلام) ~■~》 | آوا | 0 | 1,238 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۲:۴۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| روز خاتم بخشی حضرت علی (علیه السلام) | aboutorab | 3 | 2,420 |
۲۷/مهر/۹۳ ۱۶:۰۳ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا «حبّ علی علیه السلام» نشانه ایمان است، نه حبّ پیامبر اکرم | راوی110 | 0 | 1,499 |
۱۹/مهر/۹۳ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امیرالمومنین شناسی به تعلیم امام صادق علیه السلام!!!! | علی 110 | 9 | 5,840 |
۱۰/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: ali-0110 |
|