کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حضور زن (آیه مباهله)
۱۴:۱۷, ۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۰:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
جناب منتظر کوچولو!!!!!!!!!
من ی سوال برام پیش اومد از نوشته های شما:

چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتان
بعد پیامبر فاطمه را هم با خودش می بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ایشون (فاطمه زهرا) نگفته برای زنه بهتره هیچکی اون را نبینه اون هم هیچکی را نبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس یا این حرف را ایشون نگفته!!!!!!!!!! و حدیث جعلی هست!!!!!!

یا اینکه قرار نیس ک زنها خودشون را قایم کنن و بین خودشون فاصله بندازن با مردها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جوری شما صحبت کردی ک انگار زنها شیطانن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید ازشون دوری کرد!!!!!!!!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، خیبر110 ، علمدار133 ، mahdy30na

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۸, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
دوستان عزیزم لطفا خواهشا بهانه دست کسی ندید . از گل نازکتر تا حالا نگفتیم به این عزیزان زین پس هم نگید .

بنده چندین بار خواهش کردم اگر احیانا اینجا اذیت میشن تشریف بیارن ادرس فرومشون رو بدن ما بریم اونجا بحث کنی در این مورد که ندادند

این بحث رو هم لطفا ادامه ندید . (غیر مذهبی)

مطالب موجوده به هر حال عزیزان شیعه با این بحث ها نتیجه خودشون رو میگیرند عزیزان اهل سنت هم همین

دیگه اون دنیا هیچ کس بهانه ای نخواهد داشت .

اگر هم سوالی بود ان شاالله فقط به سوال جواب داده خواهد شد . نه هیچ موضوع و نکته حاشیه ای و اتهامی

یا علی (علیه السلام)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، سید ابراهیم ، mahdy30na
۲۲:۳۲, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام ب همگی!!!!!!!!!!!!
میخواستم بگم خواستین زن بگیرین زن خوشگل بگیرین ک اگه بچتون زشت شد بهتون گفتم بچتون زشته عقده ای نشین ک ادم رو ارسالهاش محدود کنین بنویسین:

لطفا توجه داشته باشید که پاسخ شما پس از ارسال باید به تایید ناظر یا مدیر مربوطه برسد تا نمایش داده شود

هههههههههههههههههههه
بعضی بچه مدیرا خعلی زشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ههههههههههههههههههه
منو محدود کن نقطه چین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مسدود کن بچه ات قشنگ میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

کل تالارتون اسپم نویسن و هر روز دارن با هم دعبا میکنن!!!!
چرا با اونها کاری ندارین!!!!!!!!!!
لابد بچه زشتتون میگن قشنگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هههههههههههه
کی ب شما زن قشنگ میده خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هههههههههههههههه
۲۳:۲۹, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
من تشکر میکنم از مدیران بیسواد اینجا ک وقتی بلد نیسن جواب منطقی بدن اینطوری می کنن :

لطفا توجه داشته باشید که پاسخ شما پس از ارسال باید به تایید ناظر یا مدیر مربوطه برسد تا نمایش داده شود

خعلی دلم براتون می سوزه!!!!!!!!!!
ادم هایی مثل شما خیلی قابل ترحمید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بلد نیسین ی حدیث ثابت کنین می خواین امامت ثابت کنین!!!!!!!!!!!!!!!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ان شاءالله اخلاقتون خوب شه زن خوب و قشنگ گیرتون بیاد عقده ای نشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ک بچتون هم قیافه اش بجای اینکه شیطانی باشه معصوم بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

Big GrinBig Grin
ان شاءالله هدایت شین و ب جای جهنم برین بهشت !!!!!!!!!!!!!

تشکر میکنم از برادران عزیز وهابی ک نسل شما کافرارو کم می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدبختهای کافر مشرک!!!!!!!!!!!!!!!
۰:۱۷, ۱۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۲ ۰:۳۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #44
آواتار
خدا را سپاس می گویم که شیعه هستم و همیشه پیرو امام شیعیان خواهم بود ...
شکر هیچ کدوم از نعمت های ترا رو نمیتونیم به جا بیاوریم .... شکر شیعه بودن را که هرگز
HeartHeartHeart
ما همه خواهران و برادران سنی رو دوست خودمون میدانیم و بیشترین سعی و تلاشمون رو برای اتحاد می کنیم
من دو نفر از دوستانم در دانشگاه اهل تسنن هستند و خیلی هم روابطمون حسنه است ...
در این وسط یک عده خواسته اند و می خواهند این رفاقت ها و این اتحاد رو تخریب کنند ...
این عده یا مستقیما از سربازان و جاسوسان دشمن هستند و یا با واسطه و از روی جهل در حال کمک به اهداف دشمنان هستند ...این عده هم چون وهابیان فقط در حال تکفیر دیگر مذاهب هستند ...
اگر قابل هدایت شدن هستن و فریب خورده اند بیایید دعا کنیم در این شب های عزیز خداوند به راه راست هدایتشان کند ...
AngelAngelAngel
اگر هم جز جنود شیطان و دشمن هستند خدا نیست و نابودشان کند و با یزید و شمر محشورشان کند ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، عبدالرحیم ، درست پسند ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، محب الزهرا ، مصباح ، aboutorab ، مجنون الحسین ، mahdy30na ، منادی حق ، منتظر کوچولو ، ZaHrA110M ، یاوران مهدی
۳:۰۵, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سرکار خانم آتوسا
با عرض سلام و وقت بخیر
اگر مدیریت این تالار از پاسخگویی به شبهات شما عاجز شده و به محدود کردن ارسالهای شما رو آورده است لطفا اهمیت ندهید و این تالار را مانند سرکار خانم فرمیسک ترک کنید. جای تاسف است که شاهد هستم دو کاربر قدیمی و بسیار خوب ما (شما و سرکار خانم فرمیسک) وقتتان را در چنین تالارهایی تلف می نمایید. شیعیان هرگز دوست و برادر و خواهرها ما نیستند و بسیار مشعوفم که می بینم با اهانتهای مکرر به شما دو نفر و محروم و مسدود کردنتان این مساله به شمایان ثابت شد.
لطفا بحث با این افراد را به عهده بنده بگذارید و این تالار را ترک کنید.
زیرا با توجه به ضعف مدیریت این تالار و رفتار نادرست آنها وقت بنده برای رسیدگی به این مباحث کودکانه تلف خواهد شد.
بنده تا زمانی که محروم و مسدود نشوم در مباحث شرکت خواهم کرد.
و اگر مایل بودید می توانید مباحث را به صورت مهمان مطالعه کنید.
هرگز فراموش نکنید: شیعیان دوست ما نیستند.
موفق و موید باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa
۳:۰۹, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
کاربر عایشه سعی نکنید جمع ببندید

و سعی نکنید بین شیعه و سنی اختلاف بیندازید

مدیریت تالار با دو کاربر یا یک کاربر مذکور با تأنی و صبر برخورد داشتند و همه کاربران هم شاهد بودند.

از بحث خود دور نشوید و سعی نکنید شرایطی را رقم بزنید که اسباب فرار از تالار با این یوزر را فراهم کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، محب الزهرا ، مصباح ، مجنون الحسین ، Patriot ، mahdy30na ، منادی حق ، آیات ، منتظر کوچولو ، رمز شب
۶:۰۲, ۱۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۲ ۶:۱۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #47

(۱۴/آبان/۹۲ ۳:۰۵)عایشه نوشته است:  شیعیان هرگز دوست و برادر و خواهرها ما نیستند
...
سوره آل عمران: وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْكُرُواْ نِعْمَةَ اللّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَكُنتُمْ عَلَىَ شَفَا حُفْرَةٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَكُم مِّنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ اللّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ (103)
و همگى به ريسمان خدا چنگ زنيد، و پراكنده نشويد و نعمت خدا را بر خود ياد كنيد آنگاه كه دشمنان [يكديگر] بوديد، پس ميان دلهاى شما الفت انداخت، تا به لطف او برادران هم شديد و بر كنار پرتگاه آتش بوديد كه شما را از آن رهانيد. اينگونه خداوند نشانه‏‌هاى خود را براى شما روشن می‌كند، باشد كه شما راه يابيد.

سوره نساء: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِذَا ضَرَبْتُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ فَتَبَيَّنُواْ وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ أَلْقَى إِلَيْكُمُ السَّلاَمَ لَسْتَ مُؤْمِنًا تَبْتَغُونَ عَرَضَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فَعِندَ اللّهِ مَغَانِمُ كَثِيرَةٌ كَذَلِكَ كُنتُم مِّن قَبْلُ فَمَنَّ اللّهُ عَلَيْكُمْ فَتَبَيَّنُواْ إِنَّ اللّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرًا (94)
اى كسانى كه ايمان آورده‏‌ايد، چون در راه خدا سفر می‌كنيد [خوب‏] رسيدگى كنيد و به كسى كه نزد شما [اظهارِ] اسلام می‌كند مگوييد: «تو مؤمن نيستى» [تا بدين بهانه‏] متاع زندگى دنيا را بجوييد، چرا كه غنيمتهاى فراوان نزد خداست. قبلًا خودتان [نيز] همين گونه بوديد، و خدا بر شما منّت نهاد. پس خوب رسيدگى كنيد، كه خدا همواره به آنچه انجام می‌دهيد آگاه است.

سوره نحل: ادْعُ إِلِى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَن ضَلَّ عَن سَبِيلِهِ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ (125)
با حكمت و اندرز نيكو به راه پروردگارت فراخوان و با آنان به نیكوترين شيوه مجادله كن. بی‌ترديد پروردگارت داناتر است به حال كسى كه از راه او گم گشته، و داناتر است به هدايت‌يافتگان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، مصباح ، Atosa ، مجنون الحسین ، meshkat ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، Patriot ، منادی حق ، مجید املشی ، آیات ، منتظر کوچولو ، El-Yasin ، رمز شب
۹:۴۸, ۱۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۲ ۱۰:۵۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #48
آواتار
ا
نقل قول:گر مدیریت این تالار از پاسخگویی به شبهات شما عاجز شده و به محدود کردن ارسالهای شما رو آورده است لطفا اهمیت ندهید و این تالار را مانند سرکار خانم فرمیسک ترک کنید. جای تاسف است که شاهد هستم دو کاربر قدیمی و بسیار خوب ما (شما و سرکار خانم فرمیسک) وقتتان را در چنین تالارهایی تلف می نمایید. شیعیان هرگز دوست و برادر و خواهرها ما نیستند و بسیار مشعوفم که می بینم با اهانتهای مکرر به شما دو نفر و محروم و مسدود کردنتان این مساله به شمایان ثابت شد.
اگر بحث درماندگی در پاسخ بود که باید شما رو محدود می کردیم .... نه این کاربر رو ...
یعنی انقدر هم استدلال منطقی نمیتونید بکنید از یک اتفاق به این سادگی؟؟؟؟!!!!

این خانم (آتوسا) به دلیل نقض مکرر قوانین و توهین های مکررشون محدود شده اند ...
البته چیز تازه ای هم نبوده ....
انقدر نظم تالار های دیگر را (به جز تالار ما ) بهم ریخته اند و قوانین را زیر پا گذاشته اند و بعدش محروم و محدود شده اند که براشون خاطره شده است ..

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

باور ندارید؟؟؟؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid225972
نقل قول:
ی خاطره از ی تالار دیگه تعریف کنم؟ اشکال نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
خو حالا ک گفتین اشکال نداره!!!!!!! تعریف میکنم!!!!!
بهله
ی روز من شاد و خوشحال رفتم آیدی ام را باز کردم دیدم ی پیام از ناظر اخلاق برام اومده!!!!!!!!!!!!
ب این شرح:
((آتوسای عزیز! شما به دلیل شیطنت و بازیگوشی زیاد در انجمن یک روزکامل به حصر در تالار اخلاق محکوم شده و حق ورود به سایر قسمتها را ندارید.به دقت مباحث را مطالعه نموده و از آن استفاده مفید بنمایید.))
من اولش خعلی عصبانی شدم و گفتم واقعا ک خیلی آدمهای نقطه چینی هستید!!! مگه من چی کار کردم؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه من در محاکمه شما حضور نداشتم!! خودتون الکی حکم میبرید!!
نقطه چینها!! دیگه دوستون ندارم!!
خو اینارو با خودم گفتماااااااااااااااا
چون وقتی حصر !!!! یعنی زندانی ی قسمت باشی دیگه ن می تونی پیام بدی ن بری تالارهای دیگه انجمن!!!!!!!!!!!!!!
فقط تو همون تالاره میتونی بچرخی!!!!!
10 دقیقه بعد با خودم گفتم
خو حالا ک جای دیگه انجمن نمیتونم برم ی سری بزنم ب قسمتهای تالار اخلاق ببینم چی میگن؟؟؟؟
اول رفتم بخش : سخنان
زیربخش یک: حدیث و سخنان پیامبر پیرامون اخلاق اسلامی
توجه: این بخش فقط قابل مشاهده برای کاربران است وارسال پست فقط مختص ناظرین اخلاق میباشد.
*
ی مقدار خوندم دیدم پستم هم نمیشه بدی خسته ام شد!!!!!!!!!!! گفتم برم ی بخش دیگه
زیربخش دو: سخنان خلفای راشدین پیرامون اخلاق اسلامی
توجه: این بخش فقط قابل مشاهده برای کاربران است وارسال پست فقط مختص ناظرین اخلاق میباشد.
*
ی مقدار خوندم دیدم اینجا پست هم نمیشه بدی خسته ام شد!!!!!!!!!!! گفتم اصلا از قسمت سخنان برم بیرون ی جای دیگه تالار اخلاق!!
جایی ک بشه پست بدی!!
رفتم بخش چهار: آداب رفتار اسلامی
*
من:آهان این خوبه.... بزار برم تو زیربخشها
زیربخش یک: سیره پیامبر در برخورد با کفار ومنافقین
گفتم آهان شد. حالا ببینم پیامبر هم کسی را حصرمیکرده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزار سوال کنم!!!
اومدم پست بدم دیدم این ارور داد:
آتوسای عزیز شما یک روز کامل حق ارسال پست ندارید.صرفا قادر ب مطالعه مباحث می باشید!!!!!!!!!!!!!!
DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

می بینید ...
مشکل از جای دیگر است ...
================
این صد بار ...
خانم فرمیسک هم به خاطر توهین و فحش هاشون به یک کاربر یک روز محروم شدند ...
در صورتی که کاربر مخاطب ایشون که شیعه بوده و توهین کرده بود و توهین هاش تازه کمتر هم بود دو روز محروم شد ...تازه بعدش هم آمد عذرخواهی کرد ...
ولی خانم فرمیسک عذرخواهی که نکرد هیچ ... تازه اعتراض هم داشت که چرا با اینکه این همه فحش داده بودند محرومشون کردیم ...
نقل قول:هرگز فراموش نکنید: شیعیان دوست ما نیستند.
در این وسط یک عده خواسته اند و می خواهند این رفاقت ها و این اتحاد رو تخریب کنند ...
این عده یا مستقیما از سربازان و جاسوسان دشمن هستند و یا با واسطه و از روی جهل در حال کمک به اهداف دشمنان هستند ...این عده هم چون وهابیان فقط در حال تکفیر دیگر مذاهب هستند ...
اگر قابل هدایت شدن هستن و فریب خورده اند بیایید دعا کنیم در این شب های عزیز خداوند به راه راست هدایتشان کند ...
[تصویر: angel.png][تصویر: angel.png][تصویر: angel.png]
اگر هم جز جنود شیطان و دشمن هستند خدا نیست و نابودشان کند و با یزید و شمر محشورشان کند ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، محب الزهرا ، مجنون الحسین ، meshkat ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، منادی حق ، آیات ، منتظر کوچولو
۱۱:۴۹, ۱۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۲ ۱۳:۰۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۱۴/آبان/۹۲ ۳:۰۵)عایشه نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سرکار خانم آتوسا
با عرض سلام و وقت بخیر
اگر مدیریت این تالار از پاسخگویی به شبهات شما عاجز شده و به محدود کردن ارسالهای شما رو آورده است لطفا اهمیت ندهید و این تالار را مانند سرکار خانم فرمیسک ترک کنید. جای تاسف است که شاهد هستم دو کاربر قدیمی و بسیار خوب ما (شما و سرکار خانم فرمیسک) وقتتان را در چنین تالارهایی تلف می نمایید. شیعیان هرگز دوست و برادر و خواهرها ما نیستند و بسیار مشعوفم که می بینم با اهانتهای مکرر به شما دو نفر و محروم و مسدود کردنتان این مساله به شمایان ثابت شد.
لطفا بحث با این افراد را به عهده بنده بگذارید و این تالار را ترک کنید.
زیرا با توجه به ضعف مدیریت این تالار و رفتار نادرست آنها وقت بنده برای رسیدگی به این مباحث کودکانه تلف خواهد شد.
بنده تا زمانی که محروم و مسدود نشوم در مباحث شرکت خواهم کرد.
و اگر مایل بودید می توانید مباحث را به صورت مهمان مطالعه کنید.
موفق و موید باشید.

عجب !!!!!
«توهینهای ابوتراب ک قهوه ای نوشته بودن هم بزارین ک ببینن حرف خانم فرمیسک بدتر بود یا ابوتراب!

نه مثل النور دروغگو ک فقط ی پست ابوتراب ک گفته دشمن را بزارین و اون پستش ک فحش داده بود ب کل سنی و خانم فرمیسک را قایم کنین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

يوم الحساب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، آیات
۱۲:۳۶, ۱۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۲ ۱۲:۴۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #50
آواتار
نقل قول:اگر مدیریت این تالار از پاسخگویی به شبهات شما عاجز شده و به محدود کردن ارسالهای شما رو آورده است لطفا اهمیت ندهید

خیر خدا را شکر کم نیاورده ایم . ولی ایشان به دلیل ارسال های اینچنینی که میبینید . محدود شده است .
همچنین درگیری و اسپم . انصافا همین ارسال بالایی اسپم و توهین نیست؟!!

نقل قول:. جای تاسف است که شاهد هستم دو کاربر قدیمی و بسیار خوب ما (شما و سرکار خانم فرمیسک) وقتتان را در چنین تالارهایی تلف می نمایید

کاربر فرمیسک فقط به دلیل توهیم یک روز محروم شد .
اگر باز هم این پیراهن عثمان را میخواهید علم کنید تا توهین های فرمیسک را نشان دهم .

نقل قول: لطفا بحث با این افراد را به عهده بنده بگذارید و این تالار را ترک کنید.

بله شما هم بهتره به جای این ارسال های بی ارزش و کری خوندن های بی فایده . در همون تاپیک های اثبات امامت اثبات خلفا و بدا که مدتیه رها کردید فعالیت کنید

نه این که هی بیاید بگید من انم که رستم بود پهلوان!

نقل قول: زیرا با توجه به ضعف مدیریت این تالار و رفتار نادرست آنها وقت بنده برای رسیدگی به این مباحث کودکانه تلف خواهد شد.

شما هم هیچ لزومی نداره وقتتون رو تل کنید . وظیفه ای هم نداریذ.
نقل قول:بسیار مشعوفم که می بینم با اهانتهای مکرر به شما دو نفر و محروم و مسدود کردنتان این مساله به شمایان ثابت شد.

البته این رو میدونم . میترسید با حقایقی اشنا بشن که به نفعتون نیست . مثل همونایی که فکر میکردید توی کتاباتون نیست بعد رفتید دیدید و متوجه شدید ما راست میگیم

همین خانم اتوسا اگر از اهل تسنن نبود ۱۰۰٪ تا حالا اخراج شده بود .

ما هیچ گاه هیچ کس رو به خاطر بحث مذهبی بیرون نکردیم که استقبال هم میکنیم .
همین خود شما بنده قبلا در مورد ایات قران و خلافت و امامت یک تاپیک جامع زدم فقط ۱۰۰ تا بیننده داشت
الان به لطف حظور شما چند هزار بیننده داشته . و دوستان زیادی نامه دادن تشکر کردند و ....

بنابرین خیلی ه شما رو دوست میداریم . و خواهش میکنیم به فعالیت هاتون ادامه بدید Smile

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، ELENOR ، مجنون الحسین ، meshkat ، mahdy30na ، منادی حق ، درست پسند ، مجید املشی ، آیات ، منتظر کوچولو ، ZaHrA110M ، یا زهرا ، یاوران مهدی ، رمز شب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا