کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حضور زن (آیه مباهله)
۱۴:۱۷, ۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۰:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
جناب منتظر کوچولو!!!!!!!!!
من ی سوال برام پیش اومد از نوشته های شما:

چرا در مباهله ایه قران گفته زنانتان
بعد پیامبر فاطمه را هم با خودش می بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ایشون (فاطمه زهرا) نگفته برای زنه بهتره هیچکی اون را نبینه اون هم هیچکی را نبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس یا این حرف را ایشون نگفته!!!!!!!!!! و حدیث جعلی هست!!!!!!

یا اینکه قرار نیس ک زنها خودشون را قایم کنن و بین خودشون فاصله بندازن با مردها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جوری شما صحبت کردی ک انگار زنها شیطانن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید ازشون دوری کرد!!!!!!!!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، خیبر110 ، علمدار133 ، mahdy30na

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۴۱, ۱۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۲ ۱۱:۱۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام
نقل قول: قبول دارید که خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) سرور زنان دو عالم هستند !؟
صد البته
نقل قول:منم نگفتم نپوشاندن چهره بر هر زنی واجبه
من در مورد هر زنی صحبت نکردم، از اون صحبت ها استفاده کردم، که به رعایت پوشش رو توسط حضرت زهرا برسم. من منکر این نیستم، که این حضرت (سلام الله علیها) همیشه چهره ی خودشون رو می پوشوندن، بلکه همونطور که در پست قبل هم حرف شمارو تایید کردم، ایشون گاهی اوقات هم، حجاب صورت رو نداشتند.
بحث من سر این حرف شماست که :
نقل قول:
پس چطور طبق این حدیث ایشون خیلی وقتا تو این حالت نبودن !؟؟؟
کدوم حدیث؟؟!!
ولله تا اونجا که من اطلاع دارم، اکثر احادیث و روایاتی که در شان حضرت زهرا (سلام الله علیها) نقل شده، بر پوشش چهره ی ایشون دلالت داره نه عدم پوشش رو(دقت کنید که گفتم غالب روایات نه همگی.). خب وقتی که اکثر روایات این پوشش را برا حضرت قائل شدن، یعنی اینکه ایشون در اکثر مواقع چهره ی خودشونو می پوشوندن. اون احادیث و روایاتی هم که شما نقل کردید منکر نمیشیم، ولی میشه اینطور از اون روایات برداشت کرد که :
وقتی حضرت بدون حجاب رو حاضر می شوند یعنی اینکه، پوشش وجه و کفین واجب نیست.
معذرت می خوام که این حرفو میزنم، ولی ببینید وقتی شخصی انقد پوشش و حجاب براشون مهم بوده، که وصیت می کنه موقع تشییع، ایشون را داخل تابوت بذارن( با اینکه بدون تابوت هم پوشش کامل است)، قائل به پوشش چهره نبودن؟
پس قبول کنید که اکثر روایات به جا مونده در شان حضرت بر پوشش چهره ی ایشان تاکید دارند نه عدم پوشش.
نقل قول:
و قبول دارید که چنین فردی همیشه باید در بهترین حالت ممکن برای یک زن باشن !؟
خیر قبول ندارم، همون طور که در ارسال قبلم گفتم : رجحان اخلاقی پوشش تا حد امکان، مورد توجه اسلام است. وقتی می گویند، حقیقت حضرت زهرا، نفس کامل است ( و پیامبر عقل کامل) پس ایشان باید به عنوان انسان و نفس کامل، تمامی خوبی هارا در حد اعلای خود داشته باشند و در مورد حجاب :قائل به رعایت پوشش برتر مد نظر اسلام و خداوند باشند (نه صرفا پوششی که مقدار آن واجب است).
قرار نیست حضرت زهرا و ائمه، به عنوان اسوه ی ما، در عملکرد و سیره شان طوری باشند، که تبعیت از منشهای آنها برای ما ممکن باشد. بلکه آنها در اعلا مرتبه هستند، و ما هرچقدر در رفتارهایمان به آنها نزدیکتر شویم، حقیقت وجودی ما به حقیقت وجودی آنها نزدیکتر می شود، و در ما تجلی پیدا می کند. درغیر این صورت، نعوذبالله، ما هیچ فرقی با آنها نداریم.
یه مثال دیگه : اگه قرار بود، ائمه و معصومین، به عنوان الگو در حالت ممکن برای ما باشند، پس خداوند نباید نماز شب رو بر پیامبر واجب می کرد!!! باید برای ایشان هم مثل ماها مستحب می بود !!
اگه قرار بود، ائمه و معصومین، به عنوان الگو در حالت ممکن برای ما باشند، امام حسین (علیه السلام) باید قیامی نمی کردند( طبق حرف خودتون دیگه اینو نمی تونید انکار کنید)، چرا که از شرایط امر به معروف و نهی از منکر اینه که برای شخصی که اونو انجام می ده مفسده ای از جمله ضرر و خطر جانی نداشته باشه. با این دلیل شما (حالت ممکن برا مردم) پس نعوذبالله امام حسین (علیه السلام) باید از سرنوشتی که در انتظارش می بود خبری نداشته باشه، ولی مگه می شه امام و معصومی بدون آگاهی کاری رو انجام بدن؟؟!!
پس لطفا مغالطه نفرمایید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته مهربون ، عبدالرحمن ، منتظر کوچولو
۳:۰۶, ۱۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۲ ۳:۱۰ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #62
آواتار

نقل قول:کاش به جای 500 بار گفتن, یکبار هم میشنیدید !!!

برادر آیت الله مهدوی یه حرف خوبی میزنن(خودشونم آیت الله هستند) , مثلا یه موضوع تخصصی که مطرح میشه, ایشون میفرمایند من با این قضیه مخالفم, بعد بهشون میگن آخه چرا ؟ این موضوع تخصصیه و ... ایشون هم میفرمایند من تخصص ندارم ولی عقل دارم, با عقلم میفهمم این حرف غلطه !!!
شما که به من چنین چیزی میفرمایید پس باید برید خدمت خطیب نماز جمعه تهران و بهشون بگید شما که از انرژی هسته ای چیزی نمیدونید و تخصص ندارید پس درموردش اظهار نظر نکنید , چون تو این زمینه عقلشون ناقصه(البته اگه واقعا منظورتون از نقص عقل توهین نبوده باشه !!!) یعنی تخصص ندارن ! اینکارو میکنید ؟؟

ببینید گرامی
در حقیقت با براهینی که دوستان آورند و نکاتی که من عرض کردم حجت تمام هست و کسی که باید به حقیقت این موضوع دست پیدا کند به نتیجه مکفی رسیده و ادامه حرف جایز نیست .
ولیکن هر کس در هر حوزه ای که تخصص ندارد و اظهار نظر کند ، کارش اشتباه هست .
مثلا ممکن است ، فلان کس بگوید ، بله ، انرژی هسته ای حق مسلم ماست . این اشکال ندارد .
ولی مثلا فرض کنید من بخواهم بگویم در نیروگاه بوشهر باید از اورانیوم با ایزوتوپ متفاوت استفاده شود !! وگرنه من مخالفم !!!!!!!
در حوزه دین استفاده از عقل ِ بی تخصص ِ من میشود برابر این مثال.

چرا مغالطه !؟
عقل یک چیز هست . تخصص چیز دیگر هست ! همه مسائل رو قاطی کردید ! ادم نمی دونه کجا رو توضیح بده !

نقل قول:در ضمن من فتوایی ندادم, دارم مسائل تاریخی رو مطرح میکنم
نه اتفاقا شما دارید مثال می زنید و نتیجه می گیرید !

نقل قول:پاسختونو دیدم ولی این جواب سوال من نیست!
Smile

نقل قول:این ارتباطی با اونچیزی که من گفتم اصلا نداره! دارم میگم اگه خانم همیشه چهره خودشونو باید میپوشوندن دیگه فرقی نداره جلوی چه کسی و برای چی باشه![b]اگه قرار باشه این وحی منزل باشه چرا سلمان چهره ایشونو دیدن !؟
چه کسی گفت وحی منزل است !؟
جناب مصباح خوب فرمودند واقعا .
نه پوشیه اجباری است و نه حرام . دیگر چه بگوییم قانع بشوید ؟!
والسلام علیکم . تشکر از شما .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، rastin
۱۲:۳۵, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #63

بسم الله الرحمن الرحیم

خیلی خب! پس حرف آخر ...

من خودم به شخصه با پوشیه زدن مشکلی ندارم و حتی یه جاهایی مناسب میدونم, اما شما با این توضیحات نمیتونید کسی رو قانع کنید که بخشی از تاریخ رو ببینه و یه بخش دیگه رو نبینه

من اظهار نظر تخصصی درمورد چیزی نکردم. شما وقتی به فرزاندانتون میگید نماز بخونن ولی خودتون نمیخونید طبیعتا اونا حرفتونو قبول نمیکنن, اینجا نمیتونید بگید شماها تخصص ندارید و باید کاری که من میگم انجام بدید, چون فرزندانتون به عنوان انسان های بالغ عقل دارن و متوجه میشن کسی که دستور به عملی میده اما خودش اونو انجام نمیده, یا اون عمل مشکل داره یا مشکل از جای دیگه ست

درمورد توصیفاتی هم که از پوشش حضرت شده یه مثال میزنم : (فقط مثاله, برداشت دیگه ای نکنید)

فرض کنید شما(نوعی) درحالت کلی خارج از منزل پوشش مناسبی ندارید, یک روز از خونه خارج میشید درحالی که پوشش کامل رو رعایت میکنید , اونوقت کسانی که شما رو میشناسن چطور این صحنه رو توصیف میکنن !!؟؟

قطعا با تعجب میگن ما فلانی رو دیدیم که چادر سرش بوده, چادرش روی زمین کشیده میشده , حتی یه تارموشم معلوم نبوده و ...

چرا درمورد حضرت زهرا(سلام الله علیها) فقط همین یک جا چنین توصیفاتی اومده و هیچ جای دیگه تو تاریخ نداریم که پشت پرده با دیگران صحبت کنن !!!؟؟؟ آیا نمیشه نتیجه گرفت که بخاطر ناراحتی زیادشون از خلفا چنین رفتاری داشتن !؟

نقل قول:معذرت می خوام که این حرفو میزنم، ولی ببینید وقتی شخصی انقد پوشش و حجاب براشون مهم بوده، که وصیت می کنه موقع تشییع، ایشون را داخل تابوت بذارن( با اینکه بدون تابوت هم پوشش کامل است)، قائل به پوشش چهره نبودن؟
پس قبول کنید که اکثر روایات به جا مونده در شان حضرت بر پوشش چهره ی ایشان تاکید دارند نه عدم پوشش.

نه , اینا ارتباطی نداره! معلومه که اون شیوه تشییع ایراد داشته و پوشش حفظ نمیشده! فقط یه پارچه روی جنازه میگذاشتند !!! این چه ربطی به رو گرفتن داره !!؟؟؟

"اکثر" روایاتی وجود نداره, یدونه روایت آوردید که اونم با توجه به همین مطلبی که گفتم شاید دلایل دیگه وجود داشته!

اصلا من یک سوال دیگه میتونم ازتون بپرسم !؟

حضرت زهرا(سلام الله علیها) حضور زیادی در جامعه نداشتن ولی وقتی وارد شدن باید تاثیر گذار باشن, مثل همون ماجرای خطبه در مسجد!

این نشون میده شاید یه جاهایی لازم باشه یه خانم وارد جامعه بشه و محکم دربرابر چیزی بایسته !

حضرت زهرا(سلام الله علیها) با توجه به علم الهی که داشتن شاید زیاد نیازی به آموزش و کلاس رفتن و .... نداشتن چه از نظر علمی, و چه از نظر صلابت و استواری چه در کلام چه در عمل! یعنی از وقتی به دنیا اومدن یک انسان کامل بودن!

ولی من و شما که اینطور نیستیم! نیاز به آموزش داریم, نیاز به حضور در جامعه داریم, نیاز داریم تو 4 تا محفل حضور داشته باشیم کلاس سخنوری بریم, کلاس اصول و عقاید دینی بریم و .....

چطور خانمی که نباید تو جامعه حاضر بشه, جلوی 4 نفر حرف نزنه(نکنه نامحرم صداشو بشنوه !!!!) , میتونه در مواقع حساس نقش تاثیرگذار داشته باشه!؟

پس خانما باید درچنین شرایطی در حد شلغم باشن و هیچ کاری از عهده شون بر نیاد !!!!!!! غیر از اینه !؟؟؟؟ پس نمیشه زنان زهراگونه تربیت کرد !

نقل قول:مثلا ممکن است ، فلان کس بگوید ، بله ، انرژی هسته ای حق مسلم ماست . این اشکال ندارد .
ولی مثلا فرض کنید من بخواهم بگویم در نیروگاه بوشهر باید از اورانیوم با ایزوتوپ متفاوت استفاده شود !! وگرنه من مخالفم !!!!!!!
در حوزه دین استفاده از عقل ِ بی تخصص ِ من میشود برابر این مثال.

پس خبر ندارید که بعضی وقتا درمورد همونا هم اظهار نظر میشه !!!!!!!!

یه سوالم از شما دارم!

اگه من همینجا بتونم براتون اثبات کنم که میشه از انرژی هسته ای دربرابر نفت و گازی که ما داریم چشم پوشی کرد (یعنی مقدار انرژی که آزاد میشه رو با هم مقایسه کنم و نشون بدم ما حالا حالاها نیازی به انرژی هسته ای نداریم) و با توجه به دانشمندامون که میتونن 2 ساله انرژی هسته ای برامون تولید کنن, (چون تخصصشو تو این زمینه دارم) شما حاضرید از این شعار دست بردارید یا باید بپذیریم حمایت کورکورانه جزء جدا ناپذیر زندگی خیلی از ماها شده !!؟؟؟

(درمورد انرژی هسته ای مثال زدم, اینکه اینکارو میکنم یا نه , بماند !Wink )

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۱۴:۴۵, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #64
آواتار
سلام
با این تحلیلها، یاد زهرا رهنورد میفتم که چون نتونست دلیل و توجیهی برای ناقص العقول بودن زنها که در نهج البلاغه اومده بود ارائه کنه، کلا از ریشه مساله رو زد و گفت همچین چیزی حرف امام علی (علیه السلام) نیست و در نهج البلاغه نیومده.
این طور که از سیاق جوابها مشخصه اینه که یه ذهنیتی در ما شکل گرفته، که می خوایم هرطور شده، تاریخ رو براساس اون ذهنیت تفسیر کنیم، نه اینکه حال رو براساس تاریخ!!!
پس ادمه ی بحث اصلا نتیجه ای نخواهد داشت، به قول جناب فرشته مهربون، دلایل قابل قبولی هم ارائه شد :
در خانه اگر کس هست، یک حرف بس است!!!
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منتظر کوچولو ، عبدالرحمن ، مجنون العباس
۱۶:۴۰, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #65

در فقه وقتی یک حدیث میبینند که فرموده فلان کار باید بشه یا بهتره بشه و حدیث مخالف میبینند حمل بر استحباب یا استحباب موکد میکنند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۲:۳۰, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #66
آواتار
سلام علیکم.
پاسخ ها در مورد این مساله از سوی هر دو طرف بحث چه موافق و چه مخالف به صورت مبسوط ارائه شده.
بحث دارد به سمت جدل کشیده میشود.
دوستان با خواندن این 7 صفحه به راحتی می تونن جواب بگیرن..
موضوع بسته خواهد شد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mahdy30na ، مجید املشی ، Hadith ، أین المنتظر ، رمز شب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا