کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امر به معروف و نهی از منکر شیک
۸:۵۲, ۱۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۸:۵۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
آواتار
خوب اتفاقی شنیدم هفته ی امر به معروف و نهی از منکره .
اما چیز هایی که نشون میداد باز حجاب و پوشش بود .
دوستان واقعا نمیشه کمی این مساله رو مدرن کرد ؟. مثلا اشغال هایی که مردم تو روز های محرم مبریزن زمین .شمع هایی که روشن میکنن و بیچاره ماموران شهرداری تا صبح باید تمیز کنن .
من هیچ وقت یادم نمیره به یکی از این برادرن مسجد گفتم اعلام کنه آشغالی شهرداری گذاشته سر خیابون دستشون نگه دارن
20 قدم بیشتر راه نیست . گفت چه شیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . هر کی بره بندازه دیگه ( چه عصبانی)

متاسفانه شیکن این کارا .
خوب این ماه نزدیکه و من قصد دارم این کار شیک رو انجام بدم . ستاد امر به معروف هم بره باز همون داستان تکراری رو داشته باشه.Dodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، fafa* ، غفران غ ، rahbin ، عبدالرحمن ، Islam ، help me ، Reza2035 ، Bamdaad ، رضوانه ، یاســین ، mahramaneh ، محمد حسین ، sarallah ، 313flowers ، ضحی ، پارمیس

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۰, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۳۰/آبان/۹۲ ۰:۴۸)عبدالوهاب نوشته است:  
سلام به آمرین به معروف و ناهیان منکر
در ایام نو جوانی و در دوران جهالت که زیاد پای بند اصول انسانی و اصول دینی نبودم بیاد دارم روزی از خیابانی عبور میکردم و حین راه رفتن مشغول خوردن بستنی بودم ، بستنی که تمام شد چوب آن را به زمین انداختم و به راه خود ادامه دادم ، چند قدمی نرفته بودم پیرمردی با داشتن شالی سبز در کمر که از روبرو می آمد به من گفت ، پسرم یک مسلمان حق ندارد که با آلوده کردن معابر به حقوق دیگران تجاوز کند ، اگر مسلمانی لطفا از این پس دیگر آشغال توی خیابان نریز، متاسفانه من در نهایت غرور و نادانی در جواب پیر مرد از قانون به تو چه استفاده کردم ، بدین معنا که به پیر مرد گفتم به توچه ، که پیر مرد بلا فاصله با پشت دست خود چنان به دهان من زد که خون از دهان و دماغ من بیرون زد ، شدت ضربه مشت آن سید پیر چنان سنگین بود که چشمانم سیاهی رفت و به زمین افتادم ، سر در گوش من آورد و گفت من بنا به وظیفه ای که داشتم در درجه اول با زبان خوش تو را دعوت به نیکی و امر به معروف کردم ، اما تو با جوابی که به من دادی وظیفه اجرای نهی از منکر را به دوش من گذاشتی و اگر من به وظیفه شرعی خود عمل نمیکردم همچون تو حیوانی دو پا بودم ، تو همچون گوسفند به هنگام راه رفتن می چری وهمچون گوسفند در معبر پشگل می ریزی ، این را گفت و رفت و تا من به خود آمدم و توانستم از زمین بر خیزم دیگر اثری از آن پیر مرد ندیدم ، باور بفرمایید هنوز که چندین سال از آن زمان می گذرد من به دنبال آن پیر مرد هستم تا دستش را ببوسم.
او در آن روز ودر هنگامیکه از ضربه مشت او به زمین افتاده بودم در گوش من گفت اسلام دارای پنج اصل ، توحید ، نبوت ، عدل ، امامت ، معاد روز قیامت و دارای هشت فرع ، نماز ، روزه ،خمس ، زکات ، حج ، جهاد ، امر به معروف ، نهی از منکر است و اگر کسی تمامی پنج اصل از اصول اسلام را قبول داشته باشد وبه تمامی هفت فرع از فروع دین اسلام عمل نماید اما به فرع هشتم که همانا نهی از منکر است عمل نکند نه تنها مسلمان نیست بلکه از تو پست تر است و اصلا تمامی اسلام ختم به نهی از منکر است و نهی از منکر یعنی سنگینی همان مشتی که به دهان من کوبیده شد و از من آدمی ساخت که از آن پس دیگر هرگز به خود اجازه نداده ام که حتی یک پوش کبریت تو خیابان بیندازم .
این است نهی ازمنکر شیک مخلص شما عبدالوهاب

اسلام را نباید در دیدگاه یک شخص دید . یک پیر شال به کمر که نماد اسلام نیست دوست عزیز
اشتباه یک شخص که به گردن کل اسلام و مسلمانان نیست . اسلام آخرین و کامل ترین دین الهی است دو عزیز
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین
۱۵:۲۵, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:اسلام را نباید در دیدگاه یک شخص دید . یک پیر شال به کمر که نماد اسلام نیست دوست عزیز
اشتباه یک شخص که به گردن کل اسلام و مسلمانان نیست .

جناب انصارالمهدی

فکر کنم ، عبدالوهاب از اون پیر مرد تعریف کرد و دوست داره دستِ ایشون رو ببوسِ...

فکر کنم بد برداشت کردید...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]