|
من و اشک و نذری و ریا !
|
|
۱:۳۵, ۲۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۲ ۰:۲۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نمیدونم از کجا شروع کنم . اما هممون میشنویم که میگن طرف ۱۱ ماه رو میره عرق میخوره و کلاه سر مردم میزاره حالا میاد نذری میده و گریه میکنه و سینه میزنه! طرف ۲ زار معرفت اقا (علیه السلام) رو نداره میاد ماه محرم سینه میزنه و گریه میکنه عزاداری بدون معرفت همون نرفتنش بهتره . به جای اینکه بریم عزاداری اشک بیخود بریزیم برای کسی که ۱۰۰۰ سال پیش شهید شده . بریم به کودکان سرطانی کمک کنیم . گریه چه فایده داره وقتی باز همونیم که بودیم . نماز بی حضور قلب رو چرا بخونیم . و... حرف هایی در ظاهر منطقی . ولی در باطن؟... بیایم ببینیم چی عاشورا رو از همه مراسم مذهبی جدا میکنه ؟ از دید اجتماعی بخواهیم به قضیه نگاه کنیم این مراسم مراسمیه که همه احاد ملت و حتی مذاهب روی اون عقیده و تعصب و وحدت دارند . یکی از بزرگترین اتفاقاتی که در سال میتونه ما رو به خودمون برگردونه . بنده دیدم ادمایی که فقط دهه محرم رو عرق نمیخورند ! بله عرق خوردن بده . اما همین یعنی ته قلب این بابا میدونه کارش بده و خدا را چه دیدی . یهو طرف ممکنه با عنایت اقا بشه یکی مثل حر و از اولیا خدا و فردا من بچه مذهبی رو هم شفاعت کنه نمونشم توی تاریخ دیدیم . اصلا اقا (علیه السلام) وقتی زنده بودن به حیات مادی . وقتی یه نفر میرفت خدمتی میکرد یا تقاضایی میکرد . میگفتن تو گناه کاری چیزی بهت نمیدم؟!!!!!!!!!!!!! تو کافری ؟!!! تو فلانی .... از طرفی حرف خوبی هم میزنن خوب ادم باید معرفت امام حسین (علیه السلام) رو داشته باشه . برای نذری نره . و ... اما بد ماجرا اینجاست که برای اینکه بگن اقا نرید گریه کنید . نرید مراسم . دهن شیطان رو سرویس نکنید . اقا توی این مراسم رحمت موج میزنه مغفرت موج میزنه توی شراب خوار گنه کار رو هم یهو دیدی هدایت کردند به زور میان به قول امام علی (علیه السلام) حق و باطلی رو مخلوط میکنند مثال بجای رفتن و گریه کردن بی معرفت . بریم معرفت کسب کنیم . یعنی : نریم مراسم عزا داری . بریم یه کار دیگه بکنیم . چون معرفت نداریم اما درستش اینه : حالا که داریم میریم عزاداری معرفت ظاهری عقلی هم کسب کنیم کتابی بخونیم . پای منبری بریم . و اگر بتونیم معرفت قلبی با ترک گناه هم کسب کنیم که دیگه بهتر در واقع میان مغلطه ای رو به کار میبرن که معنیش اینه که مهم نیست به چه بهانه ای شما فقط نرو عزاداری نرو سینه بزن . برو هدایت شو؟!! اصلا مگه هدایت چیه؟ اونی که میخواد هدایت بشه میر در خونه اقا (علیه السلام) اونی که هدایت شده هم میره در خونه اقا (علیه السلام) چون این خود هدایته . حالا من که میخوام برم عزاداری برم جایی که نذری هم میدن . خوب بره . همه که عارف و سالک نیستن . از یه جایی باید شروع کرد . خیلی ها میومدن پیش پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یه صدقه ای میگرفتن . میدیدن چه ادم خوبیه مسلمون میشدن !! شاید ما به نیت خوب . برای ثواب میایم این بحث ها رو نشر میدیم . مثل همون روضه خونی که دروغ میگه تا ملت رو گریه بندازه . اما اشتباهه . ما هم بچه بودیم ماه رمضون به عشق نون پنیر گردو میرفتیم مسجد . مسجدی هم میرفتیم که کیکش خوشمزه تره . بعد همون جا فهمیدیم بعله ... یه جوانی میومده نماز میخونده . به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میگن این اهل همه چی هست نماز هم میخونه . پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند اخرش همین نماز سبب نجاتش میشه ... طرف همه خلاف میکنه عزاداری هم میاد . خوب همین یه کار خوب هم نکنه؟!!... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۸, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۲:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یک مطلبی در یکی از سایت های خبری زرد دیدم که البته گوشه ای از واقعیت امروز جامعه است
قسمت قرمز را بخوانید نذري هاي باکلاس دهه محرم در شمال تهران ![]() نقل قول:اسم محرم و دهه اول که می آید. شما هم یاد دسته های سینه زنی می افتید و بوی اسپند و علم کشی و شلوغی یک هیئت که می آیند توی خیابان و تا شام غریبان عزای امام حسین (علیه السلام) و اهل بیتش را برگزار می کنند و نذری می دهند و این ۱۰ شب را سیاه پوش می شوند؟ تصویر ذهنی شما هم از نذری های شب های محرم یک پرس قیمه و قرمه سبزی هیئتی در ظرف های یکبار مصرف است و چای دارچینی که ممکن است در خیابان ها با خرما و قند و نهایتا حلوا پخش شود؟ تصویر ذهنی شما هم از ۱۰ شب اول محرم برمی گردد به هیئت های شلوغی که ردیف به ردیف آدم نشسته و صدای همهمه و گریه های بچه ها به خصوص در قست زنانه اجازه نمی دهد تا با خیال راحت صدای روضه خوان را بشنوید و یک دل سیر گریه کنید؟خب متن را خواندید!!؟ 1-نظافت و بهداشت در همه جا بر یک مسلمان واجب و لازم است 2-خدا از همه قبول کند 3-الاعمال بالنیات 4-چنین سفره ای نذری با این نگرش سر از سفره افطاری های تجملاتی در می آورد و آخرش معلوم نیست 5-این تاپیک را با دل بخوانید 6-اشرافی گری انسان را از امام زمانش دور می کند |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
چه می فرمایید شما !
شیرکاکائو اشرافی گری هست ؟ فلانی 10 شب نذری میدهند بد هست ! خوب اگر گناهکار همین یک کار رو هم (آمدن به هیئت ) رو انجام دهد و از برود دنبال یک کار دیگر ؟! چه کسی جواب گو هست ! آخر من می خواهم همه را اصلاح کنم !؟ خودم رو اصلاح کنم از همه بهتر هست . حالا یخ کجا استفاده می شود در زمستان !! یک نفر هست پولدار هست و این عیب نذری دادن هست . نذری نباید بدهد . پس منم گناهکارم ، تعارف که نداریم من هم نباید بروم شرکت کنم ! اصلا هیچ کس حق ندارد |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۲ ۱۲:۴۲)فاطمه خانم نوشته است: چه می فرمایید شما ! !!!!!!!!! کاش همه قسمت های قرمز رنگ + مواردی که در ادامه شماره زدم رو می خواندید اینجا بحث گناهکار و بیگناه نبود بحث تجمل گرائی بود |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اتفاقا همه اش را خواندم
مگر هزینه ظرف یک بار مصرف و شیر کاکائو چقدر می شود ؟ اصلا پولدار بودن گناهکاری نیست ! فقط وسیله امتحان هست . خداوند کس را بخواهد غنی می کند و هر کس را بخواهد فقیر . همین ایرادات رو زمان ساخت ضریح امام حسین (علیه السلام) هم می گرفتند . منظور من به شما نیست . به نویسنده این مقاله هست اصلا این مقاله سراسر اشکال هست . جلوی من یک خانومی نشسته بود ، یک بچه ای داشت ، بچه هم گاهی گریه می کرد ، بنده خدا خواست برود داخل اتاق ! خوب بچه هست ، گریه کند ! 10 تا بچه باشند . اصلا برویم بچه ها رو نگه داریم ، مادرشان هم یک چیزی بشنود ، شاید این رو خداوند بهتر قبول بفرماید . |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۲ ۱۳:۰۵)فاطمه خانم نوشته است: اتفاقا همه اش را خواندم اولا اینکه منظور من یکی همین مقاله بود دوم اینکه قضیه ضریح امام حسین با این تفاوت دارد بعدش هم شیر کاکائو رو ارزان گرفته بود!!! یک سوال چند درصد از این هیئات حاضرند همین مبلغ پول را در مناطق دیگر تهران خرج کنند؟ |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۲۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۲۲:۳۵ توسط Islam.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ممنون به خاطر مطرح کردن این مسئله که در جامعه در حال شایع شدن است. یاد یک حرفی از شهید اوینی افتادم که فکر میکنم مرتبط باشه. (( وای از پیچیدگی نفس انسان ! وای از پیچیدگی نفس انسان ! شیطان را از در میرانی از پنچره می اید و چه وسوسه ها که در انسان نمی کند. می گوید: برو با تقوای بیشتر خود را بساز و ایمانت را قوی کن و بعد بازگرد. با سلاح تزکیه و تقوا می اید تا تو را از جنگیدن باز دارد . اما مگر همین تزکیه و تقوا نیست که تو را به جنگیدن امر میکند؟ پس لبیک بگو و حرکت کن. بجنگ. اگر بروی دیگر اینکه از بار نخست قوی تر بازگردی وجود ندارد )) این حرف که برو خودت را پاک کن و معرفت کسب کن بعد بیا عزاداری مثل همین حرفی است که برو خودت را پاک کن و بعد بیا جنگ. در واقع این هم همان وسوسه ی شیطان است. در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 001.jpg]](http://www.rozanehonline.com/rozanehgroup/aban92/alam/001.jpg)
![[تصویر: 002.jpg]](http://rozanehonline.com/rozanehgroup/aban92/alam/002.jpg)
![[تصویر: 003.jpg]](http://rozanehonline.com/rozanehgroup/aban92/alam/003.jpg)
![[تصویر: 004.jpg]](http://rozanehonline.com/rozanehgroup/aban92/alam/004.jpg)
![[تصویر: 005.jpg]](http://rozanehonline.com/rozanehgroup/aban92/alam/005.jpg)