کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وداع حضرت زینب (سلام الله علیها) با امام حسین (علیه السلام)
۲۱:۳۸, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
هنگامی که حضرت زینب علیها السّلام بدن امام حسین علیه السّلام را آغشته به خون و به خاک افتاده دید جامه صبر را برافکند و سراسیمه، چون کوهی استوار که فرو ریزد از بالای محمل بر بدن امام حسین علیه السّلام افتاد.
.
[تصویر: n00282301-b.jpg]
.
و گفت: ای نور دیده ام، ای برادرم حسین! و ای امید و آرزویم و ای سنگ عقیق به هم پیوسته ام! چرا هر چقدر شما را می خوانم پاسخ نمی دهی؟ و حال آن که قبلا به هیچ وجه از من رویگردان نبودی؟

راوی می گوید: به خدا سوگند من آن لحظه دردناک را فراموش نخواهم کرد که زینب دختر علی علیه السّلام با صدای اندوهگین و دلی داغدار و شکسته بر جسد برادر خویش فریاد بر می آورد و چنین می گفت:

ای وای یا محمد صلّی الله علیه و آله و سلّم درود فرشتگان آسمانی بر تو باد، این حسین است که در دشت خونبار به خون غلتیده و با اعضای پاره پاره در خون خویش آغشته است؛ این حسین توست که عمامه و لباسهایش را ربوده اند؛ اینان دختران شمایند که ایشان را اسیر کرده اند، من از این جنایت ها به خداوند شکایت می برم و به محمّد مصطفی صلّی الله علیه و آله و سلّم و به علی مرتضی و به فاطمه زهرا و به حمزه سرور شهیدان.

یا محمّد! این حسین توست که بر روی خاک افتاد و سرش را از قفا بریده اند. آنگاه افزود: پدرم به فدای آن کس که لشگرش را در روز دوشنبه به غارت برده اند، پدرم به فدای آن کس که سرا پرده اش را از هم گسیخته اند، پدرم به فدای آن مسافری که به سفری رفت که امید برگشتنش نباشد و پدرم به فدای مجروحی که جراحتش دواپذیر نیست.

به خدای سوگند حضرت زینب علیها السّلام آنچنان از این قبیل کلمات برای برادرش بیان کرد تا آن که همه دوست و دشمن از ناله وی به گریه و زاری افتادند.

سپس حضرت سکینه فرزند امام حسین علیه السّلام از عمه خود حضرت زینب علیها السّلام پرسید: عمه با چه کسی سخن می گویی؟

عمه اش پاسخ داد: با پدرت حسین سخن می گویم. آنگاه حضرت سکینه خود را از روی شتر بر بدن پاره پاره پدرش انداخت و آن را در آغوش کشید که باعث به گریه افتادن همه دشمنان گردید.

منبع: مقتل امام حسین علیه السّلام، ص۱۰۳-۱۰۴. - افکارنیوز
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، منادی حق ، Bahar ، سیمرغ
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# علی 110 14 13,551 ۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷
آخرین ارسال: imaneavare_59
  طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) آفتاب 22 11,351 ۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰
آخرین ارسال: آفتاب
  سالروز ازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) عبدالرحیم 11 29,601 ۲۱/آذر/۹۵ ۱۶:۱۶
آخرین ارسال: mahdy30na
  رقـــــــــــیـــــــّـــــــــــه (سلام الله علیها) میلاد.م 40 20,129 ۱۶/آبان/۹۵ ۱۳:۴۶
آخرین ارسال: سرباز منتظر
  چرا مدت سوگواری امام حسین ع طولانی است؟ aliabad 72 16,771 ۲۳/مهر/۹۵ ۲۱:۲۹
آخرین ارسال: aliabad
  زندگی از دیدگاه امام حسین ع aliabad 0 1,201 ۱۲/مهر/۹۵ ۱:۱۶
آخرین ارسال: aliabad
Star داستان هایی کوتاه از زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها آفتاب 11 7,732 ۱۷/اسفند/۹۴ ۲:۵۸
آخرین ارسال: آفتاب

پرش در بین بخشها:


بالا