|
حرف های من کوفت واژه ی فمینیستی نیست.
|
|
۲۳:۲۶, ۳۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۱:۴۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان داستان پرسش کوفت واژه ی فمینیستی از تهمت به یادداشت های من شروع شد : بعد از یادداشت من ( تسویه حساب با مرد مردودی و یادداشتش ( زن یعنی فعال در آشپزخانه و اتاق خواب ) زن یعنی ظریف، نه فعال حقوق بشر در اتاق خواب زن یعنی مادر ،نه وسیله ای برای ادامه ی نسل زن یعنی هنر، نه آشپز حقوق بگیر و در کسری از ثانیه تاپیک ( اسلام زن فمینیسم ) باز شد و تهمت فمینیستی زده شد . دوستان زن در لابه لای تهمت فمینیستی گم شده است.گوش درد تاریخی گرفتیم که تا حرف میزنیم میگویند فمینیستی با سرعت نور. تعریف این کوفت واژه ی فمینیستی چیست ؟ تعریف سرعت نور کوفت واژه ی فمینیستی. ************************************************** 1)در ضمن کپی تعریف فمینیست رو همه ی ما از گوگل درمیاریم . تعریف سریع این کلمه چیه 2) اگر احادیث میگذارید .با ذکر منبع و لینک تفسیر باشد. 3) به یکدیگر احترام بگذاریم و بازی نخ نمای دعوای زن و مرد را دوستان وارد تاپیک نکنند . بازی دوستانی که با بی احترامی به زن و مرد مخاطبان را به جان هم میندازد و تاپیک را وارد حاشیه میکند . بازی ذهن های بی سلیقه را وارد تاپیک نکنید. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۹, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۵:۵۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۳۰/آبان/۹۲ ۲۳:۲۶)skyeygirls نوشته است:ظرافت روحیه زنانه (زن یعنی ظریف) لطافت و محبت مادرانه (زن یعنی مادر) هنر و استعداد زنان در خانه داری و همسر داری (زن یعنی هنر) موارد اصلی و مهمی هستند که در تهاجم فمنیستی مورد حمله و هدف قرار گرفته اند...فمنیست میگوید زن و مرد کاملا با هم مساوی هستند در حالیکه اسلام ویژگیهای روحی زن و مرد را متفاوت دانسته و برای این تفاوتهای وجودی اهمیت زیادی قائل است در اسلام برتری مردان از زنان نداریم...فقط میزان تقوا ملاک برتر بودن اعلام شده (چه زن چه مرد) و میگوید در انجام امور خیر و اعمال صالح از هم سبقت بگیرید ولی در تهاجم فمنیستی میگویند اسلام مردها را برتر میداند ..ای زنها به پا خیزید!!! باید از آنها جلو بزنیدو از حقوق خود دفاع کنید..شما مظلوم واقع شده اید... در طول تاریخ تا زمان حال موارد بسیاری بوده که زن مظلوم واقع شده و میشود ولی به خاطر تفکرات اسلامی نیست!!! برعکس...به دلیل فاصله گرفتن از دستورات دین است منظور دوستمون از یادداشتهای بالا اعتراض به مردانی است که خود خواهند و به زن زندگیشان به چشم وسیله ای نگاه میکنند برای رفع گرسنگی و نیازهای جنسی و نیازهای روحی زن و لطافتها و ظرافتهای او را در زندگی نادیده میگیرند بنده اون یکی تاپیک که در اعتراض به این یادداشتها باز شد رو مطالعه نکردم ولی تا جایی که برداشت کردم این حرفها ربطی به تفکرات فمنیستی نداشت |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
یعنی آدم درس بخونه..بعد بره آشپزی کنه تو هتل؟؟
من نمیگم کار عاره..ولی باید شغل مطابق شخصیت باشه!!!...هرکاری کردن صحیح نیست..بعدم توجیه کنیم که کار عار نیست... و شمایی که میگی با این سطح خانواده با یه کارگر هم ازدواج میکنی.. تو واقعیت واقعا این کار رو انجام میدین؟؟؟..این فقط یه شعاره..!!! هرکسی باید با هم سطح خودش ازدواج کنه!!! بعد به نظر شما این کارگر میتونه تقاضا های شما رو برآورده کنه؟؟ و وقتی نمی تونه انگ بهش میزنیم که تو نمیتونی خواسته های مارو برآورده کنی و مگر زن گرفتی که این کارو بکنه یا اون کارو...بعدشم کلی بحث فمینیستی مطرح میکنیمو... فوقع ما وقع...!!! |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۵:۳۹)Atosa نوشته است: دوسم!!!!!!!!!!!! سلام آتوسا جان. ![]() منظور دوستان اين نيست كه كار و كارگري چيز بديه.چون خيلي وقتا پيش اومده خانمها به خاطر اعتياد همسرشون يا فوت همسر و بيوگي مجبورن كار بكنن كه خرج زندگي رو در بيارن. ![]() منظور دوستان اينه براي مني كه همسرم ميتونه در حد توان خودش و در حد تامين نيازهاي من خرج منو زندگي رو بده باز من چرا بگم كه بايد برم سر كار وو دستم تو جيب خودم باشه!!!!!!!!!! ![]() زن آفريده نشده براي كارهاي سخت!!زن آفريده شده براي محبت كردن آتوسا جان. ![]() ![]() اين فرهنگي كه داره جا مي افته كه زن بايد كار كنه و دستش به جيب خودش باشه به نظر من فقط فاصله بين همسران رو بيشتر ميكنه.و ميخواد به زن بگه تو از هسرت جدايي و ميتوني مستقل باشي.در صورتي كه به نظر من زن و مرد هيچ چيزشون جدا از هم نيست كه بخوايم بگيم دستم به جيب خودم باشه و از همسرم پول نگيرم!! ![]() بله آتوسان عزيزم.خدا زن رو دوست داره كه ميگه بهتره خونه باشه و محبت كنه و مورد محبت قرار بگيره. ![]() التماس دعا
|
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۵:۵۹ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۵:۴۹)صهبا نوشته است: یعنی آدم درس بخونه..بعد بره آشپزی کنه تو هتل؟؟من دیگه باید برم!!!!!!!! ولی ب نظرم شغل حلال هر کاری باشه اشکالی نداره !!!!!!!!!! مگه همه باید شغل پشت میز داشته باشن!!!!!!!!!!!!!!! میدونین چرا امار بیکاری بالا رفته؟ ب خاطر ای ک همه شغل راحت پشت میز میخوان حاضر نیستن ب خودشون سختی بدن!!!!!!!!!! ای جور ادمها (مخصوصن اگه پسر باشن!) ب درد زندگی نمیخورن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو ازدواج درست باید هم سطح باشن ادما!!!!!!!! ولی خو من اگه با ی کارگر عروسی کنم بابایی بهم خونه و ماشین و ... میده مشکل ندارم ک نتونه خواسته هام برآورده کنه!!!!!!! مهم اینه ک اخلاقش خوب باشه من دوس داشته باشه ادم زرنگ و اهل کار باشه و همه تلاشش بکنه یعنی تنبل نباشه و مثلا نگه من لیسانسم ای کار در شانم نیس ای کار هس!!!!!!!!!!!!!!!! الان دو تا اجی من شوهر کردن با ادمای خعلی پولدار ولی .................... ![]() خدافظ بعد میام! سلام ترنم جونم دلم هوارتا برات تنگ شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نگا کن! من نمیگم زن حتما بره کار کنه من میگم بزاریم خودش انتخاب کنه هی بهش نگیم ای کار کن ای کار نکن! |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
دوستان فقط یک سوال
خداییش خسته نشدید از این بحث های جنسیتی که کل این بخش رو پر کرده؟ پس کی قراره به خودمون برسیم؟ کی قراره خودمون رو رشد بدیم؟ این که همه ش شد دعوا.یه تاپیک دو تاپیک سه تاپیک قبول اما نه اینکه تمامی موضوعات این بخش به این موضوع ختم بشن. |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:وقتی استقبال میشه خوبه که باشه رشد و ترقی از همین بحث ها و گفتگوهاست که بوجود میاد نتیجه گیری رو بدارید به عهده خود مخاطبین البته اگه آقای فلانی نیاد بگه شما از فرقه جدلی هستید و کلی ضدیت بکنن با ارسطو و افلاطون و غیره و ذالک
|
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
متاسفانه راه گفتمان حضرت علی را یاد نگرفته ایم .میپرسیم چرا . به حرمت حق پرسش در دینمان ، دین صلح و گفتگو ، با احترام به یکدیگر جواب دهید . متاسفانه برای فرار از جواب، بازی خوبی نیست تهمت زدن . این حرکت نخ نما شده است .![]() دوستان گرامی ، من نوشتم زن هنر است نه آشپز حقوق بگیر که بگویم کار خانه تحقیر ندارد . گفتم این یک هنر است . نه اینکه مرد هر ماه نفقه دهد و بگوید من میخرم تو درست میکنی . حالا مگه چی کار کردی ؟ این تحقیر ها زن را عصبانی کرد . و حالا باز زن تحقیر میشود این بار با گفتن اینکه تو کار بیرون میخواهی چکار ؟ به جای یاد دادن تعادل در زندگی که هم زن بتواند در خانه و چه در بیرون به تعادل برسد. هر دو محیط را تحقیر نکنیم . کم کم دارم فکر میکنم باید چه مینوشتم که به دنبال تعریف کوفت واژه نبودم زن ظریف است نه............... ![]() زن هنر است نه....................... ![]() زن مادر است نه ............................. ![]() شاید هر چه مینوشتم . این تعریف به سراغم میامد .تعریفی که کم کم دارم میفهم چیست .
|
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی لطفا تاپیک را وارد حاشیه نکنید . اگر نقد آقای رائفی پور دارید تاپیکی جداگانه درست کنید و آنجا به حساب هم برسید .
متاسفانه وقتی از زن حرف زده میشود . به همین مسائل ختم می شود . ****************************************************************************************** من دنبال تعریف این واژه در ذهن های شما هستم . کافیست یک جستجو در گوگل کرد اما هدف تاپیک کپی از سایت های دیگر و گذاشتن در تاپیک نیست . متاسفانه لیست احادیث بلند بالای ( اسلام زن فمینیسم ) را که دیدم . به فکر فرو رفتم .لیست احادیث میگذاریم بدون باز کردن موضوع و تفسیر ، و در نهایت میگوییم این هم حق شما در اسلام . و فکر میکنم جذب دین میکنیم . وقتی من سه یادداشت گذاشتم شدم فمینیست . اما احادیث را با کپی کردن از سایت های دیگر آوردن و ادای دلسوزی برای زنان مسلمان اوردن حمایت میشود . اسلام دین حق و دوستی است . ای کاش میفهمیدیم . |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام .
بحث رو پیگیری کردم و به این نتیجه رسیدم که همه این بحثها سر این بوجود اومده که یک سری آدمها یک سری طرز فکر متفاوتی داشتن !!! مبنای ما برای حقوق زنان نه همسایه ماست و نه دوست و آشنا و نه مسئولین مملکت ما . مبنای صحیح طرز فکر اسلامی انبیاء و امامان ما هستن و بس . اگر کوچکترین بی احترامی از بزرگان ما در قبال همسرانشون دیدیم میتونیم بگید در اسلام این مورد ... و جای بحث داره . در اسلام یکسری ترجیهات برای زنان در نظر گرفته شده که رعایت اونها باعث و رشد و احترام اونها در این دنیا و نهایتا تعالی در دنیای دیگه میشه . حالا اگر کسی میخواد بره تو معدن کار کنه خوب بره !! حکم اسلام که نیومده دست و پای زنان رو بببنده !! عملکرد یکسری افراد رو که فقط اسلام آوردن و مسلمان نیستن رو برپای حکم دین نذاریم لطفا ! پیشنهاد میکنم این تایپیک رو مطالعه کنید . زنده باد تساوی ..!! |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۹:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر ... [/b] می تواند تنها یك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسرهستی ...
برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار می توانی ازدواج كنی ... [/b]
او كتك می خورد و تو محاكمه نمی شوی ... [/b] او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می كنی ...
او درد می كشد و تو نگرانی كه كودك دختر نباشد ... [/b] او بی خوابی می كشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...
او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ... [/b] و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...
و قرن هاست كه او عشق می كارد و كینه درو می كند چرا كه در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت زمان جوانی بربادرفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش، گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مرد سینه ای را به یاد می آورد كه تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می كند ... [/b] و اینها همه كینه است كه كاشته می شود در قلب مالامال از درد ...
و این، رنج است... .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |