کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حرف های من کوفت واژه ی فمینیستی نیست.
۲۳:۲۶, ۳۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۱:۴۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان داستان پرسش کوفت واژه ی فمینیستی از تهمت به یادداشت های من شروع شد : بعد از یادداشت من ( تسویه حساب با مرد مردودی و یادداشتش ( زن یعنی فعال در آشپزخانه و اتاق خواب )

زن یعنی ظریف، نه فعال حقوق بشر در اتاق خواب
زن یعنی مادر ،نه وسیله ای برای ادامه ی نسل
زن یعنی هنر، نه آشپز حقوق بگیر

و در کسری از ثانیه تاپیک ( اسلام زن فمینیسم ) باز شد و تهمت فمینیستی زده شد .

دوستان زن در لابه لای تهمت فمینیستی گم شده است.گوش درد تاریخی گرفتیم که تا حرف میزنیم میگویند فمینیستی با سرعت نور.
تعریف این کوفت واژه ی فمینیستی چیست ؟ تعریف سرعت نور کوفت واژه ی فمینیستی.

1)در ضمن کپی تعریف فمینیست رو همه ی ما از گوگل درمیاریم . تعریف سریع این کلمه چیه
2) اگر احادیث میگذارید .با ذکر منبع و لینک تفسیر باشد.
3) به یکدیگر احترام بگذاریم و بازی نخ نمای دعوای زن و مرد را دوستان وارد تاپیک نکنند . بازی دوستانی که با بی احترامی به زن و مرد مخاطبان را به جان هم میندازد و تاپیک را وارد حاشیه میکند . بازی ذهن های بی سلیقه را وارد تاپیک نکنید.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، ضحی ، محمد حسین ، صهبا ، Atosa ، Aryha ، مهسان ، در جستجوی سختی ، rahbin ، پارمیس

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۰, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #51
آواتار
نقل قول:گه منظورتون حرف من هست، بنده فقط خواستم بگم هممون در این بحث به این نکته نیاز داریم، همه! از اونهایی که بحث رائفی رو مطرح میکنن و در ضدیت با طرفداران عقایدش تعصب به خرج میدن گرفته تا اونها که به صورتی نه‌چندان سنجیده بحث فمنیسم رو پیش کشیدن، تا اونهایی که میخوان نظرات اینها رو رد کنن، تا اونهایی که میخوان این‌یکی‌ها رو قانع کنن، تا خود بنده که این وسط با بعضی‌هاشون مخالفم.

نه جناب درست پسند ، منظورم شما نبودید . من برای شما احترام خاصی قائل هستم . کل نوشته ی من را خوندید و بخشی رو گفتید که واقعا در نوشته ی من داشت گم میشد .

در کل تاپیک احساس کردم این رو بگم که اگه اعتراض میکنم . این نیست که من خودم کامل هستم . و من خوشحال هستم در اون تاپیک به این نکته توجه کردید و این جا اوردید . خیلی نکته ی ظریفی بود که در نوشته هام دیدید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، محمد حسین
۲۰:۵۴, ۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۲۰:۵۴ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #52
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامSmile
زن هم مثل مرد یک انسان است وحق وحقوقی داره که باید بهش برسه...
وقتی به حق وحقوقش نرسیداین شد که حالاداره تواین تایپیک اتفاق میفته...
من به عنوان یه خانوم:
ازاینکه بخواد بهم نگاه جنسی بشه متنفرم...
ازاینکه کسی منوبرای لذت وکامجویی خودش بخواد بدم میاد
ازاینکه فکرکنن زن یه ماشین تولید بچس!!!!!بیزارم....
زن یه مادره....
زن یه انسانه
حق وحقوق داره...
من الان دارم به حرف خدامیرسم توبعضی ازموارد ومیبینم که دقیقا درست هست وبه این نتیجه رسیدم که هرکارخداحکمتی داره...
باید نگاه دوجنس روتغییرداد به مقوله ی زن..
ازمردان خواست تاحقوق زنان رورعایت کنن آنچه که مطابق باقانون اسلام هست
تاخانومااحساس ستمدیدگی ودربعضی ازمورادبرده بودن بهشون دست نده...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، help me ، در جستجوی سختی
۱:۲۱, ۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳ توسط محمد حسین.)
شماره ارسال: #53
آواتار
متاسفانه آثار سوء این حرکتهای فمینیستی باعث شده تا نگاه ها به زنان فقط به عنوان یک ابزار برای کامجویی باشه . زیاده روی درآزادی ارتباط و فعالیت در اجتماع و آزادی حجاب و ... همه اینها فقط و فقط به کام مردان هوسران برای لذت جویی بیشتره نه به نفع زنان . اگر زنان ما واقعا دنبال حقوق خودشون هستند باید به دنبال تحقق حقوقی که اسلام برای اونها به عنوان یک انسان در نظر گرفته باشند تا ارزش واقعی خودشون رو به عنوان یک انسان در اجتماع دوباره بدست بیارند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahramaneh
۱۶:۵۲, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
(۹/آذر/۹۲ ۱:۲۱)محمد حسین نوشته است:  متاسفانه آثار سوء این حرکتهای فمینیستی باعث شده تا نگاه ها به زنان فقط به عنوان یک ابزار برای کامجویی باشه . زیاده روی درآزادی ارتباط و فعالیت در اجتماع و آزادی حجاب و ... همه اینها فقط و فقط به کام مردان هوسران برای لذت جویی بیشتره نه به نفع زنان .
چ اثار سوئی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زن وقتی ابزار هست ک امثال شما میگین فقط بشینه خونه بچه بیاره و شوهر داری کنه و دیگه هیچی!!!!!!!!!!!

یعنی ابزار بچه اوری و ابزار کلفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی وسیله برای لذت جویی مردان باشه و بچه اوردن!!!!!!!!!!!!!
ای تعریفی هست از زن ک فمنیستها مخالفشن!!!!!!!!!!!!

فمنیست میگه زن درسته میتونه مادر شه و همسر شه
ولی اینا تعریف زن نیس
زن اول انسانه
باید ب خودش و تواناییش و استعدادش توجه کنه
از استعدادش استفاده کنه
در کنارش مادر و همسر بشه
ن ای ک کلا تبدیل بشه ب کلفت مرد و بچه

ن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین
۱۷:۴۱, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #55
آواتار
خدایا چرا این مجردا اینقدر راجع به این مسایل تز میدن؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Atosa ، Havbb 110 ، درست پسند ، در جستجوی سختی ، هادی...
۱۹:۲۱, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #56
آواتار
(۹/آذر/۹۲ ۱۶:۵۲)Atosa نوشته است:  چ اثار سوئی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زن وقتی ابزار هست ک امثال شما میگین فقط بشینه خونه بچه بیاره و شوهر داری کنه و دیگه هیچی!!!!!!!!!!!

یعنی ابزار بچه اوری و ابزار کلفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی وسیله برای لذت جویی مردان باشه و بچه اوردن!!!!!!!!!!!!!
ای تعریفی هست از زن ک فمنیستها مخالفشن!!!!!!!!!!!!

فمنیست میگه زن درسته میتونه مادر شه و همسر شه
ولی اینا تعریف زن نیس
زن اول انسانه
باید ب خودش و تواناییش و استعدادش توجه کنه
از استعدادش استفاده کنه
در کنارش مادر و همسر بشه
ن ای ک کلا تبدیل بشه ب کلفت مرد و بچه

ن

نگاه اسلام به زن نگاه انسانی هست اما این فمنیست ها با زیاده روی هاشون باعث شدن تا زن تبدیل به یه ابزار برای کامجویی مردان بشه. قبول دارم در مواردی حق زنان پایمال شده ولی این دلیل نمی شه بیان حقوق خودشون رو دقیقا مشابه با مردان بدونن . همونطور که مردان حقوقشون روو نباید مشابه زنان بدونن . نگاه حقوقی اسلام به مردان و زنان برابر ولی متفاوته . جون اصلا چه از نظر روحی و چه از نظر جسمی مشابه نیستن که حقوقشون هم مشابه باشه .مشکل فمنیست ها اینه که می گن زنهاباید حقوقی مشابه مردها داشته باشن و این مخالف با ویژگیهای روحی و جسمیشون هست .
به عنوان مثال حدیثی از امام علی (علیه السلام) یادم هست به این مضمون که زن زیباترین عضو خود را برای مرد زینت می دهد ولی مرد در پی زشت ترین عضو اوست .
اینکه زنان با ظاهر آرایش کرده و زینت کرده تو جامعه بیان نتیجه ای جز افزایش حس شهوت در مردان جامعه و نگاه کامجویانه مردان به زنان نداره چون خلقت مرد اینطوره . زنان با این کار باعث می شن که مردان فقط از دید کامجویانه و ویژ گیهای جسمانی به اونها نگاه کنن و کمتر ویژگی های انسانی و روحی اونها از طرف مردان مورد توجه قرار می گیره .
اما اینکه زن رو فقط مثل یه خدمتکار و فقط برای بچه آوردن ببینیم این ظلم به زن هست . زن و مرد در زندگی به یک اندازه سهیم هستن و اگر مسئولیت مرد در اجتماع بیشتر از ازنان هست به خاطر ویژگیهای روحی و جسمی و تکالیفی هست که خداوند حکیم در خلقت اونها قرار داده .
۱۹:۴۵, ۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱۹:۵۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #57

(۹/آذر/۹۲ ۱۷:۴۱)وحید110 نوشته است:  خدایا چرا این مجردا اینقدر راجع به این مسایل تز میدن؟!!
؟!
خب چون هنوز مجردن خب!Big Grin
اصلاً اگه تز مجردها درست بود، دیگه آمار ازدواج این نبود، و حتی متأهل‌ها هم، اگه به اندازه‌ی لازم نگران این بودن که تزشون درسته یا نه، دیگه آمار طلاق این نبود!
آهان! فکر کنم گرفتم!Smile یعنی میخواین بگین تا قبل از اینکه ازدواج کنن ندونسته حرف میزنن و نظراتشون غلطه؟!
و از این رو زمانی که میخوان نظراتشون رو درست کنن، خیلی روی افکار(یا به عبارت بهتر تصورات) خودشون حساب باز نکنن، و ببینن تجربه‌ی دیگران چیه.
قابل تأمله.

در ضمن هم به اطلاع تمام دوستان گرامی، اعم از مخالفین و موافقین فمنیسم می‌رساند که این تاپیک مربوط به بحث درباره‌ی فمنیسم نیست! مربوط به بحث درباره‌ی مطالبی هست که در ارسال اول آورده شده. البته تا جایی که بنده می‌فهمم(که جای دوری نیست!Smile).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمد حسین ، اسکای ، هادی... ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا