کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آيا روايت « ولدني ابوبكر مرتين» از قول امام صادق عليه السلام صحت دارد ؟
۱۸:۵۵, ۳۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۱۹:۱۷ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام!
ببخشین من ی سوال برام پیش اومده::::::::::::::::::::::

ای ک میگن امام صادق (علیه السلام) نوه ابوبکر صدیق هست درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۴۶, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۱۶:۵۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول: یعنی مثلا یکی ک مطمئن نیس کدوم فرقه درسه حدیثهای دو تا فرقه خیلی براش فرقی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اتوسای گرامی

از قواءد بحث اینه که برای طرفین از مقبولیات هم دلیل میارن . حالا مثلا اگر با یک مسیحی بحث میکردیم نمیومدیم از صحاح دلیل بیاریم که ! میریم از انجیل دلیل میاریم . اونم از قران دلیل میاره

اگر من بیام بگم برای من از قران دلیل نیار چون قبولش نداری ! که به ادم میخندن . اصلا من که شیعه هستم مگه همه روایات ذکر شده در کتب شیعه رو قبول دارم که حالا بیام همه روایات کتب اهل سنت رو قبول کنم؟!!

نقل قول:بعد راسی آقا وحید!!!!!!!!!
ای لینک ک دادین خانم فاطمه از ابوبکر صدیق ناراحت بود فقط ب خاطر فدک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی دختر پیامبر ب خاطر مال دنیا ناراحت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونی ارزش مال چقدره؟
در حدیه که در اسلام میشه به خاطرش ادم کشت!!
برای دفاع از جان و مال و ناموس خود یا دیگری تحت شرایطش میشه ادم کشت!! (دفاع مشروع)
مهم مال دنیا نیست . مهم غصب کردنه . حق خوریه
مثلا یکی مالش رو ببخشه چقدرم خوشحال میشه .
ولی بیان به زور بخوان ازش بگیرن نباید ناراحت بشه؟!! اونجا اعمال زور و توهینه که به ایشون تهمت میزنن که تو دروغ میگی .

خوب ناراحتی هم داره!
اگر مال دنیا ارزش نداره خوب جناب ابوبکر میداد به ایشون تا ناراحت نشه!

بعد به خاطر ماجرای خلافت و حمله به منزل ایشونم بوده . به همین خاطر میگه من رو یواشکی دفن کنین که اینها نیان حتی روی جسدم نماز بخونن . یعنی در این ناراحت بودن ایشون .

در مورد ماجرای ارث . پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فدک رو اهدا کرده بودند به حضرت فاطمه . ارث مطالبه ای ایشون و بقی همسران پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)‌از خیبر بوده

حالا برای اینها هرکدوم خواستی دلیل و سند میارم . طولانی نمیکن مطلب رو

بعد در مورد ارث یه جا میگن ارث نمیرسه یه جا میگن جناب عمر که در منزل پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دفنه در ماترک دخترش بوده .

هر چند ما حساب کردیم ماترک دخترشون حدودا چند سانت بیشتر نمیشه

در ضمن در قران میفرماید «فرزندى به من عنايت كن كه از من و از آل يعقوب ارث برد»
و سلیمان از داوود ارث برد.

نقل قول:وقتی ابوبکر صدیق

اینم یه تاپیکی بود دوستان زدن این لقب هم ماجرا داره و اهل سنت هم روش حرف دارند. بخونیدش

نقل قول: آقا راه حل سوم نداره ک هم شیعه راضی شه هم سنی دیگه دعبا نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟ [تصویر: huh.png][تصویر: wink.png]

تا من داشتم مینوشتم چند تا پست زدن!

چرا دعوا که اصلا نباید باشه . بحث منطقی خوبه . میشینیم مثل ۲ تا انسان عاقل و فهمیده با ارامش بحث میکنیم . ولی این که تهمت بزنن و این کافره و اون فلانه رو من قبول ندارم

یه مدت پیشم علمای الازهر گفتن شیعه به عنوان یکی از مذاهب اسلام قبوله . حتی فتوا دادن میشه پشت سر شیعه هم نماز خوند .

راستی در مورد دوست داشتن اهل بیت خدا را شکر همه اهل تسنن واقعی اهل بیت رو دوست دارند

در پناه خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، Atosa ، یاســین ، bagheri4 ، mahdy30na ، Woodi2020 ، ZaHrA110M ، آیات
۱۶:۵۸, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۱۷:۱۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #12
آواتار
آقا مهدی سینا!!!!!!!!
سلیمان و داوود منظورش ارث رسیدن پیامبری هست نه مال و اموال!!!!!!!!!!!

پیامبرخدا میاد چل سال دعا میکنه ک مال و اموالش ب بچش برسه بعد تو قران هم ذکر بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای دیگه چ پیامبری هس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بعد یعنی شما میگین وارثین پیامبر فقط خانم فاطمه محروم شد وبقیه ارث بردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیشکی هم اعتراض نکرد ک چرا اونا ارث بردن فقط خانم فاطمه نبرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوالایی می پرسینا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای اصلا منطقی نیس !!!!

نقل قول:ولی بیان به زور بخوان ازش بگیرن نباید ناراحت بشه؟!! اونجا اعمال زور و توهینه که به ایشون تهمت میزنن که تو دروغ میگی .

ی سوال:

چرا وقتی علی مرتضی خلیفه شد فدک رو ب وارثین خانم فاطمه برنگردوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۷:۰۸, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۱۷:۱۲ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:وليد به نماينده اش عمر بن عبد العزيز در مدينه نامه نوشت و دستور داد تا حجره‌هاى همسران پيامبر را از مالكانش، كه وارث همسران پيامبراند، خريدارى كند، طبق دستور خريدارى شد و به مسجد النبى افزوده شد.

ابن تيميه الحراني، أحمد عبد الحليم أبو العباس (متوفاي 728 هـ)، كتب ورسائل وفتاوى شيخ الإسلام ابن تيمية، ج 27، ص 323، تحقيق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم العاصمي النجدي، ناشر: مكتبة ابن تيمية، الطبعة: الثانية.
اگه این ها ارث نبودن پس چی بودن؟

ببخشین زمان عبدالعزیز فدک هم برگردانده شد ب وارثین خانم فاطمه!!!!!!!!!!

پس زمان ایشونو اصلا نمیشه ب عنوان دلیل اورد چون نظر ابوبکر صدیق رو قبول نداشته

نقل قول:مثلا من جفعر کذاب رو با اینکه فرزند امام هادی (علیه السلام) و فرزند امام معصوم شیعیان بود دوست ندارم چون ادم خوبی نبود.

مگه چی گفته بود و چکار کرده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۷:۱۳, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲/آذر/۹۲ ۱۶:۰۹)Atosa نوشته است:  نه دیگه آقا مهدی سینا!!!!!!!!!!!!!
قبلتر هم گفتم چون نوه پیامبر و ابوبکر صدیق دوسش دارم!!!!!!!!!!

ولی خو قبلا مطمئن نبودم شیعه قبول داره ک نوه ابوبکر صدیق الان مطمئن شدم برا همین !!

بعد ای دعبای شیعه و سنی بده
من دوس ندارم!
آقا راه حل سوم نداره ک هم شیعه راضی شه هم سنی دیگه دعبا نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟ HuhWink

راسی پیامم باز کردم جواب بدین ب جریان کوفه هااااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام
راه حل ميخواين
چشم :
فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم تعلمون انبیا21/7-نحل16/43
این یعنی همراه کتاب خدا هرجاشو که متوجه نشدین و نیاز بود به مفسرش مراجعه کنین و این مفسر کیه؟
سلیمان بلخی حنفی در ص119 ینابیع الموده باب 39 چاپ اسلامبول از تفسیر کشف البیان امام ثعلبی به نقل از جابر ابن عبدالله انصاری آورده که گفت: قال علی ابن ابیطالب : نحن اهل الذکر

وما تاویله الا الله و الراسخون فی العلم آل عمران/7
عِدّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمّدٍ عَنِ الْحُسَيْنِ بْنِ سَعِيدٍ عَنِ النّضْرِ بْنِ سُوَيْدٍ عَنْ أَيّوبَ بْنِ الْحُرّ وَ عِمْرَانَ بْنِ عَلِيّ‏ٍ عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللّهِ ع قَالَ نَحْنُ الرّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ وَ نَحْنُ نَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ‏
اصول كافى جلد 1

امام صادق عليه‏السلام فرمود: مائيم راسخون در علم و ما تأويل قرآن را مى‏دانيم.
حدیث ثقلین رو که هم شیعه و هم اهل سنت قبول دارن چی میگه اونجا ؟

اني تارک فيکم الثقلين، کتاب الله و عترتي اهل بيتي.

کتاب خدا و اهل بيت (عليهم السلام) و عترتم را در ميان شما به عنوان يک ثقل و مايه گرانبها مي گذارم. صحيح مسلم، ج4، ص1873 (چاپ جديد) - صحيح مسلم، ج7، ص12

و قد ثبت في الصحيح أن رسول الله صلى الله عليه و سلم قال في خطبته بغدير خم: إني تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترتي و إنهما لم يفترقا حتى يردا على الحوض.

در سند صحيح آمده که پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) مردم را به کتاب خدا و عترت (عليهم السلام) توصيه کرده است.تفسير ابن كثير، ج4، ص122

إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِينَ آَمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ هُمْ رَاكِعُونَ. مائده 55

غالب الأخباريين علي أن هذه الآية نزلت في علي كرم الله وجهه.

غالب محدثين و اخباريين بر اين هستند كه اين آيه در حق علي (عليه السلام) نازل شده است.

روح المعاني آلوسي، ج6، ص168

درالمنثور، ج2، ص293 - تفسير ابن كثير سلفي، ج2، ص73 - تفسيرقرطبي ج6، ص221 هم رسما بیان کردن این ایه برای حضرت امیر المومنین علی بن ابی طالب هست.

اگه مایل هستین تو بحث خودش مباحثه کنین نه اینجا.

درباره جریان کوفه هم شما رسما بگین که ایا یزید بن معاویه قاتل امام حسین نوه و صحابی رسول خدا بوده یا خیر.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Atosa ، سید ابراهیم ، Woodi2020 ، آیات
۱۷:۱۸, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۱۷:۳۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #15
آواتار
والا ادم میمونه بگه نگه!!!!
استغفرالله

عرضم خدمت شما اینکه:
پیامبر قبل از رحلتشون فدک رو به دخترشون میدن چون طبق ایه قران بدون جنگ تصاحب شده و کسی غنیمت نمیبره،بعد پیامبر به دخترشون تقدیم میکنن
منم همیشه برام سوال بود که چرا فدک اینقدر مهم بوده.
متاسفانه یه زمانی برای اینکه نظر یه عده که حاظر نبودن با اقای ابوبکر بیعت کنن،دوستان زحمت میکشیدن و از بیت المال به یه عده پول میدادن و اتفاقا اثر هم داشت،چون حضرت فاطمه سلام الله علیها تا اخر پشت امام زمان خودشون بودن و از هر فرصتی استفاده میکردند برای روشنگری،طرف مقابل هر دفعه سعی میکرد یه پوئن از ایشون بگیره تا در عمل دست و بالشون بسته شه،زمانی حضرت فاطمه اهل مل دنیا هستن که پول فدک رو واسه خودشون خرج کنن اما ایشون همه رو صرف اسلام میکردن،بالاخره حضرت خدیجه که تمام ثروتشون رو در راه اسلام خرج کردن دور از انصاف نیست که خدا بخواد فدک به حضرت فاطمه برسه.
هر جمله ای که خواستین سند و مدرک در دسترس هست بگید بنویسم.
خلاصه اینا خاستن قدرت اقتصادی حضرت کم شه که نتونه از ولی شون حمایت کنه وجه اقتصادی،که حضرت دو تاشاهد هم میارن که فدک رو پیامبر به ایشون بخشیده،بنده خدا ابوبکر قبول میکنه ولی جناب عمر نمیذاره و میگه (امام) علی شوهر ایشون هست و شاهد محسوب نمیشه،بعد حدیث جعل میکنن از پیغمبر ارث نمیرسه که حضرت فاطمه در مسجد اون ایات رو تلاوت میکنند،اگرم به نظر شما اینا ارث پیامبر شدن بوده که پیامبری ارثی نیست ،خود خدا انتخاب میکنه و دیگه نص صریح قران هست ،در مسجد جناب ابوبکر کوتاه میان(باز گلی به جمال حق طلبی شون) اما عمر که اخلاق و خشمش معروف بوده دوباره جو میده و ....
اگر واقعا دوست داریدبیشتر بدونید با سند و مدرک رجوع کنید به کتاب فریاد مهتاب
خیلی نثر ساده و روانی داره
اینقدر دختر پیغمبر رو ناراحت میکنند که من از بس گریه کردم حالم داشت بد میشد
فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، سید ابراهیم ، mahdy30na ، آیات
۱۷:۲۱, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:اني تارک فيکم الثقلين، کتاب الله و عترتي اهل بيتي.

میگم من اخر سر نفهمیدم کتاب الله و سنتی درسته یا کتاب الله و عترتی!!!!!!!!!! Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
۱۷:۲۳, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲/آذر/۹۲ ۱۶:۵۸)Atosa نوشته است:  آقا مهدی سینا!!!!!!!!
سلیمان و داوود منظورش ارث رسیدن پیامبری هست نه مال و اموال!!!!!!!!!!!

پیامبرخدا میاد چل سال دعا میکنه ک مال و اموالش ب بچش برسه بعد تو قران هم ذکر بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای دیگه چ پیامبری هس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بعد یعنی شما میگین وارثین پیامبر فقط خانم فاطمه محروم شد وبقیه ارث بردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیشکی هم اعتراض نکرد ک چرا اونا ارث بردن فقط خانم فاطمه نبرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوالایی می پرسینا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای اصلا منطقی نیس !!!!

خیبر110 مجبور نیستی بخونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم از شما ک همه جا با همه دعبا میکنین حالم ب هم میخوره Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اقا اصلا ی سوال:

چرا وقتی علی مرتضی خلیفه شد فدک رو ب وارثین خانم فاطمه برنگردوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خانم اتوسا شما بفرما قبل هر بحثي كه چرا جناب ام المومنین ارث بردن؟
این رو بفرمایین
قرار نیست فقط ما جواب بدیم کمی هم شما جواب بدین.
در پاسخ به سلیمان و داود هم چشم جواب میدم از قران و مستندات اهل سنت
فعلا که میبینین بقیه ارث بردن
نخوندین مگه؟اگه نمیخونین چرا سوال میپرسین ؟ اها برای ایندگان درس عبرت باشه؟
درباره ارث بردن مثل اینکه اصلا از قوانین ارث مطالعه ندارین ، حداقل از اساتیدی که تو تالارتون دارین بپرسین که براتون قواعد ارث رو بگن.
خو برسیم به بحث
ابن منظور افريقى در لسان العرب، عبد القادر الرازى در مختار الصحاح، فيومى در مصباح المنير و زبيدى در تاج العروس در معناى ارث مى‌گويند:

]ووَرَّثَه[ تَورِيثاً، أَي أَدخَلَه في مالِه على وَرَثَتِه.

به او ارث داد؛ يعنى او را در مالش در زمره‌ى وارثانش داخل كرد.

الأفريقي المصري، محمد بن مكرم بن منظور (متوفاي711هـ)، لسان العرب، ج 2، ص 200، ناشر: دار صادر - بيروت، الطبعة: الأولى؛ الرازي، محمد بن أبي بكر بن عبدالقادر (متوفاي721هـ)، مختار الصحاح، ج 1، ص 298، : تحقيق: محمود خاطر، ناشر: مكتبة لبنان ناشرون - بيروت، الطبعة: طبعة جديدة، 1415هـ – 1995م؛ المقري الفيومي، أحمد بن محمد بن علي (متوفاي770هـ)، المصباح المنير في غريب الشرح الكبير للرافعي، ج 2، ص 654، : ناشر: المكتبة العلمية – بيروت؛ الحسيني الزبيدي، محمد مرتضى (متوفاي1205هـ)، تاج العروس من جواهر القاموس، ج 5، ص 381، تحقيق: مجموعة من المحققين، ناشر: دار الهداية.
حالا معلوم شد که تعریفش چیه؟
حالااین که ارث رسیدنش پیامبری هست رو از کجای قران برداشت کردین؟
لطف کنین این رو بگین تا ادامه بدیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، سید ابراهیم ، آیات
۱۷:۲۴, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:میگه (امام) علی شوهر ایشون هست و شاهد محسوب نمیشه

خانم نینا
اگه علی مرتضی شهادت داده ب نفع خانم فاطمه (اگه ای ماجرا راسته)
چرا وقتی خلیفه میشه فدک رو بر نمیگردونه خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یاســین
۱۷:۲۸, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲/آذر/۹۲ ۱۷:۲۴)Atosa نوشته است:  خانم نینا
اگه علی مرتضی شهادت داده ب نفع خانم فاطمه (اگه ای ماجرا راسته)
چرا وقتی خلیفه میشه فدک رو بر نمیگردونه خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Huh
عزیزم گل زیبای پیامبر قبل از اینکه امام علی به خلافت برسن پرپر میشن
اون موقع دیگه حضرت فاطمه ای نبودConfused
ایشون در زمان خلافت ابوبکر بعد از چند ماه از رحلت پیامبر شهید میشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، mahdy30na ، آیات
۱۷:۲۸, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:حالااین که ارث رسیدنش پیامبری هست رو از کجای قران برداشت کردین؟

من برداشت نکردم!!!!!!!
از نظر منطقی و عقلی ی پیامبر نمیاد دعا کنه ک مال و اموالم ب بچم برسه. در شان مقام پیامبری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیگه مفسرای شما گفتن در آیه چهار همسری ب شرط عدالت گفتن عدالت فقط درباره اقتصاد هست و مال نه درباره احساس و عاطفه!!!!!!!!!!!!!!!

تو اون آیه ک نگفته عدالت یعنی عدالت اقتصادی !!!!!!!!!
گفته همسر بگیرین ب شرط عدالت
عدالت تو دوس داشتن هم ممکن نیس چون نمیشه همه رو ی اندازه دوس داشته باشی
بعد میگن عدالت مالی هست نه اقتصادی

خو اونجا عدالت ب چیزی تخصیص!! پیدا نکرده پس چطور میگین فقط عدالت مالی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد اینجا میگین ارث ب چیزی اختصاص پیدا نکرده !!!!!!!!!!!!!!

نقل قول:اون موقع دیگه حضرت فاطمه ای نبود[تصویر: confused.png]
ایشون در زمان خلافت ابوبکر بعد از چند ماه از رحلت پیامبر شهید میشن

میدونم اون موقع ایشون در حیات نبودن ....

ولی علی مرتضی می تونست فدک رو ب وارثای ایشون (بچه هاشون) برگردونه....

خودشون هم وارث بودن دیگه .... همسرا از هم ارث می برن خو ...

اگه علی مرتضی در زمان خلافتش این کارو نمیکنه ب نظر شما ب خاطر این نبوده ک حدیث ابوبکر صدیق رو قبول داشته ک پیامبرا ارث نمیزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]