|
امر به معروف و نهی از منکر شیک
|
|
۸:۵۲, ۱۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۸:۵۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خوب اتفاقی شنیدم هفته ی امر به معروف و نهی از منکره .
اما چیز هایی که نشون میداد باز حجاب و پوشش بود . دوستان واقعا نمیشه کمی این مساله رو مدرن کرد ؟. مثلا اشغال هایی که مردم تو روز های محرم مبریزن زمین .شمع هایی که روشن میکنن و بیچاره ماموران شهرداری تا صبح باید تمیز کنن . من هیچ وقت یادم نمیره به یکی از این برادرن مسجد گفتم اعلام کنه آشغالی شهرداری گذاشته سر خیابون دستشون نگه دارن 20 قدم بیشتر راه نیست . گفت چه شیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . هر کی بره بندازه دیگه ( چه عصبانی) متاسفانه شیکن این کارا . خوب این ماه نزدیکه و من قصد دارم این کار شیک رو انجام بدم . ستاد امر به معروف هم بره باز همون داستان تکراری رو داشته باشه.
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۰, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۳۰/آبان/۹۲ ۰:۴۸)عبدالوهاب نوشته است: اسلام را نباید در دیدگاه یک شخص دید . یک پیر شال به کمر که نماد اسلام نیست دوست عزیز اشتباه یک شخص که به گردن کل اسلام و مسلمانان نیست . اسلام آخرین و کامل ترین دین الهی است دو عزیز |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:اسلام را نباید در دیدگاه یک شخص دید . یک پیر شال به کمر که نماد اسلام نیست دوست عزیز جناب انصارالمهدی فکر کنم ، عبدالوهاب از اون پیر مرد تعریف کرد و دوست داره دستِ ایشون رو ببوسِ... فکر کنم بد برداشت کردید... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیکی جامع پیرامون فریضه ی "امر به معروف و نهی از منکر" | مجنون الحسین | 42 | 19,656 |
۲۴/آبان/۹۵ ۱۲:۵۳ آخرین ارسال: rad0701 |
|
| دفاع از امر به معروف و نهی از منکر | ghoran | 23 | 6,938 |
۲۳/آذر/۹۳ ۲۲:۰۲ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|
| قانون امر به معروف و نهی از منکر | رهگذر. | 1 | 1,630 |
۲۰/آبان/۹۳ ۰:۳۵ آخرین ارسال: 135 |
|
| امر به معروف و نهی از منکر به شرط چاقو؟! | Ali#59 | 4 | 3,400 |
۴/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۲ آخرین ارسال: fafa* |
|
| عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکر و مطالبی پیرامون آن | Havbb 110 | 0 | 1,659 |
۱۴/اسفند/۹۲ ۳:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه | رهگذر. | 0 | 1,432 |
۲۶/آذر/۹۲ ۱۷:۳۸ آخرین ارسال: رهگذر. |
|
| ۱۱ فایده برای انجام امر به معروف و نهى از منکر | انتصـار | 1 | 1,551 |
۵/آذر/۹۲ ۱۰:۰۲ آخرین ارسال: یاســین |
|