کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: در تحصیل عشق به خداوند ...
می دونم که این یک راه میانبره که زودتر به قرب می رساندم!
امیدوارم راهی پیدا کنم !
هدف زندگیم همینه !
زندگی نمی ذاره اصلا بهش فکر کنم!!
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
»»» چطوری با خدا ارتباط می گیرید ؟! ««««
۰:۵۵, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]
سلام علیکم
دوستان گرامی مدتی هست که یک سوال دیگری ذهنم رو مشغول کرده !

می خواهم بدانم ...
  • ارتباط با خدایتان چه مدلیست !؟ یعنی چطوری با خداوند ارتباط می گیرید ؟
سر نماز ... بعد از نماز .... وقت مشکلات ... وقت خوشی ها ؟!! موقع پیاده رفتن ؟! زیر باران ؟!

• چه وقت یاد خدا می افتید ؟!
و اینکه آیا سعی می کنید خداوند رو دوست داشته باشید ؟

آیا تلاشی در این رابطه دارید ؟ چطوری تلاش می کنید ؟؟!

پ.ن
از همه کاربران انتظار دارم که شرکت کنند و مطالب رو دنبال کنند .
می خواهیم ذکری شیرین داشته باشیم از نگار !!
تشکر نکنید و بروید! بنویسید لطفا !

یادداشت نگارنده 1
یادداشت نگارنده 2
یادداشت نگارنده 3

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، صهبا ، help me ، Asma ، احمد شاکر ، مفقود الاثر ، یاوران مهدی ، عبدالرحیم ، مصباح ، خیبر110 ، هادی... ، Atosa ، مجید املشی ، مجنون الحسین ، mohammad reza ، 135 ، Justice Bringer ، رهگذر. ، parisan ، محمد حسین ، درست پسند ، یاســین ، Tolou ، Aryha ، Hadith ، Mohammad Trust ، یا ثارالله ، rastin ، شیدا ، عبداللهی ، Night_World ، حسن.س. ، آیات ، Farzaneh ، یا امام رضا ، MohammadSadra ، مصطفي مازح7610 ، Havbb 110 ، MohammadMeraj ، ندا دهنده ، آیلار ، nafas ، ترنم ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، Just God
۱:۱۰, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام...
متاسفانه اغلب خدا رو برای خودش نخواستم..فقط واسه مشکلاتم بوده...
گاهی وقتا هم که نماز میخونم..اصلا نمی فهمم چی دارم میگم...
فقط به اون موضوع که ذهنمو درگیر کرده فکر میکنم..!
خیلی سخته حواست شیش دونگ به خدا باشه!!!...
اما بعد تو همین مشکلاتم وقتی دارم با خدا درد و دل میکنم همچین رقت قلبی پیدا میکنم که خودمم باورم نمیشه..
بعد متوجه میشم اصل چی بوده و من چی خواستم...
واسه مشکلم رفتما ولی بعدش میگم هرچی صلاح خودت باشه...!
معمولا هم چیزی نمیگم..یعنی حرف نمیزنم..
وقتی خودش همه چیزو میدونه...من چه حرفی بزنم؟؟؟...(شیرازی ام دیگه..)ههههBig Grin

دعا و مناجات هم موقع مشکلاتم زیاد میخونم..مخصوصا زیارت عاشورا و دعای توسل...
خودم که آبرویی ندارم..حداقل ائمه علیهم السلام رو واسطه قرار بدم....!..دلمم اگر بشکنه و خیلی بهم فشار اومده باشه..
خیلی گریه میکنم...!..التماس میکنم..!

یه مدت درد و دلامو تو یه تقویم مینوشتم...خیلی جالب بود ...!
بعدشم یه فال حافظ...واقعا حرف نداشت..!..خواجه همچین جوابی بهم میداد وصف حالم...
همین دیگه!!
یا علی ع
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، فاطمه خانم ، help me ، یاوران مهدی ، عبدالرحیم ، مصباح ، Asma ، mohammad reza ، مجنون الحسین ، درست پسند ، یاســین ، Tolou ، Mohammad Trust ، یا ثارالله ، شیدا ، mahramaneh
۱:۱۳, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله

سلام

خیلی سخته ولی وقتی غرق میشی توش یه دنیاییه برا خودش ............

چیزایی می بینی که .........

وصفش سخته ........

کافیه یه کم کوچیک فکر نکنیم و همه چیز رو تو سیر علت و معلولی ببینیم........

اینجاست که از فلسفه به عرفان می رسی.........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، صهبا ، یاوران مهدی ، عبدالرحیم ، help me ، مصباح ، mohammad reza ، محمد حسین ، مجنون الحسین ، درست پسند ، یاســین ، Aryha ، یا ثارالله ، شیدا ، 135 ، mahramaneh
۱:۲۸, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
با حرفای خانم صهبا موافقم البته درست نیست ولی واقعیته ..... خدا ما رو ببخشه (البته خودمو میگم )
من بستگی به حسم داره وقتایی که خیلی خوشحالم کلی با خدای خودم حرف میزنم و تشکر میکنم و با تمام وجود حسش میکنم.
خیلی از وقتایی که دلم میگیره و ناراحتم هم میرم یه جای تنها اگه بشه تو طبیعتی جای خلوتی با خدای خودم کلی درد و دل میکنم و اینطوری کلی سبک میشم نتیجه شم بعدش میبینم .
تو وقتای تنهایی و وحشت کردن از چیزی یا موضوعی یا وقتایی که حوصلم سر میرهBig Grin
شبهایی هم که زیر اسمون خدا تک و تنها میشینم ،کلی با خدام حرف میزنم وبه آسمون نگاه میکنم ... .
گاهی هم نماز مستحبی یا زیارتی چیزی میخونم واسه ارتباط بیشتر (عاشق دعای کمیلم بنظرم عاشقانه ترین حرفا رو بخدا میزنی).

ببخشید سرتون رو درد اوردم ، یاعلی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، عبدالرحیم ، فاطمه خانم ، مصباح ، Asma ، mohammad reza ، ضحی ، هانا ، مجنون الحسین ، درست پسند ، یاســین ، Tolou ، صهبا ، یا ثارالله ، شیدا ، Bamdaad ، mahramaneh
۱:۴۰, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
به قول استاد رائفی پور وقتی با راه یکی بشی تمام کارهات خدایی هستش . اونوقت توی نماز سلام دادن برات سخت میشه!!!! اونوقت همه چیز رو برای خدا میخوای اون وقت خودت رو فراموش میکنی .
ما که تجربه نکردیم خوش به حال اونهایی که اینجوری بشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، یاوران مهدی ، مصباح ، help me ، mohammad reza ، ضحی ، هانا ، محمد حسین ، مجنون الحسین ، درست پسند ، یاســین ، Tolou ، صهبا ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، شیدا ، 135 ، mahramaneh ، Havbb 110 ، دیدگاه نوین
۱:۴۱, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
نقل قول:
وقتی خودش همه چیزو میدونه...من چه حرفی بزنم؟؟؟...(شیرازی ام دیگه..)هههه[تصویر: biggrin.png]

یه جا خوندم یا شنیدم( یادم نمیاد) ولی می گفت که : نگید چیزی نمی گم خدا خودش می دونه من چی می خوام. بله درسته خدا می دونه، ولی خدا دوست داره که تو بگی، دقیق اسم ببری که چی می خوای، اصلا دوست داره صداتو، درخواست نیازتو بشنوه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، عبدالرحیم ، help me ، Asma ، mohammad reza ، ضحی ، یاوران مهدی ، هانا ، محمد حسین ، مجنون الحسین ، درست پسند ، یاســین ، Tolou ، صهبا ، amiroooo ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، شیدا ، Bamdaad ، در جستجوی سختی ، mahramaneh ، مجید املشی
۱:۴۱, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام!
من بیشتر وقتی یاد خدا می افتم ک کار بدی می کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی می ترسم ک الان خدا بیاد منو دعبا کنه

بعد خدا نمیاد منو دعبا کنه

بعد می فهمم خدا منو دوس داره

بعد بچه خوبی میشم میگم دیگه اذیت نمی کنم
چن روز بعد باز یادم میره اذیت می کنم
باز یاد یاد خدا می افتم و .......
Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، Asma ، help me ، هادی... ، ضحی ، محمد حسین ، مجنون الحسین ، یاســین ، مصباح ، صهبا ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، شیدا ، مجید املشی
۱:۴۶, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
با سلام مجدد
ببخشید دوباره پست میذارم
نقل قول:
بعد خدا نمیاد منو دعبا کنه

امام علی (علیه السلام) :
هشدار! هشدار! به خدا سوگند، خداوند آنقدر پرده پوشی کرده، که می پنداری تو را بخشیده است!!!
قضیه ی ماست، که اینطور تو گناه غوطه وریم، کارمون از سیلی گذشته که بخوایم باهاش بیدار شیم!!!Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، Asma ، help me ، عبدالرحیم ، mohammad reza ، ضحی ، یاوران مهدی ، parisan ، مجنون الحسین ، درست پسند ، یاســین ، صهبا ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، شیدا ، mahramaneh
۱:۴۹, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۵:۰۸ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۷/آذر/۹۲ ۱:۴۶)مصباح نوشته است:  قضیه ی ماست، که اینطور تو گناه غوطه وریم، کارمون از سیلی گذشته که بخوایم باهاش بیدار شیم!!!Sad
وا!!!!!!!!!!!
اگه کسی ب من سیلی بزنه دیگه دوسش ندارم Confused
بعدشم من او قد کارهای بدبد نمی کنم ک ........

حالا شاید کمی شیطونی کنم مامان بابا معلما دوستا ناظرا رو اذیت کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی اجی هام رو هم اذیت می کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، محمد حسین ، صهبا ، مرهم
۲:۰۸, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۲:۰۹ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یکی از اعمال شب نیمه شعبان این هست که بری بالا پشتبان و نظر به راست و چپ خود کنی و بعد رو به آسمان کنی و 3 بار با ذکر
صل الله علیک یا ابا عبدالله----------------صل الله علیک و رحمه الله و برکاته
حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) رو زیارت کنی
از امام صادق (علیه السلام) هست که روزی یک بار و جمعه ها 5بار به این شکل حضرت رو زیارت کنید
جالبه وقتی به آسمان نگاه میکنی عظمت خالق رو در مقابل هیچ خود میبینی
یه وقتائی اونجا حالم دگرگون میشه
وگرنه دیگه نه تو نماز نه تو زیارت عاشورا خوندن نه هیچ جای دیگه حالم اینجور دگرگون نمیشه
سعی میشود در همه حال یاد خدا از دست نرود ولی میرود
دعا کنید راهی پیش آید تا نرود
هر روز وقتی میخوام از خونه بزنم بیرون میرم بالا پشتبون تا زائرش باشم شاید همین چند لحظه کاری کند تا نرود
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، help me ، ضحی ، یاوران مهدی ، هانا ، محمد حسین ، مجنون الحسین ، Tolou ، مصباح ، صهبا ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، شیدا ، Bamdaad ، 135 ، mahramaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا